×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политолог: Медведев не се шегува с предложението да се вържем за юана


Политолог: Медведев не се шегува с предложението да се вържем за юана
Енергийната ни зависимост от Русия е толкова голяма, че едва ли може да се увеличи още, каза политологът Румяна Коларова
06 Март 2019, Сряда, 09:09 ч.
Автор: Флагман.бг

Това показва показа пренебрежение към България, каза Румяна Коларова

Премиерът на Русия Дмитрий Медведев е показал пренебрежение към България с няколко реплики. Той не се шегува с предложението да се вържем за юана. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия политологът Румяна Коларова.
„Той попита „Защо не вържете лева към юана?”. Не мисля, че беше шега. Имаше и още няколко такива забележки, при които открито се показва пренебрежение”, коментира тя.

Борисов и Медведев уреждат ферибот между Бургас и Новоросийск и повече защита за руските туристи
Поисканите от Медведев гаранции от ЕК, политологът определи като „меко пренебрежение към България”. „Вие не можете да решите по въпроса, ЕК да го реши”, казал руският премиер.
Според нея енергийната ни зависимост от Русия е толкова голяма, че едва ли може да се увеличи още. Едва ли в случая със смяната на маршрута за доставки на газ ще се увеличи или намали, добави тя.

Димитър Николов се срещнал с Дмитрий Медведев - посредничил им Бойко Борисов
„Мнозинството българи не изпитват никакъв страх от Русия, напротив смятат я за дългосрочен приятел. По-малка група имат инстинктивен страх. А има и една група хора, които си вадят парите като ни плашат с Русия”, каза пък социологът Андрей Райчев.
„Ние искахме газова тръба да мине през България. Парите там не са малко. Това не стана и не стана под натиска на Запада. Хилари Клинтън пристигна и каза: „Няма да правите никаква тръба”. България чакаше шанса си, а в тази визита не се видя никакъв шанс”, добави той.

 


В категории: Политика


5
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
5
Коментара по темата
5.
Чин чин
08.03.2019 10:55:06
1
1
Много точна и премерена посока на обвързване. Всички го искаме...да продаваме кисело мляко и да купуваме енергийни производства....Може и бартер , а може и с юани...
4.
*********
07.03.2019 10:01:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
baihui до ттъпата баба№1
06.03.2019 23:50:28
0
3
Виж к'во ма пачавро, краварите и западнярите пият повече от руснаците! Да не говорим за наркотиците! Не е случайно, че в Кравария е имало "сух режим"! Това , че Медведев е казал това, не означава пренебрежение, а приятелски съвет! Само малоумници като теб не могат да разберат накъде "духа вятъра"!
2.
Това джудже Медя
06.03.2019 12:16:51
2
2
Да върже майка си за юана,а лева ще си е с еврото. Медведев да си гледа кочината пияни с лосион за вана,друсащи с най-опасната дрога "крокодил" създадена в Русия през 2003г. В кочината му Рашка има 4 големи града в които живеят като бели хора,а останалата част са още в комунузма. Мизерни заплати,лади,уазки и черни пътища. Москва е пълна с 2 милиона кавказци-резаци които си правят каквото си искат. И освен бандитските им групи другото им занимание е да тъпчат дърти московски педали. От всичките руснаци които са ми познати нито един не съм чул да подлага на съмнение стандарта на живот и икономиката на ЕС напротив. Това са хора които освен в България пътуват много в западна Европа и света и не са тъпи и ограничени като бг русофилистиците.Които нито в западна Европа ходят нито в Русия,и всичката им фалшива представа е от лъжливи пропаганди и бг рубладжийски политици и медии облечени в западни скъпи марки дрехи,возещи се в Западни марки авромобили с деца учещи и живеещи на Запад. Медведев може да се подиграва на тъпаците,а отворените хора се подиграват на на него. Преди месеци имаше един много показателен репортаж за посещение на Медведев при което докато минаваше с охраната си между тълпа от посрещачи една възрастна руска пенсионерка го попита"кога пенсиите в Русия ще станата като тези в Германия и Франция"
Естествено Медведев се направи на глух. А този червения Андрей Райчев е ясен,с другия червен социолог Кънчо Стойчев са милионери усвоили много държавни пари за мними проучвания. Има цял филм за тях "социолози на повикване". Лъжец до лъжеца.
1.
баба Мара от пазара
06.03.2019 10:48:36
3
2
„Той попита „Защо не вържете лева към юана?”. Не мисля, че беше шега. Имаше и още няколко такива забележки, при които открито се показва пренебрежение”

Че Русия никога не е криела своето, меко казано, пренебрежение към България. Дори бяха измислили такава песничка (тип - частушка) "Курица не птица - Болгария не за граница", което ще рече "Кокошката не е птица - България не е извън нашата граница". И това не е само в тая глуповата песничка! Навремето правешкият цървул Т. Живков след поредното си посещение - поклонение при господаря в Москва, каза: "Ама да знаете другарят Брежнев как ма дра". И всъщност защо Медведев да не ни дава акъл какво да правим - те винаги са го правели, а нашенските управници-селяци са мълчали позорно като мишки. Спомнете си какво стана при посещението на цигарения руски патриарх Гундяев и скандалното му поведение - нищо. И президент и патриарх и премиер мълчаха като мишки! И тогава защо пък Медведев да не ни каже да се "вържем" за китайския юан? Някой да му възрази и да му каже да си гледа работата и щом пияндурниците искат, нека си вържат рублата за юана.
И накрая ще завърша с това, какво ще излезе от заиграването на селския тарикат Боко Кратуната с Русия и руснаците. Ами това, което става с всеки, който тръгне с мечка дренки да яде...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори