×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

16-годишната Сузанита показа голите си гърди


16-годишната Сузанита показа голите си гърди
Едни потребители възкликнаха "срам и позор", други се радваха на гледката, а трети описаха действието й с цветущи определения
08 Април 2019, Понеделник, 15:26 ч.

Малката певица си прави евтин PR пред погледите на стотици потребители

След като няколко поредни пъти Сузанита загатваше за своите секси форми с провокативни снимки в оскъдни потници, тя реши да се открие напълно и пусна видео стори, на което показва гърдите си. Без срам, 16-годишната певица лъсна гола пред погледите на стотици потребители, които я следват, с което зарадва мъжката половина, но и предизвика възмущението на голяма част от хората. Мнозина определиха провокацията й като евтин PR. Скандалното клипче буквално взриви социалните мрежи и се разпростни като вирус в различни групи.

Едни възкликнаха "срам и позор", други се радваха на гледката, а трети описаха действието й с цветущи определения. Още по-смущаващо бе това, че минута преди голото видео, Сузанита пусна друго стори, посветено на баща й. "На татко. Той ме научи това, което никой друг мъж не успя, че има и любов без болка". В момента, скандалното клипче с голите гърди на изпълнителката е изтрито от профила й, но може да бъде видяно в интернет пространството. Разсъбличането на щерката на Орхан Мурад започна през 2018 година, когато тя сподели кадри, на които позира чисто гола до кръста и прикрива прелестите си само с коса.

Последва секси поредица от снимки по оскъдно черно облекло, на които тя показва тренирани задни части и пуши джойнт. След това гаджето й Александър също не пропусна да се похвали с формите на своята изгора и публикува еротични фотоси, заснети в луксозен СПА комплекс. През февруари, пловдивчанката отново разлая кучетата и засенчи плеймейтките с провокативни кадри. Певицата отново се пусна гола, но този път във ваната, с чаша шампанско в ръка, което не отпива, а директно излива в устата си.

 


В категории: Лайфстайл


15
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
15
Коментара по темата
15.
Господин Х
27.07.2020 09:37:07
0
0
Мммм, тя е много хубавка. Бих се изхарчил, за да я видя на живо. Послание към Сузи: „Ела ми!“
14.
Mhmm
11.04.2019 23:31:08
3
1
Не виждам защо НЕ ви допада факта ,че момичето е красиво и едва ли би имало мъж ,който да и откаже.Истината тук е,че тя самата не осъзнава трагедията на реалността си ,а тя е ,че е станала жертвичка на сладкото ПИКО и ранните страстни оргазми със стероидните селски нерези,което в комбинация със сляпата и заблуденост,че би могла да достигне и догони славата , наследеното състояние и маниери на едни други "яки дупари" и играе доста лоша шега,защото тя самата не осъзнава как в амбициите си за нещо невъзможно, остава полезна и излъгана единствено с това да точи шпаги, да пречиства цеви и успокоява половия нагон и разгонеността на разни обречени утайчици ,каквато, разбира се, е и тя самата. Тук за такива безхлебни,безполезни жени,избиращи лесното- без да си напрягат мозъченцата за някоя престижна професия,която да ги направи независими,има два избора-някой да и направи едно-две деца, за да миряса лудостта 'и, като се замени с майчин инстинкт и да остане домакиня и продавачка на нещо си, или просто тя самата да се възползва като се експлоатират даденостите и докато не е станала кръгла -навън и заключена в някоя стая с мъже, розови играчки и камери.
13.
Suzanita
08.04.2019 23:35:57
2
3
Koito iska moje mi pishe na instagram tarifata mi e 1000 lv ili na tel. 0883322311
12.
ценител
08.04.2019 23:09:05
0
7
Непълнолетна....а вече завършена ковра,чака я "голямо бъдеще" :)
11.
О , кукарджа
08.04.2019 19:57:26
0
3
Я знаю една авокадка ,която пее ,ама на малко по различен микрофон , много хубави песни знае язък ,че не не пее на мъжа си.
10.
Алоооооооо
08.04.2019 19:30:59
2
11
За каква "певица" пишете, че не мога да се сетя! Виж ако пишете за разпоретина веднага ще ми светне! И престанете да ни занимавате с тия чалга курветини! Ако никой не им обръща внимание ще увяхнат като препикани мушката!
9.
9.
08.04.2019 19:09:30
1
4
раздават хапчетата , прибирайте се
8.
Ха ха
08.04.2019 19:02:56
1
5
Цигани сър..ако се пишат за турчаля да се пробват с това там...
7.
Q
08.04.2019 18:59:44
0
0
Абе,седят си на мястото;между тях няма пъп!
6.
6
08.04.2019 18:48:55
11
2
Като не ви интересува защо четете и коментирате ,демокрация всеки прави това ,което му харесва .И мен много демоде хора не ме кефят ,ама не им го казвам.
5.
baraba
08.04.2019 18:26:46
2
17
А ве стига сте ни занимавали с това малко курве !!! Излагате се като медия .Защо мислите , че това е интересно за читателите ви? Не гърдите си...шундата си да покаже тази разюздана малолетна сурунтия в нормалите хора реакцията ще е еднa.
4.
Анаааа
08.04.2019 18:22:15
1
12
Ана майкоооо,ко на занимавате с това плющящо се чучело.Същинска маминка,щерката тук се плющи,майката в Германия някъде.
3.
@
08.04.2019 17:35:10
1
24
Спрете да ни занимавате с този парцал. Ако не публикувате нищо за нея периодично ще потъне в забвение. Вие и правите този евтин пиар
2.
2r5437
08.04.2019 16:17:24
1
38
евтин PR? А кой я публикува тук? Защо й отделяте място на това нещастно момиче? Заради медиите такива "скандалджийки" са популярни. Ако не ги публикувате, никой няма и да ги чува и вижда тези дебили.
1.
знахар
08.04.2019 15:44:07
0
24
за този сърбеж има само един лек....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори