×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мартина Славова, „Хармони“: Създаваме всяко сватбено тържество според индивидуалността на младоженците, с грижа и внимание, все едно е наш празник


19 Януари 2019, Събота, 14:33 ч.
Автор: Флагман.бг

На Grand Wedding Expo агенцията ще покаже сватбен декор, съобразен с тенденциите за 2019

Ако сте сред щастливците, на които предстои сватбено тържество, то не пропускайте Grand Wedding Expo в морски Бургас.

Най-новото сватбено изложение ще се проведе на 26 и 27 януари (събота и неделя) в Гранд хотел и СПА Приморец. На специализирания форум ще намерите на едно място професионалистите в бранша, които ще имат собствени тематични щандове и ще бъдат на разположение за консулт.

С постоянни експозиции и в двата дни ще присъстват сватбени агенции, флорист, сладкар, ювелирен специалист. За професионално мнение ще можете да се допитате и до фотографи и специалисти в областта на осветлението и озвучаването. Специални подсъбития ще покажат във фиксиран ден и час от изложението, разкошните булчински рокли на световен бранд, детско официално облекло, тенденциите в сватбената прическа, изработка на сватбен букет, дегустации на сватбени торти и менюта.

Инициатор, организатор и домакин на Grand Wedding Expo е Гранд хотел и СПА Приморец. Партньор на събитието е DJ Service SoundandLight. Част от професионалистите в сватбената организация, които ще участват в експото, е сватбена агенция „Хармони“ с управител Мартина Славова. Ето какво разказва тя:

-Г-жо Славова, бихте ли представили себе си и сватбената агенция, която управлявате?

-„Хармони“ е на пазара на сватбени услуги в Бургас и региона от 5 години. Смея да твърдя, че за това време ние си изградихме една устойчива позиция, на професионалисти с индивидуален почерк. Предлагаме цялостна организация и координация, на сватбени събития, както и изготвяне на сватбен декор. Сватбена агенция „Хармони“ има грижата не само да помогне в избора и даосигури локация, екип и сватбени услуги, на високо ниво, но и да организира икоординира всичко това, за да заработи то, като едно цяло и да постигне крайният си резултат – запомнящ се сватбен ден. В изготвянето на концепция и сватбен декор, екипът на агенцията залага силно на креативността и представя разнообразни предложения, съобразени в с последните световните тенденции. Във всяка една стъпка от процеса, за „Хармони“ са водещи предпочитанията на бъдещите младоженци. Концепцията се изгражда именно в зависимост от тяхната индивидуалност и това, което им подхожда най-добре. Хората, които изберат да работят с нас, получават персонализирани предложения за сватбен декор, адресирани лично до тях.Избирайки да се доверите на нас, вие ще имате до себе си професионалисти, тясно ангажирани в сватбения бранш, готови да ви съветват ежедневно, да дават насоки и да отговарят бързо и адекватно, на всичките ви въпроси. Сватбено тържество с „Хармони” означава мечтаната сватба, сътворена в хармония от стил, изтънченост и професионализъм.

-Кога е най-силният сватбен сезон в Бургас?

-Лично за мен, сватбите могат да се правят по всяко време на годината, защото и 4-те сезона си имат своя чар и идентичност и във всеки един от тях могат да се организират прекрасни сватбени събития. Повечето младоженци обаче, предпочитат да направят сватбите си в по-топлите месеци на годината. Според нашия опит, силният сезон на сватбите започва в началото на април месец и приключва през октомври.

-Какво Ви мотивира да се включите в GrandWeddingExpo?

На първо място това, че събитието е организирано от Гранд хотел и СПА Приморец, който е единствената локация в гр. Бургас, предлагаща качествена услуга за осъществяването на сватбени събития. Гранд хотел и СПА Приморец разполага с прекрасни условия, съчетани с много добра вътрешна организация и ред, което е много важно за нас, като организатори, за да върви работата гладко и безпроблемно. За това считам, че и сватбено изложение GrandWeddingExpoще бъде организирано и представено на същото високо ниво. Щастлива съм, че нашата агенция има възможност да се включи в тази иновация. Вярвам, че събитието ще се превърне в традиция и ще привлече много бъдещи младоженци, които ще имат възможността да получат важна информация за предстоящата си сватба.

-Какво ще покаже Вашата сватбена агенция на гостите на GrandWeddingExpo?

Нашата основна дейност се състои в организирането и координирането на сватбени събития и  тя се вижда най-добре в процеса на работа. Част от работата ни е и изготвянето на сватбен декор. Въпреки че тази част идва на малко по-късен етап, ние решихме да се представим именно с нея, защото тя може да се види. Затова, на нашия щанд посетителите ще намерят най-новото ни предложение за сватбен декор, съобразено изцяло със сватбените тенденции за 2019 и разбира се, с интериора на ресторант „Приморец“. За да бъдем максимално полезни, сме подготвили голям набор от информация. На разположение сме и за консултации на място. Подготвили сме и много изненади за посетителите, които ще запазим в тайна, но можем да гарантираме, че ще бъдат от голяма полза за бъдещите младоженци.

-Става ли използването на услугите на сватбените агенции норма?

-Това е въпрос, по който може да се говори дълго и подробно, но ще се опитам да бъда кратка. Първото и най-важното нещо е, какво разбират клиентите под услугата „сватбена агенция“. Когато започнах работа, като сватбен агент, много от двойките бяха на мнение, че работата ни е да украсим ритуала и ресторанта в деня на сватбата. Това разбиране се дължи на липсата на информация. Мога да споделя личен пример от собствената си сватба.Когато,като бъдеща булка търсех информация, от агенциите ми даваха цени и оферти за украса. В това разбира се няма нищо лошо, ако това е единствената и основна дейност на съответната компания. Когато започнах работа в този бранш след съответните курс и професионална квалификация, аз имах ясната представа, какво включва в цялост нашата дейност. Много ми се искаше и клиентите да го знаят, защото това, което правим не е ограничен набор дейности, които не изискват ресурс и могат да бъдат омаловажавани.Вложих много усилия и труд в това целенасочено информиране - на всяка среща с бъдещи младоженци обяснявам подробно, каквовключва работата на сватбения агент.Към днешна дата, повечето бъдещи семействаимат далеч по-пълна представа за цялостното естество на нашата работа. Това в никакъв случай не означава, че вече не представяме себе си в пълен спектър дейности.

Щастлива съм, че клиентите, които идват в сватбена агенция „Хармони“, искат да ни наемат именно като сватбени агенти, като професионалисти, които ще организират всичко и които ще бъдат неотлъчно до тях, във всеки един момент от подготовката и деня на сватбата.

Затова, бих казала че - да, използването на услугите на сватбените агенции все повече става норма, но в смисъла в който ни наемат за услугата по организация. В допълнение от моя опит мога да кажа, че по-голям процент от клиентите, избиращи нашите услуги, живеят извън България.

-Утежнява ли допълнително бюджета използването на услугите на сватбена агенция?

Не, напротив! Целта на сватбената агенция е да спести време и разходи на своите клиенти. В сватбена агенция „Хармони“ се съобразяваме с бюджета на младоженците, разпределяме го спрямо услугите, които са необходими за тяхната сватба, като ако се наложи препоръчваме част от не толкова необходимите да отпаднат, за сметка на важните - и така да се вместим в определената рамка. Сватбеният агент е професионалист, тясно свързан с всяка една услуга в бранша и само той може да даде адекватни предложения и идеи, които със сигурност ще спестят много от времето и средствата на клиентите. И още по-важното е, че работейки за своите клиенти, сватбеният агент винаги трябва да препоръчва най-качествената услуга, като той има умението да я отсее от многото. За нас, доверието с младоженците е най-важната част от организацията на една сватба.

Тя е едно от най-значимите събития в живота, затова и организацията ѝ трябва да премине при нормална и приятна работна среда, без излишно напрежение и несигурност. Ето защо, още на първата среща, ние разясняваме политиката си и начинаси на работа, катопредоставяме оферта с хонорар, който е само и единствено за нашата услуга. Не работим с комисионна върху останалите свързани услуги и ги предлагаме на същите цени, на каквито самите младоженци биха ги наели директно.

Затова, предлагайки дадена услуга, ние я препоръчваме не защото бихме имали финансова изгода от нея, а само и единствено заради качеството ѝ. По този начин решението ни не е субективно, а обективно и правилно. Според мен това също е път към доверието на клиентитеи начин, да оставят всичко в наши ръце, без да се чудят, какво да наемат сами, за да спестят. Сватбата не е бизнес, а много личен и дълго чакан празник. Нямаме право да превърнем това събитие в поредния бизнес ангажимент. Приемаме всяка сватба като наше, персонално тържество и ѝ отделяменужните внимание, любов и отдаденост, защото само така ще свършим работата си качествено и младоженците ще имат съвършен, до последния детайл празник.

-Колко време отнема подготовката на една сватба?

Често бъдещите младоженци задават точно този въпрос. Отговорът ни винаги е, че времевата рамка зависи от естеството на самата сватба -колко ще бъда голяма, през кой сезон ще бъде събитието, в какъв ден от седмицата и т.н. Примерно, ако сватбата ще е през някоя от съботите на летните месеци, то тогава колкото по-рано започнем подготовката, толкова по-добре. В такива случаи, локацията и екипа трябва да бъдат ангажирани поне година по-рано, защото добрите места и професионалисти, са със запълнен за месеци напред график. Ако сватбата обаче е през седмицата, можем да изчакаме малко повече, преди да вземем окончателни решения. Ако пък бъдещите младоженци са българин/българка и чужденец/чужденка и съответно ще има гости от чужбина, то с оглед да им предоставим достатъчно време да планират отпуска си, да организират транспорт и да присъстват на тържеството, също е необходимо повече време и е добре организацията да стартира отново поне година по-рано. Това са само няколко примера в посока периода, който е необходим за планиране на сватбата. Преди всичко обаче стои изборът на сватбен агент, който да може да прецени и да определи времето за всичко останало по организацията.

-Кои са най-интригуващи сватбени проекти, по които сте работили?

-За мен, всички сватби са интригуващи. Всяко тържество има своя идентичност, различност, уникална специфика. Имали сме сватби на популярни в публичното пространство хора, които са по-мащабни, с повече гости и съответно организация. Имали сме и такива, на които сме канили известни гости и изпълнители, както и тържества с по-нестандартни идеи и изпълнения… Но не мога да ги категоризирам с „най“ - всички наши сватби, са специални и неповторими.

Каква емоционална удовлетвореност Ви носи работата като сватбени консултанти?

Професията сватбения агент е една от най-интересните и вълнуващи. Самият факт, че ставаш част от едно от най-емоционалните събития, говори достатъчно. Лично аз, съм много емоционална и приемам работата си прекалено лично. Тя напълно е завладяла ежедневието ми и вълнението за всяка една от сватбите, винаги е огромно. Понякога стресът и напрежението са в повече, но удовлетвореността от добре свършената работа и най-вече благодарността в очите и думите на младоженците, взимат превес над всичко.

Никога няма да забравя първата сватба, която организирах. Младоженците специално ме поканиха на дансинга и официално и от сърце ми благодариха за всичко което направих за тях, пред над 100 души техни роднини и приятели. Подариха ми подаръци, грамоти и най-вече, признателността и благодарността си! В този момент си казах, че изборътми да бъда сватбен агент, бе най-правилноторешение, което съм взимала, макар да ми отне доста години.

Когато получиш признателност за нещо, което си направил от сърце не за себе си, а за някой друг, емоциите са неповторими. За моя огромна радост, след това имах още много такива ситуации и благодарности - на самите тържества, лично, чрез писма - и чувството всеки път е едно и също и все така вълнуващо. Да заслужиш благодарността на семействата и да знаеш, че си допринесъл по някакъв начин за щастието им в този ден, е най-голямата награда за един сватбен агент.

Каква според Вашето професионално мнение е позицията на Гранд хотел и СПА Приморец сред сватбените локации на Бургас?

За мен Гранд хотел и СПА Приморец е единствената локация в Бургас, предлагаща качествена услуга в организирането на сватбени събития. Хотелът разполага с красиви места за провеждане на коктейл и изнесена церемония, луксозен и стилен ресторант, изискано и изключително добре приготвено сватбено меню и не на последно място, прекрасна комуникация, организация и логистика. Гранд хотел Приморец е единствената локация в гр. Бургас, която ние, от сватбена агенция „Хармони“, предлагаме на своите клиенти.

Входът и за участници, и за посетители на Grand Wedding Expo е свободен. Не пропускайте възможността да почерпите вдъхновение, красота и ноу-хау директно от професионалистите в сватбения бранш. Те ще ви очакват на 26 и 27 януари в Гранд хотел и СПА Приморец.

В категории: Лайфстайл


Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 1
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори