×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Банда от клана Гольовците е предизвикала мелето с убийство в Кюстендил, тарторът на фамилията бере душа


Банда от клана Гольовците е предизвикала мелето с убийство в Кюстендил, тарторът на фамилията бере душа
Причината за кървавия сблъсък не е етническо напрежение, а много алкохол, казаха от МВР
Тема в развитие
виж още
скрий
17 Февруари 2019, Неделя, 15:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: Дарик

19-годишен от ромския квартал в Кюстендил се издирва по подозрение, че е извършител на убийството

Причината за сбиването пред заведение в Кюстендил, завършило с убийството на 35-годишен българин, не е етническо напрежение, а голямо количество употребен алкохол. Това казаха на брифинг от полицията и прокуратурата.

Припомняме, че мелето стана тази сутрин около 07:00 ч. пред заведение в центъра на града. (ВИЖ ТУК) Няколко човека от известната ромска фамилия Гольовците са предизвикали кървавия екшън, след като не били допуснати в нощния клуб заради нетрезво състояние. Мъжете се ядосали на орханителите и извикали роднини, които дошли веднага пред заведението. От петимата ранени един е с тежка черепно-мозъчна травма и е транспортиран днес в неврохирургията на „Пирогов”. Тежко пострадалият е тарторът на фамилията. Останалите ранени са с по-леки порезни наранявания и са в болницата в Кюстендил. По случая е започнато досъдебно производство. 

Според старши комисар Елиан Стамболийски, директор на Областната дирекция на МВР в Кюстендил, случаят е битов вследствие на голямо количество употребен алкохол.

Към момента са задържани 8 души. Изясняват се всички участници в сбиването. Сред тях има и криминално проявени. 

19-годишен младеж от ромския квартал в Кюстендил се издирва по подозрение, че е извършител на убийството, станало тази сутрин в центъра на града. Той е с три криминални прояви, стана ясно още на брифинга.

Задържаните, както и лицата в болница, са и от български, и от ромски произход. Убитият няма криминални регистрации. По случая е иззет един газов пистолет, но той не е бил използван по време на побоя. Предстои да се установи дали починалото лице е участник в боя, или е бил случаен минувач.

Целият град е заварден от полиция. За 15:00 ч. е организиран мирен протест. Взети са мерки да не ескалира напрежението.
Евродепутатът Ангел Джамбазки излезе с остър коментар за поредния инцидент с роми. Той заяви, че проблемните мъже са от клана на Гольовците и, че трябва да се изселят.


В категории: Крими


14
Коментара по темата
14.
Часовникар
17.02.2019 21:28:31
1
5
Циганина е като котката. Има сто живота. Не мре от един бой. Тоя тартор ще оживее. За жалост. Извода е ясен. Боя не оправя. Оправя само качествения бой.
13.
Бог да прости
17.02.2019 20:06:45
1
7
Владимир Пелов! Той затри няколко мангала бабаити.
12.
darko
17.02.2019 18:01:35
0
8
МВР на крак, ама след боя, а местната власт кмета в селото дето веднъж не поиска полицейско присъствие и укротяване на ромите къде е. Нима цяла нощ не чуваше музиката и пиянския запой, защо не подаде сигнала предварително. Сега да дава обяснения, а ако се оправдае че го е нямало да каже куде беше когато пиянстваха и пускаха музика до бога миналата седмица, вчера, онзи ден , по онзи ден къде беше и какво направи или си взе само запладката.
11.
Mitko
17.02.2019 17:58:06
0
7
Vsi4ki mangovci triabvaa da se ekstradirat v India
10.
ДО ЦИК
17.02.2019 17:29:01
0
8
ИКАШ ДА СТАНЕШ КМЕТ ДОБРЕ НО ПРИ ОСЛОВИЯ И СТРИКТЕН КОНТРОЛ ОТ ДЪРЖАВАТА.
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ЗА ЦИГАНСКИЯ ПРОИЗВОЛ НАЙ ГОЛЯМА ВИНА ИМАТКМЕТОВЕТЕ НА МАЛКИТЕ ОБЩИНИ И СЕЛА С ПРЕОБЛАДАВАЩО ЦИГАНСКО НАСЕЛЕНИЕ КОИТО СЛЕД КАТО БЪДАТ ИЗБРАНИ И СПИРАТ ДА ПРАВЯТ ЗАБЕЛЕЖКИ И ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД. АМИ ЕДИН КМЕТ НА СЕЛО ВЗЕМА 850ЛВ. ЗА ЕДНА ГОДИНА 10 000ЛВ. ЗА ЕДИН МАНДАТ 40 000ЛВ. И ЗА КАКВО МУ ГИ ДАВАТЕ. ЦИГАНИТЕ ПУСКАТ МУЗИКА И БЕЩЧИНСТВАТ А ТОЙ НИЩО УСМИХВА ИМ СЕ ЗА ДА ГО ИЗБЕРАТ ПАК И НОВИ 40 000ЛВ..
ТЪЙ ЧЕ НЯХНА Е ВИТАТА И НА ТЕЗИ КОИТО НЕ ГИ КОНТРОЛИРАТ КАТО СТАНАТ КМЕТОВЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА. ГЛОБИ И СЛУЖЕБНО ОТСТРАНЯВАНЕ И ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА.
9.
ДО ЦИК
17.02.2019 17:17:13
0
7
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ НАКРАЯ ЧЕ ОСНОВНА ВИНА ЗА ЦИГАНСКИЯ ПРОИЗВОЛ В БЪЛГАРИЯ ИМАТ ОСНОВНО ВИНА КМЕТОВЕТЕ НА МАЛКИТЕ И ПО ГОЛЕМИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА И ЩЕ СЕ ОБОСНОВА:
ИСКАШ ДА СТАНЕШ КМЕТ ДОБРЕ! НО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ГИ КОНТРОЛИРА ТИЯ КМЕТОВЕ ЗАЩОТО ОТ МОМЕНТА В КОЙТО ГО ИЗБЕРАТ АКО В ОБЩИНАТА ИЛИ СЕЛОТО ПРЕОБЛАДАВАТ ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЦИГАНИ ТОЙ СПИРА ДА ИМ ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКИ И ДА КОНТРОЛИРА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД ЗА ДА МОЖЕ ДА ГО ИЗБЕРЪТ И В СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ. ЦИГАНИТЕ ПУСКАТ СИЛНА МУЗИКА БЕЩЧИНСТВАТ А ТОЙ СЕ УСМИХВА И СЕ ПРАВИ НА ДОБЪР. ЕДНА ЗАПЛАТА Е ОКОЛО 850 ЛВ. ЗА 1 Г. Е 10 000ЛВ. ЗА 4 Г. МАНДАТ 40 000ЛВ. И ЗА КАКВО МУ ГИ ДАВАТ ЧЕ И ОСИГУРОВКИ ПИТАМ? ТЪЙ ЧЕ ИСКАШ ДА СТАНЕШ КМЕТ НО И АКО НЕ СИ ВЪРШИШ РАБОТАТА ГЛОБИ И ПРЕКРАТЯВАНЕ СЛУЖЕБНО МАНДАТА И ДА ГИ ВИДИМ ТОГАВА А НЕ ДА ЕДЪТ И ПИЯТ С ЦИГАНИТЕ И ДА ЧАКАТ НОВ МАНДАТ ОТ ДРУГИ 40 000ЛВ.
8.
AZ
17.02.2019 16:18:46
0
21
Значи, казват причината е от голямото количество алкохол ?? А аз се чудя, когато мангалите се оправдават, че не са виновни, защото били пийнали. Хубаво ги учете. Когато се напият закон значи не ги лови. Може да коли, беси, краде, изнасилва. В тубата е пълно с такива случаи, където нагли мангали се оправдават за постъпките си с пиянството си. Не знам, нещата са извън контрол и ако имаме държава на българи, трябва да се вземат спешни и крути мерки.
7.
G0400L0 до ГРОБ
17.02.2019 16:11:25
0
6
Тодор Колев: Да реализирам КО4ИНА,вместо да скова ко4ина........................ку4етааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа долнииииииииииииииииииииииииииииииииииии...............
6.
G0400L0 до ГРОБ
17.02.2019 16:08:03
0
16
......Причината за сбиването пред заведение в Кюстендил, завършило с убийството на 35-годишен българин, не е етническо напрежение, а голямо количество употребен алкохол. Това казаха на брифинг от полицията и прокуратурата................Айде бе,не думайте .............
5.
Затвор!
17.02.2019 16:07:06
0
14
Преди време тези пребиха пазач до смърт!
4.
кукуруку
17.02.2019 15:59:58
0
10
Раэследване...??? Няма как,идват иэбори.
3.
Ми, добре
17.02.2019 15:56:18
0
13
хехе, не било на етническо основа...
2.
Shaban
17.02.2019 15:48:54
0
18
Елиян е правилното.а твърдението.че не е на етническа основа е лъжа! Гольовците си убиват българи през няколко години.това не им е първи случай! Сега е редно.да се направят пълни проверки на миналите им противозаконни деяния,да се проведе едно хубаво разследване.и да се види кой ги е закрилял.и от полиция и от прокуратура! А дано.ама на дали.гарван на гарвану око не вади
1.
коко джамбо
17.02.2019 15:18:15
0
9
Махмуд, кое е правилното - Илиян Стамболийски или Елиан Стамболийски?
Бива ли една статия да нямате като хората бе, дявол да го вземе....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори