×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Релакса – жертва на банда за убийства, поръчан от известен ъндърграунд бос


Само във Флагман.бг! Релакса – жертва на банда за убийства, поръчан от известен ъндърграунд бос
Димитър Видев е разстрелян с 9мм „Макаров“, с който преди това е извършен грабеж на банка в София
12 Април 2019, Петък, 14:43 ч.
Автор: Флагман.бг

„Сега ще видиш какво може да се случи в света на парите!“, гласи последният смс на телефона на бургазлията

15 години след показния разстрел на Димитър Видев, по прякор Релакса, убийството на пъпа на Бургас все още остава неразкрито. Екип на Флагман.бг тръна по следите на една от знаковите мафиотски „мокри поръчки“ в региона, извършена в ранни зори на 18-ти август 2004 г. на кръстовището на ул. „Алеко Богориди“ и „Цар Симеон I”, в супер центъра на града. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„Релакса е застрелян от професионалист, които си изкарва хляба с този мръсен бизнес“, разкри отлично информиран източник на Флагман.бг.

Килърът изскача от храстите до близката пресечка – ул. „Войнишка“ и стреля 3 пъти с 9-милиметров „Макаров“ в тялото на 28-годишния Видев, който в този момент се намира в бялата си „Лада“ заедно с най-близкия си авер Тодор Стамов-Малкотърновския. Смъртоносен се оказва един куршум в сърцето на Релакса.

След разстрела убиецът тръгва да бяга към Морската градина. Единственият свидетел Малкотърновския твърди, че не е успял да види лицето му, а само неговия силует. Описва килъра като висок и слаб.

Тефтери с доказателства за бизнеса с проститутки в Слънчев бряг

Веднага след убийството полицията прави няколко претърсвания в домовете на Релакса и негови приближени. Разследващите откриват тефтери с подробни списъци и данни за всяка една улична проститутка в Слънчев бряг, разкри източник на Флагман.бг.

Малко след убийството е заведено дело за сводничество срещу няколко човека, включително и Тошко Малкотърновския. Смята се, че по това време Релакса и аверите му отговарят за уличните жрици в най-големия ни морски курорт.

Тогава в Слънчев бряг е имало няколко потока от проститутки и сводници, като най-големи са били старозагорският и сливенският. Всички сводници се отчитали на Релакса, за да бъдат оставени да работят на спокойствие. Ако някой откажел да се подчинява, следвали наказателни акции и рекет, разкриват още нашите източници. Това обаче важало само за пиацата, а не за елитните труженички в лъскавите клубове.

Бизнесът с плът обаче се видял доста апетитен на популярен бос и той проявил интерес към сегмента, контролиран до този момент от Димитър Видев.

Убит с оръжие, използвано за грабеж на банка

Още в началото е отхвърлена версията, че Релакса е убит заради показанията му за ликвидирането на предприемача Димитър Стаматов-Мастара. Малко след това отпада и теорията, че Видев е поръчан от Георги Илиев заради погром в едно от заведенията на боса на ВИС и зверски побой над негов лейтенант. Това е и най-разпространената версия за убийството в ъндърграунда. Бургазлията обаче успява да се откупи след помощта на местните босове, които доста настоятелно ходатайствали за него пред Главния.

Разследващите правят пробив по случая само няколко дни след екзекуцията в Бургас. Служител на МВР съобщава, че е дочул много интересен разговор докато си пие сутрешното кафе в заведение в шуменско село, научи Флагман.бг. Той разказва как 4-5 мъже си говорят за убийството на съседна маса. Веднага започват разпити и разпознавания в тази посока.

Междувременно излизат резултатите от балистичната експертиза на проектилите, намерени на местопрестъплението. Тя показва, че със същото оръжие е извършен разкрит грабеж на банков клон в София. След удара престъпниците започват престрелка с охраната, след което са подгонени от полицията. Единият успява да избяга, но другият е заловен.

Първото нещо, което избягалият бандит прави, е да се отърве от оръжието. Той се свързва с известна ъндърграунд фигура. Двамата намират посредник - бивш учител от Шумен, близък на известен бос с интереси в Слънчев бряг. Той намира купувач и сделката за продажбата на 9-милиметровия „Макаров“ е сключена в кафето на бившия хотел „Плиска“ в София, научи Флагман.бг. Според нашите източници посредникът е търсел чисто оръжие и нямал представа, че с пистолета е извършено друго престъпление.

Арест на предполагаем килър, закован за „мокри поръчки“

Следва арест на висок и слаб мъж с „Макаров“, който впоследствие е осъден за няколко убийства и в момента все още се намира зад решетките. Той е част от шуменската банда за „мокри поръчки“, която полицията наблюдава от известно време. Смята се, че именно арестуваният е физическият извършител и на убийството на Релакса.

Въпросната банда от Шумен пък е подгрупа на много известно ОПГ за убийства, ръководено от боса с интереси в най-големия ни морски курорт, научи още Флагман.бг. Той имал явен конфликт с Релакса, тъй като искал да завладее бизнеса на бургазлията.

Влиятелната ъндърграунд фигура, чието име засега ще запазим в тайна, вече успяла да получи разрешението на столичните босове на СИК, които обаче му казали, че първо трябва да се разбере с другата групировка ВИС. Той лесно успял да сключи сделка с местните лидери, но не и със сприхавия бургазлия.

Стигнало се до среща на бензиностанция ОМВ срещу бл. 1 в жк. „Славейков“, по-известен като „Поморина“. Според мълвата босът отишъл на преговорите с 40 човека, а Релакса само със своя авер Тошко Малкотърновския. Неконтролируемият бургазлия обаче изобщо не бил настроен за приказки. Видев побеснял, хвърлял столове, обръщал маси, докато другият се опитвал да се разберат мирно и тихо.

„Праснаха го заради бизнеса с уличните проститутки в Слънчев бряг. Не можаха да разделят 9 000 лв. на седмица“, каза отлично информиран източник на Флагман.бг.

Въпреки пробива по случая обаче делото е спряно малко по-късно. Мотивът – липса на достатъчно доказателства!

Тайнствен смс и връзки с жените на влиятелни бизнесмени

Много интересна е и друга версия за убийството, която до момента е забулена в тайна. Приживе мускулестият бургазлия е имал интимни отношения с жените на няколко влиятелни бизнесмени. Единият от предприемачите бил с корави връзки в подземния свят и е имал възможност и мотив да поръча Релакса.

Много интересно е и последното съобщение, което бургазлията получава на мобилния си телефон, преди да го екзекутират.

„Сега ще видиш какво може да се случи в света на парите!“, гласи въпросният смс. Той обаче е от предплатена карта, която не може да се проследи.

Тази любопитна версия също е отхвърлена от разследващите след разкритията, свързани с шуменската банда.

снимки: 24 часа


В категории: Крими


37
Коментара
37
Коментара по темата
37.
morski
14.04.2019 20:18:10
7
8
Само Изгрев! Славни времена!
36.
Калчо
14.04.2019 15:06:54
6
6
Бешв помияр и пълен лайнар. Злобен, подъл и отмъстителен интригант, същия като цялата им изгревска селска шайка
35.
Наско Ментата
14.04.2019 11:25:19
1
5
Стига сте му обръщали кокалите на момчето.Имало е време да говорите.Ама е в минало време.
34.
Хигиенист
14.04.2019 03:16:58
0
10
Чистач,много лайна ще се посипят на земята и ще я заразят.По-добре като чумавите животни,бутай в трапа,изгаряй и след това заравяй
33.
Чистача
13.04.2019 17:58:11
0
15
На един самолет да ги качат Очи Келовци,Малкотърновския Поморийския Кабата,Троянеца, перъта, рижите Кюфтето,Далакмана, Капитанчето и другите и когато самолета набере скорост и височина,да го взривят!
32.
166
13.04.2019 16:19:36
0
7
Я раздуйте още малко истории тука. Много интересно стана. То остана ли поне един ганкстер да не е ухо. Хаха.
31.
Бесене на площада
13.04.2019 13:44:43
1
6
Нищо друго за тези всичките айдуци! Отрепки и дегенерати,които заедно с корумпираните служутели на властта съсипват държавата!
30.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
13.04.2019 13:33:05
0
18
Много е хубаво че тея не съм ги и познавал и че сега чувам за тях сега научавам за съществуването им за 34 години живот в Бургас.Правете си сметка в какъв свят живеете и как ще се развивате за напред,от народа зависи дали ще даде почва на такива плевели.
29.
До 27 Живота
13.04.2019 10:39:35
0
38
Дано те чуе Господ и го прибере!
Преди много години,когато един наркобос от Несебър не беше още толкова "велик" имаше случай. Двама маскирани бяха нападнали и отвлекли мъж който беше охрана и шофьор на бизнесмена "Фитила". Нападнали от засада в гръб като му тикали пистолет в главата и го отвлекли с неговия джип,джипа на шефа му Фитила. Пострадалия ми е познат а и с времето целият Несебър разбра всичко. Страхливците са знаели че охранителя има оръжие и ще ги размаже и затова са го нападнали в гръб и по време на пътуването единия го налагал по главата през цялото време страхувайки се от съпротива. Изхвърлили го някъде до Айтос тъй като целта е била грабеж на джипа, който по онова време струваше 100 000 долара. Естествено за връщането срещу откуп преговаряше наркобоса от Несебър,който беше в люта вражда с Митьо Янков и Фитила. Обаче те бяха решили да не отстъпят и съдействаха с полицията,която свърши страхотна работа. Докато уш преговаряха за откупа се работеше денонощно и джипа беше намерен,като собственика на гаража издаде кой е докарал джипа,Данчо Черния от Г. Езерово. След като задържаха Черния за няколко месеца,той се пречупи,защото жена му го заплашила че ще си замине за чужбина с детето. Черния разказал всичко подробно и издал вторият извършител и съучастник Малкотърновския.
И когато полицаите свършиха перфектна работа и можеше да се стигне и до наркобоса,стана нещо странно. Обвинението "реши че е достатъчно" да предложи на съда Черния да бъде осъден на излежаните няколко месеца за вещоукривателство,вместо за въоръжен грабеж за който се предвиждат от 10 до 30 години. Запознат съм какво преживя охранителя и семейството му и колко време не можаха да преживеят шока и притесненията от случилото се. Наркобоса и Малкотърновския въобще не бяха задържани. Единият си го получи както трябва,дано и другата отрепка да го прибере Господ! Моля се от тогава и дано стане,въпреки че минаха 15-20 години от тогава. Следовател по делото беше Камбоджанеца наречен по-късно следователя на Очите,а високопоставен прокурор и господар мъж с малко име Емо.
Нека страдат и тези,които са помагали на утрепките да остават ненаказани!
28.
Аj
13.04.2019 09:48:23
0
14
Добре че убиха тая мръсна гад че още колко злини щеше да направи.... Той беше много голяма торба с говна, щом скачаше да бие инвалиди....
27.
Живота
13.04.2019 08:20:34
1
12
Тошеее изнасяй се от тоя град, няма смисъл и да изпече слънце над теб ще има облаци смешник хахахаха гад бил, нямаш шанс жал ми е за теб като блъснато куче си нямаш нищо и никои, няма къде да отидеш и при кого щото си лайняр и през годините яко бачкаше за да имаш днес "ТОВА" светло и хубаво бъдеще, няма един в този град да каже нещо хубаво за теб, ходи да мушкаш и да взривяваш хора а сега си една шматка съден, с дебело досие и злобар, когато не си полезен на живота живота те прибира,!
26.
Живота
13.04.2019 08:12:24
1
17
Тоше найстина ако има толкова много хора дето те мразят и клеветят ти никога няма нищо да направиш в този живот, нито ще се реализираш нито ще просперира, по-лошо ще вървиш назад, има неписани закони за да получиш трябва да дадеш получаваш това което си дал а ти си давал явно само мизерия, ти си като един дилър на дребно уж си в играта ама зад гърба си нямаш нищо, бил си с "големите" а остана гол охлюв,това всичкото зло ще те преследва дано не и децата ама ако си разплакал някоя майка през годините значи заслужаваш гадост нелечими и за цял живот, ти явно си найстина много злобен и отмъстителен смърф, едно време нашите ми казваха в живота най-вече се пази от инвалиди и ниски хора, и двата вида са злобни по-природа и завист лови, на теб очичките ти светят като на коледно джудже от магазин всичко по-един лев светят "евтино и гадно" но ти затова няма да стигнеш по-далеч от Бургас даже не вярвам да си завел семейството на една почивка извън страната щото си гладни, занимаваш се с клюки и се мислиш за вървежен, даже не мога да намеря думи да те обидя бе то ти направо си необясними случай поне да имаше нещо ми всичко ти е евтино на теб колата, дрехите, жената и душата.
Помни думите на мен живота теб ще те заекът съвсем случайно ей така като рижата, и айде и някои ден евтин сайт като този даже няма пуска статий за теб за да си вдига рейтинга щото си гнИда безполезна, паразит живеещ в собствен потъващ в тинята свят.
Пожелавам ти дълъг живот изпълнен със същите неща които си правил на хората, джудже! Любимата ти убида е "селянин" а когато непознат те види отстрани как говориш как изглеждаш това е първата дума която му идва на ум ти си адски явен "селяндур" нямаш равен!
25.
Смешния дилър
12.04.2019 23:39:58
1
39
ЛайНовак Надупенов е най-големия тъжняр. Цял живот гладен и надрусан дилър на дребно. Само го бият и се гаврят с него. Очите как го шамарил в затвора. Хихии На записите по делото Лайновак доносничел на Божидар Желев. Издавал хора на Очите и напътствал как да ги хванат. Само че Божидар го записвал и така Лайновак разказвал и за Очите и поморийския и ги набутал. Очите го спукал от шамари и го пускал на мангалите. Най-лошата ко комбинация е да си прост и алчен това е като да си пълен неудачник. Илиев как го беше шамарил пред Триата.
24.
СПИРАЙ СА
12.04.2019 21:52:53
1
4
Новак.,стига де. Не те ли е срам.
23.
*********
12.04.2019 21:44:08
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
*********
12.04.2019 21:40:58
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
джон тоти
12.04.2019 21:38:07
0
3
кво го направихте тоя да не е по голям от мене или лъки лучано тая. еднодневка
20.
Велосипедист
12.04.2019 20:47:40
1
20
Още ли "помен" му правите на тия боклук ? Той е там, където му е мястото, а още повече, че сам си го направи. Един наркоман по-малко в Бургас. Точка.
19.
Ае
12.04.2019 19:32:10
0
11
От ония години имаше две сестри акробатки Даниела и Полина. Даниела се омъжи за турчин, а Полина последно беше с Релакса . Къде са тия двете сега ?
18.
Някой
12.04.2019 19:07:26
4
3
Познат ми изглежда.Да е бил охрана в някоя бургаска дискотека?
17.
Само тъпотий
12.04.2019 18:54:33
1
10
Ай стига с тоя релакс,бахси тъпите статии
16.
Малкотърновско джуже
12.04.2019 18:53:26
3
36
Подло и отмъстително селянче. Да му се върне поне едно от нещата който напраави на хората. Него да го стрелят и да му слагат бомби. Да види как е и да преживее страаданията на хората който патиха от него.
15.
Стига с този Релакс
12.04.2019 17:27:26
1
44
Вече трета статия за две седмици за този Релакс .... Толкова ли е наистина важно за какво са го гръмнали преди 10 години ??? Тогава сигурно само за това сте писали. Даже забравих какви беше името тогава - преди ,,Флагман'' Толкова ли няма за какво друго да пишете???? Ми направете му паметна плоча тогава на ъгъла ...
14.
Съдията
12.04.2019 17:05:34
0
414
Осъждам на смърт чрез разстрел следните ненужни получовеци - Очите, Кела, Поморийския, Недьо, Търновския, Кюфтето и Мечката, Троянеца, Боксьора, Далакмана , д-р Пера! След това Бургас ще е един прекрасен морски град!
13.
Novak veche e v mahalata
12.04.2019 16:51:25
2
13
Abe manqci, renata koj q dranka? Az znam djendov, kolio svinqta, Yulcho (na kolio komshiq) germaneca.....drug da znaete?
12.
Търновеца
12.04.2019 16:36:49
3
23
Аз съм долен злобен и като правя золуми на хората. хляб и вода не ми трябва гадната ми душа се храни сас злоба. Няма ли кой да ме прати при другите мръсници марата0 Мъстара релакса и черния. Освободете земята от мене буклука. Нисак грозен и съм селянин.
11.
Ем бус,ем не бус
12.04.2019 16:31:52
1
29
Tая гад може да я е гръмнал всеки,причини 1000,митове и легенди за Георги Илиев или Килъри написани 15 години по-късно не вървят...Може и да е обикновен човечец,на който тоя е навредил в стил старшина Мечев стреля 7 пъти по Стойчо Стоилов
10.
Флегмани
12.04.2019 16:28:17
1
25
Много сте потайни с тия известни подземни босове, които само вие знаете
9.
отговор
12.04.2019 16:19:11
0
13
за да му е по трудно
8.
въпрос
12.04.2019 16:18:04
0
17
защо като е професионалист убиеца е тръгнал да бяга по баира към марската градина
7.
Хандьо
12.04.2019 15:24:22
1
8
Калчо къде е Бяса, че ми трябва?
6.
До 2
12.04.2019 15:13:40
0
2
Кой я такова
5.
*********
12.04.2019 15:06:16
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
4.
Калчо
12.04.2019 14:53:59
1
30
Касабова, покани в редакцията си Костадин Бесов (бяса). Той най-точно
ще ти разкаже за релакса, за неговото
житие и битие. Бяха големи дружки навремето още от пишлемета...
3.
NOVAK OT PANGOTO
12.04.2019 14:50:05
2
16
Abe nail znaete che az kato bqh silen relaxa go nqmah za nishto!!! Nqkoj znae li dali segashnata mi gena nqkoj q plqka?????
2.
Novak ot pandiza
12.04.2019 14:48:19
2
16
Abe, kade e germaneca? oshte li mu takovat saprugata? TOI DALI ZNAE?
1.
novak ot zatvora
12.04.2019 14:46:59
5
27
Haahahahah, ne kazvat tarnovskiq dali se nasral????? buahahahahaha
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори