×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пълен майтап! Лоренцо: Гринго ме научи да съм честен!


23 Януари 2019, Сряда, 18:16 ч.

Синът на Софи Маринова – Лоренцо, е роден през 2002 година. Тийнейджърът вече уверено крачи по стъпките на звездната си майка. Лоренцо има няколко песни зад гърба си. Въпреки че започва кариера, той не оставя училището на заден план.

Пред "България Днес" синът на Софка разкри любопитни подробности около сватбата, която стяга майка му, както и неща от личния си живот, като споделя, че половинката на Софка –Гринго, го е научил да бъде честен. Точно тази част от интервюто звучи малко абсурдно, имайки предвид, че младият любовник на Маринова бе арестуван и лежа почти година в ареста с обвинение за рекет и изнудване. Ето какво още споделя младият наследник на Софка.


- Лоренцо, здравей! Преди дни излезе новата ти песен. Как успяваш да съчетаеш ученето с музиката?
- Училището е важно за мен. Не пропускам час. Върви добре. Мога да се похваля, че нямам двойки - само петици и шестици имам.

- Кой е любимият ти предмет?
- Географията ми допада. Това е любимият ми предмет. Обичам да научавам нови неща. Историята също ми е силна. В учебниците има много интересни теми, които са ми любопитни.

- Предстои голямо събитие за семейството ти - сватбата на майка ти с Гринго. Вълнуваш ли се?
- Честно казано, доста се вълнувам. За първи път майка ми се жени. Имала е предишни връзки, но до сватба не се е стигало. Затова съм леко развълнуван. Ще бъде доста интересно със сигурност. Подготвил съм няколко изненади за мама и Гринго. Надявам се да се зарадват на тях. Все още не знам каква ще ми бъде ролята по време на сватбата.

- С Гринго как се разбирате - чувстваш ли го като баща?
- Трудно е да кажа, че го чувствам като баща. Все пак аз си имам татко. Много държа на Гринго, уважавам го. Винаги търся помощ от него. Най-често го моля да не казва на мама, когато съм направил някоя беля. Той е по-снизходителен. Не ми се кара толкова много.

- На какво те е научил Гринго?
- Да бъда честен и добър. Дава ми съвети и как да се държа с момичетата (смее се). Най-вече ми е помогнал да стана мъжкар, какъвто е той. Основно с него водим мъжките разговори.

- Имаш ли си приятелка?
- Да, имам си гадже. Заедно сме от няколко месеца. Тя е с три години по-голяма от мен. Хванах си кака, да ме отрака, както се казва в поговорката (смее се).

- Имаш няколко самостоятелни песни. Работиш ли по нови проекти?
- Преди няколко дни излезе новата ми песен. За кариера още не мога да говоря. Моето не е точно това. Имам твърде малко песни, за да говорим за сериозна кариера.

- А мечтаеш ли да направиш голяма кариера?
- Естествено. Натам съм тръгнал. Майка ми много ми помага. Дава ми постоянно съвети. Има и критика от нейна страна, но това е нормално. Тя е голяма изпълнителка и аз искам да я стигна. Една от мечтите ми е да постигна това, което е постигнала майка ми. Това го казвам винаги. Тя ми е модел за подражание.

- Имате ли идеята да направите дует - между майка и син?
- Засега не. Амбицирал съм се да работя сам с музиката. След време - не се знае.

- Какво обича да прави Лоренцо в свободното си време?
- Имам много хобита. Едно от тях е да играя футбол. Често ходя и на кино. Обичам всякакви филми. Харесва ми и да пътувам. Обожавам да съм на нови места. Да видя красотите на България и света. Доста често пътувам из страната, но искам да обиколя и други държави. Като цяло животът ми е интересен.

- Коя страна мечтаеш да посетиш?
- От години исках да отида в Америка и ето че и тази мечта ще стане реалност. През май месец ще замина за Щатите с мама. Тя има турне в САЩ и Канада и аз ще бъда с нея. Визите ни вече са готови. Набелязал съм местата, които искам да посетя. На първо място в списъка ми е Сентръл парк в Ню Йорк. Чувал съм хубави работи за него. Искам да го разгледам. На снимки изглежда супер красиво, надявам се на живо да е още по-вълнуващо. Другото е Ниагарският водопад, който е на границата между САЩ и Канада. Който ходи в Америка, винаги отива там, така че и аз няма да съм изключение.

В категории: Животът


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
Гринч
23.01.2019 18:32:32
0
0
Тя и майка му е била честна, май...
3.
12a
23.01.2019 17:18:34
0
0
КАжи бе, Лоренцо?
2.
Pak sym az
23.01.2019 16:16:15
1
2
Знаете ли, кога едно ромче ще изговори думичките" "подражавам", "амбицирам", "реалност", "критика", "надявам се" ? Точно никога, освен в случаите, че не ги научи наизуст, но пък тогава има опасност да им обърка родовете или да ги сложи на място, където е по-добре да каже: ъъъъъъъъ-ъъъъъъ.
1.
az
23.01.2019 16:12:05
1
2
Ако това интервю е водено в действителност и думите на това етносче не са украсявани от редактор - аз глава си хвърлям...Като знам, каква журналистика ( срам и позор за тази професия ) имаме днес, най-вероятно това лисче с въпроси и отговори е сътворено от един човек в кенефа, докато се упоява с миризмата на своите екскременти. Ай на бас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори