×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Започна гласуването онлайн за Личност на годината 2018, вижте как да подкрепите своя фаворит


Започна гласуването онлайн за Личност на годината 2018, вижте как да подкрепите своя фаворит
Подробно представяне на всеки от претендентите можете да прочетете в нашата Тема в развитие
Тема в развитие
Вижте официалната церемония "Личност на годината 2018" в Бургас (ВИДЕО) Димитрина Тенева с високо отличие за цялостен принос към културата на Бургас Писмото, което разплака редакцията на „Флагман” в навечерието на церемонията „Личност на годината” Започна гласуването онлайн за Личност на годината 2018, вижте как да подкрепите своя фаворит Личност на годината 2018: Доц. д-р Димитър Минчев от БСУ, който открива и отглежда гении още от началното училище Личност на годината 2018: Поклон пред д-р Стоян Христов – за всичко, което дава на отделението по ортопедия в УМБАЛ-Бургас Личност на годината 2018: Фармацевтът Надя Йорданова, която извади на светло лъжите в козметичната индустрия Личност на годината 2018: Давид Сукнаров - ангелогласното дете-чудо на журналистиката, което събира пари за болните Личност на годината 2018: Родители на 20 деца ни пишат за криминалиста Павел Димитров от ОДМВР-Бургас Личност на годината 2018: Марионела Стоянова – за безкористната й подкрепа и любов към „различните“ Личност на годината 2018: адвокат Теньо Тенев, заради него вече 10 души с ампутации водят нормален живот Личност на годината 2018: Славина Тошева, която възроди детската градина в село Черни връх след потопа Личност на годината 2018: Михаил Заимов за спасяването на Южното Черноморие от екокатастрофа Личност на годината 2018! Флагман започва приема на номинации от своите читатели, вижте какви са условията
виж още
скрий
05 Януари 2019, Неделя, 00:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Официалната церемония по награждаването ще се проведе на 18 януари в Гранд хотел и СПА „Приморец”

Онлайн гласуването за „Личност на годината 2018”, организирно от редакционния екип на Флагман.бг и под патронажа на областния управител Вълчо Чолаков, започна.

От днес, 6 януари 2019 г. до 23:59 часа на 16 януари 2019 г. можете да подкрепите своя фаворит в класацията ТУК.

Регламентът: Интернет гласуването ще е с тежест 50 % при определянето на победителя. Първият в онлайн анкетата получава 9 точки, вторият – 8, третият – 7 точки и т.н.,  а последният – 1 точка.

Останалите 50 % от точките ще са оформят от компетентно 5-членно жури - представители на различни институции, браншове и организации. Комисията е оглавена от  Елка Стоянова - юрист, председател на Районната избирателна комисия - в мандат, членове - зам.-областният управител проф.Севдалина Турманова, журналистът Божидар Божков, Атанас Сиреков - внук на легендарния кмет на Бургас Атанас Сиреков  (1898-1939) и победителят в класацията от миналата година д-р Стилияна Томова. Журито ще заседава и гласува на 17 януари, от 17,30 часа в конерентната зала на Областна управа.

Официалната церемонията по награждаването „Личност на годината 2017” ще се проведе на 18 януари 2019  в Голямата зала на Гранд хотел и СПА Приморец.

ИТ специалисти създадоха за Флагман.бг онлайн платформа за гласуване в социалните мрежи. Алгоритъмът не позволява фалшиви профили или ботове да се включат в допитването, което е гаранция, че вотът на читателите няма да бъде подменен, както се случва в други подобни онлайн форми за гласуване.

Предупреждаваме, че при всеки засечен от нас опит за манипулация на класацията чрез фалшиви профили или намеса на тролове, съответният кандидат  ще бъде свален при доказване на вина на привържениците му.

ГЛАСУВАЙ ЗА СВОЯ ФАВОРИТ ТУК

Ето ги 9-имата номинирани, публикуваме имената им по азбучен ред:

Давид Сукнаров  – ученикът-журналист, който пееше неуморно на всички концерти за нуждаещи се от помощ (ВИЖ ТУК)

Димитър Минчев – преподавателят от БСУ, който откри и обучаваше по компютърни технологии  над 150 деца (ВИЖ ТУК)

Марионела Стоянова – социалният работник, който превърна рециклирани капачки в компютър, управляван с поглед (ВИЖ ТУК)

Михаил Заимов – водолазът, който спаси Созопол от екокатастрофа, откривайки теча на мазут от потънал танкер (ВИЖ ТУК)

Надя Йорданова – фармацевтът, чиято книга отвори очите на хиляди за измамите на козметичната индустрия (ВИЖ ТУК)

Павел Димитров – криминалистът, който след поредния арест за деня, посвещаваше 20 малки деца в тайната на бойните  изкуства (ВИЖ ТУК)

Славина Тошева – директорката на детската градина в с.Черни връх, която след потопа възстанови сградата с нечовешки лични усилия (ВИЖ ТУК)

Стоян Христов – докторът-ортопед, който превърна своето отделение в УМБАЛ-Бургас в пример за съвременно здравеопазване (ВИЖ ТУК)

Теньо Тенев – адвокатът, който помогна на 10 човека с ампутирани крайници да получат адекватна подкрепа и да проходят (ВИЖ ТУК)

В категории: Бургас


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори