×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлията Илия се превърна в кошмара на с. Равнец, пребива жертвите си и ги съблича голи заради пари


Бургазлията Илия се превърна в кошмара на с. Равнец, пребива жертвите си и ги съблича голи заради пари
Младежът използвал и хладно оръжие за да изнудва жертвите си, заплашил, че ще извади окото на един от възрастните мъже
08 Февруари 2019, Петък, 22:03 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Възрастните хора от селото трепят от страх заради набезите на 24-годишния Илия Илиев

24-годишният Илия Илиев бе обявен за страшилището на бургаското село Равнец, след като изплуваха само част от злодеянията му, а разследващите го закопчаха и започна детайлно разследване.

От дълго време младежът репресирал малкото бургаско селце, а жертвите му били предимно беззащитни възрастни хора с единствен доход от скромна пенсия.  Зверствата на 24-годишния Илия били свързани предимно с побой, изнудване, заплахи с оръжие, а понякога стигали до крайна фаза на безмилостност, разказват хора от селото.

1-ви февруари 2018 година се оказал най-ужасният ден за двама мъже от с. Равнец. Тодор Д. отишъл при своя съсед Таню К., тъй като от страх дори не можел да спи, защото не веднъж вече бил нападан и обиран от Илия, а сега тъкмо си взел пенсията и се страхувал, че кошмарът за него ще се завърне. Заради това помолил приятеля си да остане да нощува при него, научи Флагман.бг от свой източници.

Малко по-късно вечерта, около 23 часа, свирепият младеж нахлух в дома на Таню. Раздигал възрастните мъже, извадил метален нож срещу тях и ги заплашил, че ще им извади очите, ако не му дадат пари. Една от жертвите на Илия бил Тодор Д., от когото безжалостният младеж поискал 60 лева и при последвал отказал буквално го смлял от бой.

24-годишното страшилище започнал да налага потърпевшия с юмруци в главата, като му ударил силно круше в дясното око, с което причинил на беззащиния Тодор кръвоизлив в окото. Екшънът не свършил дотук. Илия продължил да изнудва мъжа. Коравосърдечният младеж започнал да нанася повторни удари, този път в областта на челюстта, като му разбил лигавицата на горната устна.

След което пренесъл гнева си към другия възрастен мъж Таню К. 24-годишният мъж го накарал да си свали гащите. От страх мъжът нямал друг изход освен да извърши исканото. В този момент Илия грабнал панталоните и претъсил джобовете му, откъде отмъкнал кутия цигари, след което напуснал къщата. Изпаднали в шок и ужас възрастните хора решили, че е крайно време да подадат сигнал в полицията и с риск за живота си да свидетелстват. Така се стигнало до задържането на 24-годишния Илия Илиев.

Това всъщност е само малка част от злодеянията на младежа, роден през 1995 година. Тепърва е вероятно бял свят да видят още много истории, тъй като възрастните хора досега са си мълчали заради страха, който Илия всявал у тях. Те не смеели дори да подадат оплакване, защото знаели какво ще последва, разказват от хора от село Равнец.

Днес Бургаският районен съд взе най-правилното решение и прати свирепия Илия за 18 месеца зад решетките. Районната прокуратура обаче настоява за поне още 12 месеца. По този начин ще бъдат присъединени предходни две условни наказания, които са били наложени на младежа, който е бил признат за виновен за извършени от него кражби. Към настоящия момент той има още едно дело за грабеж.


В категории: Крими


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
11
Коментара по темата
11.
Халкичко
09.02.2019 15:53:58
0
2
Аз сега ще се обадя на братята роми вътре тъй ще го оправят че когато излезе на вън ще е преслужница на старците
10.
забавно
09.02.2019 12:27:45
0
15
забравих да кажа, че ако това беше в САЩ, този щяха да са го гъмнали от упор в момента, когато влиза в къщата на човека, полицията щеше да дойде само да му събере останките и да констатира смърта, и всички щяха да са щастливи.
В Кенефия обаче исках да кажа България първо трябва да сте мутра, охранител или подобен субект, за да Ви дадат разрешително от КОС.
След това дори и в системата на МВР да работите и да сте на работа, ако гръмнете някого, такова ходене по съдища ще падне, че следващите 5-6 години само с това ще се занимавате.
9.
Йордан
09.02.2019 12:26:07
0
13
Забравих да кажа, че ако това беше в САЩ, този щяха да са го гъмнали от упор в момента, когато влиза в къщата на човека, полицията щеше да дойде само да му събере останките и да констатира смърта, и всички щяха да са щастливи.
8.
Йордан
09.02.2019 12:24:06
0
11
Илия или Илиан е този?
И да №4 много правилно каза, същото го каза Мишо Шамара последно. В САЩ всякакви такива изверги, маняци, ММА бойци, пишлигари и т.н. насират, защото там 15 годишните дори носят я писолет, я узи и ще те разстрелят в мига, когато се почувстват застраени.
Ако в България подобни изверги знаеха, че всеки има оръжие и му е разрешено да среля да се защити, много щяха да мислят преди да нападат и да започват саморазправа и бой.
7.
...
09.02.2019 10:51:02
0
14
ei tova e da si dolen izrod i da xodi6 da tormozi6 vazrasni hora kak ne ta e sram be izrod mrasen gozpod 6tete nakaje teb hubavo da si znae6 6te im vzima6 poslednite pari4ki sve6ti i tamqn da si kupi6 gad mrasna dolna trepaneto ti e malko
6.
до 1
09.02.2019 10:20:39
0
16
Да го хрантутим 5 години ли ???
Когато имаше държава имаше и Белене, имаше и прасета за такива.
Къде са сега ония псевдо-моралисти и защитници на човешките права ? Защо ги няма сега, а ги има само тогава, когато палките играят по кратуните на подобни изроди.
5.
Ник
09.02.2019 09:38:37
0
17
Аз мога да му гледам на кафе,ама да не ме съдят после.
4.
beton
09.02.2019 07:40:03
0
18
.свободно притежание на огнестрелно оръжие.
3.
възмутен теляк
09.02.2019 06:39:27
1
17
След година чакайте Илия да се нърне превъзпитан. Дано да няма жертви, ще е още по-зъл след затвора.
2.
Бреер
09.02.2019 06:12:12
1
22
Били мълчали от страх ли? Ами яжте бой! Толкова ли е трудно да се съберат всички жители на селото и да му стъжнят положението?
1.
Prosecutor
09.02.2019 00:07:22
1
24
Този подчовек рябва да бъде затворен минимум 5 години.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори