×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руски треньор по карате премаза бургазлия на пешеходна пътека, но се размина със затвора


05 Март 2019, Вторник, 07:00 ч.
Автор: Флагман.бг, Снимката е илюстративна

Каратистът сключи споразумение и се размина с 3-годишна условна присъда

 

Руски треньор по карате буквално премаза, но не от бой, а с лекия си автомобил пешеходец в центъра на Бургас. Катастрофата станала рано сутринта, около 05:40 часа. Каратистът не спрял на "зебра" и под гумите на колата му се озовал пешеходец.

Случаят е от 16 януари миналата година, но преди броени дни по него се произнесе Районният съд в Бургас, показа проверка на Флагман.бг.

В следствие на тежкия удар пострадалият получава 3 много тежки травми, които са освидетелствани от медицинските експерти като средни телени повреди. Бургазлията е приет в болницата със счупване на лявата пубисна кост, от което се възстановя около 2-3 месеца. Пешеходецът има и счупен латерален кондил на левия и десния големи пищяли, довело до трайно затруднение на всеки крайник поотделно за период от около 5-6 месеца при обичаен ход на оздравителния процес. Третата телесна повреда е бималеоларна фрактура на ляв долен крайник.

Руският гражданин се признава за виновен и сключва споразумение с прокуратурата. Треньорът по карате е с чисто съдебно минало и получава 8-месечна присъда, която обаче е отложена за срок от 3 години. Съдът отнема книжката му за 8 месеца, но тъй като катастрофата е станала преди повече от година, джигитът ще може веднага да се върне зад волана.


В категории: Темида


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Сър-гей
11.03.2019 20:20:13
0
0
много точен коментар + No6
10.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
05.03.2019 13:33:15
0
0
Да здравствует наш судь.Самый гуманный судь в мире.Урааааал
9.
VALERIAN
05.03.2019 10:12:45
5
10
Прочетох всичките коментари,и само ще кажа че независимо с каква цел и от какво са били подбудени Рашаните ,Реално те са водели сражения с Българското Опълчение рамо до рамо и тяхна кръв се е ляла срещу Османците. България към този момент нито е има хората армията нито въображението нито ресурса да води и да спечели евентуална война,То вижте Априлското въстание с едно черешево топче и пак по спомен,печелейки войната и напредвайки все повече в Азиатската част точно Англичани и Франки застават срещу нас и се правят Безумни договори ..... Така че евала на Руснаците за което
8.
руската култура
05.03.2019 09:41:43
4
12
В България има хиляди руски треньори превръщащи децата в убийци, незабавно трябва да бъдат изгонени.
7.
miko
05.03.2019 09:37:10
5
14
Видиш ли руснак, ритни го.
6.
Всичко е една голяма лъжа
05.03.2019 09:19:29
5
19
Какви руски освободители промиват ни мозъците от малки. Питайте историците те ще ви кажат.
Истината е една: рязаната империя достига братушките и започва да им чука на портата и затова братушките ги нападат не заради българия. България им е през оная работа
Ако им пукаше за българия нямаше да чакат 500 години
5.
Сер - гей
05.03.2019 09:02:13
7
20
Това е само началото. При вчерашното посещение на РУСКИЯ НАЧАЛНИК в България две неща направиха впечатление, но почти не бяха коментирани в медиите. Едното е, на 3-ти март, типично в комунистически стил, бяха организирани пародийни тържества с песни, танци и маймунджулъци, за да демонстрират всенародна любов към т.нар. "освободители", от които, освен да ни разплакват майката, друго не сме видели. За пълна прилика с комунистическото време липсваха само "спонтанно" излезли посрещачи с байрячета в ръка.
Другото е, че нашенската Тиква договори с НАЧАЛНИКА "повече защита за руските туристи" - "за полицейското сътрудничество във връзка с голямата численост на руски туристи; хора от Руската федерация, които имат жилища тука, така че да имаме в чисто битово отношение тези възможности. С колегата Медведев говорихме и за засилването на взаимодействието между правоохранителните ни органи".
Т.е. руските туристи не са защитени в България и тъй като НАТО засега пречи на "зелените човечета", (които защитаваха руските туристи и в Крим) да направят десант тук с цел защита, руските туристи ще преминат на специален охранителен режим режим. А българите - кучета ги яли - да ги колят циганите по селата, но за пияндурниците - специален режим. И нищо чудно скоро време Тиквата да докара руски милиционери в резултат на тия договорки.
И това, че сгазили някой на пешеходна пътека и се разминали само с "порицание пред строя", не е ново. Спомнете си само какво стана навремето с пияния руснак Максим Ставийски, който газеше с джипа си българи - ами нищо - разхожда се на свобода в родната си кочина.
4.
ФАНТА ФЕН
05.03.2019 08:55:40
17
8
България я има заради руските освободителни войски .Слава на руския гражданин и вечна благодарност
3.
Поклон
05.03.2019 08:40:26
13
8
Пред Руснака.Той носи освободителска кръв
2.
Сос
05.03.2019 08:25:11
1
6
Ужас
1.
Smith
05.03.2019 07:57:04
14
20
От руските орки друго не може да се очаква. В путинова россия на пешеходна пътека се дава газ за да демонстрираш стандарт и благополучие, както беше и при нас през 90те.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори