×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Етническа бомба цъка в Русе! Рокери искат отмъщение за убийството на Виктория, ромите ги чакат с брадви


Етническа бомба цъка в Русе! Рокери искат отмъщение за убийството на Виктория, ромите ги чакат с брадви
Биха едно момче пред барчето, счупиха му телефона, потрошиха една кола, каза Илиян, който вчера разкри, че убийството на Виктория е организирано
12 Октомври 2018, Петък, 10:41 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Братята на вятъра преминали по улиците на Тракцията и Селеметя два пъти и са форсирали моторите си

Рокери нахлуха вчера в ромските махали, в които е живял заподозреният за убийството на Виктория Северин Красимиров, съобщава БНТ. Според официалната информация, не се е стигнало до сблъсъци, въпреки че в последствие стана ясно, че има пострадал човек. Полицейски патрули и жандармерия са изпратени, за да осигурят спокойствието в района.

Близо 20 рокери са нахлули в двата квартала снощи. Хората твърдят, че братята на вятъра са преминали по улиците два пъти и са форсирали моторите си, придружени от джипове.
Ромите от Тракцията недоумяват защо се внася напрежение, след като са оказали пълно съдействие на полицията за разкриването на престъплението.

„Защо слизат на нивото на убийците? Какво ще направят? Биха едно момче пред барчето, счупиха му телефона, потрошиха една кола“, каза пред камерата на националната телевизия Илиян, който вчера разкри, че убийството на Виктория е организирано.

По-късно стана ясно, че пострадалият е откаран в болница с охлузни рани.
Рокерите твърдят, че са направили обиколката за респект без да имат намерение да се стига до безредици.

В Селеметя хората са се въоръжили с брадви, а други са напуснали домовете си в квартал Тракцията и за по-голяма безопасност сами са отишли в двора на Второ районно управление.


В категории: Животът


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
16
Коментара по темата
16.
смърт за мангалите
12.10.2018 22:49:23
0
3
Мамка ви циганска сган.С нищо не допринасяте за тази държава. Само крадете,мамите,убивате и цоцате като пиявици, помощи от данъкоплатеца.Без вас ще сме много по-добре.Махайте се от държавата ни,за да не ви махаме ние.Трябва в личните ви карти да не пише българин,а циганин.Не мърсете българското с присъствието си тук! Търпението ни ще се изчерпи един ден и за 24 часа ще ви махнем.Повярвайте!
15.
до 6 И.В.
12.10.2018 19:28:15
0
7
Знам че много цигани работят и си плащат данъците.Но това са много малък процент за цяла България.Мнозинството от циганите,лежат, крадат и чакат на помощи.ТОВА Е ФАКТ! Що се отнася до това което коментира за 11 г. момиче което бе блъснато. Първо не е минало на пешеходна пътека а е бягало и пресичало улицата в късен час.А това 11 г. дете,какво прави само там ? До убития 17 годишен КРАДЕЦ,ами да и на мен някой да влезе да ми краде от имота-ГЪРМЯ ГО. И така да дойдем до убитата журналистка...Да е нападната умишлено и зверски изнасилена и убита от един ИЗРОД И ПАРАЗИТ! Има разлика между случаите НАЛИ?Да ти припомня ли и случая от В.Търново,за убитата студентка с ЧУК от подобен жалък примат? А колко много такива има по селата.
14.
Братя по оружие
12.10.2018 11:58:07
0
6
Беше време когато хората по тези земи се наричаха братя и даваха кръвта си и живота си за същите тези какавани които карат скъпи мотори и се правят че имитират патроитарство и милеене за България.Но никой не излиза да промени статуквото на ГЕРБ,БСП ДПС и сие продажни подлоги начело с Борисов.Защо сме най-бедни в ЕС Боко ТАКА И НЕ КАЗА.Излъга че той дава парите.Това са парите на всички българи чинно платили данъците си и осигуровки.А те отиват незнайно къде.Такова крадене не е било никога.А защо няма нито един политик в затвора.Всички ли са чисти като сълза.Едва ли!Българина спи и няма сила която да го събуди от 500 и повече годишния му сън.
13.
Петя
12.10.2018 11:27:31
1
3
Ясно е, че има цигани, които работят и плащат данъци, но процентно колко са ? То не могат да се изброят случаите на нападнати, бити, изнасилени възрастни хора по селата от цигани. Колко репортажа има като ги питат защо не плащат вода и ток - нямали пари, а българите много щото имат.
12.
И.В.
12.10.2018 10:54:53
3
1
Тези, които оплюват циганите съберете се в един бус 8 "какавана" елате в Карнобат да видите, че "циганин данък плаща" и не чака помощи. Елате и се уверете сами. Защо не говорите по другите две теми, които написах за фармацефтичния шеф, за ония дето уби 17годишното дете? Защото в главата Ви само (завист,омраза,ненавижданост,расизъм и още Бог знае какво). Надявам се, че повечето от Вас не са толкова заядливи и не си казват. (а той един убиец тя цялата махала такива.) Лек ден на всички
11.
до 8
12.10.2018 10:35:08
3
1
Много ясно ти го е написал И.В., ти доколко си го разбрал, също е ясно : не слагай хората под един знаменател. И да ти кажа, че точно в групата Братя на вятъра си имат поне един, който е безподобен мързел, но по негови твърдения ГЕРБ му плащат да следи кого ли не в Интернет. А какви гадости спрятат ГЕРБ след това на хората, следени от него в Интернет, бедна ти е фантазията. Така че не слагай всички под един знаменател - просто препоръка.
10.
bai stavri
12.10.2018 10:26:30
0
4
Циганин данък да плаща ти. И.В четеш ли какво пише скрий се Ромче .....
9.
Георги
12.10.2018 10:24:53
5
2
А, има си хас донорите да не се проявят. Цяло лято тормозят хората с избушените си пърдящи и трещящи бракми, сега тръгнали глупости да правят.
8.
уууу
12.10.2018 10:22:19
1
5
до И.В..... Вие сте гадни крадливи и нямате място в обществото прост и неграмотен народ само на държявата чакате за помощи
7.
Винету.
12.10.2018 10:17:07
1
7
Къде е вожда им, дето се прегръща и снима с тях? Нали това са му избирателите! Да ходи да си ги оправя, нали цялата репресивна машина му е подчинена. С всеки изминал ден се виждат управленческите качества на този Боку, където едно семейство не можа да води, да не говорим за една държава.
6.
И.В.
12.10.2018 10:15:55
8
4
До 77: ела в Карнобат да видим дали има "циганин" който краде или мами. Всички от махалата са на редовна работа плащат вода ток данък имот и други данъци... моля не слагайте всички под общ знаменател. Какво да кажем за ония които блъсна 11годишно ромско дете в някое си село, където бил собственик на фармацевтична компания а? Случая се потули спряха да говорят. Ами за другия дето уби 17годишно пред дядо му и там спряха да говорят. Ама те са ( ромски или цигански деца и може да се потули) . Така ли е заради един сет карал пиян и имал фармацевтична компания мога ли да виня всички Българи?
5.
77
12.10.2018 10:06:50
0
7
на циганин не се вярва, само на сапун
4.
И.В.
12.10.2018 09:54:54
7
5
20 рокери срещу цяла махала уплашени и въоръжени с брадви роми. При самозащита недай си Боже някой от нашите (ром) ще одари някой моторист и най много да го убие. Това, че един е боклук не слагайте всички под общ знаменател.
3.
българин
12.10.2018 09:04:15
3
13
Само рокерите ще ви оправят,гадини мръсни,бой и нищо друго!
Ще убиваш невинна жена,ще се гавриш и искаш да живееш,няма как да стане,няма да го позволим!
Ще излезем на бунт,ако останеш жив копеле!!!!
2.
Ивайло
12.10.2018 08:10:02
1
15
прибирайте се във държавите откоито ви депортираха щото много мутреете по телевизора че ще колите и бесите българите дет ви хранят и поят семействата а като влязат в махалите си батки и ревете като малки момиченца на господата " полицаи " които пък се друсат с вашите гозби от наркотици не рокери ами заслужавате най бруталните рецивидисти да бъдат помилвани с мистиня от президента Радев и да бъдете изметени като есено листо само монголци крадът в големи количества изнасилват старите ни баби и точът милиарди годишно от помощи където уж е самотна майка а живее с манго таткото на децата си ама понеже не си признал детето а социалните предупреждават кога идва проверка и работата се замазва ХУБАВА ДЪРЖАВА С МЪРШАВ НАРОД картинката прекрасна
1.
тъпи мангали
12.10.2018 08:05:28
2
9
батка 2018 година е, не е 16ти век. Кой ходи на престрелка с брадва???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори