×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Назначили щерка на Цветанов в Световната банка „по същите критерии” като Петя Дикова в bTV


Назначили щерка на Цветанов в Световната банка „по същите критерии” като Петя Дикова в bTV
Кристалина Георгиева не е съдействала, категоричен е зам.-председателят на ГЕРБ
23 Ноември 2018, Петък, 16:21 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Това обясни председателят на парламентарната група на ГЕРБ


Най-голямата дъщеря на Цветан Цветанов е наета от Световната банка по същия начин, както щерката на журналиста Сашо Диков – в bTV. Това обясни председателят на парламентарната група на ГЕРБ пред репортери в Народното събрание.

Диков попита Цветанов по какъв начин Гергана Цветанова е започнала работа в Световната банка и дали за това е съдействала бившият еврокомисар Кристалина Георгиева, която сега е главен изпълнителен директор в банката.

Парламентарният шеф на ГЕРБ отрече това и обясни: „Предполагам, че по същия начин, по същите критерии, по който Вашата дъщеря се занимава с журналистика.”

Припомняме, че дъщерята на Сашо Диков - Петя е тв водещ в bTV. 
Диков обясни, че телевизията е частна компания за разлика от Световната банка. 
Цветанов остави това без коментар. Той обаче каза, че след като завършила образованието си, дъщеря му кандидатствала на четири места.
„И това беше мястото, което прие от двете предложения, които имаше за работа”, добави зам.-председателят на партия ГЕРБ.

Цветан Цветанов благодари за въпросите по темата.
Той каза още: „Моята дъщеря е кандидатствала като всички деца, когато завършат своето образование. Кандидатстват за работа, където преценят, че могат да се реализират. И Вашата дъщеря е направила същото, когато е кандидатствала и е влязла в телевизия, която е водеща в България. И може ли някой да Ви упрекне за това, и да обвини за това, че Вие сте съдействали или че Вие сте упражнили някакъв натиск върху тези работодатели, които са в момента нейните.”

Кристалина Георгиева не съдействала на дъщеря му: „Не, не, не. Никой не е съдействал. И само да ви кажа, че в Световната банка, доколкото знам, по информация, казана от представители… мисля, че над 100 българи работят в Световната банка.”

Цветанов отрече и че другите му две дъщери учат в колеж в Панчарево, където таксата била десетки хиляди лева: „Не! Втората ми дъщеря учи в държавно училище. И малката ми дъщеря в момента е първи клас, така че няма как да учи там.”

Цветан Цветанов бе попитан и за скандала около финансовия министър Владислав Горанов, който от години живее в огромен апартамент, предоставен му безвъзмездно от фирма. Снощи главният прокурор Сотир Цацаров обеща да направи проверка на случая.

На Цветанов бе припомнено, че също е имал проблеми по „апартаментна линия” и бе попитан нормална ли е тази ситуация с Горанов.
„Връщате ме във времената, която бях проверяван по всякакви възможни изисквания и повторения на няколко пъти. Така че всичко, което е направено, е приключено. Убеден съм и че при Влади Горанов, когато приключи проверката, ще може  действително и той да даде отговор на всичко това, което в момента питате мен. Аз не смятам, че в момента трябва да интерпретираме и да създаваме новини. Нека да си свършат компетентните органи, ако действително има достатъчно данни, да се извършат подобни проверки”, заяви още Цветан Цветанов.

В категории: Политика


Флагман.БГ Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско 23/05/2024, Четвъртък 18:24 0
Флагман.БГ Вдигат паметник на гларуса във Варна Вдигат паметник на гларуса във Варна 23/05/2024, Четвъртък 16:54 0
4
Коментара по темата
4.
Идва видовден, скоро
23.11.2018 17:40:44
2
8
Мда, хубавица-умница. Пък кадърна, с опит и ерудиция! Дано да е наследила и манталитета на физкултурника!
Гадове мръсни, няма да се утървете и ще отговаряте пред народа и пред бога!
3.
kris
23.11.2018 16:24:49
0
5
Умна и красива като баща си
2.
аз
23.11.2018 14:23:18
0
7
Умница.Кат тати
1.
napravete statiq po temata vmesto da cenzurirate
23.11.2018 13:45:22
0
3
Флагман нали само най-важното ще не кажете къв е въздуха в бургас от вчера?

https://www.airvisual.com/bulgaria/burgas
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стойчо Ст. решил да сложи край на живота си 
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори