×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]


Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Кметът Николай Димитров посети клубовете на хората с увреждния в Несебър и Обзор


Кметът Николай Димитров посети клубовете на хората с увреждния в Несебър и Обзор
05 Декември 2018, Сряда
Автор: Флагман.БГ

По случай Международния ден на хората с увреждания, кметът на Община Несебър Николай Димитров посети клубовете на инвалидите в Обзор и Несебър

Градоначалникът поздрави членовете на дружествата, като подчерта, че те са неизменна и важна част от облика и дейността на общината. Нейна основна цел е разширяване на социалните услуги в рамките на общността  осигуряване на достъпна среда, подобряване на условията за реализация на инвалидите и създаване на все по-широко взаимодействие и влияние  при  процесите на вземане на решения от обществена значимост.

Уважението на обществото изпъква, чрез все по нарастващия интерес към прояви и събития с участието на хора с увреждания.

Несебър домакинства една от знаковите в това отношение прояви-  международния фестивал „Несебър без граници”.Той дава сцена за изява на артистичния талант и умения на хора с увреждания от все повече държави, и е една от най-ярките фестивални инициативи на несебърската сцена.
При посещението си в Обзор кметът на Община Несебър Николай Димитров заедно с предсeдателя на сдружение „Авигея Шаама“  поднесоха на местното дружеството на инвалидите компютърна конфигурация, дарена от СНЦ „Верният настойник“.
Приветствия бяха поднесени от името на кмета на Обзор, Христо Янев и от председателя на клуба – Гинка Тодорова.
Хората с увреждания са неделима част от нашата общност. Те са дейни, креативни и способни да допринесат за нейното израстване и просперитет. Тяхното по-пълноценно включване в гражданските инициативи, създаването  на условия за труд и реализация са белег на високоразвитите общности и индикатор за чувствителност към социалната проблематика
Социалната политика на Община Несебър е широкомащабна и кореспондира с най-добрите примери за социална грижа и подкрепа  в национален мащаб. Съобразена с актуалните въпроси и нужди на всички членове на общността, като непрекъснато се работи по планове за разширяване и осъвременяване на  действащите социални програми.Датата 3-ти декември  е обявена през 1992 г. от Генералната асамблея на ООН за международен ден на хората с увреждания, като целта е да бъде отправено послание за постоянна мотивация от страна на отговорните институции да предприемат по-ефективни действия, с които да се гарантира достъп до общата архитектурна среда на хората с увреждания, достъп до общообразователната система, до общия пазар на труда, до информация и до процесите на изработване и вземане на политически решения, които имат отношение към тях и като цяло – към повишаване качеството на живот на всички хор

В категории: Несебър


Секс по договор
Секс по договор 16/02/2019, Събота 20:12 0
Георги МАРКОВ Георги МАРКОВ Да отменим изборните поправки! ГЕРБ сам си скрои “Костинброд - 2” Виц на деня Виц на деня Блондинка става сутринта на Коледа и намира под елхата малка кутийка с пръстен.
Отваря я и прочита:
- Ще се омъжиш ли за мен?
- Миличък! - крещи тя.
- Ставай бързо, Дядо Коледа иска да се ожени за мен!
Виц на деня Виц на деня Екскурзоводът:
- На това легло са спали Луи XII, XIII, XIV, XV и Наполеон!
- Ужас - казва блондинка - колко ли им е било тясно!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мъжът е като каймата... 60% свиня, 40% говедо и две яйца. А сместа е предназначена за принцеси!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter