×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандалът с гей-бордовете: Финансирани от ЕС, за да леят пропаганда в полза на ЛГБТ-общността


Скандалът с гей-бордовете: Финансирани от ЕС, за да леят пропаганда в полза на ЛГБТ-общността
Очевидно любимият съюз иска насилствено да наложи над страната ни собствените си виждания за „новия свят“
12 Декември 2018, Сряда, 15:01 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Проблемите са няколко и всеки от тях е основателен сам по себе си за свалянето на постерите от Бургас и Варна



Скандалните билбордове с гей двойки, рекламиращи еднополовата любов, които цъфнаха предпразнично в Бургас и Варна, са финансирани с европейски пари и са част от цялостна програма на съюза за промотирането на ЛГБГ-общността. Това е написано черно на бяло на самите плакати, с логото на ЕС и с QR код, който неизбежно води до официалната страница на ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендър).

Провокативните постери, на които върху снимка на двама прегърнати гейове пише с големи букви „Няма страшно, това е просто ЛЮБОВ“ и „Различни хора, равни права“, меко казано разбуниха духовете както в социалните мрежи, така и в по-тесен, дори политически кръг – с активисти и фигури от различни партии, които се обявиха против тях. Билбордът във Варна, снимки на който вчера бяха най-коментираната тема в социалните мрежи, днес, както писахме по-рано, вече е унищожен. Някой „случайно“ е разлял сериозно количество зелена боя върху него.

Унищожиха гей билборда във Варна (СНИМКИ)

Но нека разгледаме постера във всичките му аспекти.

На първо място очеваден проблем е логото на ЕС и надписът до него. То показва, че съюзът харчи парите на данъкоплатците, за да води открита гей-пропаганда. Това някак обяснява защо "различните", макар че не могат да се размножават, с всеки изминал ден стават все повече и повече. Тук има едно извратено тълкуване на човешките права - те предполагат да търсим човека в гея, а не гея в човека. С такава откровена реклама се моделира едно ново отношение към еднополовата любов. Да - ние, нормалните хора, трябва да разбираме "обратните", да им съчувстваме и да им помагаме, но не и да ги превръщаме в герои и модел за подражание. Зрелите хора трудно ще бъдат подведени от улични плакати, но едно неукрепнало съзнание, каквото притежават подрастващите, много лесно може да бъде манипулирано, като му се внуши, че да си педераст е нещо много положително, модерно, прогресивно и съвсем нормално.



Идва вторият проблем. Посланието – „Няма страшно, това е просто ЛЮБОВ“! Този лозунг дава морален кредит на еднополовата любов. В Библията тя е определена като ГНУСОТА и това отношение към нея явно трябва да бъде променено. Много хора в България не вярват, че човек се ражда гей. С подобни реклами той бива подтикнат да стане такъв. „Какво да обясня на 4-годишния си син за този билборд? Да го запознавам с джендър идеологиите от малък ли?", възмущава се в социалните мрежи един нормален български баща. И основателно – „проповядването“ на подобни убеждения и пропагандирането им пред деца в най-уязвимата възраст неизбежно може да доведе до промиване на мозъка и безвъзвратно унищожаване на моралните ценности.

Диктаторът на толерантността: Ето как би изглеждал Хитлер, ако живееше в 21 век (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Не на последно място е проблемът с подзаглавието, умело скътано точно до QR кода, водещ до страницата на ЛГБТ – “Различни хора, равни права“.
Тази привидно красива фраза е връх на лицемерието. Защото в България, а и в Европа никой не преследва хората с различна от нормалната сексуална ориентация. Напротив - организират се шумни гей-паради, които се радват на подкрепа от държавни институции, посолства, стотици НПО-та. Тази фраза иска по-скоро да ни каже следното:"Всички сме равни, но ЛГБТ трябва да са по-равни!" В България и Европа няма паради на нормалната любов между мъж и жена - единствената, благословена от Бог! Има само паради на извратената любов! Случайно ли е?

И още нещо - много популярна снимка в интернет илюстрира тъкмо обратното - фактът, че си уникален, не те прави полезен.


В категории: Политика


46
Коментара по темата
46.
Ужасена
13.12.2018 13:12:14
20
16
Тази година еднополови, догодина педофили
45.
До оффф... и всички подобни.
13.12.2018 12:16:41
57
25
Стига сте се сополивили с тези сълзливи пасквили срещу нормално развитите мъже и жени. Едва ли не трябва да се чувстват неудобно, затова че не харесват, не считат за нормално и не подкрепят психично-физичните девиации на една група от крайно нетолерантни човеци, които сочат с пръст срещу друга група от хора, която не одобрява тяхното поведение и разбирания спрямо тяхната така наречена идея за равноправенство на сексуалноста. Ами да ви попитам тогава, след като сте толкова нормални само дето сте малко различни, деца можете ли да раждате!? И след като не можете, какво му е нормалното на това ваше желание да искате равни права, тези които раждат деца, отглеждат ги и ги възпитават до колкото и както могат. Ами отидете в Иран, Пакистан или Афганистан за да можете реално да разберете, какво е нетолерантно общество. В България никой не ви гони, напротив! Само вижте, колко ваши представители има в парламента. Вижте музикалната и киноиндустрията, там е пълно с хора "от другия бряг". По стечение на обстоятелствата съм имал достатъчно контакти с така наречените "гейове", достатъчно сте нетолерантни. Не ми се изживявайте на невинни агънца. Няма по-нахални и нетолерантни типове от вас, които не уважават поставените граници от страна на хора, които не искат да им досаждат, такива като вас.
44.
оффф...
13.12.2018 10:08:15
30
39
На мен гейовете и лесбийките не ми пречат, докато не си навират сексуалността си в лицето ми.

Пречи ми обаче, пропагандата на ОМРАЗА и РАЗДЕЛЕНИЕ, с която ни облъчват Флагман и в случая Георги Русчев.

* Георги Русчев нарича призива за разбирателство и културно, възпитано отношение към хората, които са избрали да живеят собствения си живот по различен начин - "гей-пропаганда"! От кога да се държиш културно и възпитано, с хората, които не живеят като теб е "пропаганда"?
* Георги Русчев използва клишето "харчене на парите на данъкоплатците", за да НАСОЧИ гнева от събирането на несправедливи данъци към разпечатването на няколко билборда за не повече от 500 лева (работил съм в рекламна агенция). Ограбиха го тоз народ зарад тез гейове еееййй.
* Георги Русчев пада до там, че казва на читателя как "ТРЯБВА" да се държи с гейовете. Той то обяснява какъв трябва да си ТИ, за да бъдеш "нормален" според неговите рабирания
* Георги Русчев цитира БИБЛИЯТА като морален наръчник. Ако християнският текст определя правила в живота според него, той колко ли пъти в седмицата влиза в християнски храм, колко ли молитви знае на изуст? Или я използва само, когато съвпада с темата на статиите му.
* За да продължи в същия дух, Георги Русчев търси проблем дори в призива за РАВНИ ПРАВА. Нарича го лицемерие, а самия той проявява такова като обявава, че никой не закачал хомосексуалните, докато реално пише статия, в която се опитва да убеди читателя, че те са втора ръка хора, че трябва да бъдат приемани като ненормалници и нарича призива за равно отношение - "проблем".
* Накрая цитира любителска картинка от интернет със съвсем различна идея, за да нарече хората с различна ориентация - безполезни. На кого трябва да са полезни? Георги Русчев търси ПОЛЗА от гейовете ли?

В крайна сметка единственото, което "пропагандира" този билборд е да не мразиш и да не дискриминираш. Това е.

За Флагман и "журналистите" му хората трябва да се РАЗДЕЛЯТ - по това къде са родени, по произхода на семействата им, по това какво правят в леглото си, по това дали мнението им е като тяхното. Едни да получават едно отношение, други друго - едни да бъдат висши - подкрепяни, възхвалявани, поздравявани, а други да са по нисък клас - обиждани, отричани, гонени, забранявани, глобявани, променени. Уж сме големи патриоти и милеем за българския народ, а трябва да търсим причини да го делим на групи и да ги оплюваме...
43.
Доктора
13.12.2018 10:06:51
36
22
За всички които пропагандират това психично заболяваме ЗАТВОР, а за болните принудително лечение докато не станат нормални хора.
42.
Бляк
13.12.2018 07:26:33
38
21
Уроди. Как нашите вождове допускат това, как в Бургас, да не би някои от тукашните вождове да са такива?
41.
Модерна приказка
13.12.2018 06:47:47
0
7
Тръгнал джендър Петко...
40.
Диян Млякото от Горно Езерово
12.12.2018 23:02:20
2
32
Какав е проблема ние сас Камбаната като сме педали какво ви пречим.Фсеки да си пази неговиа гьз
39.
мартин пенчев
12.12.2018 22:20:40
2
6
станислава тенева като я клатя гей ли съм?
38.
следва жалба
12.12.2018 22:12:43
0
2
до прокуратурата
37.
Аз
12.12.2018 21:36:20
26
52
Понеже ми изтрихте коментара, ще перифразирам: липсата на толерантност, която демонстрирате с тази статия е най-малкото проява на непрофесионализъм, но това е всеизвестна характеристика на вашия сервилен публицистичен стил. Билбордът е вид платена реклама, която може да обслужва интересите на всеки, който желае и има възможност да заплати услугата. В тази връзка вие също може да се рекламирате на билборд, едва ли ще пречите на гей обществото.
36.
*********
12.12.2018 21:19:13
3
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
35.
А, такаа.
12.12.2018 20:54:22
45
31
Трябва да стигаме Европа и С.А.Щ. по заплати, а не по изчаткали и комплексирани гейове. На България работата малко, като в пословицата: "видяла жабата, че подковават коня и вдигнала и тя крак"
34.
Педерасус инкогнитас
12.12.2018 20:52:24
3
12
Варна- меката на педерализма. Пидеруги от цялата страна- обединявайте се. Революция с гъзът напред!
33.
До АнализаторА
12.12.2018 20:46:07
7
12
Във Варна вече е свършено ! Варненци са по-мъже от бургазлии !
32.
общински шебек
12.12.2018 20:41:26
0
15
прав е 33
31.
До 13 и 21 и 24
12.12.2018 20:20:14
18
19
За такива като вас само трудови лагери или крематориум...ИЗМЕТ.
30.
АнализаторА
12.12.2018 20:17:46
41
21
Първият който залее с боя тази педераска гнус за мен ще е "Личност на 2018" и аз бих гласувал за този смел човек. ДЕЛА ТРЯБВАТ, НЕ ДУМИ ! В ДНИТЕ ПРЕДИ РОЖДЕСТВО ГРЕХА ТРЯБВА ДА СЕ НАБУТА КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО ! На тъмно.
29.
АнализаторА
12.12.2018 20:17:03
32
20
Първият който залее с боя тази педераска гнус за мен ще е "Личност на 2018" и аз бих гласувал за този смел човек. ДЕЛА ТРЯБВАТ, НЕ ДУМИ ! В ДНИТЕ ПРЕДИ РОЖДЕСТВО ГРЕХА ТРЯБВА ДА СЕ НАБУТА КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО ! На тъмно.
28.
baihui
12.12.2018 20:06:16
30
21
Убий гей, спаси България!
27.
baihui do#25
12.12.2018 20:03:36
37
21
1000+! Бесенето да бъде на билбордовете!
26.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
12.12.2018 19:58:29
14
35
На нас гейовете ни е хубаво да се стърготим.Особено с по надарени.Няма нищо лошо в това.
25.
до 24
12.12.2018 19:33:27
32
22
ей хомобандит , точно защото познавам обратни и знам ценностната им система, заради това ненавиждам такива като тебе и цялото ви общество от измет и боклуци. всичко нормално и читаво, бива унищожено след досег с такива като вас. по-голямата беля е че малолетни и непълнолетни имат достъп до приложения за смартфоните и като попаднат в ръцете на такива като тебе модерен лигав урод, биват превръщани в гей-курви. не билбордове, бесене ви е малкото.
24.
Иван
12.12.2018 19:15:21
27
44
Пълни глупости. Ако авторът на тези думи бе разговарял поне с един човек, който не е хетеросексуален, щеше да напише и нещо, с което да се гордее, а не празни приказки. Дори факта, че се обръща внимание на нещо подобно, доказва, че сме поне 30 години назад в това отношение. Кажете на Касабова да ви изпрати малко из чужбина, да видите свят и как на никого не му пука с кого си лягаш. Ето за това българите не заслужаваме нищо добро - консервативни, неграмотни, глупави.
23.
Ауди А6 is back!
12.12.2018 19:08:36
12
8
Mercedes, давах го на баща ти в ауспуха и О, ЧУДО! Роди се ти, но аз не бях готов за сополанко и зарязах баща ти. Прости ми, синко
22.
Mercedes
12.12.2018 19:06:12
7
9
Ауди А6 май го иска в аспуха-ха-ха
21.
Ауди А6 is back!
12.12.2018 18:59:56
21
28
Скочиха големите набожни и моралисти в най-корумпираната държава. Аре у лево с "ценностите" и "морала" ви. Виждаме го колко струва
20.
Варналии ги чупят
12.12.2018 18:55:11
5
18
..а ние ще се борим за отличието Най-добър педераски град...
19.
Милчо Добрев
12.12.2018 18:44:25
15
20
На мен ми харесват!
18.
до №13
12.12.2018 18:33:47
19
21
Това, което твърдиш не е вярно. Истината е, че сред циганите, най-вече в гетата има най-много педерасти, част откоито са травестити, проституират, друсат се, продават дрога и пр.
А колкото до опитите ти да размишляваш относно интелигентните и развити нации, сред които споменаваш Холандия, трябва да се каже ясно, че на съвестта на холандските педераси лежи вената за клането в Сребреница.
По време на дебат в комисията по въоръжените сили в американския Сенат генералът от запаса Джон Шийън заяви, че клането в Сребреница - най-голямото кръвопролитие в Европа след края на Втората световна война, е станало по вина на холандските гейове. Той уточни още, че дори според самия Генерален щаб на холандските въоръжени сили до провала на холандските военни в Сребреница се е стигнало и защото в холандския батальон е имало хомосексуалисти.
За тия, които не вярват на написаното дотук: https://dariknews.bg/novini/sviat/klaneto-v-srebrenica-bilo-po-vina-na-holandskite-gejove-v-armiqta-499082
17.
Анти гей
12.12.2018 18:25:17
31
26
Видя ли педали обяснявам на малкия, че това са болни хора, които искат всичко наготово и трябва да се скастрят. Ако педала не е съгласен с възпитанието на децата ми да си роди свое и да го възпитава както реши
16.
Omar
12.12.2018 18:15:30
3
4
Tova da ne sa mlqkoto i rusnaka na tozi bilbord - mnogo mi prilichat na tqh kak sa se gushnali? Pak moje i da sa na kambanata i qreto - samo pedali v tova umrqlo bs
15.
Гоцо
12.12.2018 18:14:44
12
12
Тези нации не ги направиха богати педерастите а силни мъже с пушки в ръцете си! Педерастите дойдоха по късно, наготово.
14.
до 13
12.12.2018 18:14:09
27
18
Ами супер. Значи достатъчно мятто по света има където можете да ди живеете спокойно. Само че в БГ, ние МНОЗИНСТВОТО НЕ искаме да променяме целия закон заради интересите САМО на шепа хора. За мен няма ама НИКАКЪВ плюс в това вие да започнете да се жените и да претендирате за деца по възможните НЕестествени начини. Единственото, което ще се докара на нас, мнозинството е, че ще плъзнат сума ти НПО-та, харчейки куп държавни и европейски пари в училищата да обясняват на МОИТЕ деца, как вече това е новото "нормално" и едва ли не е е същото дали ще се омъжиш запмъж или жена. ТОВА НЕ искаме! А в спалнята си правете каквото искате.
13.
bgman
12.12.2018 17:56:43
33
56
Колкото по-интелигентна и развита е една нация, толкова е по-толерантна. Справка: Холандия, Германия, САЩ, Англия...
Колкото по-циганска и малоумна е една нация, толкова е по-нетолерантна. Справка - България.
Срам за такива журналисти, които за да се харесат на тъпите маси, живеещи още в средните векове, пишещи подобни пасквили.
12.
*********
12.12.2018 17:55:25
9
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Лена
12.12.2018 17:54:18
14
29
Ужас... С наближаването на Коледа, гейовете искат пак те да са на фокус. Всеки си прави каквото иска в спалнята, нима някой на тях нещо им забранява? Трябва ли да го навират в очете на всички?
10.
Пидераз Бараваз
12.12.2018 17:24:47
16
22
Всъщност педалите най-пречат с желанието да си навират пидеразлъка в очите на нас-апедерастивите. това е
9.
Диян Тончев Камбаната
12.12.2018 17:24:43
8
6
На мен ми харесва билборда
8.
станислав тенев
12.12.2018 17:22:27
15
10
и кво ви пречиме педалите не разбрах само?
7.
Пидери- Пидера
12.12.2018 17:13:29
6
18
няма по-хубаво от търкането брада в брада и биенето на таш*ци в т*шаци. Къркоря си коняче в една кръчмица и съм възмутен-един педеруга няма наоколо, само простолюдие.
6.
Parlamenta
12.12.2018 17:05:07
2
30
Elate v parlamenta pri nas vsichki sme takiva.
5.
До 3
12.12.2018 16:44:14
27
20
Теб те е страх да не вземе да ти хареса ако погледнеш към билборда!хахахахаххахах
4.
Павел
12.12.2018 16:44:14
10
26
Аз искам да кача билборд с нарисуван Уй! Но не ми разрешиха, щото е неприлично за разлика от гейовете.
3.
Яни
12.12.2018 16:33:58
22
37
К'во ми ги навират в очите тези индивиди с обратни наклонности.Трябва ли да ги гледам по билбордовете. Евросъюза ли ще ни учат на ценности.Гадни мръсни педерастченца
2.
?!
12.12.2018 16:32:10
19
26
Как не разбра тая соросоидна, еврогейска, толерстка и пр. измет, че с подобни агитации българите педерас(т)и няма да станат, а които са си, то те не са станали такива чрез тяхната гнусна гей-пропаганда. Единственото реално нещо, което се постига с тая свинщина е да се налива вода в пропагандната машина на Русия и на Путин. Аман от толерасти и тъпаци! Толкова ли е трудно да се разбере - пропагандираш ли педерастия - агитираш за увеличаване на поддръжниците на комунистите и на Путинова Русия.
1.
prutz daddy hah
12.12.2018 16:17:31
18
23
Tezi prostotii idvat ot Evropa ! Nali sme Evrppeiskiya sauz ! ! !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори