×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов към елита на ГЕРБ: Що си мълчите, като говорят? Варна не може да я сравниш с Бургас заради липсата на „Хемус”


Борисов към елита на ГЕРБ: Що си мълчите, като говорят? Варна не може да я сравниш с Бургас заради липсата на „Хемус”
"Те ви избиват зъбите с някаква жълта новина и вие се сгушвате и не отговаряте"
20 Януари 2019, Неделя, 03:16 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Лидерът на най-голямата партия излезе с анализ защо им пада доверието


Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди елита на партията, че вървят надолу и че опозицията в лицето на БСП ги настига. Това стана на Национална предизборна среща в НДК, на която според анонса на събитието присъстваха близо 2000 души - народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

Основна линия в 40-минутната реч на Борисов бе, че не се защитават от атаките на БСП и именно това е главна причина доверието в най-голямата партия да спада.

Онзи ден говорят за „Хемус” нашите опоненти. Ми трябваше от Варна, Търговище, Шумен и Разград, включително, Търново, Севлиево, Габрово да има протести! Те искат да не ви правиме „Хемус”! Вие си мълчите, като за санирането, като за всичко останало. Що си мълчите? Не ви е важно ли? Нашите структури защо не излязоха, всеки един град едновременно и да ка’ат „чакайте, бе, изби се народът по тоя път”? Варна не мо'е да сравниш с Бургас именно заради липсата на „Хемус”. Инвеститори не искат да отиват, защото им е далече, няма път, трябва да пътува шест часа. Същото оттам нагоре – Добрич, Генерал Тошево, изключително важни градове. К’во лошо искаме да направим? То ако е било лесно, Тодор Живков да ги е направил, БСП да са го направили, ДПС да са го направили, Костов да го е направил, ако е било важно... ако е било лесно – те са знаели, че е важно”, коментира Бойко Борисов.

„Март месец, Цецо, искаме да направиме пет първи копки едновременно по „Хемус” и да стартираме”, обърна се лидерът на ГЕРБ към зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, който също държа реч на форума.

Бойко Борисов каза на съпартийците си: „Дано сте ме разбрали. Хората отново трябва да ни дадат толкова голямо доверие само ако разберат, че сме си взели поука от наши слабости. И то няма значение на кой е. Пише се на ГЕРБ, пише се на нас. Който и да е, всяко петно.”

Лидерът на партията призова хората си взаимно да се контролират: „Вие помежду си се наблюдавайте – „колега, така не може”. И, разбира се, всички сигнали, които идват, трябва да ги отработвате веднага и с всеки човек да се виждате.”
Според Бойко Борисов партията има ресурса да помага на всеки един, дошъл за помощ с искане за решаване на проблем.

Администрацията щяла да бъде съкратена с 1600 души, за да може тези, които останат, да получават по-големи заплати и да бъдат привлечени кадри, които да могат да управляват проекти.

Борисов заплаши колегите си от ГЕРБ: „Чуйте ме, обичам ви, но не е даденост това. Факт е, че БСП с тези провалени политици, повтарям, провалени, гонени от управление, ни доближават. Това ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя! Така че моля ви, всеки един да се огледа какво прави – дали е съветник, дали е кмет, дали е областен, дали е министър, зам или какъвто и да е.”

Лидерът на ГЕРБ разкритикува БСП, че е партията, създала циганския проблем през последните десетилетия, в които е била на власт. Сега същата тази партия нападнала несправедливо ГЕРБ по темата, но нямало кой да отговори.
Съпротивителната сила я няма. Севда и Никола (пиари на ГЕРБ – б.а.) търсят, търсят депутати тук-таме, накрая винаги гледам или Биков, или, ако краен вариант, Цветанов го изваждам да говори той и още двама-трима. За да не кажете... същото е и с министрите. Томислав, Влади, още двама-трима има, с които работя ежедневно, и другите трябва да ги търсят, за да излезат, да си защитят темата. Да не говориме за случаите, когато кметове, министри или депутати си прехвърляте вина едни на други. Кой печели от това”, попита премиерът.

Той упрекна и кметовете на ГЕРБ, че не защитили санирането. Опоненти показали 2-3 протекли блока и компрометирали идеята. Според Борисов кметовете трябвало да извадят хора от санирани блокове и да ги попитат дали са доволни.
В публичното пространство какво остана – че калпаво сте ги санирали. Това верно ли е, или не? Ако е верно, това е ужасно; ако не е верно, защо си мълчите? Защо не се отвътре въздигнахте да се съпротивите? С’я няма да пусна пари за саниране, докато това не го видя, предупреждавам ви”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Не било лесно да се бориш с контрабандата и да събираш повече пари за държавната хазна.
Задавам си и за мен въпроса – защо все още сме и първа политическа сила. Защо, обаче, нашата подкрепа намалява. Да, ще кажете, износваме се. Безспорно! От първото ни правителство освен мен, и Томислав е само министър. Никой друг не е министър от първото ни правителство досега. Сигурно 40-50 министри са се сменили. Депутатите подменихме, кметове подменихме”, добави Бойко Борисов.

Никога досега нямало толкова голяма борба с корупцията, но се чували критики и по тази линия.
„Къде се генерира тя? Да, вярно, за радост с изключение тук-таме дават примери, но по принцип се говори. Само че аз съм убеден, че на много места, на разни нива това се случва. И вие ако не си вземете мерки да си прочистите къщичките по места, рано или късно това ще избие. Дали в "суджук", дали в нещо друго... и то ще падне върху партията и върху нас. Хората искат справедливост. Хората не обичат елитарни партии, елитарни хора, не ги обичат. И ние трябва да внимаваме много – дали не сме се превърнали в нещо такова. И ако не сме, да не го допуснеме да се превърнем”, призова Бойко Борисов.

Той попита: „Помните ли атаката срещу нас и мене персонално, че сме взели дълг и сме задължили следващите поколения? Тогава той беше 27%, сега е 20. Нали така? Само че те ви избиват зъбите с някаква жълта новина и вие се сгушвате и не отговаряте!”

Борисов специално благодари на ДПС за подкрепата за започване на преговори със САЩ за F-16. По темата евроатлантическа ориентация те винаги ги подкрепяли, но не и за друго.

Според премиера има несправедлива пропаганда срещу Европейския съюз (ЕС). Една от критиките била, че бюрокрацията на ЕС е много раздута.
„Но ако се замислиш как се управляват 28 страни, ще видиш, че даже е малко тази бюрокрация”
, изтъкна Бойко Борисов.

Той упрекна съпартийците си, че не защитават партията и във връзка с нападките през годините по отношение на миграцията. Всъщност, според Борисов България била единствената държава в Европа, решила този проблем.
„Що не го говорите”, упрекна премиерът съпартийците си.

„Ние решихме въпроса и като се замислите, колко неща сме решили, а слизаме надолу. Трябва да си отговориме и за мене е ясно – хората искат справедливост. Не искат да се правиме на по-важни от тях, щото ние не сме. Ние сме си такива, каквито са ни избрали и не сме се и променили. И ако някой някъде се мерне с по-лъскава кола или нещо подобно, в неговото населено място да започнат да го забелязват, че излетял в облаците, махайте незабавно! Или да се прибира и да се оправя. Това е причината. Доходите са повече, инфраструктурата е повече, образованието е повече, всичко е повече. Рекордно за историята на България! Рекорден брутен вътрешен продукт”, обяви премиерът и лидер на ГЕРБ.

Според Борисов българското европредседателство миналата година било най-доброто и това щял да го каже и Конрад Аденауер (германски държавник, починал през 1967 г. – б.а.).


В категории: Бургас , Политика


65
Коментара
65
Коментара по темата
65.
123
22.01.2019 12:58:13
0
2
какво стана със санирането?
64.
Бойко към народа !
22.01.2019 12:07:47
1
1
още малко остана
Последния българин като хване Терминал 2- ще отворя Шампанското !
63.
кмета на Симитли ?
22.01.2019 11:54:55
0
2
Бачев: Кмета на Симитли е ебал Бойко Борисов ....
хахахахаха
62.
женя
21.01.2019 22:32:19
0
4
идва краха на бойко.
61.
суджук гейт
21.01.2019 19:18:51
0
3
4 тона суджук -да са задавите дано
60.
Арена АРМЕНЕЦ
21.01.2019 15:33:26
0
4
Пиянството на един народ
Банкянска гроздова -Мека СИНЯ топлота
59.
говориме
21.01.2019 09:37:15
2
6
Неповтори ББ. оставяйте го да говори колкото може повече и по-често. Това е най-бързия път за падането му от власт. Очакваме янките да поканят един габровец на разговори.
58.
*********
21.01.2019 08:13:28
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
57.
Gift
21.01.2019 08:04:22
2
8
В герб, ако са оснали читави хора с морал след това поведение на вожда трябва много бързо да се разграничат от най-голямата шайка.
56.
???
21.01.2019 07:59:32
2
7
Кметове станаха дерибеи на това да обърне внимание Борисов!!!
55.
SS
21.01.2019 01:50:49
1
2
OPPPS , 50.000 evra za 10 metra ...
VERNO LI VE , KOLEGI ?????
54.
SS
21.01.2019 01:43:56
1
4
134 km magistrala HEMUS za 1.4 miliarda leva .
5 miliona evra na kilometar , 500 hiliadi za 100 metra , 50.000 EVRA na metar .....

AIA SIA SORRY , CHE POCHNAH DA SA OBARKVAM SAS ISCHISLENIATA ...
53.
SS
21.01.2019 01:35:32
1
0
TI DA VIDICH :

https://www.mediapool.bg/s-chek-za-135-mlrd-lv-hemus-stava-neobratima-do-veliko-tarnovo-news287415.html
52.
SS
21.01.2019 01:20:19
0
4
LEEELEEE BOJEEE KAT VA CHETA , VMESTO DA SA NAUCHA , CHA OSTANA PROST DO KRAI .
51.
Бий Бойко боклуците
20.01.2019 23:57:25
13
8
На фона на Лакомата Нинова и Страхливото пилотче Радев, Бойко е академик!Курнелия никога не греши, тя е едновременно лице и задник на БСП, за това е права, дори и да греши! Г-жа Лъжа Нинова, също както г-н Лъжец Шубето Радев са врагове на Истината, защото са сатанисти с петолъчката на Сатаната, татуирана на различни, скрити места.Българофоби са и са комплексирани некадърници с мегаломания вселенска,а манталитет махленски!
50.
*********
20.01.2019 23:52:40
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
49.
гражданин
20.01.2019 23:52:37
3
12
Жалко, че не можете да разбере какво става в малките общини с парите които им наливате.
Това не са кметове а управители на търговски дружества.
48.
Бащицата
20.01.2019 22:00:07
3
8
Чакайте .синята светлина идва
47.
4oki
20.01.2019 21:51:20
12
3
GERB..i duma da ne stava za drugi parti i...BOIKO ..s teb sme ..Burgas e na GERB ...
46.
46
20.01.2019 21:38:12
1
6
Докога ще има пенсионери, които да заемат работни места? Докога ще има огромен щат в малка община като Сунгурларе? Докога???
45.
демократ
20.01.2019 21:00:15
3
12
ТИКВАТУРАТА на Борисов ! Видими резултати във всяка една област на живота ни.
44.
верен гербер до 43
20.01.2019 20:28:10
9
6
млъквай да не те срещне герберска мечка цацарка
43.
Gordon Shumway
20.01.2019 20:10:11
5
17
Айде мутрата да даде пример и пръв да обясни как така приятелите му ДС мутри от главболгарстрой бетонират плажа на Алепу, който уж е в натура 2000.
42.
Marinero
20.01.2019 19:52:07
4
8
Всяка крива, успоредна на партийната линия, е права!
41.
Да ти светне синята лампа !?!
20.01.2019 19:43:41
2
11
Сигурно мислят , че ще ги Забравят като СДСто:) Скоро не бях чувал Колко Много сме добре :) благодаря ....но то се вижда знае и усеща най вече ! Вдигнаха тока, водата, газта и всичко останало ?!? Е и .... догодина пак :)
40.
Колчо
20.01.2019 19:09:04
4
17
Оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка
39.
цензурата ???
20.01.2019 18:50:05
4
16
???? МВР и Прокуратурата следят ли този форум ??? Правят ли разпечатки на IP адресите на коментиращите ???
Флагман собственост на Герб ли е ???
Има ли Цензура ???
38.
Хахахаха
20.01.2019 18:45:56
16
7
Страх тресе Бойковите опоненти-хахаха.
Треперете Гадове -да не ви срещне Герберска мечка Цацарка
37.
член на Герб
20.01.2019 18:43:01
5
9
целувайте ръка и поклон пред Бойко !
Бойко желаем ти Вечен и Пожизнен Мандат- да надживее Бай Тошо .Успех и нека след тебе Дъщеряти или Зети да ни Управлява .а после и внучета ти !
Без тебе Бойко -ние сме едно Нищо-Никога не ни Изоставяй Бойко....Успех
36.
Гербер do гадовете
20.01.2019 18:39:45
6
6
Гадове млъквайте - да не ви срещне Герберска мечка Цацарка
35.
от Младежкиte ГЕРБeri
20.01.2019 18:36:52
4
9
Браво Бойко , благодарим ти за форумите,екскурзиите и ресторантите .
Чакаме назначения в Администрацията
Благодарим ти Бате Бойко
34.
Цветелин Кънчев Евро-Рома
20.01.2019 18:32:13
4
9
Ако не е Бойко на власт край на България.Успех Бойко Успех на Доган
33.
Браво на Бойко ,Доган и Цацаров
20.01.2019 18:29:45
4
8
Браво на Бойко,Доган и Цацаров
Браво
32.
Браво Бойко с теб сме-силни сме
20.01.2019 18:27:16
8
6
Браво Бойко с теб сме -силни сме!
Кой протестира Кой иска да свали Бойко и да счупи държавата ?
Браво на ченгетата хахахаха ши ми протестират ааааааа браво на ченгетата ааааа ши ми блокират магистралите ааааааааааааа
Браво на Бойко и ченгетата Браво
31.
Верен Гербер до Гадовете от 1до30
20.01.2019 18:22:42
11
4
Гадове искате да счупите държавата а ?
Нямате бъдеще без Бате Бойко !
Ако не е Бойко няма да имате магистрали ,той плаща пенсиите ,Бойко
наду заплатите на ченгетата и даскалите!
Целувайте ръка на Бойко и поклон пред неговата трудова дейност в името на просперитета на Герб !
30.
говедар
20.01.2019 18:13:48
2
13
ИНВЕСТИТОРИ НАПУСКАТ СТРАНАТА , ХОРАТА ГУБЯТ РАБОТАТА СИ А ЗА ТОВА КАКВО ЩЕ КАЖЕ?
29.
Жоро
20.01.2019 18:13:21
2
10
Баце, не знам за Хемус ама оправи поне тия 70 км. на Тракия. От Ст.Загора до Пловдив вече 10 години си решим колите.
28.
Pfff
20.01.2019 18:01:21
10
4
Аве ей шматки кво сте ми се разкоментирали в тоя флагман, тъпи ежедневни писачи, бахти болните мозъци са прайте на големи разбирачи....я да хващате по една лопата, че като са почна.....
27.
123
20.01.2019 17:35:47
1
4
Напротив назначават ги за министри!!!!
26.
до 22
20.01.2019 17:29:19
1
13
"Демокрация" у нас НЯМА ! Нито гражданско общество от свободни хора изразяващи свободно и без страх мнението си. Нито независими медии, които отразяват реално действителността. Нито независима съдебна власт. Нито ... Ако някой ден някой отвори чувалите с бюлетини ще види размерите на ИЗМАМАТА ГЕРБ ! В Костиброд видяхме 500 000 приготвени, отпечатани, извънредни бюлетини за печелени на избори .. И ВИНОВНИ НЯМА !
25.
До бат бойко
20.01.2019 17:27:46
1
12
То в Бургас инвеститор да инвеститор,баси спрелия град.а относно магистралата тя половината е С ограничение 90,баси спрялата магистрала
24.
В Бургас
20.01.2019 17:27:00
1
6
Има още незастроени графинки и междублокови пространства,давайтенкрадци нрбаядни
23.
Ха
20.01.2019 17:10:37
1
14
40 минути говорят диктаторите! Тази работна среща приличаше на събрание на ЦК. То си е същото. Бойко излиза, лъже и всички са ухилени като репи. БСП ще дойдат на власт, защото хората се умориха от Буда, а и трябва да се поразместят пластовете.
22.
???
20.01.2019 17:05:18
2
14
Не разбирам !!!!!!!!!!! 95% от коментарите са протиФ ОПГ герб,а постоянно са на власт !?? Всички са един дол дренки,но е очеизваждащо че по времето на всякакъв вид коалиции,обикновенния българин живееше по добре от последните 7-8 години.... Като всеки нормален човек и аз съм недолюбвал бсп в годините,но сега ми се струват като невинни деца в сравнение с тези,сегашните управляващи,НАГЛИ...
21.
Истина
20.01.2019 17:04:11
1
11
Животът е песен, България е рай, българската мечта-да си пожарникар, футболист, полицай, митничар. Български ценности-море в Гърция, кола втора ръка от Италия, да не си плащаш поне един данък, да прибираш общинското каче за смет вътре в двора, и да го надпишеш с черна боя, с твоето име, да вариш ракия "тайно", когато целия град прави същото, да направиш дъщеря си на фолкзвезда за първия учебен ден във пети клас..... и много други
20.
Nshshsb
20.01.2019 17:03:18
1
18
Имайте впредвид,че падне ли бойко от власт живота в България ще се нормализира полека лека... Не знам дали ви е правило впечатление,но при последните две “падания” от власт на гербаджията живота малко от малко се поуправя и като се върне тоя на бял кон ни се ебава мамата наново !!!! Герджиков беше за кратко премиер и институции,общини бизнес почнаха да дишат и да си поемат въздух,върна се калъфа и пак старата герберска схема ни прилагат..... Трябва да има протести да се свали това безобразно и нагло “правителство” пък после ако ще и кумчо вълчо да идва от гората,по добре ще е !!!!!!!!!
19.
:)
20.01.2019 17:01:48
2
27
СХЕМАТА, Цветанов - Добрев - Борисов! ГЕРБ не е класическият тип мафия, защото не извършва престъпната си дейност в противоборство с държавните институции, а цялата дейност на тази престъпна група се реализира благодарение и с помощта на държавните институции. На върха е Боса – Буда – Бойко Методиев Борисов. Нищо не се случва и никой не мърда в тази държава без знанието, разрешението и без да си е платил на Вожда. Закон. Схемите за плащане и отчет към Вожда минават през областните координатори на ГЕРБ (бригадирите на мафията) Във всяка област има по един такъв и той е до болка познат и до болка мразен от жителите на съответните области. Тези хора кадруват, рекетират и изнудват местното население и бизнес, отчитайки събраното към Вожда. Всяко назначение минава през областният координатор на ГЕРБ. От чистачката в детската градина, до шефа на НОИ. Всяка обществена поръчка минава през областният координатор на ГЕРБ. Всеки заблуден инвеститор , излъгал се да стъпи в България минава първо през областният координатор на ГЕРБ. Това са местните феодали-дерибеи. В Хасково това е Добрев, във Видин – Тошев и тн. Профила на тези хора е еднакъв навсякъде – бивши военни, бивши милиционери, ченгета, комунисти, или деца на комунисти, ченгета и милиционери. Без изключения. Буда не контактува лично с тях, това е ролята на Цветанов. Така Буда остава недосегаем и не може да бъде свързан пряко с престъпленията извършвани от неговите бригадири. Цветанов лично контролира всички бригадири и техните действия. За финансовите потоци се грижи един от другите сиви кардинали в ГЕРБ – Ц. Паунов. Има още неколцина, които следят дейността на мафията по отрасли – Велчев, Танева, Фидосова (не е грешка). Другите са мутропълнеж на средно и ниско ниво. За дейността си Цветанов използва пряко МВР, ДАНС, Прокуратура, НАП, ИТ и всички останали държавни институции. В буквалният смисъл. Пример – фирма обжалва обществена поръчка спечелена от фирма на ГЕРБ. Всички държавни институции се впиват като кърлежи в тази фирма и следва или оттегляне на жалбата, или унищожаване на фирмата. Втори пример – човек със собствен бизнес си позволява да критикува герберската мафия. В един ден му се пращат ИТ, НАП, Пожарна и НОИ за проверки и ревизии (личен опит). За да дублира източниците си на информация и да следи контролира и собствените си бригадири (областните координатори/ Цветанов използва и собственият си частен ДАНС. Бивши ченгета, барети и мутри. Това са SS отрядите на Цвъки. Те вършат и черната работа – рекета, изнудването, срещи с непокорните и ‘неблагодарните“. Добре платени професионалисти. По тази схема се правят и листите за общински съветници, депутати и кметове на ГЕРБ. Бригадирите предлагат, Цветанов проверява и донарежда, Буда одобрява. Разни събрания на местните партийни организации , номинации и подобни глупости са пълен цирк и гавра с хората. Всичко се решава в малкото НДК на 17-ия етаж. Там пристигат и куфарчетата. Там се издават присъди, назначават прокурори и съди, решават се човешки съдби и се разпределят бизнеси. Та, така се управлява България. Така се правят и избори в България. Така се „усвояват“ и фондовете в България. Така се крадат бизнеси в България. Така бяха източени и фалирани общините в България. Това управляващите наричат „стабилност“.
18.
...........................................,
20.01.2019 16:59:21
1
17
Бойко е пич бе! Я да видим к'ва я надроби ИЗТЪРВА ЦЕНИТЕ НА: -БЕНЗИН! -ДИЗЕЛ! -ТОК! -ГАЗ! -ВОДА! -ХЛЯБ! -ХРАНА.....и за всичко което се сетиш. Опоска осем милиарда резерв, че изтегли после още 16... а и очилатото му американско счетоводителче /ДянкOOF/ изтегли кредит който и децата ни ще плащат с лихвите! УНИЗИ РОДИТЕЛИТЕ НИ, ПРОГОНИ ДЕЦАТА НИ И УНИЩОЖИ БИЗНЕСЪТ НИ. Ашкулсум, евалла, аферим! Че и за цял трети мандат мисли. Ужас....безкрай!
17.
Електорат
20.01.2019 16:30:26
1
14
Бойко да си огледа кметовете по места защото станаха дерибри. Хората се отвращават от управлението им!!!!
16.
Българин
20.01.2019 16:29:31
1
18
Гледах цялата конференция на г-н Борисов и сразбрах , че България е частната му фирма, но той дава заплати само на държавните и общински служители , а останалите да го духаме, айде да вземе само данъците на тези заплатаджии и тогава да раздава, а не с чужда пита помен да прави , както е и свикнал !
15.
авс
20.01.2019 16:24:13
1
13
Цирк Балкански много Ви завижда.
14.
!!!
20.01.2019 16:06:45
14
6
БОЙКО БЕШЕ БРИЛЯНТЕН! НЯМАШЕ ИЗЛИШНА ДУМА
13.
Боко
20.01.2019 16:02:47
2
14
умря циганката дето те 'фалеше.
12.
До автора
20.01.2019 15:47:20
1
11
Поздравления за уточнението в скоби на последния абзац.
Това казва всичко за Тиквата!
11.
Goro
20.01.2019 15:05:43
2
19
Бойко пита защо пада доверието на народа към Герб ами много просто защото народа от 25-30год е все на тоя хал не живее по добре 3 правителства на Б.Борисов и нищо....
Пък и Бойко на хората им омръзна да ги лъжат не вярват вече на никого,такива ми работи уважаеми гербаджии,,,,,,
10.
Сабри Бей от ДПС
20.01.2019 14:54:42
5
3
Гара Буново Бум
9.
Ауди А6
20.01.2019 14:53:26
3
16
хахахха, къв елит са тия селяндури?!?
Само тъпаци и службогонци на хранилка гласуват за ГРОБ. А, и сиганите от маалата
8.
Турчин
20.01.2019 14:53:11
3
5
Турция да обяви руското дпс за терористична.А Българската държава да престане да тероризира Турците и Мюсюлманите чрез руското дпс
7.
Българин
20.01.2019 14:36:23
5
13
Доверието им падна защото са скапани мафиотски пeдepacи
6.
ха ха
20.01.2019 14:34:54
5
15
Не говори пред елит,ами пред хора докарани от провинцията с автобуси в зала Армеец ,селяни продали се за 1 хамбургер и малко -гъз път да види .
5.
U
20.01.2019 14:27:57
3
11
Срива на доверието се дължи на това,че усвоявате много малко средства.Трябва повече да усвоявате,пък майната му на народа!
4.
Ерко
20.01.2019 14:27:46
4
12
Кажи им как е време да си ходите най- после.
3.
Ne SA NAQDAHA
20.01.2019 14:25:59
6
14
Naroda NQMA pari za hlqb toi pak....za magistrali drunka...KOLKO RABOTNI MESTA 6te otvorite kaji prez tazi godina be pojarnikar prost...ne sa nakradaha.ne sa naqdaha....ot 2009 godina da kaje KOLKO izbqgaha ot BG???pri upravlenieto na GERB????
2.
Щото Бургас
20.01.2019 14:12:35
6
17
цъфнал и вързал. Инвеститор до инвеститор. Избиват се направо. Тоя поне малко вярва ли си
1.
Мухобойко
20.01.2019 14:12:35
5
16
Леле мале....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори