×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Студени досиета: Има ли връзка показното убийството на Релакса с екзекуцията на знаков бос


Само във Флагман.бг! Студени досиета: Има ли връзка показното убийството на Релакса с екзекуцията на знаков бос
Знаковата фигура в ъндърграунда Димитър Видев е застрелян от неизвестен килър в центъра на Бургас
04 Април 2019, Четвъртък, 19:53 ч.
Автор: Флагман.бг

Най-близкият съратник на Релакса – Тошко Малкотърновския е единственият свидетел на разстрела

Показното убийството на Димитър Видев-Релакса на пъпа на Бургас е един от знаковите мафиотски разстрели, извършени в региона. Случаят е от преди 15 години, но и до ден днешен остава неразкрит. В момента делото е спряно поради липса на доказателства, въпреки че според източници на Флагман.бг има достатъчно такива по една от версиите за поръчковия разстрел на пъпа на Бургас. Коя е тя? Очаквайте в ексклузивно разследване на Флагман.бг.

Покушението е извършено на 18-ти август 2004 г., минути преди 02:30 часа на кръстовището на ул. „Алеко Богориди“ и „Цар Симеон I”, в супер центъра на Бургас. Релакса е убит на метри от дома на най-близкия си авер Тодор Стамов-Малкотърновския, в невзрачна бяла „Лада“ със софийска регистрация.

Руската кола не била избрана случайно. С нея Релакса искал да покаже на враговете си, че изобщо не се притеснява от честите палежи на колите му, но не искал постоянно да се набутва с нови, луксозни возила, разкри източник на Флагман.бг. Последната огнена вендета била само преди два месеца, когато пред дома му на ул. „Лермонтов“ пламнал Мерцедеса на Релакса.

Куршум в сърцето след засада в центъра на Бургас

Килърът вероятно е следял мишената си със седмици. Във фаталната сутрин той изскочил от тъмната ул. „Войнишка“ и стрелял 3 пъти в тялото на 28-годишния бургазлия, който все още бил в колата. Релакса със сетни сили успял да отвори вратата, явно опитвайки да подгони убиеца, но се свлича върху пътната настилка, на сантиметри от "Ладата", научи Флагман.бг.  

След убийството центърът на Бургас е отцепен близо 8 часа от разследващите; горе - Релакса в съда заедно с Малкотърновския; сн.: 24часа

Димитър Видев е убит с 3 куршума в тялото от 9-милиметров „Макаров“. Фатален се оказва един от изстрелите, който пронизал сърцето, но отдолу нагоре, описвайки странна траектория. Това кара разследващите да се съмняват, че Релакса е поразен докато е бил леко приведен напред.

По време на убийството заедно с Видев в колата е бил и Малкотърновския. Той обаче се разминава само с леки поражения, след като е уцелен в лявата ръка. Малкотърновския твърди, че не е видял убиеца, а само неговия силует, научи Флагман.бг. Стамов описва килъра като висок и слаб, тръгнал да бяга в посока към Морската градина. Малкотърновския пък се качил в първото такси и отпрашил към болницата. Той е единственият свидетел на убийството на своя приятел.

По това време Релакса и Малкотърновския са добре известни на полицията, тъй като са с дебели криминални досиета. Веднага след убийството от МВР съобщават, че срещу Видев има висящи дела за грабежи, изнасилвания и автокражби, както и ефективна присъда от Районния съд в Ихтиман за притежание на 2 радиостанции, настроени на полицейски честоти.  Срещу Стамов пък са образувани наказателни производства за грабежи, хулиганство, за притежание на упойващи вещества, автокражби и за причиняване на средна телесна повреда и за рекет, за искане на откуп, за връщане на противозаконно отнет автомобил и за закана за убийство.

Бизнес с проститутки и наказателни акции в Слънчев бряг

Приживе Релакса е свързван с редица известни фигури като Димитър Желязков-Очите, Георги Николов-Троянеца и Димитър Стаматов-Мастара. Според източници на Флагман.бг от ъндърграунда, Видев бил един от най-свирепите сутеньори по Южното Черноморие. Свързван е с рекет и наказателни акции срещу конкуренти и проститутки. Той имал доста избухлив характер, което го правело неконтролируем и му създавало много врагове. Затова и версиите за смъртта му не са никак малко.

Видев е погребан в бял ковчег от близките си, но Стамов не присъства от съображения за сигурност ; сн.:24часа

Веднага след убийството в Бургас Бойко Борисов, който по това време е главен секретар на МВР, коментира, че застреляният Видев е свидетел на прокуратурата за екзекуцията на предприемача Димитър Стаматов-Мастара.

„Аз преди един месец ви предупредих, че с това движение на съдебните процеси с години, те ще тръгват, когато застрелят свидетелите“, казва тогава Борисов.

Ключов свидетел убит, но друг остава жив

Месарският бос Мастара е застрелян в края на ноември 2002 г. 20-годишна присъда като физически извършител получи Бойко Стоянов. Основни обвиняеми са бизнесменът Пламен Дишков и Тодор Неделчев-Недю. Първият като поръчител, а другият като помагач.

Дишков и Недю получиха присъди още преди 16 години, но Върховният касационен съд (ВКС) ги отмени, защото са нарушени правата им на защита и възобнови съдебното производство. Очаква се процесът да приключи съвсем скоро с оправдателна присъда за Дишков, тъй като тезата на прокуратурата срещу него издиша сериозно, разкри източник за Флагман.бг. Бизнесменът отрича всички обвинения и твърди, че е натопен умишлено.

Бялата невзрачна Лада, в която е убит Релакса; сн.: Черноморски фар

Версията, че Релакса е гръмнат заради показанията по случая пък е сред първите отхвърлени при разследването на покушението. Основният довод е, че Тошко Малкотърновския също е част от стратегията на прокуратурата срещу Дишков. Килърът обаче не е стрелял по него, въпреки че е имал достатъчно време да го направи, научи още Флагман.бг. Малкотърновския е ранен съвсем случайно след рикошет. Той вече даде показания за убийството на Мастара преди близо 2 години. Те до голяма степен се припокриват с тези на разстреляния му съратник Релакса. (ВИЖ ТУК)

ОЧАКВАЙТЕ САМО ВЪВ ФЛАГМАН.БГ - ГЕОРГИ ИЛИЕВ ПОРЪЧАЛ РЕЛАКСА ЗАРАДИ НАРУШАВАНЕ НА ЙЕРАРХИЯТА И ПОГРОМ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ

 


В категории: Крими


97
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
97
Коментара по темата
97.
.......
08.04.2019 11:03:25
1
6
Те там в тая зала тринирът ли или само гей партита въртят? май май яко се прескачат по мъжки. Само мъже с обратна резба.
96.
Панчо
08.04.2019 10:32:09
2
5
Тва грозно странджанско джудже търновския и той си мисли че е мутра майко до къде стигнахме ако му нАбия едно маваши и че скъся с още една глава убит трол без една стотинка
95.
До 94
07.04.2019 23:55:37
2
3
Обичамте и не мога живея бес теб! Идвам където тренираш да поизкам ръката ти. Идвам льобов моя знам къде тринираш. Аз обичам мъжете.
94.
Росен до 89 и 93
07.04.2019 21:37:18
4
4
Е тоше показа си лицето колко комплексиранчичо заседнал в къщи четейки наредбите за деянията ти неоаъществена малка мутра СТРАШНО СМЕШЕН СИ МИ смърф, аз поне заставам зад ИМЕТО си не ми пука какво мислиш за мен, какъв бизнесмен съм бил и т.н. Аз поне не парадирам с нищо и не се правя на никакъв, не съм запалил никого, не съм крал, не съм стрелял по-хората не съм гнусна селска нелицеприятна,антипатична личност на всички, много над тебе съм не аз съм от село смешник.
Знаеш къде тренирам!
93.
Ако е същия Росен
07.04.2019 21:01:07
3
6
Гипса и търновеца заглеждали жена му. Те са си селски пандизчии и е нурмално за тях. Само че от куга харесват жени тес педуни. А иначе общото между този Росен гипса и търновския е, че са еднакво неприятни типове. Да я врътнат тримата ако е толкова хубава тас лелка.
92.
Х
07.04.2019 20:31:26
0
1
А кво стана с онова лице Лъчо?
91.
*********
07.04.2019 17:49:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
90.
cerruti 1881
07.04.2019 17:13:01
0
8
90-те години отдавна минаха,но много хора от Бургас още не са го разбрали.
89.
Росенеееее
07.04.2019 15:37:32
1
7
Или там както се казваш. Кой знай какъв селски бизнесмен от исикията си щом тренираш в тази мизерна зала за 20 лева на месец. Като ходиш в зала на дилъри килъри и педали само да ти е евтино няма да се оплакваш. И защо си мислиш че си голям мъж и подчертаваш че не страхуваш и не си респектиран. И пресъздаваш някъв измислен разговор за протеини и служебни спорове. Да го беше набил намушкал или да им беше потрошил мизерната зала на педалите и тогава да говориш че не те е страх. Ама ти май си от техните педалски дружки и разпраяш нормални случки за да представиш търновския боклук като нормален работещ човек с нормални проблеми на работнуто място. Взимаш ли евтин хап от тях или ти намалят картата на 10лева хихижии
100% си някой с кола за 1000 лева и жена и деца по 100кг. странджанска порода
Бизнесмен хотелиер смелчага и куражлия трениращ в кочина и контактуващ с педунгели.
88.
До 87
07.04.2019 14:18:28
5
0
Не знам от колко време пачев го няма в залата, залата е супер а русата ти приятелка дето седеше все с гръб към вратата и клиентите я еб.х в кльощавия Гъз горе в солариум, гадно тяло гадно еб.не ква заплата да и дадем, и явно критериите ти за хубава зала са да има джендъри като теб с оскубани вежди:)
87.
Това е фитнеса
07.04.2019 11:49:49
1
11
На Гипсъ и Пачев много Мизерна зала и гадни хора Моя приятелка работеше при тях и избяга след 1 месец. Некоректни и стиснъти дори правиха проблем на баща и като човека поиска да платят заплатата на дъщеря му. Тоа Пачев наапрааво ужас.
86.
Някои хора
07.04.2019 08:53:44
1
9
Колкото и пари да имат и положение като нямат мозък бързо си хващат пътя за ония свят
85.
Росен
07.04.2019 08:35:02
0
8
Много наредби за малкотърновския, имал съм едно спречкване само с него и то на скоро(преди няколко години) във фитнеса където работеше и бъркаше протеини и продължава да идва,за един протейн се стяга като за последно, ходеше да разправя, че имал част от залата и със "съдружниците му" се били разбрали това и това.
Малкотърновски искам да прочетеш коментара и да се сетиш за мен и да знаеш, че не ме е страх от теб нито съм респектиран, и един човек които има пръст в даден бизнес дори и да не харесва клиент на фирмата тои ще се бори за него въпреки различията и несходствата ви, защото аз не съм дошъл там да ставаме приятели а за да тренирам,и беше напълно безсмислено да ми се стягаш за едно протейнче понеже съм бил дошъл в последния момент съжалявам, че по-онова време ти се налагаше да работиш във фитнеса но постъпи изключително комплексарски там за 3-4 минути защото аз бях навреме ти се изпари и после каза, "аз ще те науча теб да идваш навреме" успех!!!
84.
Деян
07.04.2019 01:21:52
0
25
До 82. За теб може и да е бил "добряк" и "с мека душа" за много други тоз тъпунгер е неандерталец, изнасилвач, рекетьор и брутален побойник. И аз познавам такива "добряци" които като се видим се отнасят с уважение и с пръст няма да ме пипнат щото да речем сме израстнали или учили заедно и т.н., но знам какви изродщини вършат през останалото време. А ти щом не си разбрал за тая нещастна гнида що за олигофрен е бил, най-вероятно и ти си същия дебил като него. Една шепа нечовеци тероризираха цял един град дотолкова че се случваше да тормозят хора които по някаква линия се оказват дори близки, я приятел на приятеля, я бащата на този или онзи, щото Бургас колко е... Да еба и питекантропите, дано изгният един ден всичките тия тарикати и бабаити, дето през живота си нищо не са сътворили с умение или талант, а само ядяха и серяха на гърба на хора които гледаха семейства и се чудеха как с труда си да скътаят някой лев за да живеят децата им достойно, а тия им пиеха кръвта като кърлежи щото се мислеха за много хитри. Крадяха ги , рекетираха ги и ги биеха тия хлебарки. И понеже няма държава си правеха какво си искат. Едно животно има повече съвест от всичките тия уроди.
83.
bUi
06.04.2019 23:13:45
0
18
Мъжкар бил......ама на 28 му изядоха житото.И що ? От добрината му си патил.Колко майки и хора разплака този ...не знаех ,че това били мъжкарите!Язък ..И мечката бил голяма работа....и какво му е голямото на 42 гушна букета.Лошото е ,че в нечии очи тези долни утрепки са ...идоли.
82.
Митко Релакса
06.04.2019 21:46:46
8
8
За тези от вас които коментират и плюят без да имат представа за хората,ще кажа че сте пълни глупендъри. Релакса никога не е осъждан и никога не е убивал. Митко беше добряк и с мека душа и всеки от улицата и полицията ще ви каже че най-големият му грях е да удари някой в момент на скандал. Не го приравнявайте към другия малкотърновски боклук който беше доказан и осъден за това че съзнателно е причакал жив човек и е изпразнил в него целия пистолет за да го убие. Като оживелия разказа в съда как е видял да го приближава маскиран и почнал да стреля в него. Нали разбирате какъв боклук а не човек трябва да си да дебнеш и живееш с мисълта дни наред докато ти се отдаде възможност да го извършиш. И после да си живееш все едно нищо е било. И това е само доказания по безспорен начин случай а не му е единственият. Това ако човек значи ние не заслужаваме да сме човеци. Митко никога не е имал душа за такова нещо и всеки който го познава ще ви каже. А този другия боклук не е човек и не заслужава да живее.
81.
SS
06.04.2019 19:15:02
2
12
Малкотърновския си е гадно копеле и ухо.Навремето се движеше с Релакса и си мислеше,че е голяма работа.Обаче всички около него го знаеха,че сам не струва нищо.Нито е биткаджия,нито има пари,нито е мъжкар.Правеше мръсотии на аверите си и останалите хора,защото Релакса беше зад него.
80.
Готина мацка
06.04.2019 19:08:22
0
6
Повечето сте пълни неграмотници, повръща ми се от вас ! Разни бивши мутри, които за нищо не стават и сега мизерстват, защото така им се пада. Сигурна съм, че сега пълните гащите, ако някое студентче или студентка като мен ви се изрепчи. Помияри нещастни !
79.
метропол
06.04.2019 18:20:15
0
8
тоз тъпак Петрос го би само с крака на Богориди като се върна от легиона и Мечката идва после с поршето да го защитава !!!
78.
Ивайло
06.04.2019 12:56:17
2
2
Вие честно се ебете всички неправилно
77.
Колето
06.04.2019 08:45:13
0
2
Кольо,кольо?
Да бат Митко!
Ш'и ебеш ли ееее....
76.
До 75
06.04.2019 00:01:17
0
5
Маняк по леко с тез катетри обиждаш говориш сам си го търсиш нали знаеш че повечето неща на човек му се случват от глупоста му
75.
Гринго
05.04.2019 22:16:20
2
1
До 54 до 54тв с какво ще ебеш с катеатара ли като твоя идол мойто име го пушена твойта го няма никъде мишок ако знаеш много следващия път ще бъдеш изнасилен брутално както Митко окото
74.
Do 34
05.04.2019 20:34:26
1
4
Получил ресто в едно Казанлъшко село...
73.
До 22
05.04.2019 17:17:04
1
3
Димитър Видев/ Трътката ми беше съученик, какво стана с него ?
72.
...
05.04.2019 16:29:01
1
24
Малкотърновската гадна кувра. Същият като шефовете си Очите и Помирийския. И тримата са доносници на "тежки престъпления" Ботьо Ботев. Правят гнусни неща на хората и после клеветят невинни хора на Ботьо и екипа му,като им приписват сериозни престъпления. Има случаи в които са приписвали на хора престъпления,които самите те са извършили.
Търновското джудже дето от 100 години върти една и съща плоча "Аз нищо не правя,аз нямам нищо общо с никой,аз съм невинен"
Маааааа ти мръсна помияр долен,ами като нищо не правиш нищо почни работа и спри да забъркваш на хората мизерии. Тука гръмнато там запалено другаде бомба сложена и той се невинен,нещастен,набеден. Същият буклук като шефа си Очите все са невинни. Ама той господ си знае работата!
71.
Калчо до "66"ти
05.04.2019 15:52:10
2
17
МНОГО СИ МАЛЪК МОЕТО ДЕТЕ , ЗА ДА
КОМЕНТИРАШ .
ИДИ ПРИ МАЙКИ СИ ДА ТЕ НАУЧИ НА
ПРАВОПИС . ПОСЛЕ ДА ОБЪРШЕ СОПОЛИТЕ ОТ НОСЛЕТО И ДА ТИ ВДИГНЕ ГАЩИТЕ , ЧЕ САМ НЕ МОЖЕШ.
70.
С
05.04.2019 15:48:47
1
17
Тъп и отмъстителен помияр, който много си повярва и направи услуга на града като се подложи на софиянци, макар и с “приятелска” помощ отвътре. Не уважаваше приятели, жени или врагове. Подъл и безскрупулен рогач. Що мръсотии насътвориха с ония другия търновския боклук.
69.
Запознат
05.04.2019 15:22:57
1
23
Тука повечето от коментаторите са пендели с оскубани вежди от 90 набор нагоре.
68.
..
05.04.2019 14:55:00
15
9
Реласка беше сериозна мутра и му имаха страха
67.
dnstuff
05.04.2019 14:39:42
1
19
бах го в гангстера живял до 28,че той кога стана гангстер кога му ядоха житото
66.
Ei dqdo Kal40
05.04.2019 13:17:35
5
6
Ei Dqdo Kal40 fantazior te vai4ki biti po ylicite ot vas li sa ve starci
65.
Наско Ментата
05.04.2019 13:03:03
0
2
Е не така бе бате Калчо.Младите са много свирепи костюмари :
https://youtu.be/u-CesTHmwFc
64.
slu4aen
05.04.2019 12:53:06
2
8
Pomnq go s edin megaphone kato oniq deto vikat turistite po korabite v Nesebar i s edna pura li beshe , chuchon li beshe i kreshti na bakshisite ot megaphona da mu pravqt put pred Okeana, oshte kato se minavashe s kola ot tam.
63.
lele
05.04.2019 12:46:42
0
2
ako ne beshe padnala Malta.... vsichkite shtqhte da ste mnogo po- gotini ot sega. mindili..
62.
Калчо
05.04.2019 12:33:15
14
16
Ако Релакса беше останал жив, разните му там детски групички на рижи, карчовци, попчета и т.н. Щяха много, мнооого бой да вземат...
61.
зоро
05.04.2019 12:13:36
3
19
релакса беше палячо, в казармата в дебелт беше викач някакъв, дойде само веднъж, вика ми - ти много ли си корав, сядай тука за канадска, бяхме в стаята на з.к костов бих го и полудя! Имаше един маймун, гаргата му викаха, изкара си го на него, цял ден го малтретира, а на мен ми вика - ти повече през бургас няма да минеш, ще си ходиш до варна по море...ама той как да знзеше, че идваха да ме взимат с кола момчетата на данчо марков
60.
Хахахаа далкманнн
05.04.2019 12:00:38
1
20
Далалман и илиев или далакманката и илиевата.вярно ли е че голямата рижа и монио пребили братята ви на цвтура после голнили илиев със ножове ама той нали е бен джонсън и няма хващане.а далакмана направил спринт 200 метра до един бар
А генста вярно или не хахахахахаха
59.
Панчо
05.04.2019 11:45:49
1
17
Страшна работа релалса убитак пълен стара школа? Всички до един са гладни въшкари без една стотинка и тоя ако беше жив щеше да е същия дегенерат тежест за обеществото
58.
сс
05.04.2019 11:16:27
1
11
сегашните да . но старите бяха ужас за всеки мутраген . днес дечурлига с елечета и оскубани вежди .
57.
Запознат
05.04.2019 11:13:39
0
15
Бмб -то могат само да бият някой като са с маски и като не са по малко от 10 човека
56.
сс
05.04.2019 11:10:12
2
6
релакса го убиха бмб-то
55.
запознат
05.04.2019 10:51:07
2
41
Няма да забравя бях 7-8 клас и тренирах в Атланта там тренираха всички по онава време мутри . Мишката , Краси , Деян боксьора ,Релакса и известни и безизвестни ! Карамишев още беше ученик зобеше се като магаре ! Ама тоя Релакса беше най дивото магаре от всички релано говедо набито животно , супер арогантен и нагъл тип ! лично съм виждал как вкара един 20 кг лост на един обикновен на неговата възраст човек понеже нещо не му хареса как му отговори по въпроса с колко му остава на лежанката ! Бях го забравил и бих изразил мнение ,че тоя боклук на НИКОЙ НЕ ЛИПСВА ! !! Толкова безгръбначно назлобено същество !
54.
Гринго анонимен хомо бандит
05.04.2019 10:24:10
10
3
Много си активен защо не застанеш с името си надигаш глава зад клавиатурата да еба майкати вмирисана чак за Митьо говори то накрая някой ще го наръба
53.
*********
05.04.2019 10:22:04
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
52.
...
05.04.2019 10:16:24
0
33
Релакса беше всичко друго но не и мъжкар. Злобен, подъл и завистлив интригант, който не признаваше приятелство или честна дума. Митко го надъха за курвите тогава, а Янко го даде курбан. Така и му се падаше на тоя лайнар.
51.
Боклук до боклука
05.04.2019 09:42:26
2
29
Димо "дебелия" беше шеф на Кела и Малкотърновския,а Гумата му беше "дясна ръка". Тяхната група държеше момичетата в хотел България,като даваха пари и на ченгетата. Естествено,като се има в предвид що за хора са гореизброените логично е, че бяха в конфликт с всички в града,всички ги мразеха. Никой не обича помияри,злобари и алчни интриганти. Каневи и Фратеви бяха много голяма бригада и много задружни,и се събираха в хотел Приморец,като направиха и лятна дискотека на 100 метра от Приморец,дискотека "Ескалибур". Като по-силни и с повече позиции включително и много топли отношения с Гошо "Мечката" КаневитеиФратеви предявиха претенции за процент от момичетата в х-л България и за това се стигна до конфликт. Само че,какво може да направи Дебелия смешник с тези 20годишни сополанковци 60 килограма с мокри гащи. Кела беше пребит жестоко и лежа в болница а Дебелия и другите се изпокриха.
И после Малкотърновския и Кела бяха пратени от Дебелия да пукат по Каневи и Фратеви пред Приморец. Жалки помияри тръгнали да се правят на гангстери без да разсъждават,че който посяга на човешки живот,господ не го забравя и го съди жестоко. Само че тогава нямаше държава,а полицията беше мафия.
50.
az
05.04.2019 09:11:11
2
29
45 коментара за някакъв си "талисман" отишъл си от този свят, защото не спазвал не само закони и правила, ами и нагазил и "морала" на себеподобните си. Ами пишете нещо позитивно, пишете за хора, които с ръцете си произвеждат в тази държава. Малко ли такива хора има, които се мъчат с честни средства, с акъл и знания, със сръчност и умения да си вадят хляба, че и заплати да плащат. В тази държава мили ми мутри, престъпници, хапове и анаболи, всички вие, вашите близки и родители се издържат от такива хора, докато вашите пари са кървави и носят само нещастия на вас, всички около вас. Парите ви ощетяват държавата, в която живеете и обричат на провал всичко сътворено в нея. Вие нямате бъдеще, защото не мислите с главите си или ако мислите с тях мислите до толкова, колкото всичко да материализирате в скъпи коли, дрога, жени. Вашия живот е провален още от момента, в който сте избрали лесните пари. Светът в който живеем е илюзорен и е само един нищожен етап от продължението ни. Млади момчета, не се поддавайте на лесните и многото пари, мислете с главите, защото зад вас със сигурност има хора, които ви обичат. Обичат ви повече отколкото самите вие се обичате. Животът е едно пухче от цъфнало глухарче. Има много фактори, които могат да го отвеят на всякъде и всъщност да си остане само пухче, което първия дъжд ще принизи в калта. Мислете с главите си, животът не е само пари, животът е превратности, животът ни е даден за да го живеем в синхрон. Много от тези, които си лепяха надписи по колите "Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат" вече не са на този свят. Със сигурност са на друго място, където вече са разбрали, колко грешно и арогантно са интерпретирали гореописаната "мисъл". Живеейки тук и сега по начин накърняващ чуждите интереси, мир и спокойствие, вие всъщност сте си избрали пътя и той със сигурност не е правилния. Да, за да има добро, трябва да има и зло. Няма как, това е една природна зависимост, но тя природата със сигурност я има за да среща повече добро. Мислете с главите си, а не с мераците и материалния съблазън. Последния наистина е в повече и идва при нас, като изпитание, на което ние трябва да устоим. Работете и градете, творете и съграждайте - чак тогава ще изпитате оня мир и удовлетворение, което всъщност ви е липсвало и заради, което сте прибегнали към наркотици, анаболи, зависимости и лошотия.
49.
Гринго
05.04.2019 09:09:44
2
18
Ти къде живееш до 46 в Бангладеш ли. Тя държавата се ръководи от мутри. Бойко Борисов какъв е питам те. Да не е доцент или професор с две три виши. Тя държавата се ръководи от бивши мутри айде да те видя как ще вземеш държавата от мутрите пъпеш зелен. Гледай интервюто на Иван Славков ( Батето) за Бате Бойко и тогова ми говори за държава. Това е държава на мафията. И гледай да не срещнеш днес някой като Релакса да не ядеш шамари
48.
ефрейтор Станков от Несебър
05.04.2019 09:04:42
4
3
Ей Няголе, грозни, недей лъга.
47.
ефрейтор Няголов 22730
05.04.2019 09:03:20
1
10
Бяхме набори в казармата. Беше свързочник в акорда с Краси Сарафов, културиста с слабите крака. Колко чон бери взеха от мен.
46.
до ИДИОТА ГРИНГО
05.04.2019 08:37:35
6
1
Къде е държавата//НИЕ ГРАЖДАНИТЕ И ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД/// в ТВОЯ МУТРИНСКИ МОЗЪК.Това било на този или онзи чрез ПРЕСТЪПНА ВЛАСТ.Ай сиктир бе идиот!!!!Само Валери ще им разплете ""СВИНСКИТЕ ЧЕРВА""между мутри и официална власт.Излязоха някакви сведения за ПОКРОВИТЕЛКАТА ИМ!!!!!!
45.
до ИДИОТА ГРИНГО
05.04.2019 08:37:35
6
4
Къде е държавата//НИЕ ГРАЖДАНИТЕ И ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД/// в ТВОЯ МУТРИНСКИ МОЗЪК.Това било на този или онзи чрез ПРЕСТЪПНА ВЛАСТ.Ай сиктир бе идиот!!!!Само Валери ще им разплете ""СВИНСКИТЕ ЧЕРВА""между мутри и официална власт.Излязоха някакви сведения за ПОКРОВИТЕЛКАТА ИМ!!!!!!
44.
Вярно ли е?
05.04.2019 08:28:11
2
40
Навремето Очите, Малкотърновския и Данчо Черния обикаляли и рекетирали прекупвачите на гъби. Веднъж обаче случили на прекупвач бивш военен,който изкарал автомата и ги арестувал,след което ги накарал да се целуват и да правят любов помежду си. За това после винаги се усамотявали и си правили оргии,защото им харесало и си останали вечни педали.
43.
Гринго
05.04.2019 07:09:20
6
14
Просто Бургаските мутри нямат място в Слънчев бряг той се командва от София навремето Жоро Илиев командваше комплекса Релакса се опита да работи там с момичета но сбърка и Жоро прати бригадата от София да си го очистят. Митьо очите сега му се случват тези работи защото не иска да бъде комплекса на Софиянци
42.
Бай хой
05.04.2019 05:22:45
1
31
Само да попитам,второкласници ли пишат тези коментари? Имам съмнения,че не са,защото няма как да познават бургаските боклуци от близкото минало. Неграмотна работа!
Надявам се поне всички коментари да са писани от един човек,защото иначе положението е плачевно.
Ужас,тази държава загива геройски
41.
първа частна
05.04.2019 04:57:37
1
10
Лъчо и Релакса накрая се скараха и Лъчо разби веждата на Релакса с пепелник и му извади нож . По едно време беше заминал за Испания, не го знам сега накъде е.
40.
Боклуци
05.04.2019 02:00:51
2
8
Всички да отиват в гроба!
39.
Стария
05.04.2019 01:12:55
1
23
До кога едни и същи утрепки ще развалят хубавата ни страна и ще съсипват живота на нормалните хора?
През 95г бяхме на свадба в х-л Приморец,а тогава хотела беше място където се събираха Каневи и Фратеви по това време те бяха борческа групировка. По някое време бяхме излезли на въздух пред хотела като отвън бе и едно7-8 годишно момиче с родителите си също гости сватбата. Пред хотела бяха и Фратеви,когато в един момент нещо започна да трещи и настана суматоха като всеки залягаше или бягаше защото се стреляше. Като по чудо нямаше жертви. Разбира се полицията не свърши нищо,освен това че след известно ни казаха че били Кела и търновския пратени от шефа си Димо дебелия. Това го знаеше целият град и нищо. И след толкова години едни и същи хора развалят града и спокойствието на хората. Що за държава е това. Ако вкарат някой за дълго в затвора,няма да може постоянно да върши престъпления и да е опасен и за околните. За това никога няма да се оправи България.
38.
Млякото от Горно Езерово
05.04.2019 00:51:44
14
11
Релакса беше шматка, ведньж го пребих на грамофона и от тогава като ме видеше и сменяше посоката, ше го еба и филмирания паляк
37.
Bobo
05.04.2019 00:47:56
5
7
Най-голямата партия на Релакса беше Лъчо.Винаги бяха заедно-бяха известни като-лъчо и релакса с прозвището-животните.някой знае ли какво стана с лъчо
36.
Kraimorie
05.04.2019 00:39:38
2
7
Наталия с коментар 31 как си прави реклами да е мислят за мутраа хахахаха я марш в леглото коплексарко хляб нямате да ядете с ония измисления хахахахаха далакмансс вика
35.
Do 31
05.04.2019 00:31:55
1
9
Това ако нее тази наталия с коментар 31 аз главата си режа де то иска да е мутра тази свеничка пък аз главата си режа не пиши такива коментари че мъжъти да неяде някъде шамари заради теб свиня дибела цял бургас зная ченямате ко да ядете и мъжъти та пуска за пари ония тръцко бияча на бабички и лелички наталия мутрата хахахахаха шпинга
34.
Наско Ментата
05.04.2019 00:18:42
3
7
Не знам дали да почвам да пиша.Добро,нерешително и на моменти комично момче.Виждал съм го прежълтял от страх десетки пъти.И всички(Лъчо,Бяса,Слона,Мустака,Ръбъ ..няма да ми стигне вечерта) добре го знаете.С тъга се сещам за ринга в Сатан,за погото,за денонощната аптека"Един Бинабол за тука(пие шишенцето хапове)-и аптекарката прежълтява.Много от изброените сме му оправяли бакиите откак..май откак ходихме като деца да се бие с някъв от икономическия и ...
Викат че поръчителят на Митко е получил ресто..ама от зоба вече забравям,нищо не знам
33.
Do 31
05.04.2019 00:16:25
0
22
Абе къде слагаш тоз измислен далъкман при релакса далакмана беше дете и докато му кажи далакмана изречение е релакса го бил и ебал затова величко си правише гаври с далакмана в пангото и тоз насраниа незнаи къде да са скрие къде слагате дълакмана при мъжете смешко по добре замълчи с тази шпинга
32.
Търновския ли бе
05.04.2019 00:11:27
0
32
Да го питат полицаите кой нападна и запали фитнеса Атагена. Заключили чистачката в тоалетната и заляли цялата зала тъпаците. Добре жената успяла да скочи през прозореца или щяла да изгори вътре. Как така после Търновеца се оказа съдружник в друг фитнес. Просто ей така да го питат,не че нещо. Той единия от участниците сподели на много хора докато беше жив.
31.
Ква мутра
05.04.2019 00:04:36
12
11
Далакманс и Илиев го налазиха тоя шматарок в "Елит" и рева като жена ,Кирцата и той колко пъти го "нагъва" и ревеше на Янко като жена
30.
хаха
04.04.2019 23:58:41
1
132
Релакса бил голям мъжкар хахахаха...изобщо знаете ли значението на та дума а? Мъжкар е да се изправиш срещу по-силните за да защитиш слабите, Релакса биеше и се гавреше само с беззащитните и тези които не можеха да му отвърнат, отделно се гавреше с жени и майки с деца. Това ли е мъжкар?
29.
Шматката
04.04.2019 23:58:40
3
8
Герги илиев не проставаше.или глоба или коршум
28.
.
04.04.2019 23:55:39
0
7
Много ми беше интересно какво ще ше да стани ако бяха се засякли на мивката на окиански тошко с диман и двамата си миеха колите на една и съща мивка години но нито 1 не се засякаха с диман
27.
Релакса не заслужаваше да умре
04.04.2019 23:45:19
2
20
При негу всичко стигаше до това да набий някой. Обаче Търновския е долен буклук и мръсник и си беше за трепане. Колко зулуми напрай на хората. Буклука мръсен прост стреляше пу хората и мъстара му опраяше бъкиите защото даваше пари да му късат делата. Търновския черния и мастара и забъркаха бомбата срещу Кела и загинаха Димо и Добри кафето. Той надупчи и Диман и едвам оцеля Диман. Два месеца след бомбата стещу кела и Мъстара го искара навънка го скри. Беше стрелял и по един човек в Зорница беше гу ранил и пак нещо мастара му опрай гувната. Мъстаръ беше същия буклук и си ги получи. А тодор да мре в мъки боклука долно селянче бог ще му даде. Няма да се размине.
26.
1
04.04.2019 23:35:21
2
59
Тоя тъпанар и всички нечовекоподбни нему, всички с 10 куршума в черепа изтъркаляни голи в безимен гроб. Що майки са разплакали и съдби съсипали, а тука едни олигофрени като тях, едва ли не ги хвалят кви батки били, кви мъжаги. Тия отрепки бял ден нямаше да видят ако имаше силни хора и силна държава. Един зъл дух излезе от бутилката след 1989, зъл дух на алчност и свирепост, на измами, кражби и убийства. Малко са тия които успяха да запазят човешкото си достойнство през тия години. Много от тия като тоя "герой" свършиха с куршум в черепа, защото друсаха като прасета и се правеха на безсмъртни докато живееха на гърба на хора които с мъка си вадеха хляба. Смърт и само смърт за тия безполезни изчадия.
25.
Запознат
04.04.2019 23:31:00
7
10
Момче от старата школа, личен приятел, нагъл и безскрупулен тип беше. Имаше невероятни истории с него. Някой може да разкаже ако помни.
24.
Али Баба
04.04.2019 23:28:34
4
14
Бог да го прости момчето .Бяха партия с Бяса. Никога не е бил фактор.,За това си и замина рано .Прекали овъртя един от управителите на Жоро .Момчето не беше тиква.Но му движеше доста неща.И явно предизвика съдбата.По това време много лъвчета се натискаха да направят впечатление наЖоро. Така че нищо чудно и да е бес поръчка .
23.
V
04.04.2019 23:22:40
1
15
Тоз петрос много исках да обият тази свиня дибела перата как го преби много нагъл мангал беше на времито ама сега е пълна шматка и по всяко времи може да си гълта езика
22.
един
04.04.2019 23:15:59
2
1
Навремето един съученик, и той се казваше Димитър Видев, живееше в един блок под училище Петър Берон, брат му беше загинал от взрив на газова бутилка. И той беше голям pain in the ass, биеше учителите и беше оставал няколко класа, след 97-ма му загубих следите, да не е този покойния?
21.
Данчо Ларша
04.04.2019 22:42:01
27
20
Релакса навремето с митьо очите киснеше в кафе мармалад като станеш към 10 00 вечерта се събира и дърпаха пердетата вадиха парите с турците и почваха да си ги разпределят Клутова реплика на Релакса беше купувам продавам аз съм безнизмес. А за шамарите отидете питайте щефа на ресторант Ореха как яде шамарите в 17.00 след обяд. Релакса ако беше жив сегашните мутри щяха да ходят постоянно с насрани гащи. Едно сърце и две ръце спряха да бият.
20.
Запознат
04.04.2019 22:31:26
4
23
Само ще Ви кажа че аз бях там когато Илиев го поръча и то защото тъпакът направи две грешки-първата че пипна момичета на Илиев,който през това време бяха над 30броя и целиат 1ви и 2ри етаж на хотел Орел бяха запазени за плющене,втората грешка беше в заведението до х.Орел на плажът където сега е построен хотел а и заради Златна ябълка също имаше проблем,тогава Илиев полудя и поръча на Пчелата да разчисти този мишок.Из бившата охрана на Илиев
19.
Kircho
04.04.2019 22:05:59
0
37
Краси манекена кво го споменавате ... със сърце на мишка..
18.
*********
04.04.2019 21:50:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
Na
04.04.2019 21:47:52
5
4
Tapa patko nameri edin chovek pone da ti rzkaj istinata draskachko prosta
16.
xaxa
04.04.2019 21:24:44
114
15
беше машкар и не му пукаше от никой сега само пендери за туй софианци ни командват
15.
Бургас
04.04.2019 21:13:21
6
134
Топ боклук!
Всякакви други думи са излишни...
14.
киро
04.04.2019 21:11:09
5
112
Само за десет дена да управлява България - Ким Чен УН ,

Нещата ще се оправят много бързо ….
13.
Мастъка
04.04.2019 20:54:01
82
31
Е нямаше по-брутален от него в онези години. Яко зобаше, шмъркаше и тренираше. Беше много силен физически .
Не му пукаше и скачаше сам в боя, не като сегашните ножарчета по-10 и пак насрани....
12.
Vvv
04.04.2019 20:40:53
3
98
Джендов колко шамари е ял от релакса
11.
do 6
04.04.2019 20:38:27
3
15
apsolutno si prav ve4erta relaksa ostavi to6ko na okianski na avtomivkata s bqlata jigula i ve4erta go rastrelqha do duha na tigara s to6ko relaksa si bram4e6e s jigulkata i naistena mu slojiha globa toi neq plati pak povtori sa6tata gre6ka i go dovar6ixa to6ko kara6e mercides s varnenska registraciq i ludata stamelina sab6ti parva informaciqta 4e relaksa sa go ubili pak to6ko bil ranen na sutrenta
10.
Недоверчивия
04.04.2019 20:36:17
5
100
А така......смърт за такива.....и в ада да гори !!!
9.
Gasho
04.04.2019 20:34:08
80
7
Мите Мите каде е хвана с тази торба с лайна щеше 100 години да живееш
8.
да го духа
04.04.2019 20:31:48
6
124
един боклук по-малко,един хляб повече
7.
Да почива в мир
04.04.2019 20:25:40
107
30
Беше типичната мутра за веемето си с манекена Красьо служиха заедно в казармата той запали манекена да взема хап Красьо му беше лимонка оправяше му леглото
6.
.
04.04.2019 20:25:39
4
28
relaksa go pora4a georgi iliev za6toto bie6e suteniorite i mu vzima6e momi4etata edin pat mu slojiha globa no toi pak povtori sa6tata rabota pak nabi suteniori i pak zlopotrebi s momi4etata v slan4ev brqg i go ubiha predniq ve4erta ostavi tarnovskiq na mivkata sre6tu okeanski ribolov da si mie todor mercedesa s varnenska regestraciq i go vze s bqlata jigula i sled tova go dokara pak s neq da si vzemi to6ko mercedesa sled kato go izmixa i na sutrenta kato otklu4ixa mivkata stamelina frateva doide da si mie kolata i kaza 4e relaksa e ubit s usmivka na lice za6toto relaksa be6e bil majai i be6e dosta dovolna zaradi momi4etata na joro go ubixa relaksa to6ko naistena mu be6e nai blizkiq
5.
chistacha
04.04.2019 20:18:22
4
26
Пушещо * ама да релакса и доста от по възрастните вече си бяха истински, сега са наркомани където ако са сами и бягат с 200
4.
chistacha
04.04.2019 20:16:25
2
21
малкотърновския пък той още се мисли че е бабаит макар, че е е бил де.. ама май го е закъсал и той вече с това пушешто мерцедесче където кара
3.
Старата Школа
04.04.2019 20:15:24
61
38
Релаксае от старата школа ,истински боклук а не като сегашните хапирани и пъпчаса ли джендъри с меки пишки .Тея бяха корави копелета а не като тъпите рижи и разни женчовци сега тогава и лапетата бяха корави и истенски батки а не като сегашните шматки .
2.
Абе
04.04.2019 20:12:38
2
313
Абе трябва як бой за, тез бандити и да, се, растрелват на площада. Всички трафиканти рекетьори о престъпници веднага дс се, разстрелват. Майка им проста на площада веднага. Това ли са бизнесмените на бг. Престъпници и трафиканти. Егати скапаната държава
1.
Въй
04.04.2019 19:55:17
125
21
Релакса беше голяма батка,луд много луд.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори