×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Супер скандал разтърси бургаския футбол: Легендата Радостин Кишишев нахлу при Нафтата и ги обвини, че уреждат мачовете си


Супер скандал разтърси бургаския футбол: Легендата Радостин Кишишев нахлу при Нафтата и ги обвини, че уреждат мачовете си
Кишишев е зарязал собствения си отбор вчера на ст."Черноморец" и се отправил към ст."Лазур", където е нахлул в съдийската стая. Според твърденията на хора от отбора му - за да търси някакви топки от БФС
09 Септември 2018, Неделя, 14:25 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Прийомът на махленската свада стана запазена марка на треньора на Черноморец, ще си търсим правата в съда, категорични са от щаба на Нефтохимик

Сериозен скандал разтърси бургаския футбол, след като двата градски съперника Нефтохимик и Черноморец влязоха в люта битка за първото място в Югоизточната „В” група. Вчера и зелени, и сини записаха убедителни победи в трета дивизия, но минути след приключването на срещите им избухна невиждан екшън.

Нефтохимик няма спирка – 5 от 5, Черноморец втори след убедителна победа

Старши треньорът на Черноморец – една от легендите не само на бургаския, но и на българския футбол Радостин Кишишев, е зарязал своя отбор, който с лекота победи Сокол Марково с 4:0 на помощното игрище на ст."Черноморец" и с бясна скорост се отправил към ст.”Лазур”, където вчера Нафтата се разправи с Димитровград. Според хора от ръководството на Черноморец Кишишев действително е бил на стадиона след мача, но е търсил топки, които футболният съюз изпратил по съдиите.

По твърдения на хора от щаба на шейховете Кишишев е нахлул в съдийската стая. Треньорът на Нефтохимик Диян Петков се изненадал от появата му и го попитал какво търси на ст.”Лазур”, но той му отвърнал с изключително арогантно поведения и серия от обиди към някогашния джобен халф – емблематично име за българския футбол през 90-те години.

„Освен ругатните по адрес на отбора и треньорския екип, наставникът на Черноморец отправи и обвинение, че мачовете на Нефтохимик са уредени. В тази връзка в клубът обмисля да го съди. Напада ни, защото са безсилни на футболния терен, а ние няма да толерираме подобно поведение. Прийомът на махленската свада, който стана запазена марка на Радостин Кишишев, е неприемлива”, написаха в декларация до медиите от ПФК „Нефтохимик Бургас 1962”.


„Разбираме тревожността на ръководството на Черноморец от спортното превъзходство на Нефтохимик, но успехите се постигат с работа върху собствения отбор, а не с провокации към конкурентите. Спорадичните прояви на вербална агресия на Кишишев внасят разнообразие в нашия работен процес, но те имат лошо влияние върху цялостния спортен климат в града”, допълват от Нефтохимик.

Днес стана ясно, че заради подигравката с феновете на Черноморец по време на градското дерби с Нефтохимик през август, четирима общински съветници – от групата на Реформаторския блок са внесли искане до ОбС да смени ръководството на шейховете. Нефтохимик е общински клуб и Съветът на директорите му се утвърждава от ОбС-Бургас.

Нафтата разби Черноморец в дербито, феновете им се изгавриха с градския съперник

В категории: На терена , Спорт


52
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
52
Коментара по темата
52.
До 51
12.09.2018 07:31:31
0
0
Ей градски за нас дали сме селяни не знам, ама я преведи какво написа, че вашето село явно го няма на картата и използвате непознати за съвременните българи думички.
51.
Дейба селяците
12.09.2018 06:56:50
1
2
Селски отбори с 5 фена на кале се заплашват.
50.
do 49
11.09.2018 11:52:08
4
0
ей мърша къде да дойда да ме разцепиш ве майка ти тъпа насрана да еба кажи кога и къде ве мама ви насрана
49.
48
11.09.2018 09:37:15
2
3
Ei shte razcepq mazut prost kat si sam mulchish kat mishka shte qdem tupalki ot koi ve. Ai kato ti gledam pisaniqta mi napomnqsh na nqkoi.
48.
*********
11.09.2018 09:06:28
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
47.
хахаха
11.09.2018 07:07:12
2
6
Диян не може да стъпи намалкия пръст на Радостин.Нито на мачове нито на пари.
46.
Декатлон
11.09.2018 00:15:10
1
7
На тия кой им пише позициите. На всяка манджа излизат с официална позиция. Пишат за спортсменство, докато разхвърлят вмирисана риба в сектора за гости. Селски изпълнения. Били със спортно техническо превъзходство, а мълчат като мушнати гайди, когато юношите ни ги мажат на филия в родното им Българово.
45.
Жоан
10.09.2018 18:57:49
1
7
От този материал не става ясно кой крив, кой прав. От тази дописка става ясно колко нескопосани PR-и шетат в този град.
44.
морски
10.09.2018 17:01:48
1
4
Само да припомня, че Черноморец игра със Сокол (Марково), а само преди 2-3 кръга Сокол домакинства и падна с 0:1 от Нефтохимик. Твърде възможно някой от Сокол от дума на дума да е изтървал някои пикантни подробности около мача им с Нефтохимик и на Кишиша оттам да му е завряло л******.
43.
Само Черноморец!
10.09.2018 14:08:10
0
6
Гаври се защото когато дойде седмица преди да го вземат мазутите му казаха, че си имаме треньор на мъжкия отбор, както и на всички юношески гарнитури . Имало господ да не го вземат нашите тоя измислен герой. Сега трепери да не го изритат от там, че ще стои гладен,толкова е кадърен, че всеки вика вземи го ти.
42.
Черноморец
10.09.2018 13:55:13
0
8
Глупава постъпка на Кишишев, още повече като ги знае тия какви ревльовци са. Да кажат тия измислени герои джуджета, зидаровски шматки, лимонади и тн, имало ли е проблем, когато са идвали в Акациите. Щото един с немита коса, преди редовно висеше на наши мачове по окръжните. Що?
Крадеца вика дръжте крадеца.
А на диян(малък човек с малка буква) наистина не му прави чест, постоянно да се опитва да се гаври с отбора дал му път към големият футбол, ама неблагодарници кво да ги правиш, барабар и ония зидаровски шеф на облаците. Идва края на годината. Тик-так-тик-так.
41.
Истината и само ИСТИНАТА
10.09.2018 13:04:15
2
9
Откакто дебелият.Николай Тодоров със скъпият му приятел Джамбазов се наместиха в нашата Нафтичка всичко се преобърна надолу.Изпадания,скандали,съмнения за тото и уредени мачове,и забележете и двамата отново са в Нефтохимик.Е как да стане,хората не са малоумни,нито феновете.Докато тези тумори са в Нефтохимик заедно с шараните които всички знаем.ще сме за подигравка и майтап на Бургас.
40.
*********
10.09.2018 12:53:30
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
До 37
10.09.2018 12:35:18
2
13
За разлика от вашите селски свади на нашия стадион и да дойде който и да е от вашите ръководители няма да ни направи впечатление.
Радостин беше на нашия стадион до последно, поздрави си момчетата даже снимки с малки фенове имаше.
Уговорката да се вземат топките и да се разпишат протоколите е станала без на някой да му хруне че има комплексирани хора като Диян Петков, които ще решат че някой ходи там СЛЕД КРАЯ НА МАЧА МУ, да влияе на нещо си.
Кишишев е на светлинни години от селския манталитет на ДИЯН ПЕТКОВ за да се занимава с евтини провокации.
Колкото до победите,няколко пъти ви се казаха причините.
Иначе знаем че ви боли, свършиха парите да си плащате за победи, не успяхте да дръпнете с точки. Ние идваме от А окр, вие от Б гр. колко да сме зле, а?
И Радостин е треньор, не е мишка като целия ви щаб от ревльовци
38.
Do 37
10.09.2018 12:35:00
0
5
Chist kusmet si beshe 3 sluchaini gola 2riq ot zasada. Vie ste otbor igral 1 godina v b grupa igrachite sa sformirali nqkvo qdro I mnogo stranno oshte purviq Kruger sreshtu chernomorec kotio novosformiran otbor. A vtoriq sezon ako zapochnete shte vidim koi e po-dobriq.
37.
До 34 и 35
10.09.2018 12:06:10
6
5
На стадиона няма пречка да ходи, друг е въпроса той отбор няма ли си. Аз не съм чул за такъв случай в света, треньор на даден отбор, вместо да поздрави футболистите си след мача, да направи кратък разбор и да даде указания за следващата тренировка, той да запали колата и 10 мин. по-късно да е на стадиона на прекия си конкурент и да се забърква в скандали. Само си представям какво щеше да бъде, ако Диян Петков беше отишъл на стадиона в Акациите, докато още футболистите се преобличат и да беше влязъл в спорове с Костадин Марков, примерно.

Хайде малко по-сериозно! Очевидно Кишишев или е търсил провокация или му липса елементарна преценка за приличие и такт. Нямаш място там! И още по-малко ти е работа да сипеш обвинения без да си гледал мача. Напълно неприемливо е такова поведение и всеки го разбира.

Иначе, наистина е доста любопитно как Нефтохимик отнася Черноморец с 3:0, а после този Черноморец бие наред останалите. Някак... странно е. В директния мач си бил кръгла нула, но после рязко си се засилил... Дано наистина всичко се решава на терена!
36.
До 33
10.09.2018 11:53:53
3
2
Факт е, че Кишишев е бил на Лазур веднага след мач на Нефтохимик, така че е ясно откъде тръгва провокацията. Дали е умишлено - не знам, но най-малкото спортната етика и колегиалност не го предполагат. Колкото до стадиона - официално Събев няма нищо общо. Подозирам, че вече и неофициално е бита карта.
35.
do 32
10.09.2018 11:36:13
0
4
Разумен си явно. Значи може да се води комуникация с теб. Според теб, има ли наредба, която може да забрани на Кишишев да бъде на стадион Лазур. И друго - забравете, че Кишишев е влизал в съдийската стая. Не отговаря на истината това. Ако Кишишев е отишъл там, е отишъл директно след мача но, т.е времето за пътуване от Акциите до Лазур означават минимум 10 минути след мача. Е, как Кишишев би влиял на изхода на вашия мач, или би имал някаква пряка намеса в него ?
Що се касае за сравнението с Димитровград. Бих казал, че Раднево седяха по-добре от вас на терена, но ги бихме, а разликата между мачовете ни с вас и този в Раднево бяха точно 6 момчета в титулярния отбор. Все пак ни победихте в неподходящ за нас момент, но така или иначе победата си е ваша - наслаждавайте се, ние чакаме следващите мачове.
34.
do 32
10.09.2018 11:35:42
0
5
Разумен си явно. Значи може да се води комуникация с теб. Според теб, има ли наредба, която може да забрани на Кишишев да бъде на стадион Лазур. И друго - забравете, че Кишишев е влизал в съдийската стая. Не отговаря на истината това. Ако Кишишев е отишъл там, е отишъл директно след мача но, т.е времето за пътуване от Акциите до Лазур означават минимум 10 минути след мача. Е, как Кишишев би влиял на изхода на вашия мач, или би имал някаква пряка намеса в него ?
Що се касае за сравнението с Димитровград. Бих казал, че Раднево седяха по-добре от вас на терена, но ги бихме, а разликата между мачовете ни с вас и този в Раднево бяха точно 6 момчета в титулярния отбор. Все пак ни победихте в неподходящ за нас момент, но така или иначе победата си е ваша - наслаждавайте се, ние чакаме следващите мачове.
33.
До 32
10.09.2018 11:35:07
2
8
Ти четеш ли коментарите, или само измислиците на кравата Божидарова.
Радостин си беше до последно на Акации и е отишъл на Лазур след края и на техния мач.
Били са ни по лесно от Димитровград защото ни е първи мач,нормално да имате психологически превес, ако сега ви хванат ще ви мятат като прани гащи, затова си уредихте да е първи мач с нас.
Диян Петков и Николай Кръстев са най - големите боклуци във Бургас и понеже вратите на акулите за завинаги и тотално затворени за тях сега умират от страх да не се затрие отборченцето. Радостин без провокация няма да тръгне да им говори, а и дали изобщо е говорил е съмнително. Просто Нефтохимик искат да излезнат от анонимност за малко та се надяват със скандали да стане. Дано на другия домакински мач някой се сети че играят изобщо.
Мача на мазута е приключил, той отива да си разпише документите, ст. Лазур е на Събев никой не може да казва кой да ходи и не там. Точка.
32.
www
10.09.2018 11:15:38
3
6
Много интересно какво въобще е правил Кишишев точно по това време там. Някак си е много... непрофесионално да влизаш при съдиите след мач на прекия ти конкурент. Естествено, че е потенциален конфликт, да не говорим, че със съдиите въобще не следва да има контакт никой. То и футболния съюз такъв, ако по тях е пратил топки, а не по някой куриер, примерно, но като старши-треньор да зарежеш твоя отбор, който играе мач и да отидеш на стадиона на съперника... Не го разбирам. Черноморец домакин нямат ли, Кишишев склададжия ли е?

Друг е въпроса, след като не е гледал мача, какви обвинения отправя. И на кой - в Нефтохимик са също имена като Диян Петков, Станимир Димитров, Николай Кръстев, не му отива да се държи така към бившите си съотборници. Най-малкото, Нефтохимик победи Черноморец доста по-лесно от Димитровград.

Иначе, тия заплахи със съд са глупави. Винаги когато някой, който не е юрист, тръгне да заплашва със съд, звучи несериозно. Кишишев въобще не е имал работа там и се е изложил с действията си, но за съд работата не е. Всеки да си гледа отбора и да не търси провокации, нивото е достатъчно ниско, за да се излагаме още.
31.
бургазлия
10.09.2018 10:59:57
1
9
До мазутите. Стадиона в Лазур не е строен за Нефтохимик, набийте си го в зелените кратуни. Погледнете историята. Храм ви е друг път. Отбор Нефтохимик заиграва там 14 години след построяването му и това е преименувания Локо Бургас, чийто стадион е разрушен при строежа на надлеза Вл. Павлов и за да спасят отбора му сменят името по името на стадиона, който се казва по това време Нефтохимик и го местят да играе там. Стадиона е строен за нефтохимиците работещи в Нефтозавода, а не за някакъв футболен отбор Нефтохимик. Самия Черноморец е играл дълго време там далеч преди Нефтохимик.
30.
до 25
10.09.2018 10:43:14
1
6
Прочетете го този....Бухаха хахахха.
От Нафтата за нафтата. Хахахаха/
29.
do 27
10.09.2018 10:41:27
1
4
Това сте вие. Сентенцията ви за живота точно това и само това може да измъдри. Хем жалка, хем смешна работа. Кой да ви вземе на сериозно...
И все пак сполай ти, вие които сте свикнали само да вземате, щом кур предлагате - пак е нещо. Може да стане хора от вас.
28.
do 23
10.09.2018 10:38:54
2
7
Да 23. Живеете в мантрите си.
Ощипете се и се събудете. Още ли не сте проумели, че стадионът ви беше изтъргуван и продаден от същия оня, който ви го построи. Питам те тогава - защо плащате наем на Лазур днес, защо играхте в Българово миналия сезон ? Явно си мислите, че Лазур се води по право ваш. Ами не е. И ст. Черноморец вече не е наш. Черноморец 19191 ли ти е виновен ? Странни ахмаци сте. Защо не насочвате агресията си където трябва, а я търсите сред хлапаци с шалове на Черноморец ? Знаеш ли защо ? Защото сте жалки, смешни и разбирате, че сте бита карта. Бургас ви разбра и малкото симпатия, която запазихте, сами си я унищожихте. Сами си копаете дупката и вместо да проумеете истината и да си гледате отбора, вие губите енергия да гоните мухите и да се зъбите ( когато сте поне глутница де) на беззащитни и невръстни фенове на Черноморец. Наливат ви в лейките неистини и ви нахъсват, като ония кучета, които освен да късат на месо - друго не могат. Къде ви отидоха спонсорите ? Филипов моабет направи, като ви остави, Бошнаците се наиграха покрай голите ви обещания, но покрай общината, която ви се яви гарант поне малко избиха ресурса хвърлен на вятъра. Престанете с тъпизмите си, чрез които сеете само омраза, защото не сте в реалността. Черноморец не играе на Лазур от 5 години. Стана ли ваш стадионът?Вие сами се обсебвате в нереалност. Знам, какви ги бръщолевите и на децата в школата си, но със сигурност младите са по-умни от вас и лесно връзват нишката на това, че Нефтохимик е бил Нефтохимик, само когато зад гърба му имаше НХК и маса отклонена държавна пара. Да, младите и лесно връзват, защо марката Черноморец под абривиатурата ПСФК беше използвана за убиването на футбола в града. Използваха е същите тези, които и вас затриха. Защо там не скачате, а на невръстните дечица и беззащитни хорица. Иначе не, не съм наглец - реалист съм, защото мисля с главата си, а не със задника си. Време е и вие да си изкарате главите от пясъка, защото задниците ви са навън, а докато са там - значи всеки може да се възползва от тях.
И друго пич. Този Черноморец 1919 се припознава отново от много хора, защото за разлика от вас този отбор тръгна от Б окръжна, и сам си извъряв пътят до А група. Вие не можахте, защото при първия удобен случай взехте лиценза, поканиха ви в А и се смъкнахте, като гащи на букаи за да докажете старата максима, че изкуственото никога няма да замести естественото. Грандоманските ви, но без покритие стремежи ви докараха до там, че само вие да се взимате на сериозно, а бизнесът вече да бяга от вас. Кой иска да плаща зулумите ви? Никой, а най-интересното е, че даже не ви иде на ум, че агресията, която вашето ръководство явно толерира ви убива.
27.
<N>
10.09.2018 10:26:56
6
3
KUR ZA SHARANAA
26.
Не така брат!
10.09.2018 10:25:18
2
6
Браво Тинка! Нафтата треперят че като се появиш и поговориш с децата може да се преместят в Черноморец. Господинов ако е в Черноморец и той ще дръпне деца. Нервни са нафтата - очаквано!
25.
ха ха ха
10.09.2018 10:11:06
8
6
Бре, много активни тия шарани в нета бе. Ми то като не могат на терена, тука се вихрят. Колкото до стадиона, май не ви отърва да помните, че стадиона в Лазур е построен от Нафтата и за Нафтата.
24.
Джото
10.09.2018 10:00:45
1
8
Провокации в стил мазните ... Диянчо що не каже как се предлагаше сам за треньор на Черноморец ?
23.
До 21
10.09.2018 09:58:28
7
5
Какво прави Нефтохимик в Лазур ли бе, наглец? Не ви ли стигна толкова години, че бяхте като паразите на същия този стадион? Малко срам нямате ли?
22.
Ei mazutiii
10.09.2018 09:43:02
5
7
Ще умрете от страх мазутни изчадия, 5 години това сте, тва ви е историята 5 години. Имате 10 фена дет се дървят и на един мач не са отишли, а това са едни долни провокации на умиращи страхливци.
21.
az
10.09.2018 09:37:54
4
7
Тинката беше през целия мач на стадиона, въпреки че наистина можеше да си тръгне след 40-тата минута, когато акулите вече си бяха свършили работата. Не знам тази статия с каква презумпция е писана и защо така се представят нещата. Пък и се питам, в качеството си на какви мазутите ще "решават" кой ще влиза на Лазур, като самите те са поканени там, а наемът им го плащаме всички ние. Вместо да са по-ниски от тревата, те в типичния си стил се взимат на сериозно. Ама така е било и така ще бъде - поканиш ли селяка у дома, сетне не можеш го изгони от там.
20.
do 5
10.09.2018 09:31:07
2
6
Фантата е при вас ве каунь.
Даже не знаеш,кой ви е шефът.
19.
Хаха
10.09.2018 08:27:17
12
5
Легенда.... :))))))))))
Ква легенда бе..?
18.
Черноморец
10.09.2018 08:21:47
4
11
Тинката беше на стадиона до последния съдийски сигнал и това е още една лъжа която над 400 човека на ст.Черноморец могат да потвърдят, че е такава. Флагманнннн вие сте трагедия.
17.
Черноморец
10.09.2018 08:19:35
4
12
Ние пък ще съдим флагман за обида към Кишишев. Махленски стил има Божидарова която той беше направил смешна и сега търси отплата за селската си чест.
Много добре знаят от мазута, че има да се разписват протоколи и трябва някой от ръководството да отиде да го направи и типично по селски са използвали това. Нека да съдят, да ги видим, смешни хора. Не им станаха схемите и са изнервени зелени човечета.
16.
Браво
10.09.2018 07:27:01
7
13
Точно така Тинка никаква аванта на мазута
15.
Пурко
10.09.2018 00:17:22
10
13
Кур за мазута
14.
*********
09.09.2018 23:33:13
4
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Акула
09.09.2018 23:32:13
5
20
Ще мечтаете за такъв човек като Кишила.за това сте на тоя хал.надолу и само надолу вървите.с теб сме Тинка.
12.
Уникална снимка на статията
09.09.2018 23:21:19
11
5
Тинката: "Още една от тая домашната"
хахаххахха
11.
Синя акула
09.09.2018 23:20:11
8
20
Не цапайте с мазут тази светиня Тинка та.
Знам, че искате да излезете от анонимността, но не по този начин.
А като се срещнем в директния двубой, ще ви отнесем като куцо пиле домат.
10.
оп
09.09.2018 23:11:58
7
21
Тинка , другия път със шамарите да ги е*а и цървулите . Живеят на гърба на кмета ама вижда им се края.
9.
《N》
09.09.2018 22:51:41
19
13
Брей,трябвало някой да вземе топките,тоя от кога стана и домакин на отбора бе,освен ,че не става и да треньор
8.
do nomer 5
09.09.2018 22:37:44
5
24
Да, да, Кишишев изобщо не го биваше като футболист - играл на Световно, играл на Европейско, с 200 мача в Англия и 9 сезона във Висшата лига. Кишишев е над нивото на селските експерти в Бургас като постижения, като успехи и като манталитет. Когато някой постигне победи като титуляр срещу Арсенал, Челси, Ливърпул, Тотнъм, пак се обади палавнико
7.
20%
09.09.2018 22:28:31
5
14
Селяните да поразгледат картата на Бургас. Да видят къде е Комлука, къде са Акациите, къде са другите бургаски квартали. Да се научат да се ориентират, да не се излагат като оня, 5-ия селянин
6.
Georgi
09.09.2018 22:21:22
11
19
Браво Тинка...махайте тодоров мишока и цигането джамбазов.долен мангал
5.
ха ха ха
09.09.2018 22:08:01
20
17
Фанта, манта, всичките малоумници са събрани в Комлука. Барабар с кишишчето, дето и като футболист не го биваше. Пък за треньор да не говорим.
4.
ФАНТА ФЕН
09.09.2018 22:01:16
9
12
Скалъпена история . Много добре всички са знаели,че човек от Черноморец ще трябва да дойде да вземе топките прати от БФС за школата на Черноморец и се възползваха от момента да направят скандала .
Понеже пък Кишишев си е кибритлия селяните като се нахвърлили да го обиждат той не си е мълчал и ги е насмел . Сега реват по медиите и раздухват случая , като се изкарват жертви в случка , в която са били само неми свидетели
3.
ФАНТА ФЕН
09.09.2018 21:58:11
13
14
Скалъпена история от неградския отбор . Много добре всички са знаели,че човек от Черноморец ще трябва да дойде да вземе топките прати от БФС за школата на Черноморец и се възползваха от момента да направят скандала .
Понеже пък Кишишев си е кибритлия селяните като се нахвърлили да го обиждат той не си е мълчал и ги е насмел . Сега реват по медиите и раздухват случая , като се изкарват жертви в случак , в кочто са били само неми свидетели
2.
ФАНТА ФЕН
09.09.2018 21:57:12
11
17
Скалъпена история от неградския отбор . Много добре всички са знаели,че човек от Черноморец ще трябва да дойде да вземе топките прати от БФС за школата на Черноморец и се възползваха от момента да направят скандала .
Понеже пък Кишишев си е кибритлия селяните като се нахвърлили да го обиждат той не си е мълчал и ги е насмел . Сега реват по медиите и раздухват случая , като се изкарват жертви в случак , в кочто са били само неми свидетели
1.
Бургазлия
09.09.2018 21:50:29
17
23
Мачкай Тинка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори