×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руски учени доказаха, че Армстронг не е бил на Луната


Руски учени доказаха, че Армстронг не е бил на Луната
Нийл Армстронг никога не е бил на Луната, твърдят учени. Кадрите вероятно са фотомонтаж.
04 Април 2019, Четвъртък, 07:04 ч.
Автор: Флагман.бг

Как през миналия век американците са летели до естествения спътник, като НАСА все още няма подходяща ракета за това? 

Руски учени доказаха, че Нийл Олдън Армстронг не е бил на Луната. Според тях е изключено американският астронавт да е първият човек, стъпил на Луната. 
Esoreiter.ru цитира директорът на НАСА Джим Бранденщайн, който пред американското списание „The Verge“ казал, че през 2020 г. корабът Ореон трябва да бъде изпратен на Луната, но не със своя ракета. 

Никой не иска късче от "лунното" американско знаме
Макар че НАСА вече е похарчила над 14 милиарда долара за разработка на супертежка ракета, тя все още е в етап на доразработка, пише руското електронно издание. 
Оказва се, че тази ракета ще може да изведе максимум 70 тона в орбита. Изследователите си задават логичния въпрос: „Как американците кацнаха на Луната през миналия век?“. 
САЩ все още нямат ракета, способна да изведе тези 140 тона, необходими за полета до Луната. Как НАСА е извършила подобен полет с ракетата F1? САЩ все още купуват ракетни двигатели РД-180 и РД-181 от Русия, но дори с тях извеждането на 140 тона в околоземна орбита изглежда нереалистично. Как НАСА е постигнала това преди половин век?

Български учен помогнал на Армстронг да стъпи на Луната (ВИДЕО)
Според руски учени, американците никога не са летели до Луната. 
Президентът Кенеди е казал на съветниците си, че не го интересува космоса, а задачата му е да победи в надпреварата с руснаците, каза историкът Юрий Караш, който е член-кореспондент на руската Академия по космонавтика.

 


В категории: Животът


6
Коментара
Флагман.БГ Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион 10/05/2024, Петък 09:41 1
6
Коментара по темата
6.
Хахахах......
04.04.2019 17:55:34
15
5
Доказали те. Доказали дръжки. Явно някоя пияна рашка е получил прозрение свише, след поредния алкохолен запой. Те Гагарин убиха, за да не се разприказва колко е 'летял' в космоса. От блядовете всичко можеш да очакваш.
5.
ислямска мастия
04.04.2019 11:01:23
9
8
Затова пък са номер едно по изоставени деца в интернати, алкохолици, пушачи, болни от СПИН, за РАК няма статистика.....
4.
мамаша от талаша в раша
04.04.2019 10:39:01
36
11
С всяко свое действие или изказване белите цигани доказват, че в тая територия на здрача, която обитават има нещо сбъркано. Може ли да си толкова кух и комплексиран, че целият смисъл на живота ти да се състои в дъвкане на л----та на американците. Абе били ли кацнали или не били кацнали - на кого му пука? Ама купували ракетни двигатели от рашките - ами имат пари - купуват. Направили са си сметката, че така ще им излезе по-евтино. И финландците купуваха дървен материал от СССР, макар че страната им е цялата в гори. Имат пари, така им изнася - купуват - пазят си своите гори. Не случайно на рашките им казват "бели цигани", защото през цялото си съществуване са били гладни като кучета, а и от време на време са стигали до човекоядство. И от цял свят са им пращали храни (включително и от България). Но след време за благодарност за ешелоните с пшеница, ни изпратиха ешелони с танкове, за да ни окупират. Болни мозъци. И до ден днешен са си гладни кучета, но въоръжени до зъби. Американците имат и оръжие, и пари, и промишленост и още и още, а тия гладни хрътки, ако не беше газта и петрола (от заграбени територии) и днес щяха да си похапват човешко месце.
"РУСКИТЕ БОЛНИ - НАЙ.ЗДРАВИТЕ БОЛНИ"
3.
ислямска мастия
04.04.2019 10:05:19
25
9
Едно е сигурно, че убиха Гагарин за да не се разприказва как не е летял в космоса.
2.
СССР
04.04.2019 09:41:25
4
6
Да......и, че Земята е плоска!
1.
Юрий Гагарин
04.04.2019 09:23:01
12
9
Ми разбира се. Това отдавна се знае...
Руските учени са са от магаданския институт за
Т- ехнически
А - строфизични
Ш - ирокомащабни
А - кадемични
К - онцепции
Освен това, руските джуджета са най - високите в света. А всяка руска машина с размери до 2 метра е нанотехнология.
Ай наздраве!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ  Социологът Добромир Живков очаква хората на Слави Трифонов да се спънат в 4-процентната бариера Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Приспособлението обаче е подготвено за новата си функция – каишки го придържали за главата на мъжа Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Публикувано тази седмица предварително проучване на изследователи от Харвардския университет показва, че ефективността на ваксините срещу тези щамове намалява МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори Ще присъстват политическото и професионалното ръководство на министерството Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Предполага се, че Паскал е разпоредил на капитана да тръгне за Гърция, където първоначално се укри Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион Пътният инцидент е станал на пътя край село Куцина Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Катастрофирал е ТИР Днес ни очакват брутални дъждове Днес ни очакват брутални дъждове Жълт код е обявен в областите Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден В народните вярвания обаче петъчният ден е натоварен с друга енергия Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Реката в село Делейна е излязла от коритото си, а в Плевен 400 болни и възрастни хора остават без храна, защото социалният патронаж е наводнен
Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори