×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова наредба за облеклото на учениците в Английската гимназия доведе до преобличане в храстите


Нова наредба за облеклото на учениците в Английската гимназия доведе до преобличане в храстите
Учениците и родителите им са запознати с Правилника, подписали са декларации за съгласие, казва директорката на елитната гимназия Жаклин Нейчева
01 Март 2019, Петък, 16:15 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Любители на скъсаните дънки и късите поли се катерили по сградата, за да влязат в час

Животът на учениците от гимназия с преподаването на английски език „Гео Милев”, по известна в Бургас като Английката, буквално се стъжни, след като се наложи да се сбогуват с късите поли, острите деколтета и накъсаните дънки.

От днес 01.03.2019 година в елитното училище бе въведе дрескод - не униформи, а прилично, семпло облекло. Това не се харесва на гимназистите. Някои от тях го бойкотираха и днес пристигнаха в обичайния си фриволен вид. Ръководството на гимназията обаче показа, че в тази държава все пак е останал малко ред и не ги допусна до класните стаи.

Военен режим или дисциплиниране? Ето какви мерки предприеха в Английската гимназия в Бургас

До редакцията на Флагман.бг пристигна писмо на ученик от Английската, изразяващ възмущението си от наложените правила и най-вече от цветовата гама, която се изисква, за да влязат в класната стая.

Пропуснахме важни часове, защото не успяхме да влезем. Губят нашето време и това на учителите. Недостойно е директорката да принуди дори и 12-класниците да се преобличат. Някои трябваше да се върнат до Поморие и Меден рудник, за да отговарят на безумните изисквания и да пропуснат важен кандидатстудентски материал”, пише в писмото.

В него се твърди още, че се наложило учениците да се катерят по сградата и да се промъкват през прозорците, за да стигнат до класните си стаи. Тези, които днес пристигнали в изрядно облекло, хвърляли дрехи от прозорците, а техните съученици се преобличали с тях в храстите, за да могат да преминат пропусквателния режим на входа.

В писмото си авторът показва завидна литературна подготовка. "Не мога да кажа точна бройка на учениците, на които им се наложи да се образоват, преминавайки през прозорците на първия етаж. Смешно, дори по-скоро между сатирично и сардонично е, че базата на гимназията е под всякаква критика, а изискванията надскачат тези на доста по-представителни училища. Безумно е да заставиш децата да носят само бяло, сиво, черно, синьо или червено”, коментира той.

Учениците са били принудени да се катерят, за да влязат през прозорците в класните си стаи

 

Флагман.бг успя да се свърже с директорка на АЕГ „Гео Милев” г-жа Жаклин Нейчева. Тя обясни, че всъщност децата са запознати с изискванията на правилника за облеклото на ученика и че преди влизането им в сила, всеки един от тях е подписал декларация за съгласие.

Правилникът, в частта за облеклото, не е променян от 10 години. Никога не е било разрешено да се носят анцузи и скъсани дънки. Единственото ново е, че възпитаниците трябва да се съобразят с цветовата гама от логото на гимназията, като по тяхно желание е добавен и сивият цвят”, подчерта г-жа Нейчева.

Така в позволената цветова гама влизат: 
За момчета - тениска, риза, блуза, пуловер, поло с дълъг или с къс ръкав в един от следните цветове: бял, червен, син, сив; панталон/дънки в един от следните цветове: черен, тъмносин, тъмносив, тъмнокафяв.

При момичета ситуацията е почти същата - тениска, риза, блуза, пуловер, поло с дълъг или с къс ръкав в един от следните цветове: бял, червен, син, сив; панталон/дънки/пола/рокля в един от следните цветове: черен, тъмносин, тъмносив, тъмнокафяв.

А тениска с логото и името на гимназията е разрешена не само по предмета Физическо възпитание и спорт, но и в другите часове. 

Директорката на гимназията каза още, че всяка сутрин на входа на сградата има дежурни учители, които следят децата да идват в изряден и съобразен с добрите нрави външен вид.

„Дежурните учители пазят входа, а не храстите. Това кой и къде се преоблича, ще стане ясно, има камери навсякъде. Борим се с непокорството на учениците, но единствената ни цел е да вдигнем имиджа на нашето училище”, допълни още Нейчева.

Припомняме, че Жаклин Нейчева бе дългогодишен кадър на Природматематическата гимназия „Акад. Никола Обрешков” и един от топ преподаватели по английски езици в морския град. От началото на учебната 2018/2019 година пое ръководството на Английската гимназия и започна поетапно въвеждане на облекло на учениците - първо в задължителна гама, а от септември 2019 година се въвеждат униформи.

Елитните училища по света имат задължителни униформи и се носят с гордост от техните възпитаници.




Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
47
Коментара по темата
47.
Гражданин
06.03.2019 18:32:27
3
3
Браво! Това трябваше да стане отдавна! Поздравление на директора и учителите. Днес облекло, утре базата, дисциплината и знанията. И стъпка по стъпка ще се върне реномето на гимназията. Ах, какво училище беше!!! Браво на горните класове 10- тите, 11-ти и 12- ти. Със самоконтрола и поведението си бъдете пример на по-малките и новоначалните, които си позволиха да възроптаят. Ако бяха в Англия или Германия, какво правим? Като влизахте за какво мечтахте да чувате, че гимназията е с най- невъзпитаните и неконтролируеми ученици ли? Някой се оплака, че нямал пари за дрехи и имал само дънки с кръпки... Мили деца, помогнете малко на себе си и на света, в който живеете. Ами, че те скъсаните и разпрани дрехи и дънки в момента са много по-скъпи от едни прилични без кръпки дрехи и панталони. А утре като започнете да работите от камериерката до банковия служутел всички са с униформи. И по супермаркетите, и монтьорите, и докторите, ако щете и на летището пилотите и стюардесите - всички нодят униформи, а вашите връстници по другите училища как ходят с униформи? Вие трябва да се гордеете и да представяте града и училището си по най-добрия начин. Ако не го правите, значи вие не сте от този град и не носите бургаския дух. Бургазлии винаги са били жизнерадостни, позитивни, творчески настроени и миролюбиви. Браво на всички достойни ученици, директор, учители и мъдри родители. Всяко начало е трудно, но с повече желание и дисциплина стават чудеса! Стига сме хвалили Европа, България има голям потенциал и много умен и кадърен народ. Просто ни липсва желание за доброто и красивото!
46.
Ученичка от гимназия с униформи
06.03.2019 07:32:28
2
5
Като гледам кои сте сложили за интервю и кои пишат коментари по-долу, ми става ясно що за деца сте. Няма да споменавам от коя гимназия съм, но от 8ми клас ние сме непрестанно с униформи. От тогава ни спират на входа заради скъсани дънки или къси поли и ако си без униформа. На вас поне ви позволяват да носите каквото искате, нас нонстоп ни гонят от часовете защото не сме например с дънки ами с клинове или анцузи. И знаете ли, лапета, научихме се. А какво ще правите, когато на работа се наложи да сте в изряден вид? Когато трябва да носите точно определени дрехи всеки божи ден? Така ли ще ревете по социалните мрежи, та да ви се обърне внимание? Тази държава все повече пропада. 90% от тази гимназия момичетата ще излязат курви.
45.
*********
05.03.2019 21:45:40
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
44.
Бургас АЕГ
05.03.2019 13:29:55
5
6
Това наистина вече е абсурдно ! Нейчева - изгоненената от ПМГ преподавателка НЕ става за директор. Избива си комплекси просто. С униформи ли ще се върне имиджа на английската ? Или с репресии ? Въвеждане на униформа от днес за утре ?? Кретенска мярка от страна на директорката ...
43.
Арменката тотално прекали !!!
05.03.2019 12:32:41
4
2
ченици от английската гимназия "Гео Милев" в Бургас организират протест срещу въведени нови правила за облекло, с което трябва да посещават училището, съобщава БНР. Още по темата

Случаите на агресия в училищата – със стотици повече

30 яну 2019 08:00
11




Новите правила са влезли в сила миналата седмицат и според тях гимназистите могат да посещават учебното заведение с дрехи само в определени цветове. Заповедта е на директора Жаклин Нейчева.

В социалните мрежи учениците твърдят, че не мога да влизат в класните стаи, ако са с дрехи в други цветове. Във Фейсбук те обявиха, че с протестните действия ще "дадат гласност на своето мнение и ще покажат, че няма да се примирят с новите разпоредби". Протестът е от 10:30 часа пред сградата на училището.


/* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes Bulgaria.InArticle Zone Bulgaria */
ado.slave('adoceaninvestorbgydcpkprghy', {myMaster: 'RiIMDpNG7TIgvhPhXVt2IggzEwsoBPIylPoG8KO.Ob3.J7' });




googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1592691-8'); });


Ограниченията са следните:

1. Момчета: 1.1.тениска, риза, блуза, пуловер, поло с дълъг или с къс ръкав в един от следните цветове: бял, червен, син, сив; 1.2.панталон/дънки в един от следните цветове: черен, тъмносин, тъмносив, тъмнокафяв.

2.Момичета: 2.1.тениска, риза, блуза, пуловер, поло с дълъг или с къс ръкав в един от следните цветове: бял, червен, син, сив; 2.2.панталон/дънки/пола/рокля в един от следните цветове: черен, тъмносин, тъмносив, тъмнокафяв. 3.Тениска с логото и името на гимназията. (4)

За недопустими дрехи са определени: "къс", 3/4 и 7/8 панталон; панталони с ниска талия, тип шалвари, размъкнати, нарязани, увиснали, в ярка цветова гама и с шарки; анцуг и трикотажен клин; дълбоко деколте; къса пола; къса блуза и бюстие; прозрачна дреха; потник; джапанки; нецензурни изображения и текст по дрехите и аксесоарите; дрехи, рекламиращи алкохол, наркотици, тютюнопушене, секс и насилие; силен грим".

"Ежедневно ще бъде извършвана проверка за съблюдаване спазването на гореизложената заповед. Нарушителите ще бъдат наказвани/ отстранявани от учебния процес", се казва в съобщение на сайта на училището.
42.
До АЕГ
03.03.2019 18:59:32
4
4
Наркоманчета как сте?
41.
До 25
03.03.2019 10:45:51
2
6
Да беше понаучила правописа и пунктуацията , не да търсиш кусури на директорката.
40.
Anonima
02.03.2019 20:34:10
4
9
Казва, че сме подписали и сме се запознали (не приели), а не сме. Не е минавал такъв списък (поне при 8 клас)
39.
kiko
02.03.2019 18:59:27
4
6
А ве нека си развяват шундите!
38.
Истината
02.03.2019 14:29:06
5
22
Много ми харесват коментарите от типа на "по моето време", "ама когато аз бях възпитаник", "ама по бай-Тошово време..", ами вече сме 21 век и някои хора трябва да приемат факта, че поколението е друго. В никое училище нещата не са същите както по вашите стари времена. Образованието е друго. Средата е друга. Хората са други. Времето върви напред, а не назад. Ще е добре да приемете истината, а не да милеете по сладкото минало. Главния проблем в момента в България относно образованието (наред с всички останали) е Европа, която дава пари на глупавите ни политици да образоват прост народ, защото простият народ е лесен за манипулиране. Другото което е, че почти всичко в тази държава е корумпирано. Да не мислите, че една изгонена от ПМГ учителка е станала директор без малко кеш?
Личи и отвсякъде, че не е годна за директор. Всеки си мисли, че поста е много лесен и нищо не правиш, а само точиш пари от децата, от проекти, от тук и там, и ходиш на екскурзии, но истината е друга. А тя иска всичко сама да постигне, без да я интересува кой е съгласен и кой не е. Винаги е имало дрескод в АЕГ. Това със скъсаните дънки, джапанки, къси гащи, потници и изрязани или къси блузи винаги е било забранено. Кой го спазваше? Поне половината гимназия. И това, че решиха да проверяват на входа е добре. Нека има дисциплина. Одобрявам затегнатите мерки точно до там, докъдето започват нововъведенията като ограничение на цветовата гама до 3 цвята.
Нормално ли е, примерно, момиче, облечено с нормална изчистена черна тениска да не бъде допуснато до класната стая, защото цвета на тениската е черен, а не тъмно син? Годпожа Жаклин Нейчева е попрекалила тук, както и с много други неща, но за тях, за добро или за лошо, не се е разчуло. :)
А и още нещо : Цветовете на дрехите на учениците не ги правят елитни, нито вдигат имиджа на гимназията.
37.
*********
02.03.2019 00:51:09
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
Смешници
02.03.2019 00:47:53
10
20
Г-жа Нейчева първо да се научи да се държи човешки с учениците си, че чак тогава да се разпорежда кой какво и защо. За много голяма се помисли, а нейното поведение адекватно ли е ?
35.
К1рл
01.03.2019 23:16:18
12
24
Само да спомена, че аз подписах че съм запознат с новото правило, а не че съм съгласен. Бива ли да ви лъжат и нас и вас... Потресен съм от директорката ми, нямаме право на никакво мнение.
34.
123
01.03.2019 21:50:14
19
21
Била топ учител по английски ама топ директор няма да стане!На грешен път сте!
33.
Другомислещ
01.03.2019 21:46:15
19
33
Изтървана работа! Голяма част от девойките не приличат на ученички, а на плейметки.Какво значи подписахме, но не сме съгласни? Много права им се дадоха. Хайде стига лигавщини! Ще имате време да развявате парцалките си като завършите!
32.
Аз до 31
01.03.2019 21:43:07
11
20
Да сравним тогава и условията в които се обучават децата в Англия и в АЕГ
31.
Ае
01.03.2019 21:18:35
10
31
Защо не проверите как ходят на училище връстниците ви в Англия нали сте АЕ, аз ще ви кажа ходят с униформа, и няма проблем никое дете не ходи с дънки клин а с анцунг (официалният костюм на всеки турбо гъзар в бургас) се ходи на спортни метоприятия като ви се ходи парцаливи и наконтени едните да стават охранители (яката работа) а останалата част на магистралата и никой няма да ви казва какво да обличате
30.
Родител
01.03.2019 20:45:14
12
33
Госпожо директор това се прави в началото на учебната година!Вдигнете си имиджа като назначите учители които знаят добре АЕ!
29.
Ученичка
01.03.2019 20:38:33
10
29
Не сме се подписвали на декларация за СЪГЛАСИЕ, а на декларация за ИНФОРМАЦИЯ. Мисля, че да забраниш късите поли, рокли и тениски, дълбоки деколтета, паднали ръкави и тем подобни - е добре. Но да сложиш ограничение на цветовете и да забраниш анцузи - нещо , с което много момчета ходят често и да забраниш и клинове - това на нищо не прилича. Аз главно ходя с клинове и анцузи и в гардероба ми преобладава това. Като дънките имам почти само светли и как се очаква да си намеря дрехи за толкова кратко време? Едно дънки струва минимум 20 лева, а на мен ми трябват поне 5, за да мога да изкарам седмицата. Аз съм твърдо против дрескода, а както виждам и много други ученици като мен! Забранява на учениците рокли над коленете и силен грим, а тя идва с точно това.. Жалка работа. Надявам се да спре тази лудост, защото е нетъприма.
28.
ФАНТА ФЕН
01.03.2019 20:35:47
23
19
Тотално пропаднали деца . Направо да отиват на околовръстното да работят
27.
Just another emigrant
01.03.2019 19:44:45
7
20
"Единствената ни цел е да вдигнем имиджа на училището"- а ние още повече го сваляме...**
26.
aib
01.03.2019 19:31:24
24
38
Писна ми от тези пикльовци!!! Няма такава паплач-като бургаски ученици от "елитна" гимназия! Все горките са ощетени! И как са ощетени?! Те не знаели...айде бе! Така им изнася! Нормално е да има дрес код! Като видя в автобуса ученици на тумби....не миже да разбереш нито по ппведение нито по облекло, че става дума за деца! А родителите като са толкова притеснени-да взпритеснени-понаучат на някои норми. Такава липса на морал-не си спомням! Адмирации към директорката! Време беше!
25.
uchenichka
01.03.2019 19:30:20
9
23
mnogo molq gospoja mutafqn da ne me gleda vsqka sutrin nadmenno na vhoda, tova che e direktorka ot polovin godina ne znachi che ne moje da se poosmihne malko
24.
Ученик от АЕГ
01.03.2019 19:27:57
9
37
Съгласна съм да има все пак някакъв контрол над облеклото, разбира се, че не е етично да идваме на училище с къси поли, скъсани дънки и прочее, обаче не можеш да изкараш 300 ученика на двора, защото са със съвсем прилични дрехи, но не се вписват в цветовата гама. Половината от нас днес не бяхме допуснати до учебни часове, само защото сме с обикновени черни блузи. Не сме подписвали такива декларации, нито ние, нито нашите родители. Някои от нас са социално слаби, нямат възможност от вторник до петък да си обновят цялостно гардероба. Твърдо против съм! По-добре униформи, отколкото този измислен дрес код.
23.
Гадния
01.03.2019 19:23:16
20
23
Накараха ни да подпишем , че сме информирани, а не че сме съгласни. По-малоумни цветове не успя да измисли директорката- червено и тъмно-кафяви панталони ?? А ако още един път ми се разкрещи на входа , че съм закъснял с 2 минути ще и вляза тежката.
22.
Родител
01.03.2019 19:09:39
17
22
Елитните гимназии,също така би трябвало да се погрижат и за сградата в която учат децата ,ремонт или поне елементарно освежаване и пребоядисване в класните стаи не е правен от години в стаи от 15квадрата са наблъскани по 30деца за заради делегирания бюджет ,за пари ..къде е елита и престижа на гимназията,проблем е,че детето ми ще влезе в училище с розова блуза...засрамете се и не отчитате дейност на гърба на децата
21.
Бургазлия
01.03.2019 18:49:36
15
36
Браво! На училище не се ходи с къси поли и скъсани дънки, припомнете си, че имаше ред и дисциплина в това училище, когато беше наистина елитно.
20.
Niq
01.03.2019 18:49:29
15
26
Каква смяна на гардероба? Всеки в гардероба си има дрехи с тези цветове. Пак е по-добре и по-разнообразно от униформа. Обикновените блузки в H&M, Kenvelo, Terranova, Zara и други такива са по 10лв. Да се радват сега, на работа е силно вероятно да носят униформа всеки ден.
19.
фенчо
01.03.2019 18:40:10
19
44
Браво на директорката! Какви са тея глезльовци, с вирнати носове и голи гъзове... Контрол трябва, а не някакви измислени стратегии за детето. Всички директори трябва да взимат пример!
18.
Mastura
01.03.2019 18:35:02
6
10
Vie ne mojete da nakarate uchitelite da ne nosqt ancuzi ma shte nakarate uchenicite da spazvat pravilata ;)
17.
*********
01.03.2019 18:31:45
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Няма как
01.03.2019 18:18:47
15
32
Никой не ги кара на сила да учат в Английската.Като не им харесва реда и дрескода има и други училища.
15.
Родител
01.03.2019 18:18:31
9
25
Флагман влезте в сградата на ГРЕ и ПМГ да видите в каква мизврия учат учениците.Вътре не е пипнато от 25 години минимум.Мишки и плъхове по коридорите.Срамота!!!
14.
Одобрявам
01.03.2019 18:15:30
11
26
Така е редно да бъде.
13.
Ученик
01.03.2019 17:56:01
21
23
Никой не е подписвал декларация за съгласие. Нито родители, нито ученици. По - голямата част от нас носят черни тениски/ блузи,а сега се налага посредата на учебната година да си обновяваме гардероба. Не бяхме и известени за тази промяна и някой от нас нямат финансовата възможност за да дойдат според дрескода.
12.
BORISOV
01.03.2019 17:53:43
24
29
Абе тая не става за директор, махайте я
11.
До Мутафян
01.03.2019 17:48:06
18
31
Г-жо Мутафян отивайте да ми купувате дрехи.
10.
Родител
01.03.2019 17:45:56
17
31
Принципно подкрепям, но не в такъв краен вид за цветовата гама, а и твърдо против съм относно въвеждането на задължението за спазване на правилата по средата на учебната година. Въпросната Мутафян не се ли е замислила как за седмица трябва да сменяме гардероба на децата??? Аргументите й са никакви,
като за смяната на класните ръководители в началото на годината. Дай му власт на .....и му гледай сеира.
9.
Бушмена носи черно
01.03.2019 17:40:34
7
30
Аз сега какво да правя като 80-90% от дрехите ми са черни. По-голяма простотия от тая не бях виждал до сега. Пс. Много лесно влезнах през прозореца.
8.
8
01.03.2019 17:21:05
10
34
Реакцията е сякаш са им надянали мантите като преди години. Аз започнах училище през 1990г и никога в училище, дори в гимназията, никой не си е позволявал да ходи гол или като за дискотека. В нормалните държави, където са се насочили учениците от това училище си има правила, които се спазват, а не се обсъждат и бойкотират.
7.
!
01.03.2019 17:02:28
30
26
Съгласна съм да има дрес код, но не да ги ограничават и цветово. Да нека да няма скъсани дънки, но защо да само черни и тъмно сини, защо блузите да са без надписи? Сега заради новия директор, който по средата на годината се сеща, да създава нови правила, да сменим гардеробите на децата си ли?
Нека не прекалява и да помисли и за нейното си поведение спрямо децата, когато са в кабинета и насаме, нека въведе дрес код и за учителите, защото и там има какво да се желае.
Всички неща са двупосочни, не може само да изискваш.
И да ... наистина днес много деца не са допуснати в часовете!
6.
Теодора
01.03.2019 16:59:20
30
29
Само учениците подписахме, че сме запознати с наредбата. Нито родители, нито ученици са съгласни с този абсурд.
5.
ДОЛУ МУТАФЯН
01.03.2019 16:58:01
39
30
НЕ СА ПИТАНИ НИТО РОДИТЕЛИ НИТО УЧИТЕЛИ, ТАЯ Е ЗА ПСИХОТО!
4.
До 3
01.03.2019 16:47:23
9
34
Ами ако искате вие да вземете да напишете наредбата и вие да проверявате учителите, а? Ще дойде време когато ще можете и полуголи да ходите, но ще трябва да работите усърдно, да плащате данъци, винетки, осигуровки, такси разни и да спазвате всякакви наредби, закони и други изисквания, че и да носите отговорност за неспазването им, тогава вече ще ви се прииска да ви попадне отнякъде униформа с логото на гимназията, да я облечете и смирено да се върнете в училище, ама нямааааааааааа 
3.
Anna P.
01.03.2019 16:32:31
14
14
Informaciqta e netochna vsichki bqha dopusnati do klasnite stai nezavisimo kak sa oblecheni. Uchenicite ne sa se podpisali za tova che sa suglasni s noviq dreskod a samo che sa informirani za nego.
2.
ALT
01.03.2019 16:22:48
2
13
"Кон боб яде ли ?"
1.
гражданин...
01.03.2019 16:19:10
7
57
Светлозария, още преди 12 години в Морското училище се преобличахме в храстите, а вратата на даскалото се заключваше 15 мин. след началото на първият час. Униформите се сваляха за началото на втория и се молехме да не ни строят пред кабинета на Жечков, че следваха шамари. Ех, времена....а тия глезльовци сега какво знаят?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори