×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убийството на Релакса: Версия ВИС – Георги Илиев поръчал Димитър Видев за неспазване на йерархията и пребит лейтенант в Слънчев бряг


Убийството на Релакса: Версия ВИС – Георги Илиев поръчал Димитър Видев за неспазване на йерархията и пребит лейтенант в Слънчев бряг
Смъртна присъда от Главния е най-разпространената версия в ъндърграунда за показния разстрел
05 Април 2019, Петък, 17:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Иван КОЛЕВ, Емел МАХМУД

Бургазлията контролирал уличните жрици в Слънчев бряг

Маринчо от „Меден рудник“ гръмна Релакса. Митко имаше смъртна присъда, издадена лично от боса на ВИС Георги Илиев. Това каза за Флагман.бг високопоставен източник от ъндърграунда.

До ден днешен именно поръчка от Главния е най-разпространената версия в подземния свят за показното убийство на Димитър Видев-Релакса на пъпа на Бургас през август 2004 г. Разстрелът все още остава неразкрит, а 15 години по-късно делото е спряно поради липса на доказателства.

Релакса – брутален и жесток фитнес маниак, шампион по силов трибой

Според източници на Флагман.бг Релакса контролирал уличните проститутки в Слънчев бряг. Бургазлията обаче създавал сериозни проблеми на останалите босове заради буйния си характер.

Видев бил фитнес маниак, притежавал внушителна мускулатура и бил много силен физически. Негови познати го описват като брутален и луд, който без да се замисли ще нападне сам група от хора.

Точно преди да бъде убит, Релакса е във върхова физическа форма. Той тренирал усилено, защото смятал да се яви на световното по силов трибой и дори бил убеден, че ще го спечели, научи Флагман.бг. Малко по-рано Видев размазал конкуренцията на републиканското и така се класирал за големия форум.

Убиецът излязъл от храстите на близката ул. "Войнишка" и застрелял Релакса на това място, до къщата на поета Недялко Йорданов

Заради внушителната си физика Релакса нямал страх от нищо и никой. Бургазлията „раздавал правосъдие“ в най-големия ни морски курорт, без да се съобразява нападал и рекетирал конкуренти, тормозел момичетата им. Така се стигнало до погром в бар на Георги Илиев в Слънчев бряг в началото на лятото на 2004 г., само 2 месеца преди убийството.

Смазан от бой лейтенант след скандал за проститутки

За въпросната, според мнозина фатална за Релакса случка, също има няколко версии. Според едната Видев поставил свои момичета пред заведението, но с това подбивал цената на доста по-луксозните труженички вътре. Управителят на бара излязъл, за да провери какво се случва и буквално бил смазан от бой.

Студени досиета: Има ли връзка показното убийството на Релакса с екзекуцията на знаков бос

Друга версия пък гласи, че Релакса директно нахлул вътре, изгонил проститутките и поставил на техните места свои. След това се разправил с управителя, който обаче се оказал много важен за боса на ВИС.

Георги Илиев побеснял, след като разбрал за случилото се. Това била поредна издънка на Релакса, който явно не се подчинявал и не спазвал установената йерархия. Говори се, че точно тогава Главния поръчал бургазлията.

Местни босове спасяват живота му

Местните структури по Южното Черноморие се задействали, веднага щом научили за поредната изцепка на неконтролируемия бургазлия. Релакса бил самостоятелен играч, но работел с несебърския бос Димитър Желязков-Очите и дясната му ръка Янко Гюров-Поморийския, макар и да не бил от тяхната група, разкриха източници на Флагман.бг.

Очите и Поморийския се застъпили пред боса на ВИС за бургазлията. Те искали Релакса да плати глоба и да се откупи. Първоначално Главния не искал и да чуе. Местните обаче не се отказвали и продължили с опитите да спасят живота на Релакса. Стигнало се до намесата на влиятелен столичен бос. Той успял да убеди Георги Илиев да промени решението си и да глоби бургазлията, разкриха източници на Флагман.бг. Видев трябвало да брои 50 бона, които набързо били събрани и платени от местните ъндърграунд големци.

Близките на Релакса са поискали върху надгробната му плоча да бъде поставен щангист заради любовта му към бодибилдинга

През следващите два месеца Релакса спойно обикалял и разпределял момичетата в Слънчев бряг, без да създава никакви проблеми. Той бил сигурен, че сметките с Главния са оправени.
Имиджът на боса щял тотално да се срине, ако застрелят Релакса по негова поръчка, след като е взел пари за живота му, разкриват източници на Флагман.бг. Подобно развитие пък щяло да отслаби още повече позициите на ВИС в най-голямия ни морски курорт. По това време Митьо Очите е в ареста заради наказателна акция срещу созополси дилъри и конкуренцията използвала момента да засили влиянието си по Южното Черноморие.

Маринчо от „Меден рудник“ – взривен с бомба за известен бос и цялата му кохорта

Споменатият от нашия източник „Маринчо от „Меден рудник““ всъщност е Марин Пеев. Той се самовзриви с бомба с 800-грамов тротилов еквивалент само няколко месеца след ликвидирането на Релакса. Според източници на Флагман.бг адската машина е била предназначена за местен бос и цялата му кохорта от лейтенанти. Очаквайте и тази история във Флагман.бг.

22-годишният Марин Пеев никога не е бил сред заподозрените за разстрела на Димитър Видев, научи Флагман.бг. Той нямал никаква подготовка и трудно можел да извърши толкова добре планирано престъпление, разкриват още нашите източници. Пеев обаче е заподозрян за коктейла „Молотов“, който изпепели „Мерцедеса“ на Видев в края на май 2004 . Най-вероятно точно поради тази причина в подземния свят смятат, че той може да има пряко участие в убийството на Релакса.

Версията за поръчка от Георги Илиев е отхвърлена тотално, след като разследващите правят пробив по случая. Той е свързан с банда за мокри поръчки от Шумен, която се явява подгрупа на друго ОПГ, оглавявано от влиятелен бос с интереси в Слънчев бряг.

ОЧАКВАЙТЕ САМО ВЪВ ФЛАГМАН.БГ: РЕЛАКСА СТАНАЛ ЖЕРТВА НА ФАБРИКА ЗА УБИЙСТВА, КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТТА МУ!


В категории: Крими


34
Коментара
34
Коментара по темата
34.
Махалата
08.04.2019 03:29:36
0
2
Много интересно къде е най големия ..колко жалко че 20 години няма промяна все още в бг добре че не съм се пребирал и не смятам да го правя жалко че млади момчета си заминаха
33.
Имало едно време
07.04.2019 21:34:47
0
12
Познавам го този Релакс ,лично съм имал разправия с него,.Пълен кукуриго ,трябвало е да се лекува ,ама нали им трябват такива ,да плашат хората . Абе боклук до боклука ,,,като почнеш от върха/политическия/ че до последния квартален релакс .
32.
Bosa
07.04.2019 15:33:56
0
2
Има мнооого, много незнайни мутри за които не знаете нищо и няма да узнаете,а пък за този и онзи където беше Малко Търновски ли е Господ е казал,Боженка не фраер
31.
681
07.04.2019 07:35:30
2
11
не са ни виновни нито митьо нито релакса нито другите. виновни са управляващите и държавата защото няма закони за тях и са ги пуснали да правят каквото искат. в същото време обикновените хора ни притискат със закони, не ни дават да се защитаваме с оръжие, нито да се оплачем на някого. всичко това го прави държавата, а не релакса или който и да е друг бабаит. нека присъдите станат по 20-30 год,, придружени със солена глоба и конфискация на имущество, нека да разрешат на човек да използва огнестрелно оръжие ако е застрашено семейството и имуществото му, отделно полицията и съда да си вършат стабилно работата...да видим тогава дали ще има мутри, биячи и рекетьори
30.
до 6 Кубрат
07.04.2019 01:28:24
8
54
Пич, Пабло Ескобар и Ал Капоне са още по-голяма измет от нашите Маргини, Илиеви и тем подобни и са едни от най-големите престъпници на миналия век, но хората ги влече да слушат, четат и гледат филми за такива.. На човек винаги му е по-интересно скандалното, забраненото, екшъна, лошите и непозволени неща, а не нормалните неща. Никой няма да чете колко победи имал Дан Колов, хората искат да четат за мафиотски босове, курви, пари, мокри поръчки, насилие, интриги и ей такива неща. Сега ще кажеш, че не съм прав? Само не ми казвай че ако ти предложат да гледаш документален филм за Дан Колов, ще го предпочетеш пред филми за престъпници, наркобарони гангстери като Ескобар, Ал Капоне, Лъки Лучано, Майер Лански, Тото Риина и други. Дори ако направят някакъв филм за Васил Илиев ще бъде повече гледан от който и да е било български спортист, ако ще и да е 10 пъти олимпийски и световен.
29.
Калчо
06.04.2019 19:51:57
1
16
Касабова, покани в редакцията си Костадин Бесов (бяса). Той най-точно
ще ти разкаже за релакса, за неговото
житие и битие. Бяха големи дружки навремето още от пишлемета...
28.
Готина мацка
06.04.2019 19:35:42
2
11
Оправете си правописа бе, пещерняци неграмотни! Тук пишат бивши мутри, които вече са очукани от живота и за нищо не стават. Защо ли не съм учудена? Защото са с основно образование.
27.
Дъмбел Карадисков
06.04.2019 14:18:36
5
15
А бе,Флагман.Напишете статия за някой успял бургазлия,допринесъл с нещо на града и обществото.Не сезанимавайте с това клето момче,което беше най-обикновен сервитъор на Ротондата и ми сервираше кагето сутрин.Голям герой го изкарахте...
26.
Маргина
06.04.2019 12:26:40
2
37
Релакса беше боклук. Килъра направи голяма услуга на града.
25.
.
06.04.2019 10:17:03
2
17
Тои тоз перата и други хора са го преспивали запрян също сега и мангала и други има тоз няма никакви приятели всичко е лицемерие и никои не го уважава тоз нещасник само за едно му правя евала 4е помага на маики да си върнат децата за нищо друго тои и това го прави не от сърце ами да заблоди хората и да нее в полизрението как ходише да гърби бежанци да ги ограбва и уш ги мразил и неги допускал в българия пък тои се молише да има да ги гърби нещасника
24.
До 6
06.04.2019 08:49:47
2
108
Ха ха ха.Перата срещу 10.Преди 2 месеца го приспа един мангал от Комлука в Планета.Мангала го изкараха през задния вход че паляците се събраха да го бият.
23.
Инфо
06.04.2019 08:48:09
0
2
А някой знае ли какво стана с Диана,неговата?
22.
Климент Охридски
06.04.2019 03:51:16
0
14
Много филмирани мутри излязоха от това училище и разни комплексирани изгревско-зорнишки пишлемета се взеха насериозно.
21.
Абе
06.04.2019 02:09:21
2
40
Абе ко ни интересуват, тез, боклуци бе хора. Тоз ли е номер едно деторекетирал и пребивал хората или оня, дето сере в торба сега. Това държава ли е. Върнете, смъртните наказания и, да, се прилагат веднага. Кой е оня другия лайнар бе Георги илиев. Крадец рекетьор и трафикант. Това ли са хората в бг които трябва, да са за пример
20.
Наско Ментата
05.04.2019 22:29:52
4
10
До 16,Бургазлия :
Е всички сме тъй бе Бро.От село сме,с външен кенеф,и само ви ментим за всичко.Аз примерно само съм чувал за мобифони,корекоми,електронни игри с жетони.Ей на,цял ден тъдява чета,и после си измислям и се вживявам.Мдааа
19.
Гринго
05.04.2019 22:25:14
6
5
Xнавреюето релакса Данчо ларша му изкуства в една дискотека и той го изнасили от тогава Данчо ларша обърна резбата
18.
Козела
05.04.2019 22:19:27
3
10
От Русия с любов
17.
Бончо
05.04.2019 21:58:29
0
13
НЕЙ ВА БАТЕ.БАЯ ВРЕМЕ ГО НОСЕШЕ НЕРАБОТЕЩИЯТ МОБИФОН У ГРАДО.ПИТАЙ НЕКОЙ ДЕ ГА ЗНАЕ ДА ТИ КАЖЕ.
16.
Бургазлия
05.04.2019 21:42:36
0
37
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:Моля, спрете да коментирате! Не, става въпрос за тази статия, ами за всички други в този псевдо "журналистически сайт", в който никой от работещите няма и грам представа от журналистика и т. н, защото, само им пълним касичката и не са живяли в града, през тези години където са се случвали тези събития а са били на село и са се изхожда ли във външния кенеф.
15.
Бончо
05.04.2019 21:38:57
1
9
Многу си прозт. Тои се е базикъл.
14.
БОНЧО
05.04.2019 21:30:16
7
31
РИЛАКСА БИЕШЕ ГОЛЯМ РПСЕВДО МУТРА.ВЕДНЪЖ ГО ЗАСЯКЪХ ПО ПЪТЯ ЗА АТЛАНТА С ЕДИН МОБИФОН И МУ ВИКАМ ТИЛИФОН ЛИ ЗЕ И ТОЙ ВИКА НЕ БЕ ТОЙ НЕ РАБОТИ САМО ЗА ГЪЗАРЛЪК ГО НОСЯ ДА СИ МИСЛЯТ ХОРЪТЪ ЧЕ ИМАМ.ТА ЕЙ ТВА ВИЙ ИДОЛА МУТРА.ХА ХА ХА.
13.
До Мето
05.04.2019 21:14:41
3
21
Станко като го целна, Релакса беше още начинаещ генгста и тежеше 70 кг. Накрая беше към 130 кила, чак главата му порасна от хапа.
12.
Марин беше човек на Руслан
05.04.2019 20:21:56
4
21
Руслан, Милан, Марин... Предатели и певци! Единият нареди третият, вторият първият и така...
11.
Мето Илиенския
05.04.2019 20:11:16
4
17
Здрав, здрав, колко да е здрав Станко му вкара един бич, и Релакса си глътна езика.
10.
Попа
05.04.2019 19:40:26
2
27
Нали заради това Жоро докара Янко в багажник до София . Ама тъпия релакс на хап се направи на мъж и дотам.
9.
ма
05.04.2019 19:24:07
4
18
той умрял ,ма
8.
раико кръвта
05.04.2019 18:56:19
10
25
георги илиев имаше 30 корави охранителя. тои също беше много як а умря като едно куче и то от няколко грама олово и до ден днешен има охрана на гробищата в кюстендил. това е да си велик
7.
Джисъс
05.04.2019 18:49:16
9
37
Силен колко да е бил силен щом от еди два куршума сгъна като хлебарка, Митко колко пъти оцеля ей това е силен
6.
кубрат
05.04.2019 18:48:56
1
67
бил много силен физически това и за Перата националиста съм го чувал те двамата можели да излезат на бои срещу 10 човека и герги николов мечката беше така велик но само в един балон кварталния фитнес или улични бандитски саморазправи свързани с наркотици дрога проститутки. защо не се запишат в историята като ДАН КОЛОВ НИКОЛА ПЕТКОВ които на ринга според правила са смазвали години наред всеки противник от цял свят славата им е ненадмината по цял свят за тях самите и всички българи не като тези ганстери. братя илиеви карамански маргини самоковци за които има книги написани те са една ИЗМЕТ на която хиляди тъпанари се възхищават
5.
Калчо
05.04.2019 18:38:35
4
32
Янко Поморийския оттогава май познава багажниците от вътрешната страна
4.
Калчо
05.04.2019 18:29:47
2
36
Да ! Релакса беше много силен , в залата клякаше с 300кг а тяга правеше с 350кг.
Обаче от големите дози "Анаполон"
беше направо превъртял.
3.
Ганьо верно е
05.04.2019 18:08:50
8
105
Мега просто парче и филмар,затова държавата е кенеф. Само прости и откачени хора живеещи в гангстерски филм.
В бг често срещана фраза е "Аз познавам Маджо. Аз познавам Митьо, Кела, и т.н.
Абе ей тъпаци бедни и болни,за това ли сте слуги по европа шофьори,общаци,гледачки и кви ли не роби. После ревете че ви управлявали прости хора и хора мутри от СИК.
Ами кой да ви управлява бе шизофреници.
Изнасилвач лежал в затвора,алкохолик и наркоман е любимец на жените и идол на мъжете. И къде по-точно? Хахаааааа
В Булгаристанкенеф. Нали и Очите ви беше идол бе шизофреници? Видяхте ли си идола. Размазаха го и отиде да реве в съда и да дава показания. Хахааааас
Ако стане Левски от гроба и види за коя държава умря,веднага ще легне пак в гроба,само да не гледа и страда! Хахааа
2.
Поредният кьорфишек
05.04.2019 17:44:18
0
38
Маринчо бил хахахаааааа
Само в бг убийства се "разкриват" от журналисти,ченгета-домашни алкохолици и всякакви "компетентни" безхаберници или охранки на входа на някоя дискотека. Хахаааа
1.
Георги
05.04.2019 17:39:18
1
35
Никога не са му викали "Маринчо" и Марин беше от Комлука..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление Правят бързи печалби от имоти Правят бързи печалби от имоти Строителните предприемачи предлагат различни схеми на плащане Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Трябва да си пълен идиот, за да си съчиниш история и се оказваш с охрана и пореден враг на Петков, Василев, Иванов и сие Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Innovation Center предлага специализирани курсове по химия и биология, ориентирани към ученици и кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медици
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори