×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

МВР-министърът категоричен: Полицаите да са възможно най-оборудвани при сигнали от ромските махали


МВР-министърът категоричен: Полицаите да са възможно най-оборудвани при сигнали от ромските махали
Младен Маринов коменитира в парламента нападенията от роми
19 Октомври 2018, Петък, 10:47 ч.
Автор: Антония Чорева

Пари за повече оборудване за униформените ще бъдат поискани в бюджета за догодина

„Разпоредил съм да се прилага категорично законът, независимо колко полицаи са необходими при подаване на битов сигнал”.

Това коментира в парламента министърът на вътрешните работи Младен Маринов по случая, при който четиримата полицаи бяха нападнати и пострадаха в ромската махала в Сливен, след като се отзоваха на сигнал за силна музика.

„Няма да позволя нападение към полицаи, които си изпълняват задълженията и съм разпоредил на зам.-главния сектретар и на областните ръководители да се намесват с колкото се може повече хора при такива случаи”, каза Маринов, който добави, че е възложил полицаите да са възможно най-оборудвани, за да може да се намесят категорично.

Маринов каза още, че МВР има стратегия, но проблемът започва от началното възпитание в училище.
„Ние прилагаме в такива случаи нулева толерантност и при всяка силна музика след определените часове, ще има намеса, а при нея често има такива противодействия”, обясни МВР-министърът.

По-високото оборудване на полицаите е поискано и в бюджета за догодина, стана ясно още от думите на Младен Маринов.

Припомняме, че четирима полицаи пострадаха, след като бяха нападнати от жители на сливенския квартал „Надежда” в четвъртък вечер. Униформените отишли там след подаден сигнал за силна музика. Хората, които вдигали шум обаче, отказали да се съобразят с разпореждането да спрат да нарушават закона.
Върху служителите на реда се нахвърлили близо 100 души, които хвърляли бутилки и дървета. Задържани са 10-има от тях, които били във видимо нетрезво състояние.
Трима от полицаите са по-леко пострадали, а третият е с наранявания по главата и е хоспитализиран.

В Айтос също имаше нападение от роми, 28-годишният айтозлия Пламен Николов беше пребит свирепо от цяла орда и без причина, след като бе набелязан в заведение в ромската махала.



Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
9
Коментара по темата
9.
Коко
19.10.2018 20:39:41
0
0
Никой от вас не е прав, крайнонвреме е на полицаите да им разрешат да СТРЕЛЯТ защото и това не им дават, да не би да наранят горкия РОМ
8.
Най добре
19.10.2018 16:34:52
0
2
Да дойдат танковете!
7.
Сокерезинвест
19.10.2018 16:19:56
0
2
БГ полицейски Да вземат пример от Бразилските полицаи при проблем вьв фавелите( гетата) влизат с бронетранспортьори титаните бронежилетки кевларени одеяла гумени куршуми газови гранати чепеларе и прожектори гръб ръце
Или като агентите на ДЕА в мексикански квартал
6.
ВАЛЕРИ
19.10.2018 15:48:32
1
3
КОГА ЩЕ ОБОРУДВАМЕ БЪЛГАРИТЕ ! ! ! !
5.
Застой
19.10.2018 15:41:08
1
0
Нямат респект от никого. Защо,? Някой не си върши работата. МВР да се отнесе по сериозно или ще продължи анархията в България.
4.
123
19.10.2018 14:01:15
0
2
С какво са по-опасни там? Просто трябва да разберат,че не са богопомазани тук, дори и като електорат на всяка партия която дава кюфте и марула. Това,че се събират на орди с брадви и вили. Полицията е виновна,че го позволява.
3.
Не само
19.10.2018 13:47:22
0
6
Не само смъртното наказание, в щатите ако някой си позволи да държи нож, бухалка или каквото и да е оръжие спрямо полицай бива предопреден 2-3 пъти да го пусне и ако не изпълни или пък нападне с голи ръце униформен веднага бива разсрелван като куче. Тука нямаме респект от полицията, въпреки че съотношение население спрямо полиция 1 полицай се пада на по малко народ в сръвнение с други държави, какво от това като не са ефективни и не прилагат закона...
2.
Евроциганин
19.10.2018 13:47:07
0
5
За циганите да има отделен Наказателен кодекс- по-строг
1.
FKDFKJFKDJ
19.10.2018 13:35:12
0
6
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И ЦИГАНИТЕ ДА СИ ЗНАЯТ МЯСТОТО. НЯМАТ МЯСТО И РАБОТА СРЕД НАС.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори