×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветан Цветанов: Системната политическа атака на БСП към нас е изградена с фалшиви новини


Цветан Цветанов: Системната политическа атака на БСП към нас е изградена с фалшиви новини
Бившият финансов министър Симеон Дянков бе един от лекторите на семинара, а Цветанов го слушаше
16 Ноември 2018, Петък, 10:34 ч.

Няма ли политическа стабилност, всички икономически постижения отиват на заден план, категоричен е Цветанов

Днес фалшивите новини са най-голямото предизвикателство. От БСП много умело ги използват, за да ни атакуват ежедневно. Така те успяват да създават напрежение в обществото и да ни карат да влизаме в обяснителен режим, отсявайки непрекъснато истината от лъжата.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на дискусията „Икономически перспективи пред България в контекста на глобалните процеси“. Форумът се проведе в София и бе организиран съвместно от Предприемачи ГЕРБ и Фондация „Ханс Зайдел“.

„Няма ли политическа стабилност, всички икономически постижения отиват на заден план. Политическите ни опоненти искат смяна на данъчната система и въвеждането на прогресивно подоходно облагане. Ако направим това нещо обаче, ние рискуваме да загубим днешната стабилност и да станем непривлекателна дестинация за правене на бизнес “, обясни Цветан Цветанов. По думите му в такива случаи си проличава колко важни са системните партии. „Ние осъзнаваме колко важно условие е данъчната система за инвеститорите и искаме да бъдем предсказуем партньор“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов коментира и темата с цените на горивата. „Цените вече вървят надолу, но дори когато бяха достигнали най-високите си стойности, пак бяха далеч по-ниски от тези по времето на правителството на Орешарски. По онова време доста по-ниски бяха и пенсиите, минималните и средните работни възнаграждения“, отчете председателят на ПГ на ГЕРБ. Той отбеляза, че заплатите в България може и да не са толкова високи, колкото би ни се искало на всички, но е важно да се помни от какво положение е била принудена ПП ГЕРБ да тръгне през 2014 г., да се знае какво е положението сега и какви са очакванията за следващите години.

„За България и българската икономика предстоят поне още 2 много добри години. Това ще бъде подходящ момент икономиката да се разшири дори по посока развиване на нови бизнеси. След този добър период се очакват и трудности, но те няма да са само за България. Очакват се дори сътресения в банковите системи по света.“, заяви по време на дискусията бившият финансов министър Симеон Дянков. Според него каквото е могла да направи България за влизане в еврозоната - го е направила. „Макар и Брекзит да е болезнена тема – излизането на Великобритания от ЕС може да бъде полезно в дългосрочен план, защото Обединеното кралство е било спирачка за доста идеи и реформи през годините“, коментира Дянков и за финал даде съвет на българите до влизането ни в еврозоната да теглят кредити в евро.

На свой ред председателят на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова подчерта важността на тазвечершния форум и благодари на Фондация "Ханс Зайдел“ за подкрепата към ПГЕРБ при провеждането на такива форуми. Чилова коментира и актуални теми като политическата стабилност в ЕС, Брекзит и проблемите на бизнеса в намирането на качествени кадри.

Представителят на Фондация „Ханс Зайдел“ Богдан Мирчев поздрави предприемачите за активната им позиция в икономически аспект и подчерта, че темите за Брекзит, влизането на България в еврозоната и глобализацията на икономиката са от изключителна важност за българския бизнес.


На форума присъстваха и административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, организационният секретар на ПГЕРБ Зафир Зарков, зам. - председателят на СОС съвет и член на НИС на ПГЕРБ Николай Стойнев, народни представители, общински съветници и представители на бизнеса в града и областта.

В категории: Политика


2
Коментара
Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
2
Коментара по темата
2.
остаряла и нефалшива новина
17.11.2018 21:09:30
0
3
Това, което се случва с правителството е следствие от това, което се случва от много години в България. Както в оня стар виц - пилот на транзитно преминаващ над България самолет, който погледнал от горе и се обадил по телефона на Боко Кратуната, че в България тече РЕКОМУНИЗАЦИЯ, подпомогната от ХИБРИДНАТА ВОЙНА на пияндурниците от Империята на злото, мъките и страданията.
И тая хибридна война си тече от доста време, а държавата представлявана от Боко Кратуната се прави, че не вижда. И не смее да изрече истината на глас, камо ли да предприеме нещо. А това бездействие окуражава още повече нашенските престъпници-комунисти и покровителите им от Москва? За онагледяване ще спомена само някои неща:
Преди време имаше възможност да се направят сондажи за добив на шистов газ, какъвто отдавна се добива в Румъния. Български газ! Който отчасти да замени безбожно скъпия руски газ и цените да паднат. Веднага "спонтанно" възникнаха протести, че земята щяла да се отрови и пр. глупости. И какво направи Боко Кратуната - обяви мораториум, в Москва тропнаха хорце, а българите продължиха да купуват скъп руски газ.
Какво направи Боко Кратуната, когато пропагандната банда рокери, наречена "Чакалите на Путин" поиска да влезе в България - ами пусна ги. И те при обиколката им в страната, с цел окуражаване на българските комунистически престъпници, бяха охранявани по места от паравоенни формирования (с униформи и руски знамена по ръкавите). Беше нанесен побой над граждани, несъгласни с пропагандната акция, но властта замете всичко под килима, че уж било битова свада.
Какво стана с премахване на Паметника на съветската армия, за който имаше взето официално решение. Ами стои си на мястото, дори комунягите организираха шпиц команди, за да го пазят. А Боко Кратуната се прави на умряла лисица и мълчи като пръднал.
Даде ли се гласност на терористичния акт, при който комунистите, за да саботират премахването на ламарините от разпадащият се пред НДК "паметник" 1300 г. България, подпалиха крана с който трябваше да стане демонтажа. Не! Нещата се покриха и гласност не се даде!
Какво стана с акцията, която навремето С. Дянков предприе срешу т.нар. "байпаси" в рафинерията на Лукойл? Ами намериха му цаката с омаскаряваща кампания, че казал това, казал онова и го махнаха. Тази отработена вече тактика сега бе приложена и срещу В. Симеонов. Колко му е да подкукоросаш 20-30 ненормалници на принципа "Абе душа, защо те бие тоя простак?". И тия непочтени жени пощуряха пред перспективата да вземат до края на живота си по 1 200 лв. месечно, защото са родили идиот. И ако им се получи - до края на живота си няма да има нужда да ходят на работа. Разходите за идиота (памперси и храна) не са повече от 100-200 лв. Затова са тия писъци и черни байряци!
Когато тая година властите ходеха по винпромите и намираха "байпаси", отидоха ли да проверят за такива и в Лукойл? Не! А неграмотниците излязоха по магистралите да протестират срещу скъпия бензин, и кои им бяха водачите - пияндурници с луксозни джипове с руска регистрация.
В България има ли контраразузнаване и върши ли си работата? Ако си я върши, значи някой хвърля докладите им в коша за боклук, а това вече говори много. Навярно е вече зависим и ръцете му са вързани. А, до кой се изпращат доклади от тайните служби, знаем всички. Чичо от село не може да хвърли доклада им на боклука, защото не го получава.
Как стана така, че Болен Сидеров, който щеше да праща "Альоша" в запаса, стана отявлен русофил, ходи в Крим и настоява за вдигане на санкциите против Русия?
Как стана така, че МаГАрешки ще прави референдуми против НАТО и също настоява за вдигане на санкциите против Русия?
Как стана така, че за разлика от тия с които уж твърдим, че сме, Боко Кратуната освен, че не изгони руски дипломати (заради случая "Новичок"), но и настоява за вдигане на санкциите против Русия?
Как стана така, че в училищата няма часове за запознаване с престъпленията на комунизма и ако попитате някой ученик, кои е Солженицин, той те гледа като извънземен?
Направиха ли се промени в закона, с които да се обложат с данък руснаците, закупили имоти у нас, които сега те отдават под наем на други руснаци т.е. прибират печалбата, а за нас остава само да им търпим циганиите и селските пиянски номера. Като тия на празници като 3-ти март да ходят по площадите и да бръщолевят да сваляме знамето на ЕС и да веем знамето на престъпната Империя на злото, мъките и страданията. Нищо не е направено!
Само ШМЕНТИ КАПЕЛИ, ще ходиМЕЕЕ, ще видиМЕЕЕ, да изчакаЕЕЕ, да си снишаваМЕЕЕ, да се навеждаМЕЕЕ...!
Има и още и още и още... блатото в което сами се натикахме (защото сме много хитри) е много, голямо, дълбоко и смрадливо.
1.
Цвинокио
16.11.2018 21:00:38
1
2
Какъв нагъл и безочлив тип. Оставкаа!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори