×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът Радев се срещна с комитета, за който има слухове, че ще е бъдещата му партия


Президентът Радев се срещна с комитета, за който има слухове, че ще е бъдещата му партия
Румен Радев се срещна с акад. Георги Марков и другите представители на новото сдружение без това да бъде обявено
19 Септември 2018, Сряда, 08:57 ч.
Автор: Антония Чорева, снимка: Президентство


Президентът Румен Радев се е срещнал с Инициативния комитет за единение, чийто председател е историкът Георги Марков, а членове са 32-ма учени и хора на изкуството, съобщиха от пресслужбата на президентството.

От няколко дни в политическите среди върви слух, че именно тази е партията, която ще оглави президентът.

Учени, общественици и индустриалци учредиха сдружението "Инициатива Единение". Една от основните цели на сдружението е подобряването на качеството на живот на българите.

В сдружението участват акад. Георги Марков, председателят на фондация "ТАНГРА ТанНакРа" Петко Колев, поетесата Маргарита Петкова, председателят на Националния съвет на религиозните общности Рупен Крикорян, журналистът Светослав Терзиев, съпредседателят на Дружба "Родина" Мустафа Авдиков.
Вчера сдружението и неговите цели бяха представени официално.
А самият Георги Марков упорито отрича слуховете, че би направил партия.

За срещата между Радев и Инициативния комитет не беше съобщено предварително, а след нея.

От президентсвтото дойде прессъобщението, че са се срещнали и Румен Радев е подкрепил техните идеи.

"Общество, което не съзнава смисъла от единението, е обречено и затова ви благодаря за куража да застанете зад тази градивна идея. Тя със сигурност ще срещне съпротивата на онези, които са превърнали различията в нацията и общественото противопоставяне в свой политически бизнес", е казал на срещата Радев, цитиран от прессекретариата си.
На срещата държавният глава е подчертал, че тази инициатива не може да разчита на непосредствен успех, но е важно темата за помирението с историята и националното единение да бъде заявена публично.

Радев е казал още, че българското обществото следва да интерпретира историята на основата "палачи-жертви", а не през деформиращата идеологическа призма, защото в нашата история често палачите и жертвите са разменяли местата си”.
"В нашата история, за съжаление, твърде много хора са убивали и загивали с мисълта, че го правят в името на България и това е подходът, който следва да бъде отречен". Светотатство е костите на жертвите да бъдат употребявани в злободневната политика. Аз ще подкрепя вашата инициатива и ще заема публично позиция в този смисъл", е обещал държавният глава.

А сдружението призова преди това президентът да застане, начело на „похода към единението на българите”.

Самият Радев преди две седмици имаше реч за откриване на политическия сезон, в която обяви, че е готов да изкара нацията от безвремието, в което е и „да се открият нови пътища”.
„Ако политическата класа е неспособна да се справи с проблемите на обществото, българите ще бъдат принудени да открият нови пътища. Като президент на страната, аз ще вложа силите си в отстояването на българската демокрация и ще работя за извеждането на страната в нова перспектива за развитие”, каза тогава Радев.

В категории: Политика


Флагман.БГ На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт 13/05/2024, Понеделник 17:20 0
17
Коментара по темата
17.
do 9
20.09.2018 09:52:55
1
2
da jiveeiiii komunizma ,egati kefa beshe .Nqma po hubavo ot rusiq ,samo deto nqma edin rusnak deto iska da jivee v rusiq
16.
Ганьо
20.09.2018 08:57:38
2
5
Ей,много джолани и много шербети тази партия,бе!! Импекса дава парите и те правят партия
15.
*********
20.09.2018 08:52:17
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Xaxaxaxa
20.09.2018 08:47:03
1
2
Aide pak trikove na komunqgite Tozi nomer veche go probvaha i se provaliha Partiqta na prednia im prezident Parvanov otne glasove ot sobstvenite im isbirateli i s nishto ne uspq da im pomogne i ishezna v nebitieto Sashtoto shte stane i s partiata na fatmaka
13.
патрЕот
20.09.2018 08:44:46
2
5
Да не пропуснете да си вземете и Георги Дражев, че той си няма партия вече и ще остане пак без доходи за препитание.
12.
флегман
20.09.2018 08:28:46
1
0
изоставате, бе, другите парцали от групата ви отдавна ни светнаха с новината ежк. вашта мде.
11.
ВЕФИОК
19.09.2018 23:53:45
2
5
Поредния сбирщайн от бивши ДС ченгета, верни на Москва. Същите боклуци като наличните 240 боклука в парламента. От генерал-фатмак, слуга на Кремъл, какво друго да очакваш.
10.
Турчин
19.09.2018 22:05:42
2
6
Доносниците от дпс пак дали ще го подкрепят
9.
Айдееее...
19.09.2018 22:02:25
3
7
Русофилистическите измекяри си намериха нова кочина...
8.
agent 007
19.09.2018 21:34:10
1
9
Чудя се как може българите да са толкова Тъпи и да не осъзнават с плоските си мозъци елементарни и очевадни истини:
Ние българите сме тук благодарение на нашите деди и родове- създали с кръв и пот нашата родина и род.
Те са живееели 1300 години с мисълта да умрът за род и родина !
Водели са войни ,оцелявали са в робства , възкресявали са отечеството си от пепелищата, създавали са големи семейства за да продължи рода ,работели са черната българска земя за да оцелявата столети наред !
От къде идва погрома на България и българите - най-вече след
09.09.1944 когато се заличата българските национални традиции - забранява се христянството,отнема се земята на земеделците и селяните,докарват се селяните в градовете за да създавата комунистическо общество и прочие.
Каво се случва след 2007година влизаме в Американската империя-там се създава Мултинационалното общество с педераси и джендири и се заличавата отново християнските ценности.Създава се култ към парите и страх от властимащите Монополисти ,Олигарси ,законите важат само за бедняците - милионерите и олигарсите са подчинили всички власти на демократичното общетво- парламет,съд ,пол. проку и прочие на свойте интереси...... те разпределят приходите на държавата само в свойте джобове- за род ,родина ,армия няма място в тяхната държава ,за малкия човек и семество няма живот и бъдеще
7.
*********
19.09.2018 21:22:18
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
6.
agent 007
19.09.2018 21:15:18
6
5
хората не осъжнават ,писаното в библията : "ще дойде време и хората ще почнат да се кланят на Мамона(на парите)" .Е това време дойде. не напразно се казва Цар Долар-,не напразно в Америка се казва там парите са единствената религия -всички живеят за парите !
Тази нова религия е налагана по целия свят от американската империя .Ние влезахме в нея с НАТО и ЕС- американски колонии и системи.Там националните елементи-държави,нации и пр. се заличават и се създава ново Мулти национално общество с нова неписана религия Култ към парите и материализма ! На долара е написано-ние вярваме в бог-бог=парите-и е нарисувана пирамидата на богатството .
Запомнете промяна НЯМА да има който и да дойде на власт - на глобално ниво България е част от колониалните владения на новата римска-Американска империя.
Дори да се яви някой спасител да каже истината- мнозинството ще го згази и или ще го убият или ще го вкарат в затвора невинен да изгние.Защото всички се молят на Мамона за пари ,кланят се на парите и веднага ще предадът истината .
Истината е най-големия враг на системата,затова се трият коментарите ,затова се пускат фалшиви новини и се вършат манипулации и лъжи.
Обаче подивялото за пари стадо трябва да знае ,че винаги ще има истински хора милееще и живеещи за истината, свободата и правдата и те ще се борят със злото до сетния си дъх-дори и в най-тъмните часове на света и хората-те винаги ще се борят .защото само те са истински хора и те немогат да живеят без истината и свободата
5.
agent 007
19.09.2018 20:53:42
6
9
Човека иска да спаси България ,да направи нещо за народа ,Обаче ???
Достатъчно е да се разходи по улиците на големите градове и да погледа лицата на хората- не лица на хора ,а лица на зверове и озверели човекоядци,-готови за 50 лева да дадът гласа си и за дявола само и само да изкарат 50 лева за парче салам и сирене.
Нека да се поразходи в циганските гета -там се решават изборите -там царуват циганските барони - на тях плаща власта на всеки избори -тях ли ще спасява ???
-нека се поразходи из порутеното българско село в което вилнеят циганските орди
--нека се поразходи из турските села феодално владеене на Доган и сина му Бaце Бойко
.....има ли нужда да се обрисува още и още мафиотската кочината!
Колкото и да се отрича България беше до смърта на Цар Борис III
след него България умря и още не се е родил новия Левски или Ботев който да я изкарат от гроба
4.
bgman
19.09.2018 20:39:57
6
12
Единствената партия, която може да оправи България трябва да е с членове родени след 1989 год. и то в чужбина...
3.
agent 007
19.09.2018 20:39:03
6
7
Спокойно гепиджии- г-н Радев няма да се жертва да спасява Ганя.-Защо ?
Защото Ганя е патологичен антихрист и безродник - предател на дедите си ,родоотстъпник и продажник на род и родина.Ганя е слуга на антихриста и роб на сатаната.
Ганя няма нужда от такъв Президент ,а от Поп и свещеник да пречисти гнилата му и продажна душица ! Ганя се побратими с дявола и опля божиите заръки затова вечно ще се пържи на адския огън в пъкъла и преизподнята !
2.
Story
19.09.2018 20:36:27
11
10
Ще цъфнем и ще вържем с този набеден президент.
1.
Де е Киро на КИРИЯ
19.09.2018 20:16:53
5
12
Пьлен жмел ще тая партия 2 ма масони 1 арменец и 1 помак 1поетеса и 1 джурнале .Екзактно погледнато няма никва кирия в тая партия ,язьк арменеца са е прецакал
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Пострадалият дължал пари на извършителя Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за вписване в Търговския регистър днес  На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт Национален план за борба с болестта все още липсва Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Тестът за употреба на алкохол на водача бил отрицателен Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Водачът е летял с много висока скорост по правия булевард, а след удар в дърво автомобилът буквално е разполовен Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Основната идея на форума е кандидат-гимназистите да направят своя правилен кариерен избор Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Дават субсидии за предаване на скрап на дизелови коли Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Пред съда днес Красимира Трифонова твърдеше, че давала показания под диктовка, докато в другата стая дъщеря й се раздирала от ужасни викове и крясъци Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Не е за вярване какво може да си купите с нея
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори