×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изненадващо: Протести блокираха София и страната, БСП ги приветства с извънредно изявлениe (СНИМКИ)


Изненадващо: Протести блокираха София и страната, БСП ги приветства с извънредно изявлениe (СНИМКИ)
Няколко хиляди протестираха в столицата на няколко места и с различни искания
11 Ноември 2018, Неделя, 12:41 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимки: Авторът

Видът на митингуващите напомня за февруарските демонстрации от 2013 г. 


Поне два протеста блокираха центъра на София в неделя следобед. Митинги има в цялата страна, като повод за повечето от тях са високите цени на горивата. Те обаче събраха и по-широко недоволство.

Официално организиран в столицата бе протестът на протестанти и католици в 13,30 ч. Те са против законовите промени, които ограничават сериозно правата на вероизповеданията. Против измененията са и всички религии, включително и православната църква.

В центъра на София обаче се появи и друг митинг – на недоволните срещу скачащите цени на горивата. Протестиращи роптаят и заради увеличението на данъците за старите автомобили, както и заради очакваните промени в застраховките „Гражданска отговорност”.
Чуват се и по общи претенции на недоволство срещу „мафията” и корупцията.

Няколко хиляди бяха общо протестиращите на няколко места в центъра на столицата в един момент.





„Флагман” засече и бившия депутат от ГЕРБ Методи Андреев, който сега гравитира около „Демократична България”. Той обясни, че случайно попаднал на митинга в центъра на София, който бил със социални искания. Андреев обаче решил да се присъедини.

На въпрос срещу какво протестират хората, той обобщи: „Общо взето - срещу Бойко Борисов”.



Видът на гражданите по улиците на София напомня на февруарските протести от 2013 г. срещу цените на тока. Преобладават млади мъже, има и немалко с анцузи и увити с български знамена.







Митингуващите ту се разделяха, ту се сливаха по жълтите павета. Малки групички блокираха поотделно кръстовищата от Министерския съвет, през Софийския университет до Орлов мост. Друга част бяха с мотори.
Чуваха се спорадично викове „оставка”. Не е ясно кой е организатор на протестите.


Атракция стана „позлатена” тоалетна чиния с тиква върху нея пред Народното събрание. Тя остана и след като протестиращите напуснаха площада пред парламента. Минувачи си правеха с нея снимки за спомен.





Протести обхванаха изненадващо и много градове в страната. Това накара председателят на БСП Корнелия Нинова да свика извънредна пресконференция на „Позитано” 20 по време на днешния пленум.
Тя обясни, че е упълномощена от Националния съвет на БСП да обяви следното: „Исканията на протестиращите са абсолютно справедливи и правилни. Те са продиктувани от несправедливите и грешни решения на правителството на Бойко Борисов и мнозинството на ГЕРБ и „Обединени патриоти”. От няколко седмици ние изразяваме същите позиции на хората, които днес са по улиците. Казвахме „не вдигайте данъка на старите коли”. Внесохме дори предложение в парламента по време на обсъждането на бюджета това предложение да отпадне. Алармирахме за повишаването на цените на горива, на храни. Внесохме предложения как да бъдат компенсирани доходите на хората с преизчисляване на пенсии, с прогресивен данък, с помощи за млади семейства и т.н. Нищо от нашите думи и нашите предложения не беше чуто от управляващите от мнозинството в парламента. Ей сега ще трябва да чуят гласа на хората, които абсолютно справедливо, и ги поздравявам за смелостта, излязоха, за да си кажат мнението за това управление и да поискат оставката на правителството.”

Нинова напомни и за проблемите с майките на деца с увреждания и обясни, че срещу морални ценности било заложено политическото оцеляване на управляващите и кабинета.

В категории: Политика


64
Коментара по темата
64.
Иво, до коментар 63
21.11.2018 13:34:55
0
0
Еми аз съм образован (засега само бакалавър, не от български университет) и смятам, че без протести и гражданско участие в политиката няма доникъде да стигнем. Затова приветствам този митинг и съжалявам, че в момента не съм в БГ да участвам. Някак си нямам доверие на управляващите и не мога да си представя какво ще стане с БГ, ако разчитаме на тях да ни оправят. Стягайте си парцалите и всички към площада. Аз бих се срамувал на мястото на хора от ИТ сектора, че не участвам и бих мотивирал всички програмисти да ходят към протеста, за да видим някой, който реално прави неща ЗА НАРОДА с данъците, които те плащат!
63.
:)
14.11.2018 10:10:51
3
2
Ганьо му бръкнаха в джоба и реши да се прави на протестер. Понеже няма да може да си кара най-великото нещо в живота му с което показва по улиците колко му е голям и излезе на протест. Що не протестирате за тая простотия дето ще направят срещу Хепи-то на Богориди? Или срещу събарянето на къщата на Батемберг и строенето на поредната грозотия? Ганьо който минава на червено не си почиства след кучетата скача само на бой понеже туй е то истинския мъж сега му взеха най-ценното с което се отъждествява като мъж и айдеее протест оставка не ставате... Не ви пречи че в тоя град всеки 2ри е на зоб и наркоман и само се чуди ква далавера да завърти? Ама то управлението лошо и немога да работя аз нали не че аз съм тъп и нямам умения. Не ще протестирам щото искам равенство нали може нищо да не знам и за нищо да не ставам ама поне ако се пречупя да работя не престижна професия като охрана да е със стартова заплата от минмум 3000лв....че не се търпи вече ве понеже преди 3 години в чалготеката като се натиснах с Пенка и сега вече дете имаме и не се живее в таз мизерия....
Това са повечето от тия дет изнемогват! Ако имаш знаничГаньо му бръкнаха в джоба и реши да се прави на протестер. Понеже няма да може да си кара най-великото нещо в живота му с което показва по улиците колко му е голям и излезе на протест. Що не протестирате за тая простотия дето ще направят срещу Хепи-то на Богориди? Или срещу събарянето на къщата на Батемберг и строенето на поредната грозотия? Ганьо който минава на червено не си почиства след кучетата скача само на бой понеже туй е то истинския мъж сега му взеха най-ценното с което се отъждествява като мъж и айдеее протест оставка не ставате... Не ви пречи че в тоя град всеки 2ри е на зоб и наркоман и само се чуди ква далавера да завърти? Ама то управлението лошо и немога да работя аз нали не че аз съм тъп и нямам умения. Не ще протестирам щото искам равенство нали може нищо да не знам и за нищо да не ставам ама поне ако се пречупя да работя не орестижна професия като охрана да е със стартова заплата от минмум 3000лв....че не се търпи вече ве понеже преди 3 години в чалготеката като се натиснах с Пенка и сега вече дете имаме и не се живее в таз мизерия....
Това са повечето от тия дет изнемогват! Ако имаш знания и умения си изкарваш пари - що не виждам програмисти по тоз протест? :) Що ИТ сферата не мрънка колко зле се живее? И да ви светна ИТ не значи само програмист....

Що не протестирате че не е нормално една сервитьорка или танциорка да взима повече пари от лекар или учител м?

Айде сега почвайте да слагате минуси да се чуствате велики!
62.
българин
12.11.2018 22:17:27
1
2
Не съм от Бсп, нито съм комунист, обаче Борисов е на власт от 10 г и нищо не направи, освен че изтегли 17 милиарда заеми от Европа и сега ще трябва да ги връщаме следващите 3-4 поколения.
61.
BB
12.11.2018 17:17:11
0
4
Бойко Борисов и Цветан Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цв. Цв. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един чернокож и една маймуна.
На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат човекът и маймуната, тя се обърнала към чернокожия:
- Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!
60.
Бакал
12.11.2018 12:07:46
0
11
Протестираме срещу собствения си мързел.Докато има овце , ще има и кой да ги стриже . Нинова вече е наточила ножиците.
59.
ОСТАВКА
12.11.2018 11:24:32
0
8
Оставка! Вън СИК от управлението.
58.
затвор
12.11.2018 10:47:02
6
2
за всички протестиращи терористи!!!
57.
Диян
12.11.2018 00:01:59
3
9
Вярно е, че исканията ни са справедливи, абсолютно справедливи и искаме свалянето на престъпното правителство на Бойко Борисов НО никой не е казал, че искаме Корнелия Нинова и БСП да заместят ГЕРБ. Ние не искаме да сменим едни престъпници с други престъпници
56.
Ninova
11.11.2018 22:11:05
4
4
taq e egati I naglata .
Horata protestirat sreshtu mizeriqta ,a taq iska da nalapa kokala I da napravi mizeriqta oshte po golqma .
Da ne dopuskame protrestite da se prevyrnat v politi4eski polzi .
55.
maiko
11.11.2018 22:07:47
5
3
Tez sega kato podadat ostvaka ,dano ne diodat komunqgite na vlast ,4e togava ni se razkaza syvsem familiqta
54.
KFC
11.11.2018 22:06:36
3
1
nashte pileshki but4eta idvat ot kameno .kato gi pyrja I zamirisva na benzinostanciq
53.
Али баба е един
11.11.2018 21:59:04
0
3
Оскотял неудачник изоставен от жена си. Няма нищо общо с малцинствата,но това не му пречи да е некъпан,злобен и дрипав. Навсякъде разправя,че жена му го изоставила барабар с децата,за да ходи по мъже. А истината е елементарна,на жената и писна да бъде бита и тормозена от некъпан неудачник,който на всичкото отгоре не може да изкара един лев. И докато я плюе на всяка крачка,при всеки разговор по телефона с нея,я моли да се върне. Възможно е фамилията му да започва ”В”.
52.
Аркан до 51
11.11.2018 21:43:07
2
8
Здравей тиквена главо реших най-сърдечно да ти отговоря не че комантара ти ме е подразнил,а че си представител на прослойката която се задоволява с сегашното си съществуване по незнайни причини.Ти си всичко но не и Българин от прекрасните ти себеизлагащи думи личи,думи на човече толкова ниско че другите го подритват,дъвката залепнала на обувката ми е по-висока от теб.Аз за разлика от теб алкохол не употребявам.Той е само за успокоение на Българомразците като теб малцинство такова.Гяур си ти и гяурската ти рода, в вените ти не тече Българска кръв сам се сети какъв си.Успокой се утре сигурно ви дават социалните стани рано да се наредиш първи да вземеш тлъстата премия от твоята челяд която ти я гледа Българския народ то и теб де.За Аркан много ще поспорим,военни престъпления за страната съдник която не я устройва силата и положението му.Не по случайност в Сърбия Аркан е герой.Много повече съм чел за него отколкото ти за обичаите в махалата ви и кога ви правят сюнет.Аркан е направил толкова много за Сърбия защитавал е страната си ,ти единствено правиш много само че в тоалетната.Не прави злостни коментари за човек който не познаваш незнаеш какъв живот е живеел и защо го е правил.Маша и такива хора трябва да има,ти не си ли маша на бойко неговия електорат,като падне бойко и ти си с него.За псевдонима аз поне имам,мога да се нарека както искам с имената на будителите ни,но няма защото такива като теб небългари ще го мърсят,тези хора са светци не може да се споменават в форум и сайтче,те са нещо много повече което ти не разбираш.Небългарино аз не съм будител хора като теб няма да ги будя,човек трябва да си е буден българското не се събужда то си е в теб,но ти това няма как да го знаеш ти си небългарин. Сполай ниско човече небългарино.Не трябва да спиш спокойно краят ви идва.
51.
Али Баба
11.11.2018 21:41:43
3
0
Бре много ти е мъчно че си Т Ъ П А Н А Р пише се можеш не (чожеш) филолога мангал е на Баща ти синъ и то тъп мангал
50.
До Али Баба
11.11.2018 21:24:22
0
4
Как може да имаш претенции за ум и интелект,а в същото време не чожеш пишеш?
Най-елементарното, което би трябвало да знаеш е,къде се пише ”главна буква”,къде препинателни знаци ит.н. И това,че се казваш Али Баба,не е никакво оправдание. Дори и циганин да си,който се турчее пак трябва да можеш да пишеш. А ти май си манго,нали?
49.
Лапай бахура бе Али
11.11.2018 21:14:51
1
6
Кой ти е казал че горивата са скъпи бе педун Али? Заплатите са ниски бе педун. Али по всичко личи че мъжката любов е объркала и без това елементарното ти мислене. Щом не си разбрал смисъла на написаното. Али ли си Баба ли си,или просто педун,марш при Ердоган да ти поправят халката!
48.
Али Баба
11.11.2018 21:04:19
4
2
A бе Тъпанар за какъв лукоил ми говориш за какви пет лева бе Селянин необразован за каква приватизация и за Тая Нинова бе рунгел тъп петрола се вдига в цели свят бе Малоумник друг е въпроса за причината Политическа или икономическа Липса на суровина малък добив спекулативно или вадене на играч от Пазара Иран обаче ти с този объл гладък мозък едва ли ще ме разбереш на хора като т еб все някои им е виновен пък не осъзнават че са Тъпоъгълници
47.
ДоАркан
11.11.2018 20:58:30
2
5
Аркане спирай ракията и стига си фантазира,че утре си на работа,понеделник е! Аркане, пиянството е бягство от реалноста и води до еуфория и измамна смелост характерна за такива като теб. Утре като се събудиш с махмурлук и подтиснатос ще разбереш,че си същата гяурска овчица,а цените на горивата ще са същите и ГЕРБ още е на власт. И не само това,ами пак ще се качиш на ”кочината си” и ще заредиш от скъпото гириво. Будителя ми той,народният ми будител! Велик революционер и патриот с име на сръбски военнопрестъпник,трафикант и маша на Милошевич. Застрелян от създателите си в хотел в Белград. Такъв будител си ти Аркане,пияно и объркано гяурче. Ако беше чел история щеше да знаеш,че един български будител не може да се именува със сръбско име. Ама от къде да си чел,по-лесно е да си непросветен,но иначе ”будител”! Жалка история възможна само в главата на един потомствен роб.
46.
ViP
11.11.2018 20:24:44
1
9
Бойко е пич бе! Я да видим к'ва я надроби ИЗТЪРВА ЦЕНИТЕ НА: -БЕНЗИН! -ДИЗЕЛ! -ТОК! -ГАЗ! -ВОДА! -ХЛЯБ! -ХРАНА.....и за всичко което се сетиш. Опоска осем милиарда резерв, че изтегли после още 16... а и очилатото му американско счетоводителче /ДянкOOF/ изтегли кредит който и децата ни ще плащат с лихвите! УНИЗИ РОДИТЕЛИТЕ НИ, ПРОГОНИ ДЕЦАТА НИ И УНИЩОЖИ БИЗНЕСЪТ НИ. Ашкулсум, евалла, аферим! Че и за цял трети мандат мисли. Ужас....безкрай!
45.
Аркан
11.11.2018 20:17:52
3
9
Случилото се днес ме накара да повярвам в промяната братя Българи.Българският дух е все още жив малко му трябва да се събуди и да измете върхушката гавреща се с народа ни и поругавайки земята паметта на дедите ни.Протести революций бунтове но със сила само това е изхода и огромно многочисленост ,ключът е да усетят силата на народа те само управляват народната сила,ако не я управляват правилно тази сила ще ги погуби.Защо споменавам сила,законния ред на протеста е да се обяви и съответно да се разреши да има такъв,протеста е мирен.Но това е гамбит те казват ние сега ще им разрешим да направят протест ще развеят знамената ще повикат малко някое друго хоро,ако много си повярват вярната ни полиция ще ги разпръсне,хвърлят прах в очите ни с това,разрешават да си провеждаме протестите като така ни успиват и доволно да потрием ръце че сме постигнали нещо.За това казвам сила и огромна многочисленост от целия народ.Братя Българи да върнем България на истинските Българи,само ако 5 града се надигнат и всички действат като един тръгнейки към София където е свърталището на змиите,не правителството ще падне а парламента само тогава ще разберат че сега са стъпили накриво и вече ни е до гуша.Да блокират целия град до го парализират това ще се чуе и отекне .България е силна страна с хилядолетна история вие знаете това,на Балканите е нямало друг народ като нас кален в битки борещ се за свободата си до последната капка кръв войниците обличат бели ризи пред смърта,а командирите им парадните си униформи, за да са красиви пред грозното лице на смърта това само тук го има в България това е мъжество.Всички наций на балканите сме ги мачкали наши уж съседи:гърци,румънци,сърби,влахи,татари.А дори и французи англичани и руснаци .Защото няма нещо по-силно от един народ борейки се за станата си ,защото с него е Бог.Да върнем България на българите нека отново да има истинска България силна и единна ние сме народ вековен и силен.Нека децата ни да се гордеят да живеят с чест в България,а не роби на някого нека да не ги обричаме на това,ще извоюваме свободата си отново със сила ако трябва, от новите тирани.Защото с нас е Господ братя пътя е дълъг и труден но ние трябва да го извървим.Да живее България.
44.
гражданин
11.11.2018 20:15:47
5
11
Комунистите да не се "присъединяват" към протеста и да го подкрепят,понеже те са най-големите боклуци ! Да не ми се правят че им пука за народа !
43.
!
11.11.2018 19:54:37
4
9
ПРОТЕСТ В УСЛУГА НА КОМУНИСТИТЕ
42.
43
11.11.2018 19:54:19
2
7
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПРОТЕСТА МРЪСНА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН!!!ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПРОТЕСТА МРЪСНА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН!!!ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПРОТЕСТА МРЪСНА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН!!!
41.
от 26 до 27
11.11.2018 19:53:56
4
11
Хей промит мозък!За разлика от теб аз нямам нужда от опорни точки,защото мога да мисля самостоятелно-това твоите другари не можаха да ми отнемат/въпреки 29-те години "демокрация"/.Като се махне тази ШАЙКА,ще дойде другата ШАЙКА начело с другарката Нинова /още по-гладни и настървени/ и "ще настане един живот".Е тогава за съжаление и ние ще се принудим да емигрираме при децата си,а вие с тази ненормалница си стройте комунизъм.Решението е да няма изобщоШАЙКИ,само че от такива като теб улицата е без изход.
40.
!!!!!!
11.11.2018 19:52:13
0
6
Къде ми коментара за това къде отиват парите от градовете платени кур——и
39.
RRR
11.11.2018 19:52:08
1
3
лично ще им скъсам пагонине и ще ги съблека тези ТЮФЛЕЦИ от измислената Гранична полиция
38.
Али Баба
11.11.2018 19:48:35
4
5
Що не протестирате пред Американското посолство Ония. Джендар Тръмп е виновен за петрола заради санкциите наИран
Прос народ слаба Държава трагедия
37.
39
11.11.2018 19:47:52
2
5
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПРОТЕСТА МРЪСНА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН!!!
36.
diagnosa
11.11.2018 19:47:17
0
1
ЩЕ ВИ.............................
35.
ЩЕ ДОЙДЕМ
11.11.2018 19:45:23
0
3
Къде е този ХАМЕЛЕОН НЕДЕЛЧО РАЧЕВ?
на АРХАНГЕЛОВДЕН СЕ БЕШЕ ОБЛЯКЪЛ КАТО СГОДЕН ЦИГАНИН ДА ГО НАГРАДЯТ ЕДВА С 3-ТА СТЕПЕН, ДНЕС С ЕДИН ПРОТЕСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ТОВА МИ ПОДСКАЗВА ,ЧЕ Е КАДЪР НА ПРОБИТАТА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ
34.
До34
11.11.2018 19:45:05
1
9
Добре че си достстъчно прост,за да се издадеш с две думи. Хахаааааа
Искал хора като Иванчева. Хахахаааа
А като Митьо Очите искаш ли?
А като Ценко Чоков? Хахаа
Или Иванчева е единствената”невинна” в затвора?
Такива като теб са най-вредните подкрепящи,защото простотията винаги ги издава! Хахахааа
33.
1
11.11.2018 19:42:44
0
11
Долу ръцете от протестите луда краво! Не ги опорочавай! Не става дума за ГЕРБ и БСП, за народа, на който му писна да го тъпчат е протеста.
32.
Ау изненада
11.11.2018 19:41:14
0
4
такива протести след като всеки ден ставаме с по-висок стандарт , по-добре живеем, настигаме и подминаваме европейците . а пък Буграс върхът на герберското управление, еталон за европейците. Балона се спууууууууука господа, може временно да се излъже, но не-може вечно да се залъгват хората. Всяка седмица ще е така , нека онези240 ходят подмокрени на работа от мисълта , че може да им е последния работен ден.Защото затова сме ги изпратили там и можем да ги уволняваме. Да не смятат цените през собствените си доходи, а по доходите на най-бедните. Иначе направо да влизат сами кофите за боклук, за да не става както в украйна.
31.
До 32 Герберската твар
11.11.2018 19:34:48
5
5
Кой е писал, че трябва трябва червените боклуци да се върнат, мръсна герберска душицо? Защо плашиш народа с коминистите, та те са твоята партия герб е клонинг на бсп и бкп, не се прави на ощипан герберска твар! Народа търси хора, като Иванчева, безрезервно верни на народа, а не крадлива мафия герб-дпс-бсп!
30.
Бург
11.11.2018 19:24:42
5
10
До 25
Помниш ли 1996? А Лукановата зима? А Орешарски? Защото Румен Гечев, същия, който те докара до просешка тояга пак чака да му дадеш да лапа. И ти ще му дадеш. И скоро пак ще ревеш. Защото си тъп. Защото си лузър, който чака някой да го оправи. Опомнете се вече. Сменяйте ГЕРБ, но в никакъв случай за Корнелия.
29.
Бургазлия
11.11.2018 19:20:48
10
5
Герберастията е за психодиспансер!
28.
До25ти
11.11.2018 19:17:20
5
10
Като искаш Нинова и Радев да те управляват,отивай в психодиспансера и се лекувай,но нас не занимавай! Един здрав човек никога не разбира логиката на психично-болния.
27.
Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Остав
11.11.2018 19:15:39
8
6
Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка крадливи псета!
26.
Бургазлия
11.11.2018 19:14:59
11
6
Тва ли е опорната точка на герберастите - че протеста бил срещу 29-те години управление! Ай сиктир от малоумници! Не, протеста е срещу управлението на ШАЙКАТА!!! Герберите да се потапят и да духат под вода докато изсъхне!
25.
от протеста/преди 29 години/
11.11.2018 19:10:24
5
12
Еб...хти наглостта.Тази е пълен гьонсурат /като всички комунисти/.Какво приветства?Какво ще оглавява?На хората им писна и протестират срещу всичките 29 години лъжи,срещу целия преход,срещу всички тях.Нека първо да отговори тя и нейните ибрикчии къде бяха през това време и къде са сега?Забравих,че те са "нови лица","алтернатива" и дрън,дрън.Само,че тя докато се сети да ме приветства и да ме оглави, на моето поколение живота отиде на вятъра,децата ни станаха емигранти,а нейните хора и децата им-милионери.Слез на земята "лидерке" и изчезни заедно с другите.И ти си в гьола.
24.
Бургазлия
11.11.2018 19:05:33
9
9
Аз бях на протеста, и отидох там не за цените на горивата! Отидох там само и единствено защото искам оставката на герберасткото правителство, което не спря да бълва простотия след простотия! И да, искам Нинова да поеме управлението след герберастите, само в нея и в Президента ми е надеждата! Всички други се осраха!!! Ако беше за нещо по-малко от оставката на това посрано правителство, изобщо нямаше да се занимавам!!!
23.
*********
11.11.2018 19:04:24
4
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
Ау каква революция!
11.11.2018 18:54:07
4
5
Такава революция света не помни! Очаквам този героичен народ да промени хода на историята и започвайки от тук да промени политическата система в цяла Европа и САЩ!
Хихихихихиииии! Историята ще забрави за революции като френската и октомврийската. Удари часа на новият световен ред ”Българският” хахахааа.
Какъв героизъм и плам,о Боже! Къде са Ботев,Сидеров и Левски да видят,че саможертвата им не е била напразна!!!
Хахсааааааааа.
21.
Нинова
11.11.2018 18:51:07
6
6
Като дойде Нинова на власт бензина ще стане една рубла и ще виго пъхат без вазелин .Прост народ слаба държава .
20.
Гецата
11.11.2018 18:47:41
5
3
не знам коя може да е следващата власт но знам че дупето пак ще боли, поне на баце вече му свикнах
19.
Стоян
11.11.2018 18:31:43
5
11
ГЕРБ да вдигнат доходите с 50%, пенсиите с 50%, да намалят данъците и да подават оставка. Да видим Корнелия как ще ги плаща после като и е толкова голяма устата.
18.
тук всички парлеу франЗе
11.11.2018 18:27:51
0
6
ИЗНЕНАДВАЩО било кое му е изннадващо бе ЛИСИК
17.
*********
11.11.2018 18:19:33
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Да ги сринем
11.11.2018 18:03:26
0
8
Гадните политици.Газззз
15.
Bs
11.11.2018 18:00:12
3
13
Само така, народе...Събуди се най-после.
14.
А 95
11.11.2018 17:58:51
2
11
Българският Президент заяви че демокрацията е в опасност а не обяви извънредно положение, затова хората поемат нещата в собствени ръце ! Нормално. Да не сме козичките на баба Дора да чакаме циганите колячи на Герб да влязат с ножовете !
13.
Иван
11.11.2018 17:58:33
10
6
Ха-хааааааааа, неграмотният Бай Ганьо искал 1500 лв. заплата? За какво? За това, че дори не може да пише, че не знае езици, и че е безкрайно сибичен? Еми, няма как да стане. Не може да искаш, без да даваш. И нищо няма да му стане, ако отиде до магазина без кола.
12.
демократ
11.11.2018 17:55:56
2
10
Къде е Борисов да коментира подредената си държава ? Къде се е скрил плъха ? Другарката Му Цветелинка да побърза да си купи още някоя банка, че май това им беше !
11.
БСП, ГЕРБ, ДПС и патрЕотите
11.11.2018 17:55:07
4
1
Здравейте ,здравейте! Чудим се кой от нас да яхне протеста!? Ще доживеем ли момента, в който вие ще яхнете нас???
10.
Монтерей и чедата им
11.11.2018 17:54:34
3
9
БСП,ГЕРБ,СДС,ПАТРИОТЕ и Атака.
Благодарим ви овци,че сте тъпи и страхливи и дори и протестите ви са смешни и не безплатни! Ей това е протест,от 7 милиона на улицата общо в цялата страна сте само 2 000,и то не за нещо съшествено и важно което убива нацията,а за горивата. Хубаво е че другите проблеми ги решихте вие ”будно гражданско обшество” хахахааа
Няма корупция,здравеопазване,правораздаване,икономика,заплати,пенсии,смъртност,раждаемост. Вие сте достойни граждани на път да решите последният проблем,горивата.
Прост народ слаба държава!
9.
Леля Корни
11.11.2018 17:53:52
5
8
Е много далече от истината протестите са срещу всички управляващи през последните 29 г.изобщо няма да я угрее слънцето
8.
БСП, ГЕРБ, ДПС и патрЕотите
11.11.2018 17:53:09
4
2
Здравейте, здравейте.. чудим се кой от нас да яхне тоя протест!? Ще доживеем ли момента,в който вие ще яхнете нас???
7.
Евала
11.11.2018 17:51:26
3
8
Кое му е изненадващото ???? Като опре ножа до кокала дори и робите въстават!
6.
?????
11.11.2018 17:48:42
4
10
Защо патреооотичната телевизия на шуморегулатора на жулгария с диплопа на всезнаещ по всичко и можещ да поставя диагнози на уж болни хора не отрази ставащото ????
5.
роби
11.11.2018 17:47:04
11
3
Когато няма Държава неграмотните лумпени лудуват!
4.
Trapera
11.11.2018 17:44:44
4
7
Аве Льчо...
Лисицов !
Кое е изненадващото?!
Че всичко това е чак сега ?
Ами - прав си !
Отдавна трябваше тоя робски Народ да насмете крадливите комунистически чеда !
Сега е момента да ги изкарат на стадионите и ....
Да си отдьхнат всички !
Все - нещо трябва да се промени !
Стига робство и тиранство !
Всички на оружие !!!
3.
Ха ха ха
11.11.2018 17:37:48
9
11
БСП да траят да не го отнесат.
2.
Бсп, дпс, герб и всички други хрантутници
11.11.2018 17:34:31
9
13
Тая пача хич да не се опитва да яхва пак протестите за полутическите си цели! Протеста и срещу тях! И те допринесоха за случващото се в държавата!
1.
Минчо
11.11.2018 17:31:53
1
4
Къде са коментарите????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора 
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори