×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]


Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Те искат промяна на системата, но дават ли си сметка, че с протеста си ще бетонират статуквото


Те искат промяна на системата, но дават ли си сметка, че с протеста си ще бетонират статуквото
3500 души излязоха в цялата страна в неделя, обявиха се, че говорят от името на Народа и сковата страната, а ако има мажоритарни избори гласовете им няма да стигнат и за 1/8 депутат
20 Ноември 2018, Вторник, 10:25 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Мажоритарната система, за която призовават демонстрантите, ще облагодетелства най-много ГЕРБ, БСП и ДПС

България, както и Бургас бяха сковани от протести два поредни недели - 11 ноември и 18 ноември. Исканията на демонстрантите трудно можеха да бъдат идентифицирани, но все пак впечатления направи, че хората, които са излезли на улиците (според МВР около 3500 в цялата страна, б.а.) мразят всичко. В София издигнаха плакат: „НародА срещу партиите”, призоваха за изриването на „цялата политическа сган”, както и мажоритарни избори.

В Бургас на целия град стана известно, че протестърите не са доволни от начина си на живот, заплатите си и данъците, които трябва да плащат. (за справка на протестиращите - в аутсорсинг фирмите в Бургас има остър недостиг на кадри, средната заплата е между 1500 и 2000 лева, б.а.)

Заради това затварят кръстовища, блокират стотици, може би хиляди по улиците, и крещят: „Мафия!”. Всеки, дръзнал да им се противопостави е определян за национален предател, овчедушец или „шматка”(по форумни писания на част от протестиращите, б.а.).


Това момиче отнесе гнева на тълпата край Камено в неделя. Тя се опита да премине, но неволно бе закачила с огледалото си един от демонстрантите и преживя огромен кошмар


Все пак ще се спра на едно от исканията им – „НародА срещу партиите” или мажоритарните избори. Дали точно този вот би дал алтернатива е много, ама  много спорно, защото практиката, а и историята показва, че мажоритарните избори обикновено бетонират статуквото.

Мажоритарната система създава стабилно правителство и облагодетелства големите партии – в един избирателен район мандат печели само победителят, което рязко променя представителността в парламента. Т.е. – изгарят гласовете на хиляди избиратели, дали вота си за втората, третата или четвърта политическа сила, които при други обстоятелства биха влезли в парламента, а с това осигурили и представителност на определена група от хора.

Напълно възможно е мажоритарният вот да прати в следващия парламент само три партии – ГЕРБ, БСП и ДПС, имащи солидни позиции по регионите.

Справка – изборите през 2009 година, когато пилотно във всеки район бе заложен по един мажоритарен мандат. Въпреки че на места имаше силни кандидати, нито един от тях не успя да се доближи дори малко до фаворитите на политическите сили, което напълно обезсмисли тази възможност. Тенденцията се запази и на местите избори през 2011 и 2015 година. Едва ли в някоя от 265-те български общини има „независим кандидат за общински съветник”, влязъл като такъв и преминал избирателната квота.

Преди две години Флагман.бг направи разбивка за потенциалните мажоритарни райони в Бургаска област (ВИЖТЕ ТУК). Изчисленията показваха, че за 1 мандат, т.е. – един депутат ще са необходими минимум 30 хил. гласа – огромна бройка, недостижима за всяка по-малка партия или независим кандидат. 

Ако приемем, че протестиращите в неделя в Бургас до един се обединят зад даден кандидат, дори и в най-надценения мащаб, гласовете им не могат да стигнат дори за 1/35 народен избраник или половин общински съветник от 51-членния местен парламент.

В категории: Политика


29
Коментара по темата
29.
Родолюбец
21.11.2018 11:02:54
0
1
Ivan Rusev

ПЪРВИ УРОК ЗА МЛАДИ ТЪПАНАРИ
Ядосаха ме преди малко едни младежи. Пишат се "патриоти", а наричат осъдените и избити на 1 февруари 1945 г. от незаконния "Народен съд" "фашисти". Това наистина са прости момчета и е срамота, че се раждат такива в България. Затова ще им разкажа за четирима от "осъдените" и избити от комунистическите слуги на Москва. И защо точно такива хора са избивали червените терористи. Защото тероризмът по произход е комунистически. След това се появява "ислямският". В книги комунистите проповядват терорът като средство за разбиване на една държава. Но по реда си.
Да се надяваме, че младите тъпанари са чували за Иван Вазов – патриархът, както го наричат, на българската литература. По-патриот от него трудно биха намерили. Но дано да са чували. Та Вазов има племенник. Този племенник също се казва Иван Вазов. През Балканската война той командва рота в 12-и пехотен балкански полк и е ранен при обсадата на Одрин. С други думи сражавал се е за Отечеството, срещу турците. талантлив човек, приема да стане за една година министър на търговията, промишлеността и труда. И е осъден на смърт и екзекутиран на 1 февруари 1945 г. Какъв "фашист" е той, питам тези млади псевдопатриоти и пропутински боклуци.
Още едно име: Борис Колчев. Знам за него, защото като посланик в Македония научих, че той е ръководил строителството на жп линията Кичево-Охрид-Струга. С други думи работил е за българска Македония. През 1923 година Колчев става един от основателите на на Държавното железопътно училище. Нормално е избран за министър на железниците, пощите и телеграфите,И осъден на смърт от комунистите-терористи. Екзекутиран.
Ще припомня още едно име. Това на Професор Борис Йо̀цов – виден български славист, юрист, литературен историк и критик, политик, член-кореспондент на Българска академия на науките.И само 2 години министър на образованието. Впрочем той е автор на книги за Братя Миладинови, за Паисий Хилендарски, за Захари Стоянов. Ако псевдопатриотите знаят кои са тези личности. Препоръчвам и книгата му: „Български страдания и борби за свобода в славянската поезия“ (1935). Осъден на смърт и утрепан от червените престъпници.
И Димитър Василев, инженерът, който пръв решава задачата с водоснабдяването на Делиормана. Той е наистина пионер на водоснабдяването и канализацията в България. Това му е вината пред тъпоглавите комунисти. При това също е участник и дори носител на орден от Балканската война. Става министър на обществените сгради, пътищата и благоустройството. Потърсете стари фотографии и вижте как е изглеждала някога София, преди комунистите да нацвъкат панелните кутии и сталинските сгради. "Съдят" го и го убиват.
Това са само четири случая. На 1 февруари 1945 г. България се лишава от достойни личности, от можещи и знаещи хора. За да дойдат бездарните и некадърните, озлобени от простотия и желание да се подмажат на съветските окупатори. Връх на простаците е правешкият каскет Живков. По това време е шеф в дирекцията на "милицията". И лично разпорежда избиването без съд и присъда на хиляди българи. Намигвал с око – така давал "разрешението". Пратил да убият и писателят Елин Пелин. Убийците сбъркали адреса в "Лозенец" и утрепали друг талантлив човек – Борис Руменов, приятел на Димчо Дебелянов и на Христо Смирненски.
Затова искам да кажа на всички млади тъпанари, които се пишат "патриоти", а са готови и днес да продадат България на Русия и акъла им е като на комунистите след 9-ти септември: АЛО, МЛАДЕЖИ, ИЛИ ЩЕ СТАВАТЕ БЪЛГАРИ ИЛИ ДЯВОЛ ДА ВИ ВЗЕМЕ!
28.
до ОФФФФФФФФФФФ 27
20.11.2018 18:53:13
0
1
В ГРЕШКА СИ 15 ТИ ИСКА ДА ВЪРНЕ КОМУНИЗМА.АГЕНТ 007 Е ОДРИСКАЛ ВСИЧКО С ПРОПАГАНДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА СЪС СКРИТИЯ ЗАМИСЪЛ//прост че му е лесно//президент радев –ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОСЪЮЗА И ВЛИЗАНЕ В ЕВРАЗИЯ//болни мозъци опитващи се да яхнат протеста/хората ги надушват и НЯМАТ ШАНС.
27.
оффф... до 15
20.11.2018 18:00:19
1
3
Ти ЦАРСТВО от 15 ВЕК ли искаш да правиш бе?

Искаш да подариш България в ръцете на един незаменим диктатор ли бе?

Защо си мечтаете да сте роби?
26.
оффф...
20.11.2018 17:30:55
1
6
Флагман говори за "мажоритарната" система на Слави, която вместо да ти дава избор го отнема.

Истинската мажоритарна система ти дава свободата да посочиш когото от всички кандидати си пожелаеш без значение от кой град е. И точно това е мажоритарната система, която искаме, за да блокираме лидерските партии и техните марионетки без мнение.
25.
Г–н Колев
20.11.2018 16:23:06
1
3
Манипулирате в посока и ЦЕЛ комунистическа ПРОПАГАНДА.На коментари 2.10.11.15.16.18.19.21.25 писани от едно лице //ТИПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА С ПРОГРАМА ТИП""ПРОСТ ЧЕ МУ ЛЕСНО"НИ ""ВОДИ "КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ!!!!!!!НА ТЕЗИ КОМЕНТАРИ КАТО НАТИСНЕШ МИНУС ИЗЛИЗА ЧЕТИРИ ПЛЮСА .А НА ДРУГИ КОМЕНТАРИ БЛОКИРАТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИЯ ВОТ №З.8.9.20 ЦЕЛТА НА КУМОНИСТИЧЕККИТЕ МАНИПУЛАТОРИ Е ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ПРИОБЩАВАНЕ КЪМ ЕВРАЗИЯ А НАЧИНА ЗА ПОСТИГАНЕ Е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ СЛЕД КОЕТО ПЪТЯ Е ЛЕСЕН!!!!!!!!
24.
dj
20.11.2018 14:56:16
1
6
Da vi serra na maloumnite statii
23.
до флагман
20.11.2018 14:53:07
3
9
Господа/жи не правете опити да МАНИПУЛИРАТЕ видимо насочвайки усилията си към конкретна ЦЕЛ.Нахвърляте се върху протестиращите как били показали истинското си лице как не знаели КАКВО ИСКАТ ДА БЪДЕ дори как били облечени с анцузи.ТОВА КАКВО ДА БЪДЕ е РАБОТА НА УПРАВНИЦИТЕ НА КОИТО НИЕ ГРАЖДАНИТЕ СМЕ ПРЕДОСТАВИЛИ НЕОБХОДИМИЯ РЕСУРС.Но те често остават ГЛУХИ СЛЕПИ БЕЗМЪЛВНИ И БЕЗДЕЙНИ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ "СИГНАЛИ".Гражданите "УСЕЩАТ"НЕРЕДНОСТИТЕ при функционирането на СИСТЕМАТА.ТЕ НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПРАВЯТ СТРАТЕГИИ ДА ОПИСВАТ БЪДЕЩЕТАТА да дават отговор на всички въпроси да чакат първо да се изяснят до най малка подробност и тогава да ПРОТЕСТИРАТ.БЕЗУМНО Е ДА СЕ ИСКАТ ОТ ГРАЖДАНИТЕ ПОДОБНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ–ТОВА СА ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ НА УПРАВНИЦИТЕ.ПРОТЕСТИТЕ САМО СОЧАТ ПРОБЛЕМИТЕ И КАЗВАт!!!!!!!!!!!!!!СТИГА НА КОРУПЦИЯТА!!!!!!!!!!!!СТИГА НА НЕРЕДНОСНИТЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!!!!!!!СТИГА НА НЕКАДЪРНИТЕ ""КАЛИНКИ"" ВЪВ ВЛАСТА!!!!!!!!!!!СТИГА НА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!СТИГА НА ПРОПИЛЕНИТЕ ГОДИНИ НА ПРЕХОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.
професор по право
20.11.2018 14:52:43
4
10
Държавата това е конституцията,законите,наредбите-това е системата.

Да променим държавата,означава да променим конституцията,законите и наредбите

За 30 години се видя .че системата въведена 1990 е грешна и ще унищожи България

Време е за Нова система и Нов законов Ред !

Така повече НЕ МОЖЕ

п.п. Коледа идва -"да сготвим Прасетата"
21.
agent 007- В Икономиката
20.11.2018 14:41:34
2
8
1.Рабиване на Монополите:
-Енерго
-ВиК
-Мобилни Услуги
-Горива
Възстановяване на Пазарната икономика=свободен достъп на всяка компания до монополизираните пазари на ток,вода,мобилни услуги и горива-
Възстановяване на конкурентния Принцип на пазара.
Справедливо данъчно облагане на принципа богатия плаща повече .
Въвеждане на Електронното правителство по Естонски образец-на естонския принцип гражданите нямат нужда от държавната бюрокрация.
Възстановяване на българското селско стопанство:
Ваксиниране на животновъдството и забрана за убиване на здрави стада и животни.Въвеждане на карантини зони без изтребване на здравите стада-ваксиниране. Наказване на убийците избили стадото на баба Дора
Закрила на българското овощарство и зеленчукопроизводтсво ,чрез Отнемане на земята от Земеделските Олигарски-въвеждане на лимит от 500 декара собственост на 1 или свързани лица !
Оземляване на дребните стопани- безплатна мелиорация на стопанствата ,възстановяване на държавната хранително вкусова индустрия за изкупуване на българската продукция.
Създаване на Земеделска Държавана Банка за финансиране на българските дребни и средни земеделци и
още хиляди Истини за възстановяване на Държавата и Измитане на Боклука и Уродите на Бунището на Историята
20.
до 15 и 19 комунистите
20.11.2018 14:20:18
11
2
ОПИТВАЩИ СЕ ДА ЯХНАТ ПРОТЕСТА–ХОРАТА ВЕЧЕ ВЕДНАГА ВИ НАДУШВАТ НЯМАТЕ ШАНС.
19.
до протестиращите
20.11.2018 14:12:32
2
11
Копирайте коментар № 15 и го разпространявайте= Манифеста на протестa изготвен от анонимните борци срещу тиранията на диктатора, за спасение на отечеството майка България
18.
Иво Василев
20.11.2018 14:04:28
2
8
България НЯМА нужда от Партиите-те донесоха на народа само страдание и бедност , на България Гибел и Унищожение
17.
Волско търпение
20.11.2018 14:03:16
1
4
Ганьо е лош материал знае се отдавна и не става за никъв чеп.И преди и сега всичко се управлява от едно котила.Обръчите от фирми,обществени поръчки и корупция на всяко едно ниво са нещата които вкарват Булгаристан в батака.Властта е опиум за всички тъпанари и сега е тяхното време да тъпчат останалите.
16.
Яна
20.11.2018 13:55:54
3
6
И аз съм за спешно свикване на ВНС-Велико Народно Събрание и преминаване към Президентска Република !
15.
agent 007
20.11.2018 13:49:50
5
18
Спасението е само в Президентска Република с президент Генерал Румен Радев !
1.Президента да има право с укази да изменя или отменя всички закони и наредби написани и приети от старата парламентарна мафия
2.Забрана на всички партии и партиини организации
3.Избор на законодателен орган само с представители на браншовите и професионалните съсловия и организации в държавата.-с изисквания за задължително образование ,ценз и психотест за склоност към насилие или измами с власт
4.Забрана за участие в избори на граждани които нямат 8-ми клас диплома
5.Въвеждане на 2-инстанционно съдебно производство и забрана на 3-инстанционното
6.Съдиите сами да избирата съдебен началник,прокурорите сами прокурир ,Полицайте сами полицай с директен Мажоритарен ЯВЕН вот
7.Забрана на тайното гласуване и въвеждане на задължително ЯВНО и поименно -публично публикуване на изборните резултати от гласуването-всеки сам да се убеди ,че гласа му не е подправен или фалшифициран
8.Въвеждане на лична самоотбрана на личността и имота срещу циганската и битова престъпност=с възможност за използване на бойно отъжие за лична защита на личноста и имота
9.Разтурване на Общинските съвети и забрана за избори на общински съветници=хрантутници
10.Изборните длъжности да са само след мажоритарен избор,а кандидатите да са подложени на специални изисквания=членове на професионални браншови организации-професионалисти с чисто криминално минало и преминали през Психо тестове за склонност към корупция,измами и кражби
и още мнооого правила които да сложат ред в кочината и да изметат Боклука на сметището......
14.
До 11
20.11.2018 13:44:17
2
8
"Вижте се от снимките. Нямате един ден трудов стаж"

Любовницата на Борисов и тя няма един ден стаж ама и купихме къща в Барселона за 2 млн. евро. ОСТАВКА!!!
13.
Пешо кура
20.11.2018 13:38:29
1
6
Ами нека да се проведат мажоритарни избори да видим колко гласа ще има
12.
червени калинки от ГЕРБ и НФСБ
20.11.2018 13:34:57
1
5
Напоследък забогатяхте силно и видимо от "управлението" на ГЕРБ и написаното е в полза на благодетелите ви, но и вас ви чака горчив хап, никой не обича такива като вас.
11.
работещ
20.11.2018 13:34:51
9
5
Вижте се от снимките. Нямате един ден трудов стаж , а претенции колкото щеш. Хайде свалете го това правителство да видим след това какво ще правите. Подлогата на КУрнелия ще назначи служебно правителства за 6 месеца , ще приемат 2-3 закона тихомълком и после хоп спасявайте се . Изборите , за кой ще гласувате? ДПС? Слави Трифонов? а сори пропуснах Шофьори Бургас.? Мислете с тези глави , като едно малко стадо овце сте . Бойко не бива , но ако излезете с конкретни искания към конкретно министерство или индустрия със сигурност ще има резултат. В случая какво да се занимава с вас ?
10.
agent 007
20.11.2018 13:34:33
5
10
спасението е само в Президентска република с прзидент Генерал Румен Радев !
Свикаване на Велико Народно Събрание и преминаване към Президетска Република!
1.Президента да ума право с укази да отмени всички закони и наредби написани от парламентарната мафията
2.Забрана на Всички партии
3.Избор на законодателен орган само с представители на браншовите организации и съсловия.
4.Забрана да се участват в избори които нямат 8-ми клас диплома
5.Въвеждане на 2-ДВУ инстанционно производство в съда и забрана на 3-инстанционното произвдство
6.Съдиите сами да си избират Началници-Прокурорите само Прокуро- Полицайте сами Полицески шефове- без възможност за намеса ,квоти и пр. от други власти
9.
Флегми
20.11.2018 13:27:15
2
8
..стига сте заблуждавали хората
8.
ДЖО БАНАНА
20.11.2018 13:22:08
4
5
Няма никакво значение формата на управление . Дали ще е парламентарна република или президентска република е все тая ,
важен е МАТЕРИАЛА . А той материала не става . Идиоти и анархисти е имало винаги , но в българския вариант те са на хонорар.
7.
*********
20.11.2018 13:19:55
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
мислещ
20.11.2018 13:08:56
9
7
Президетска република !? С този сричащ фатмак назначен от КУРнела /респективно от Кремъл/ ....опазил ме господ да се случи !
5.
Bingo
20.11.2018 13:03:29
5
12
Управляващите май се поуплашиха и взеха да натискат слугинажните си медии да бълват статия след статия за това колко малобройни са протестиращите и колко неорганизирани са в исканията си. Ако пък са организирани мрънкат че някой ги е организирал. Пример с аутсорсинг търсенето не минава, щото не всички знаят чужди езици и са компютърно грамотни. Във 200 000 град. да предложиш само един пример за добро заплащане е смешно и срамно. Ясно е че ви е страх да не изтъвете кокала, ама се излагате като журналисти. Макар това название не ви приляга много.
4.
!?!
20.11.2018 13:00:38
5
6
Франция също е президентска република ,вижте какво става там стачки безредици ,с
разликата че там който затапи магистралата яде доста бой от полицията, а не като тук тормоз върху съграждани които не протестират!
3.
Чети
20.11.2018 12:53:47
4
6
До 2. Каквото да е управлението, партии винаги ще има - такова нещо е демокрацията.
2.
уууу
20.11.2018 12:43:30
7
8
Вън всички , да бъде президенска държява , стига с тези партии, едните и другите са същите .
1.
Burgas
20.11.2018 12:43:01
3
6
А така скъпа пиши пиши,че данъка на семейния хамър няма да бъде 7лв. ако правителството падне.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ нямали такъв авторитарен лидер като Корнелия Нинова, а имали водач-демократ ГЕРБ нямали такъв авторитарен лидер като Корнелия Нинова, а имали водач-демократ

Бойко Борисов бил винаги готов на отстъпки, обяви Цветан Цветанов

Нечовешка корупция в ТЕЛК! Престъпната схема използвала пароли, държавата ощетена с милиони! Нечовешка корупция в ТЕЛК! Престъпната схема използвала пароли, държавата ощетена с милиони!

30 процента от населението в Силистренска област са инвалиди по документи

Райна заголи дупе на остров Боракай Райна заголи дупе на остров Боракай

С младото си гадже Валери Тюлеков се отдадоха на романтична ваканция

РИОСВ-Бургас започва проверки. Ще следи за почистени речни корита и землища РИОСВ-Бургас започва проверки. Ще следи за почистени речни корита и землища

Общините са предупредени, имат срок, след това следват солени глоби, предупреждават от ведомството

Евродепутати гласуваха да се прекрати смяната на времето през 2020 г. Евродепутати гласуваха да се прекрати смяната на времето през 2020 г.

Край на смяната на времето още през март 2019 ще предизвика сътресение и проблеми в някои сектори

Акция "Моруна"! Задържаха мъж, уловил 200-килограмова риба Акция "Моруна"! Задържаха мъж, уловил 200-килограмова риба

Моруната е хваната в района на Силистра

Вижте най-модерния фитнес на Бургас през 1995 г., освещава го Георги Николов-Мечката Вижте най-модерния фитнес на Бургас през 1995 г., освещава го Георги Николов-Мечката

Пред залата е паркирано същото порше, в което бе екзекутиран дни по-късно 

Ужас! Жена се хвърли от мост върху колите долу и загина на място Ужас! Жена се хвърли от мост върху колите долу и загина на място

Случаят е станал тази сутрин

NASA със сензационна новина: Загадъчен организъм в тялото на наш астронавт е ключът към вечната младост NASA със сензационна новина: Загадъчен организъм в тялото на наш астронавт е ключът към вечната младост

Една от установените промени е, че имунната система на Скот Кели е била свръхактивна

Несебър отбеляза 146 години от гибелта на Левски Несебър отбеляза 146 години от гибелта на Левски

Букети и цветя бяха поднесени от граждани, деца и ученици, общински структури и организации

Скръбна вест: Почина Карл Лагерфелд, легендарният дизайнер на "Шанел" Скръбна вест: Почина Карл Лагерфелд, легендарният дизайнер на "Шанел"

Той се е чувствал зле през последните 2-3 седмици. Снощи е бил хоспитализиран спешно

Срещу награда: Швейцария търси хакери за пробив в онлайн системата й за гласуване Срещу награда: Швейцария търси хакери за пробив в онлайн системата й за гласуване

Регистрирани са над 2000 души, печалбата - до 50 000 франка 

Мистерия: Сферични тела излизат от пещера Мистерия: Сферични тела излизат от пещера

Уфолози твърдят, че е изкопана от извънземни

Илън Мъск напусна OpenAI Илън Мъск напусна OpenAI

Мъск е съосновател на компанията, която работи от 2016 г.

Трагедия! Шампион загина в уличен бой Трагедия! Шампион загина в уличен бой

Сбиване с охранител в центъра завърши със смърт

Венецуела изгони европейски депутати – планирали заговор Венецуела изгони европейски депутати – планирали заговор

Венецуелското министерство на външните работи обвини политиците от Европейския съюз, че са планирали заговор

Една от най-известните певици в света се омъжи тайно Една от най-известните певици в света се омъжи тайно

Ламбърт е поместила в Инстаграм няколко снимки от събитието

Извънземни са ни създали като флашки, за да пазим знанията им Извънземни са ни създали като флашки, за да пазим знанията им

Човешкото ДНК е като книга, която се препредава, а 95% от информацията в нея не ни е нужна, казва уфологът Боб Лазар
 

Задържаха две жени, издирвани за тероризъм Задържаха две жени, издирвани за тероризъм

Жените са издирвани за връзки с "Ислямска държава" 

20-годишно момиче остана инвалид за цял живот заради един пиърсинг 20-годишно момиче остана инвалид за цял живот заради един пиърсинг

Девойката явно получила инфекция, решила, че е просто пъпка

Йордан Цонев Йордан Цонев Дори ДПС не може да стабилизира това управление Виц на деня Виц на деня -На колко години сте?
-На 18.
-Но и преди 2 години казахте същото.
-Не съм от хората, които днес говорят едно, утре друго!
Виц на деня Виц на деня -Убили сте 8 човека. Какво ще кажете в своя защита?
-В живота трябва да се пробва всичко
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Измина 5-ти ден от Свети Валентин! Искам кафе и малко да си почина
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter