×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

От 2019 г. Поморие ще започне развитие на местностите Хонят, Кошарите и Лахана


От 2019 г. Поморие ще започне развитие на местностите Хонят, Кошарите и Лахана
Дали ще поискам доверие за трети мандат, ще кажа през септември. Нека минат евроизборите и летният сезон
05 Февруари 2019, Вторник, 19:20 ч.
Автор: Моника ИЛИЕВА, снимка: авторът

Ще изнесем бизнеса с качествени нощни увеселения извън центъра, в градовете не всичко е първа линия и море

- Г-н кмете,  БСП нарече бюджет 2019 предизборен, намекна, че се разпростирате, защото искате още един мандат. Вярно ли е?

- Преди и след избори животът продължава, хората си имат своите нужди. Целта ни, моята като представител на общинска администрация, и надявам се, на общинските съветници, е да не се влияем от идващите избори. Предстоят, първо, важни избори за Европейски парламент, а след това, в края на октомври чак са местните, има много още работа за вършене, да не бързат. Виждате животът колко е динамичен. А и след това, който влезе в Община Поморие трябва да продължи да работи по начертаната програма. Говоря ви за приемственост.

-  Да, но сте задлъжнели?

- Точно за  приемственост в управлението на общината говоря. Излиза старото ръководство и влиза новото, което отрича всичко направено. Аз обаче реагирах необичайно. В първия си мандат реализирах старите проекти, които до момента не бяха осъществени. След  изборите, който и да влезе в общината, е длъжен да се съобразява с Общия устройствен план (ОУП). Това е стратегическо за развитието на цялата община. Аз заварих неработещ Общ устройствен план (ОУП) , което доведе до не една патова ситуация.

Поморие с 29 млн. лева бюджет за 2019 г., кметът напомни на опозицията откъде и защо Общината е с дълг

- Да поговорим за ОУП-а и нови перспективи за развитието на общината, нека ги конкретизираме.

- До 2007 г. не беше одобрен ОУП-ът, нямаше Закон за Черноморското крайбрежие и екологично законодателство, Поморие се развиваше схематично и на парче. Всяко атрактивно късче започна да се застроява и в момента са налице резултатите от този период. Проектът ми е да развиваме Поморие в тила, т.е. отваряме го като ветрило - към периферията. Отваряме всичко, което се намира зад Стария град на Поморие. Няма да натоварваме крайбрежието, започваме да използваме възможностите в тила - в местностите „Хонят” „Кошарите” и „Лахана”. По този начин градът ще се разраства „здравословно”, но и даваме възможност на инвеститорите да се насочат към нас. Винаги се говори за първа линия море, но градовете се развиват и на втора и на трета линия. Хората искат море и плаж, но искат и качествени забавления. Няма как в сърцето на града да пуснем нощни увеселителни заведения. Този вид бизнес трябва да бъде в тила.

- Ще ви върна отново към бюджет 2019, рамката е 29 160 000 лева. За какво ще бъдат използвани средствата през 2019 година?

- Капиталовата програма е на стойност 3 млн. лева. Целево имаме 1 млн. лева за детската ясла в Ахелой, които правителството ни отпусна. Там текат процедури за избор на изпълнител. Имаме ѝ много инфраструктурни проекти в цялата община. Сред тях са изграждане на улици, дъждовна канализация и др. Предстои да бъде изграден скейт парк за децата в Поморие. Стойността му е 125 хил. лева и се надявам да успеем за Гергьовден. Извън капиталовата ни програма сме предвидили 1 млн. лева за ремонти на тротоари и улици. Обръщам внимание, че администрацията преди мен е разходвала 500 000 лева за външната услуга по изграждането на тротоари. Ние създадохме общинско предприятие за целта, което снижава разхода по изграждането им  и дава възможност за ремонтирането на повече тротоарни площи, на по-ниска цена.

- Включихте допълнително за гласуване днес в  ОбС докладната за  изграждане на канално-помпена станция в гр. Ахелой. Интересното е, че земята, на която се изгражда  е дарение от местни хора. Рядко се прави такъв жест.

-  Дарението е от местни хора ахелойци, които от дълги години живеят в София. След стартиране на строителството на големия комплекс, който е в началото на Ахелой и трябва да се открие тази година, започнахме съвместно да изграждаме инфраструктурата - подземна и надземна. Стигнахме до извода, че е крайно време да използваме възможностите на пречиствателна станция Равда и да заустим отпадните води на Ахелой. Но трябва да се изгради  допълнителна канално-помпена станция и започнахме работа по нея. Това е изключително важно съоръжение за Ахелой. Споменах за ОУП-а и според него Ахелой ще се отваря към морето, за да може да се развива като туристически град.

- Смяната на общинския превозвач разбуни духовете в Поморие.

- Поставихме условие автобусите да бъдат до 10-годишни, а досегашната „Анхиало Авто” не отговаряше на тези условия и не беше класирана в конкурса. Фирмата обжалва тези условия, били дискриминационни, но КЗК установи, че те не са дискриминационни. Обжалваха и пред ВАС, след това решението влезе в сила и новият превозвач "Юнион Ивкони" вече изпълнява договора си .  Конкурсът е прозрачен и който има претенции може да се информира. Обръщам ви внимание, че е минал и през КЗК и през ВАС.

Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство

- Г-н Алексиев, ще се кандидатирате ли наесен за трети мандат?

- Казах вече, предстоят важни избори за Европейски парламент и чак след това ще се мисли за местните. Много е важен и резултатът от предстоящия туристически сезон. Ние сме морска община. През септември ще кажа какво мисля - удовлетворен ли съм от своята работа, от работата на екипа, смятам ли, че съгражданите ми одобряват свършеното. Ще анализирам и ще ви отговоря.


В категории: Поморие


39
Коментара по темата
39.
Петър
14.02.2019 07:43:32
1
0
38,
Много сме далеч от представата за местно самоуправление! Това, че има Закон не означава, че дадена Община има самостоятелност! Приходите на всяка Община влизат в Републиканския бюджет, освен капиталовите разходи, за която си има методика! В голяма заблуда е всеки, който вярва че 29 млн. приход /без значение от какво/, остава в Общината, като разход за каквото и да било!
38.
Поморие
13.02.2019 13:39:03
1
1
Аз долкото знам, общината едиствено и само може да увеличи данъците, които остават в найния бюджет, то за това си е и Закона за местни данъци и такси, ккаъв е прихода за държавата не разбирам или може би не се изказвате правилно ... не знам
37.
Петър
13.02.2019 08:37:47
2
0
35,
Държавата извива ръцете на Кметовете да увеличат данъците, защото това е приход за Държавата, не за Общините! Ако те радва субсидията за заплати, то ще ти се наложи да пиеш повечко хапчета от мен.
36.
До 34.Поморие
12.02.2019 20:40:19
1
2
Напълно подкрепям написаното. Но мандата на това управление, /за разлика от предхождащите го/ имаше златния шанс да съвпадне с времето на усвояване на средства по програми, еврофондове...и пр./голямото герберстко лапане/ т.е на него му бе осигурен пълен финансов комфорт . Много ми е интересно същият този състав какво ще постигне след 2020 г. когато спре евро кранчето.
35.
До 33. Петър
12.02.2019 20:30:26
0
1
" Или липсата на приходи /данъците не са приход/, както се пъчи нашата Администрация, ще допринесе за тяхното увеличение"..... След тази "гениална" мисъл, оставам в... потрес и мълчание !!!
P.S - хапчетата Пешкоооо, хапчетата....
34.
Поморие
12.02.2019 11:22:34
1
3
Това е най слабото управление на града ни, просто там се намират хора без идеи и креативно мислене, които са решили че с увеличение на данъците ще запълнят голяма дупка в бюджета .... да ама не, ако се продължава в същия дух тежко и горко на обикновенните хора а тази шайка която се е настанила там юе продължава да се опитва да ни убеди че е открила топлата вода.
33.
Петър
12.02.2019 06:26:37
1
4
Проблема не е в данъците бе хора, а в липсата на приходи! А, увеличението на данъците не може да компенсира липсата им! Или липсата на приходи /данъците не са приход/, както се пъчи нашата Администрация, ще допринесе за тяхното увеличение, но това по никакъв начин няма да стимулира, каквото и да било, освен т.н. сива икономика!
Подавайте си оставките!
32.
помориец
10.02.2019 15:47:31
1
6
честито ви нови данъци нанаяли се гербаджийски помияри
31.
surf
10.02.2019 15:45:20
1
6
яко триене на коментари платени флегмански кукли на конци
30.
Петър
10.02.2019 07:41:09
2
3
28,
Управляващите грубо изкривяват показателите за безработица чрез еврофондове. С европейски пари плащаме непряко социални помощи чрез множество проекти, насочени към финансиране на заплати. От това страда днес и ще страда в бъдеще пазарът на труда.
Хайде сега блесни, и ми кажи какво е общото с формирането на Общинския Ни бюджет?
Болните ви мозъци, или не схващат какви следствия ще имат Вашите Решения, или сте изроди! И, в двата случая, ще ви кажа баста, без значение какво заключваш!
29.
Петър
10.02.2019 06:49:11
2
4
27,
Моето знание не те задължава! Моето знание не увеличава данъци! Вашите смешки създават беди, а не моите неадекватни знания за сформирането на бюджета! Да блесна? Аз не съм Вас, ако не сте разбрали. Четенето на Вашите Решения по- задълбочено ме излага, излага всички граждани на Поморие! Хабер имам за много неща, и едно от тях е да си подбирам приятелите! Интересни сте всички управляващи щом властта ви озари, а още по интересни сте когато залязвате!
28.
До 27 Петър
09.02.2019 21:08:49
4
3
Пешо , от обърканият ти и смехотворно неразбираем пост заключавам , че ако грип не е попречил на нормалната мозъчна дейност, то желанието да блеснеш тук не е адекватно на нивото знания как се формира общински бюджет и ред други въпроси за които е видно , че хал хабер си нямаш“ Затова един приятелски съвет: пий си редовно хапчетата, чети повечко и по-задълбочено ...и тогава пиши , за да не се излагаш.
27.
Петър
09.02.2019 07:48:16
1
1
Барба Яни,
1. Грешка първа, проект не се печели, а се одобрява. Грешка втора, Общината е кандидатствала, и е одобрена по няколко проекта, но за жалост не дават никакво отражение от тяхното изпълнение! Или, дават, но негативно!
2. Напротив, реално "държавната субсидия" е дълг, който по никакъв начин не възвръща "инвестицията си"! Всяка година, понеже в Поморие сме най-богати в цялата Държава, този дълг се увеличава, като няма "обратна връзка", или този дълг автоматично се удвоява. Болницата не може да бъде спасена с дългове! Това е долна, и гнусна лъжа! Проблема на МБАЛ, е политиката на ГЕРБ, това е проблем на всички Общински болници. Кмета не може да спаси нещо, което не е негово! Може да ви задължи, и да удължи агонията, както и прави! Но, това само ще ускори процеса по ликвидацията и.
26.
хххххххх
08.02.2019 11:24:04
0
1
Пилците се броят на есен!!!!!!!!!!!!!!!
25.
До 24
07.02.2019 20:22:31
0
2
Затова сме на този хал цялата държава защото има глупаци като теб
24.
*********
07.02.2019 19:43:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
23.
Пейчев
07.02.2019 19:22:35
1
4
Само лъжи а най много в часта си за транспорта ,няма никакви жалби до ВАС от Анхиало,а най голямата лъжа е за поръчката ,такава никога не е имало,има ПОКАНА от кмета към Юнион Ивкони за извършване на транспорт!Не лъжете ,а Вие поморийци дерзайте и мислете!
22.
*********
07.02.2019 15:37:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
*********
06.02.2019 22:26:19
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Барба Яни
06.02.2019 21:24:28
1
5
1.Някой да е чул по какви европейски програми е кандидатсвала и спечелила Общината?
2. Никъде не се споменава каква е реалната задлъжнялост на общината към банки в момента. И дали тегленият кредит при управлението на Алексиев е отишъл за спасяването на болницата, след като размерът му доста надвишава средствата за изпълнението на цялата капиталова програма на общината от 3 млн лв. Как и за какво се харчат тези пари,които трябва да връщаме всички ние?
19.
Anx
06.02.2019 21:05:03
1
10
Няма как да се формира ,финансира и изпълнява умно капиталова програма, да се привличат инвестиции и пр. при липса на квалифициран кадрови потенциал какъвто е случаят с Община Поморие. Там цари потресаваща некомпетентност, шуробаджанащина и неимоверно раздута администрация,заета от роднини, приятели, близки и съпартийци .Но явно това е целенасочена политика, осигуряваща сигурни гласоподаватели. Това е тъжната истина.
18.
До Поморийци
06.02.2019 17:58:08
1
11
Получих си днес данъците В ПОТРЕС СЪМ!!!
17.
*********
06.02.2019 16:36:04
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Аз съм просто помориец
06.02.2019 15:50:49
2
13
Отвращава ме тази Община по всякакъв начин,всичко е омерзено и вдички са подлоги!
15.
Марги Николова
06.02.2019 14:50:16
1
12
Г-жица журналистката да се позаинтересува ако не знае още по зле защо спряха предаването ОТКРИТО и освободена журналистката Валя Ахчиева от БНТ !!!!!!!
14.
новите автобуси
06.02.2019 14:45:17
3
10
са вече над или точно10 годишни , ама ивкони печелят на ръба. А че са турски боклуци и се разпадат в движение .... има ли значение ? всичко е много формално , защо никой не се интересува истински от нещата , защо не се качите веднъж поне в един автобус да видите вие със собствените си очи?
13.
Петър Петров
06.02.2019 13:57:34
1
7
Поморие има нужда от ново управление.Изобщо евроизборите не са ми приоритет,интересува ме защо Общината е вечно без пари?
12.
От извора
06.02.2019 13:48:45
1
6
Понеже съм запознат,не че Общината е права пред КЗК в казуса с Анхиало авто а Анхиало закъсняха с жалбата ,която се получи след конкурс,ако беше се разгледала преди конкурса ,Общината щеше пак да е длъжник,както с много други дела,едно от тях и дрпутатката им го изгуби!Мнооооооого лъжи!
11.
Галя Пейчева
06.02.2019 13:43:53
0
7
Само лъжи,лъжи,лъжи!До ВАС обжалва друга поморийска фирма не Анхиало!Транспорта изобщо не ме интересува макар че в момента е трагикомично положението,интересува ме защо общината е длъжник ,при тези високи данъци и такси.Изобщо не ни топлят Кошарите,Лахана и Хонят,селата са под всякаква критика,цигански села.Докога ще се назначават хора в Общината станаха пет пъти повече от минали управления!
10.
Петър
06.02.2019 07:16:07
3
8
Три лъжи изчетох в мини интервюто!
Флагман, защо публикувате фалшиви новини?
9.
Петър
06.02.2019 07:13:03
1
8
Лъжа Първа:
"Аз обаче реагирах необичайно. В първия си мандат реализирах старите проекти, които до момента не бяха осъществени. "

Не бяха реализирани защото бяха на етап проектиране, ако се не лъжа, което Вие променихте изцяло!
Лъжа Втора:
"нямаше Закон за Черноморското крайбрежие и екологично законодателство, Поморие се развиваше схематично и на парче. "
Законът, който "урежда обществените отношения" свързани с устройството на територията, инвестиционното проектиране и строителство, е ЗУТ, или Закон за устройство на територията. Това е основният Закон, който Закон за Черноморското крайбрежие не може да му противоречи. Закона за ЗУТ влиза в сила 2001 г., като този Закон е ПРЯК наследник на такива от края на 19 век!
Лъжа Трета:
"Поставихме условие автобусите да бъдат до 10-годишни. Конкурсът е прозрачен и който има претенции може да се информира"
Та, Вие лично претендирахте за "прозрачните конкурси" /визирам концесията на плажа/.
8.
До 7
06.02.2019 00:36:59
1
10
А защо не питаш дали Поморие си има собствен стадион или някой някога го е подарил на когото трябва срещу каквото трябва? Кой ли беше този наш управник и какъв ли е сега?
7.
Тошо
06.02.2019 00:25:44
2
9
Искам аз да питам къде е футболния ни отбор, защо не играе в Поморие. Какво стана със стадиона, защо не се сменя тревата за да може да се играе в Поморие. Защо в Поморие няма волейболен или баскетболен отбор подръжката му е по малко от футболния отбор.
6.
angela
06.02.2019 00:18:33
10
9
Не знам за какво говорите, но Поморие ми харесва. Мисля, че Иван Алексиев показа и доказа че е амбициозен и знае как да работи с европроекти и не само. Вижда се и тук, не гледайте само другите общини. А относно друг кандидат от ГЕРБ - абсолютно невъзможно предвид познатите ни вече гербаджийски физиономии.
5.
поморие е нашта клетва
05.02.2019 23:33:08
3
12
Сериозни опасения буди фактът, че при наличието на такъв бюджет, и ресурс за финансиране от външни източници, национални програми и евро-проекти администрацията продължава осма година да не успява да превърне Община Поморие в процъфтяваща, да стане привлекателна туристическа дестинация, да задържи младите хора и да благоустрои съставните си селища. Не само че имаме най-високите данъци но тази година отново се вдига данък МПС и данък сгради. Сериозни опасения буди факта че улиците в града, квартала и съставните селища са разбити и осма поредна година няма предвидени средства за цялостен ремонт на нито една. Нереалистични идеи за развите на местностите Хонят, Лахана и Кошарите. През тази година не са предвидени средства за инфраструктура там. Осем години няма и тепърва ще проектират ОУП на общината. С какво ще се привелекат нови инвеститори. При положение че липсавт големи такива в Поморие от доста години. Най-голямата за 2018 инвестиция е комплекса между Ахелой и Поморие и той е там защото отново се търси първа линия море, не периферия. Другата голяма инвестиция е магазина на Лидъл в Поморие. Инвеститорът от Бургас на Лахана вече трета година още не е пуснал комплекса от къщи на брега на морето, поради липса на купувачи. Какво общината ще предложи на иневститорите, може би да изгради втори аквапарк или дисниленд ???? Администрацията осем години залага на няколко видими проекта без реална грижа за малкия човек и малките населени места. Отново в бюджет 2019 няма предвидени средства за разбитите улици в града. Не е ли лъжа, че Община Поморие мисли за хората за хората от Каблешково, Ахелой и селата ? Като тепърва ще кандидатства за Каблешково и Ахелой и други селища по оперативна програма за Развитие на селските райони, за направа на улици и паркове. За сравнение други общини отдавна използват финансовия ресурс от тази програма и имат видими резултати . Говори се за развитие по периферията, нито дума за обхода на Поморие. Бюджет 2019 отново е бюджет на хаотично финансиране. С риск да се повторя, но след това интервю и поднесена информация в него бих казал отново, че други общини като че ли се справят по-добре и защитават все повече проекти пред министерства и правителство и ги реализират, без да се налага да вдигат данъци. Може би след осем години управление за Поморие е нужно повече компетентност, прозрачност и повече видими резултати и това би могло да се случи с ново управление начело на общината дори и с нови кандидати издигнати от ГЕРБ.
4.
Pomorian
05.02.2019 20:49:40
2
9
Обърнете внимание на отговора на въпроса : "Да, но сте задлъжнели?" - Нещо да ви става ясно, относно теглените от общината кредити ? Общи приказки на тема приемственост и ОУП. Нерде Ямбол, нерде Стамбул ....
3.
Георги
05.02.2019 20:30:40
3
10
Щяхте да оправите нивата до новата детска градина в кв.Свети Георги,да направите парк с пейки и осветление,....Уви 3 година е палто с боклуци и зарази!!
2.
Гощо
05.02.2019 20:13:17
3
11
Кмете вие искате да развивате Поморие на запад, ами къде е околовръстния път. Обещахте от края на лятото, че ще започнете и ще е готов за ЛЯТОТО. Сега говорите за тези местности, ама първо оправете града и тогава говорете за нови квартали. Каменар няма канализация повечето улици нямат асвалт, а е на 6 километра от морето. Вземете оправете първо населените места, където хората плащат данъци, тогава мислете за нови.
1.
*********
05.02.2019 19:59:15
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори