×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Румен Петков: На гол тумбак - чифте F-16! Това е грозно! (ВИДЕО)


Румен Петков: На гол тумбак - чифте F-16! Това е грозно! (ВИДЕО)
Имам вина за напрежението в циганските гета, призна още лидерът на АБВ
10 Януари 2019, Петък, 00:03 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Лидерът на АБВ поиска мораториум на процедурата за избор на изтребител и настоява парите да се дадат за образование

На гол тумбак - чифте F-16! Това е грозно! Така лидерът на АБВ Румен Петков коментира в „Тази сутрин“ по бТВ процедурата за избор на самолети за армията.

Не искаме просто спиране на процедурата, а мораториум, подчерта той.

„Парите трябва да бъдат инвестирани за образование, борба с демографската криза. Имаме самолети и хеликоптери, които още 10 години могат да обслужват въздушната ни сигурност с много по-малко средства за ремонт и военният министър много добре знае това“, обясни бившият вътрешен министър.

Той се обяви и за отстраняване на кметовете, в чиито селища се строи незаконно.

Прокуратурата какво прави с тях, попита лидерът на АБВ.

Според него и общинският кмет и старейшината на селото, в което двама цигани пребиха командос, е трябвало да бъдат отстранени много отдавна.

„До преди 6-7 години незаконните къщи в Войводиново са били пет. Последните години са станали 35-36“, уточни Петков.

„Настояваме да се направи карта на България с всички незаконни постройки. Това трябва да стане под ръководството на областните управители“, добави той.

„Нужно е да се вземат незабавно мерки за гарантиране на социалните права и за спокойствието в районите. Не може всеки път, когато двама цигани посегнат на редовен човек, да сме смаяни от факта, че има незаконни постройки“, подчерта бившият министър.

След като водещият Антон Хекимян припомни, че и той е бил част от управлението и попита дали се чувства виновен за ромските набези и напрежението в гетата, Петков каза „разбира се, че имам вина“.

„През 2006 г., започнахме да подготвяме такава карта, но през 2009-та това бе преустановено и част от хората в незаконните постройки са изборен инструмент. Като се проследи гласуването, ще е много любопитно“, каза още той.



В категории: Политика


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
12
Коментара по темата
12.
До 8ми Руснака
11.01.2019 13:03:45
0
0
Ами в едни такива територии,Чечня и Дагестан,и главите ви рязаха, и ви отвличаха. Ама на сиромашките синове-войничета,а не на олигарси и депутати от думата. Олигарсите и депутатите от руската ”Дума” търгуваха с оръжието за войната в Чечения,те въоражаваха Чеченците чрез подставени лица-мутри. И в крайна сметка руските войници бяха убивани с руско оръжие от което печелеха руските ”тарикати на прехода”
Не случайно в най- гледаният руски сериал ”Бригада” е показана точно тази история,а Саша Белов е прототип на истински бандит станал в последствие депутат. Нали разбра че сериала е руски и е най-гледаният в Русия?
Защото ако беше западен и показан на Запад,щеше да е пропаганда. Но не,в този случай съдника е руският народ,обикновенните хора чийто синове,внуци,племенници и т.н. за загивали и изчезвали безследно в Чечня. Така че Руснако,ваща кочина с милиционерите,олигарсите,мафиотите-депутати хич не ни я пробутвай. Ако беше много хубаво,милионите хора от къде ли не вкючително и от Русия,нямаше да заминават да учат и работят на Запад. Героя на Русия покойният вече Юрий Кобзон,нямаше да се лекува в Германия,а в Русия,ако вместо да грабите народа си,мислихте повече за него.
11.
4oki
11.01.2019 12:14:28
0
0
nanikogo nenujni ..za milioni ..Porednata dalavera
10.
Кмета на Плевен ли бе?
11.01.2019 11:56:45
0
2
МВР- Маджо Вика Румен
Какво лошо да се напиваш и пред погледите на десетки клиенти на заведението да пишнеш в шадравана? Хахаааа
Добре Ганьо има къса памет и е прост като ”г.за на слона”, иначе и държавата щеше да му е добре,и народа не толкова беден и болен.
Руменчо,а за Акрам който се обеси в ареста в Пловдив нещо да кажеш? Той беше бушон за фалиралата банка,ама ти и Веска Меджидиева и мъжа и Румен Спасов бяхте всеизвестните облагодетелствани.
А относно самолетите,като сте тръгнали все мошенници и разбойници да се изказвате,ами питайте и Маджо, Маргините, Баретата, Митьо Очите! Защо едни бандити да се изказвате,а тези другите не?
9.
мислещ
11.01.2019 11:02:43
0
5
По принцип е ясно че тези самолети са абсолютно ненужна покупка /все едно с 10 самолета ще сме страшна въздушна сила/ . Но трябва да си внесем "таксата спокойствие" в НАТО затова и ще си купим F16 !
8.
Руснак
11.01.2019 11:00:14
2
1
Не можахме да преценим че ще възникнат такива проблеми на ОСВОБОДЕНИТЕ територии от нас
7.
гражданин
11.01.2019 10:59:07
3
3
А на гол тумбак чифте Грипен-и е екстра,а !? Пикаещия във фонтани пак се изказва !
6.
Омерзително
11.01.2019 10:16:00
5
3
Тоя комунистически динозавър още ли е жив? Грозна работа! Това комунистите наистина са бич Божи за страната ни. Болни, побъркани хора! Самолетите им пречели, разбира се, защото са американски. Ще му се да продължаваме с руските трошки, нищо че са скапани и опасни, но затова пък са руски. КОМУНИСТЪТ Е АНТИБАЛГАРИН, той е подлога на Москва, на както я нарича Г. Раковски - ПРОКЛЕТА РУСИЯ. И когато дойде времето от този свят да си отиде някой комунист, в случая "Пикаещият във фонтани", с основание може да се каже, че е извършил единствената мъжка постъпка в живота си. Отврат!
5.
Калоян
11.01.2019 09:25:21
1
4
Имаме предложение ,което не можем да откажем. Правилно е: Да си платим 50% без да получаваме самолети. По-безопасно е . Заобиколени сме само от приятели...които ще ни помогнат при нужда...ако пък не ще дойдат рицарите латинци ...Нали сме членове на ЕС...
4.
Водоскок
11.01.2019 09:22:17
4
4
Я, да вземем да си построим един фонтан...
3.
пешев
11.01.2019 09:15:45
5
7
ФАЛАГМАН,ТОЧНО ТОЗИ ЛИ НЕКАДЪРНИК ИЗБРАХТЕ ДА ДАВА СЪВЕТИ.ТА ТОЙ НЕ ПОМНИ КОГА Е ИЗТРЕЗНЯЛ ЗА ПОСЛЕДНО
2.
Николай
11.01.2019 09:13:17
5
3
Да си вземем МиГ 21 дата на производство 1965г. От Горубляне, нов внос, реални километри, напълно обслужен, зимни и летни гуми като нов.
1.
Морския
11.01.2019 09:11:07
3
5
Абсолютно не нужно харчене на огромни пари.За къв х@й са ни като и с сегашното ПВО можем да си затвори небето "ако ни разрешат" когато пожелаем.Да си купят съвест и достойнство....
Подлоги мръсни!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори