×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нафтата разби Черноморец в дербито, феновете им се изгавриха с градския съперник


Нафтата разби Черноморец в дербито, феновете им се изгавриха с градския съперник
На Лазур замириса на футбол днес, имаше и емоция на трибуните, а Нафтата взе първото градско дерби на ниво аматьорски футбол
11 Август 2018, Събота, 14:27 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Разхвърляха вмирисана риба в сектора ни, жалва се силният човек в клуба Костадин Марков

Нефтохимик 1962 по категоричен начин надигра Черноморец 1919 и спечели първото градско дерби за сезона с 3:0.

Срещата се игра пред около 1 000 зрители на стадион „Лазур”. Това бе исторически първи мач между двата тима на ниво аматьорски футбол.



Освен на терена, емоция имаше и на трибуните. Двубоят се проведе при изключително необичайна организация. От целия стадион „Лазур”, който побира към 20 хил.зрители отворен бе единствено сектор „В”, където бяха и официалните лица, и агитките на двата отбора, разбира се разделени от солидна буферна зона.


Тези фенове на Нафтата нажежиха страстите на трибуните и тръгнаха към агитката на Черноморец, но бяха спрени от полицията







Ултрасите на гостуващия „Черноморец” бяха разположени в ъгъла, откъм сектор „Б”, а минути след започването на срещата силния човек в клуба Костадин Марков определи организацията за „селска” и сигнализира, че в зоната им имало разхвърляна „вмирисана риба”.



„Не сме правили нищо”, категоричен бе изп.директор на Нафтата Николай Тодоров. По думите му отворен бил единствено сектор „В”, защото клубът можел да си позволи само толкова – плащал частичен наем за спортното съоръжение, който дори не включвал използването на съблекалните в сектор „А”.

Емоция имаше и на трибуните и тя донякъде напомни на годините, когато двата отбора имаха сблъсъци в елита.

Чисто футболно първото полувреме бе на ниво. Нефтохимик успя да открие резултата още във 2-ата минута, след като завърналият се голаджия Диян Христов-Терминатора с глава засече центриране и опъна мрежата на акулите. В 29-ата минута Терминатора покачи на 2:0, а класическото 3:0 в 42-ата минута оформи друг опитен играч Цветан Филипов.



През второто полувреме символичните домакини намалиха оборотите, Черноморец се опитваше да стигне до гол, но футболистите на Радостин Кишишев изглежда не бяха се отърсили от шоковите 30 минути на първата част и така и не успяха да направят нищо сериозно.



След тази победа Нефтохимик взе психологическо предимство в битката за първото място на Югоизток. Припомняме, че тази година се очертава интригуващ шампионат в третия ешалон. Освен Черноморец и Нафтата, амбиции има и Созопол.

В категории: На терена , Спорт


85
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
85
Коментара по темата
85.
Огорчен
13.08.2018 22:45:39
1
7
Срам за община Бургас,че се е ангажирал с това подобие на клуб и ръководството срамещи нашия град.Бургас си има отбор и цвят.
84.
ФАНТА ФЕН
13.08.2018 13:34:10
0
8
Даже след 10 минута сектора на нафтата се влизаше без пари , защото организатора на събитието беше крайно неподготвен .
Така "гостуващите" фенове плащаха билети по 3 и 5 лева , докато "домакините" влязоха безплатно голяма част .
83.
do 81
13.08.2018 09:06:23
0
9
Вие доказвате, че сте безродници и не сте на този свят. даже не знаете, кой ви плаща. Плащаме ви всички ние. Няколко пъти общината се пари с вас, но е така. Когато не си бъркаш в джобчето, а използваш общински средства - може да ги харчиш, колкото искаш. Време е обаче бургазлии да секнат тази практика - един град да плаща за един заводско-селски отбор. Нерде Бургас, нерде Нефтохимик ?
82.
Междуградски
13.08.2018 00:22:06
1
8
В Черноморец общински средства няма, общински отбор е Нефтохимик.
81.
gradski
13.08.2018 00:17:41
6
1
Като видиш "силните" в тези клубове разбираш защо са там където са тези отбори. Иначе смешните агитки от по 20-на фена на отчет при куките евала. Да се разпускат и нито лев от община.
80.
do 64
12.08.2018 20:58:46
0
17
Аз съм друг и най-вероятно съм на годините на баща ти. Черноморец ми е отбора от детството. За знамената. Първо ни бяха отнети тези с дръжките, а ако ти направи впечарление полицията беше струпана при нас. Претърсени бяхме до дупка, докато странно при вас бяха внесени и бомбички, и факли. Както и да е. С цел да няма излишни провокации съблюдавахме за по-рисковите си фенове. Вече ако искаш някаква битка с тях - не е стадиона мястото. Чуйте се, разберете се, и ако има мераклии - бийте се. Ние в живота сме се били, били, че до там да плащаме заплати на такива, като вас. Впрочем мой работник ви е фен,поздравих го за победата, но му казах, че ще мус късам ушите, ако го видя сред ония диви прасета, които се бяха запътили към нас с някаква алогична и неясна цел. Иначе в агитката може да ти се е сторило, че сте били значими, но с оглед на претенциите ви ще си позволя приятелски да ви кажа, че сте по-скоро смешни и жалки. Ние, никога няма да се подведем по провокациите на 5-6 ваши заблудени и явно нищожни в живота фенове. Футболът е празник, футболът е за забавление, пък точно на теб да ти се обясняваме, защо не сме пеели е нелепо. Що се касае за подминаването ( въпреки, че не пишеш на мен )...Ами, какво искаш младеж. Да ти бия два шамара на всяко виждане ??? Защо? Може и да си ги заслужаваш най-вероятно, но нито мозъчните ми гънки са гладки, колкото твоите, нито си ми на дереджето, въобще да контактувам с теб. Разбирам, че може и да си един от ония диви прасета тъпчещи по седалките, може и да си оня фен, който след края на мача показваше средни пръсти, които най-вероятно току-що бе извадил от отверстието си. Каква комуникация може да искате от хора, които са на друго ментално ниво от вас. Търсете си себеподобни и си играйте с тях. Тъкмо ще се изредят половината села от зона Пловдив тук - вживейте се с тях, побийте се с тях, премерете сили с тях, но знай - от тъпаци бая бой може да ядете, а по селата не са, като нас феновете на Черноморец - там ще ви бият, а вие ще виете, като отманлийски чакали. Иначе чисто човешки - ви съжалявам. Вие ( не феновете на Нафтата, а "фенчетата") тепърва ще ядете шамарите на този живот. Дано си ме рабрал правилно, защото пиша, за ония шамари, които неподготвените и аутсайдерите получават. С агресията си вие показвате само безсилието си. Вашето спасение е глутницата, а когато я напуснете ви се ще да сте къртици и да сте под земята. С поздрави - фен на Черноморец и стар жител на Бургас.
79.
До 51
12.08.2018 20:45:39
0
5
Че не си от Бургас е ясно.
78.
do 51
12.08.2018 20:35:19
0
5
Ти си за агитката на мазута - селяните извън Бургас са сбрани там.
77.
Higihih
12.08.2018 20:31:10
0
5
Абе палячовци със седалките ли се биете да ви еба смешките вчерашни дрисльовци и тоя клошар плешивия някъв ментор озъптител ли го раздава. Пълен смях. Бахти късметлиите сте че няма реално почти никой срещу вас. Иначе сте пътници :)
76.
бургазлия
12.08.2018 20:14:53
0
16
do 69: Последния юридически правоприемник на Нефтохимик - Черноморец (Поморие) не получава професионален лиценз през 2012 год. и е закрит, което е и фактическия край на историята на Нефтохимик. Сегашният "Нефтохимик" е смесица от няколко новосъздадени клуба и сдружения,които си изброил и които нямат никаква юридическа връзка с оригиналния Нефтохимик, ако за "оригинален" броим този отбор от 90-те години. Това със прехвърлянето на нематериалните активи са тинтири-минтири за пред по-семплата част от феновете.
Засега никой не е предявил претенции и не е представил доказателства, че е наследник на Черноморец(Поморие), който е правоприемник на Нафекс, през Нефтохимик и т.н. до първоначалния отбор Строител(Камено) от 1962 год, трансформиран като работнически отбор на Нефтозавода и прехвърлен в Бургас около 2 години по-късно. Много е съмнителна, по-точно почти сигурно е че няма правомерна юридическа връзка между съществувалия няколко години през 60-те работнически отбор Строител/Нефтохимик и Нефтохимик, който заиграва на стадиона в Лазур през 1981 г. Това е всъщност преименувания по средата на първенството Локомотив(Бургас), който заиграва и на негово място в Б група. Дотогава, а и след това стадиона е ползван като втори стадион на Черноморец и за организирането на различни мероприятия от работническия и масовия спорт. По това време дори не е търсена връзка между този отбор от 60-те и новосъздадения, по-точно преименувания отбор. Отбора приема името не на отбора Нефтохимик от 60-те година, а името на стадиона, на който заиграва, а връзката му от отбора от 60-те Нефтохимик е по-скоро съвпадения на имена, отколкото нещо повече. Тази схема е измислена от местните секретари на БКП за да бъде спасен традиционния 2-ри отбор на Бургас - Локомотив, чийто стадион е разрушен при строителството на автомобилния надлез Вл. Павлов. Този отбор, както и предишните съществуват под шапката на ДФС :Черноморец"(Бургас), т.е. са сателити на Черноморец. Най-вярното начало на Нефтохимик е 1986 г., когато отбора е пререгистриран и получава самостоятелна юридическа регистрация.
Или накратко - историята на Нефтохимик от 90-те започва през 1986 г. и приключва през 2012 год. като Черноморец (Поморие).
Има и алтернативно виждане по въпроса - че не е важна юридическата правоприемственост, а "оригинален" е отбора припознат от феновете. Тогава ако приемем онези в левия сектор на вчерашния мач за фенове, то Строител (Камено) все още съществува.
75.
Бургазлия
12.08.2018 19:44:30
1
9
Нека кмета се замисли как и къде дава пари.на какви лумпени и какво органично ръководство в клуба,който няма нищо общо с Бургас.време е да се спре тази подигравка с бургазлии.ние си имаме отбор,и то на близо 100години.
74.
Никола Димитров
12.08.2018 19:24:57
2
8
Това лято доведоха две семейства германци да летуват у нас. Показах им прелестите на моята Родина. Хората останаха очаровани от страната ни и от Бургас. В предпоследния ден ги закара на местното дерби, тъй като често ходим на мачове на Дармщат. Бяхме в сектора за гости, като първо трябваше да чакаме 45 минути за билет и влязох ме в средата на 1-вото полувреме. В сектора ни имаше разхвърляна развалена риба. Останахме Шокирани. Не мога да проумея така ли се организират срещите на Общинския отбор. Добре поне, че видях много стари бургаски лица, но обидата от тая излагация остава. Бургас е много променен, създава се Красива градска среда, но прасета са станали повече от хората.
73.
Едно въпросче2
12.08.2018 19:22:19
1
9
Някой РОЗОВ файтър може ли да каже:
1.какво означава името нефтохимик?
2.какво означава емблемата,какво е изобразено на нея?
3.защо и от кога цветът е зелен,какво символизира този цвят?
4.къде и как и от кого е създаден заводския отбор?
Или това не е по вашата"специалност"
72.
Green Fighters
12.08.2018 18:11:14
12
5
Бити и на терена, и на трибуните, и преди мача, и след мача. Жалко цаци
71.
Ss
12.08.2018 17:36:50
4
8
Една ЛЪЖА,повторена сто пъти,става нефтохимик
70.
фанта фен
12.08.2018 17:05:50
5
4
ех мниго разбиратели се навъдихте, айде коментирайте си факлите и бомбичките че повечето сте торби мазни нефтозаводски начело с ник8лайчо фантата и свитата му фенразбиратели, нали ви видяхме жалките футболисчета да им се схващат краченцата,ще видим кой ще се смее последен.
69.
Едно въпросче
12.08.2018 16:20:30
9
13
С кой игра Черноморец?
а)нафтекс
б)Атлетик 2007
в)мастер 2009
г)фк Бургас
д)локо(джамбаз)
е)снц нефтохимик-Бургас създаден 2014 г.
ж)пфк нефтохимик1962
з)снц"футболен клуб нефтохимик Бургас-1962"
Жокер:снц нефтохимик-Бургас,който е създаден преди 4 години през 2014 година се води наследник на пфк нефтохимик1962
Втори Жокер:нефтохимик е ПРИЕМНИК на историята и традициите на Мастер създаден през 2009година.На 11юни 2015 година ФК Бургас е пррименуван на нефтохимик 1962( Бургас)
68.
Баче Кико
12.08.2018 15:36:40
5
9
1962, гледах в тубата един клип след гол на Нефтохимик и има усещането, че ако не броим агитката останалата част от тези 80%, за които спомнаваш, са се радвали много прикрито, вътрешно в себе си :))
67.
Ss
12.08.2018 15:17:38
1
9
То николайчо тодоров бе и категоричен,че не познава и биячът на жени,помакът пикоман манол петров,нали.А им изкочи снимка на двамцата прегърнати като влюбени гълъбчета нали така.
66.
Nafta
12.08.2018 14:17:41
4
4
Чудесно дерби се получи, страхотна подкрепа за Нефтохимик. Нивото на футбола - много ниско, но се очакваше, все пак В група. Жалко за стадиона наистина... превръща се в развалина с много бързи темпове. :(
65.
1962
12.08.2018 14:11:45
11
7
Аххх колко жалко е да си шаран. И нека да ви напомня, че късата памет не е чиста съвест. Пишете си, само това ви остана. Комнетирате кой какво правил, кой за кого бил, а защо не си коментирате отбора? К`во ви пука хората за кой са ? Странно при трите гола 80% от хората в сектор Б се радваха, явно сте слепи.. А победа кога? След третия гол се прибрахте ня сянка ? Защо не се чухте цял мач ? Все някой ви е крив на вас.ЗАщо не комнетирате мача? Има си полиция тя да си реагира както сметне за добре ! Някой пострадал имаше ли? На Диян трябва краката да му целувате, че ни прибра второто полувреме, отличници такива !!! А 2 на 3 помните ли го ? Боли ли ?
64.
54
12.08.2018 12:16:04
5
5
шматкее, ти четеш ли въобще кво пиша или не можеш? питах те, колко бяхте като спориш, че не сте били 30 човека? къде ви бяха знамената? защо не изпяхте 1 песен? за 3 път питам и още не получавам отговор..аутсайдера си ти, защото плямпаш пред компа, а на живо подминаваш и се правиш на приятно разсеян(сам си го каза) вместо да застанеш зад думите си..
63.
Черноморец
12.08.2018 12:10:06
4
1
Ивайло скрий се бе затворник крадлив.
62.
*********
12.08.2018 11:58:48
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
61.
пловдивчанин
12.08.2018 11:47:25
11
19
Оказах се в Бургас по това време, научих за мача и ходих да го гледам. Какво ми направи впечатление като неутрален зрител. Първо, качеството на футбола ми се стори много зле, дори и за В група, макар че нямам много впечатления от това ниво. Второ, публиката според мен беше между 2000 и 2500 души. Всичко беше точно с изключение на 10-15 идиотчета от Нефтохимик, които явно бяха дошли не да гледат мача, а да си избиват комплексите. Трето, разбрах, че бургаската публика е основно за Черноморец, макар че предварително си мислех друго. Освен агитката, на практика никой от останалата част от стадиона не се радваше на головете им. И последно, жалко за бившия стадион-красавец, жалка картинка е, явно отива на кино.
60.
Бургазлия
12.08.2018 11:25:00
5
8
Само на мен ли ми изглежда, че Кишишев е ударил едно.
59.
ММ
12.08.2018 11:17:33
0
8
Тук нещо не разбирам. По цял свят хората ходят да гледат футбол за да се забавляват, да подкрепят своя отбор, да се срещнат с други хора като тях. В България хората ходят на стадиона за да се бият, да чупят, да си показват комплексите. Това не е само в България, това е по целите Балкани. Не съм за нито един отбор, но винаги ви е правило впечатлениеи е че феновете на Нафтата са някакви нацепени татуирани батки, които проявяват агресия. Не знам сигурно приятелките им ги бият в тях и трябва на стадиона да се правят на мъже.
58.
Ванката
12.08.2018 11:00:58
5
7
Бях на мача заедно с със жена ми и двете ми деца. Чаках 25 минути да си купя билет и бях щастлив от това, да видя отново бургазлии на градско дерби. Другия път обаче се постарайте да поизчистите и да направите условията по добри за зрителите. Фенове не хвърляйте бомбички на терена, близо бяха децата които подават топките. Не на дрогираните пседофенове на Нафтата, кооито търсят с кой да се сбият и да хвърлят бомби, идете в армията има свободни места. Само Нафта
57.
Бургазлия
12.08.2018 10:45:57
0
7
Спрете да се карате по между си и да си мерите пишките постоянно няма футбол в Бургас и България това е положението ,много ще се радвам и двата бургаски отбора да са в А група и да има найстина качествен футбол и истински дербита
56.
До 55
12.08.2018 10:41:31
1
5
Абсолютно си прав за съжаление. И по надрусани шофьори също сме първи ......
55.
Мъка, мъка
12.08.2018 10:32:35
2
9
Голяма мъка.
До къде ги докарахме нещата. ..
Два, цели два бургаски аматьорски отбора играят на славния някога стадион.
Тъжно, много тъжно.
Но по брой Адидаски сме първи.
По амфетамини също. По катастрофи също. По батки също.
54.
do 52
12.08.2018 08:43:44
9
13
ти кога си виждал 2000 човека ве? Само по телевизията, нали? ти на 200 човека май казваш 2000 :). Кво дерби имаме с вас? Единият е Бургаски отбор от 90 години, другият е заводски отбор на 30 години и то ако припознаем всички Мастерхаус или Бургас или Атлетик за Нефтохимик. Дръж се естествено, дерби в Бургас има само по медиите и то първо дерби според тях имаше преди 5 години ... смятай, бахти и футболният град. Хората имаха през това време 105 годишни дербита. За какви дербита Черноморец-Нефтохимик ми говориш? Даже им се чудя на нашите защо се занимават с вас въобще. Аз виждам само някакви хулигани, които искат да си избиват комплексите след мача. Забележи, защото сме повече. Тва са насрани аутсайдери, които са или били тормозени в училище, да ти кажа такива точно при вас съм виждал много, пораснали малко и отишли на зала и ся ми се правят на отворени гардероби ... Измислени анимационни герои, един ми се направи на отворен такъв и ми каза нещо, просто го подминах и като си помисля, тоя го съжалявах в училище като го тероризираха!
53.
50
12.08.2018 08:38:06
8
3
къде си чакал ве шушляк скъсан, ти на кви наркотици си, 30 мин чакал на опашка за билет.. я отвори някоя снимка от мача и си преброй хората дето са в сектора..или те повечето от страх бяха под седалните и не се виждаха хахаххахах
52.
до 48
12.08.2018 08:33:15
8
4
ква козирка ве ревльо? Колко човека бяха под козирката от вашите, 2000 ли хахахахха. Поне като сте смешни не бъдете и нагли, ходите по 30 човека на дерби и говорите за бройки измисленяци..поне да се бяхте събрали на едно място и да бяхте изпяли нещо, а не 30 човека пръснати из целия блок да седите с ръцете в джобовете и де мълчите..за това сте шматки щото пишете в нета само глупости и се правите на големи, а на стадиона половината виртуални хулигани не идват, а другите седят и си бъркат в носа.. аре кажи защо не опънахте нито едно знаме? защо 1 песен не изпяхте?
51.
колко са таранките
12.08.2018 08:26:51
7
4
не разбрах само кой черноморец беше това? не съм от Бургас и не разбрах защо имаше толкова малко фенове на черноморец и те ли са като цска-ато с две агитки
50.
фен на Черноморец
12.08.2018 08:23:58
2
12
Такава хубава организация имаше вчера на мача, че за 25 човека където ми ги пишат заблудените овчици в зелено, чаках 40 мин. да си взема билет. Ако действително сме били 25 човека, то без проблеми щях да си взема за 10 мин. билет и да видя началото на мача, а не да вляза в 29 мин.. Някой каза, десет минути преди мача, че билетите на нашата каса са свършили, не знам за това ли толкова се бавиха, нови ли печатаха, но 40 мин. чаках на касата да си взема билет
49.
Хххххххххха
12.08.2018 08:04:31
10
3
вече няколко часа наблюдавам уникален рев от страна на синичките и то разни сладури като Коце Марков и тн....
Коце, стига бе приятел, защо даваш и ти оценки спортни, организации и тн, в ролята си на какъв?!
кога си играл футбол, освен по физическо.. айде не се излагайте с вашите глупости, че взе да става досадно вече.. Нефтохимик доминира на терена, на трибуните нямаше как да доминира, защото просто други нямаше......
Нали бяхте възраждания, каузи, не знам си кво, айде по-сериозно ако обичате......
риба имало, някой изял два шамара преди или след мача.....ми тва е абсурдно дори да го казвате, на всяко дерби по света особено градско ги има тия работи, че даже и много повече......
билети нямало... ми да бяхте пратили някой да ви вземе 50 билета по-рано и да не се занимавате, нафтата що си бяха всички в сектора от началото на мача, за тях също имаше един вход отворен
претенции някакви имате, майка му стара, пък вече не знам кой мач подред дерби по трибуните НЯМА... иначе в нета лаем и ревем после два дни риби, билети, мръсен въздух, ако искате и седалките да ви изчистим.... ебаси принцесите, на мач ли си или в летния театър?!
айде, живи и здрави, до следващото дерби, да видим вашата организация :)
48.
до 36
12.08.2018 08:03:30
4
12
25 човека? абе ненормален, фенове на черноморец си купуваха билети от същата каса, но на цена 5 лева, за да гледат мача под козирката и на по-централно място и то само защото излъгахте с разположението на местата. Ти наистина ли си вярваш, че всички под трибуната са били за Нафтата??? За нафтата бяха 150 човека, където викаха и техни познати извикани и надъхани с някакви лъжливи лозунги, за злото и т.н. Още на следващият мач на Нафтата няма да сте повече от 150 човека, нали ви видяхме и в А група и в Б миналата година. Много си заблуден, но това е ясно. Нефтохимик никой не го беше чувал в Бургас до преди 30 години, а Бургас има отбор с над 90 годишна история, така че осъзнай се малко
47.
Бургазлия
12.08.2018 07:56:49
3
13
Нефтохимици или както се наричате. Едно време Порточанов беше олицетворение на бай ганьовщината. Изгонен от Черноморец, преди 30 и кусур години, напереният дебелак се облажи с народни пари и стана "градски" човек. Селото си остана в него за винаги, но тия сега където ви водят са същите селски тарикати. Никакъв сектор В не беше отворен за феновете на Черноморец. Отново излъгаха и то в писмен вид за кой ли път не знам вече. Феновете на Черноморец бяха натикани на виража и с вмирисаната риба показаха колко са малки като хора от Нефтохимик, каквито са били винаги и феновете на този отбор.
46.
Гочо
12.08.2018 04:26:22
3
11
Този фен дето е тартор толкова млад, а вече оплешивял? Това от пиене или от наркотици?
45.
Тео
12.08.2018 02:06:07
4
9
Нафтата е славен отбор,но феновете са на на метадонова програма и си забиват спринцовки във вените.
44.
Milen georgiev
12.08.2018 00:56:29
5
10
Това не е нефтохимик.това е комуна
43.
Naftata t.e heroin
12.08.2018 00:51:56
3
8
Наркомани.тодоров и кондьо щом са ви шефове...ясно
42.
Koki
12.08.2018 00:29:22
7
8
Бургас е ченоморец.нафтата са селяни начело с цигани и мишки.дребни мишки без характет.фенове надрусани и клошари.къде са легендите на отбора? Тодоров и джамбаза цигането ли ще управляват комуната ви...кретени
41.
39 жигосания
12.08.2018 00:03:06
10
4
30 коментара от шарани с различни имена, но с еднакви IP адреси..и себе си ли почнахте да лъжете, че сте “многобройни” вече.. бавноразвиващи жени
40.
39 интернет зрелището
11.08.2018 23:55:59
6
5
ей интелигентен интернет герой, ти ли ще ми обясняваш кое е спорт, кое зрелице, комикс. Днеска защо не каза да се запишем да ни изнесеш един урок по “интелект и спорт”, а помпиш сега през монитора, шматка.. сега ясно ли ти става защо ядете шамари постоянно, вмирисаняк измислен
39.
до з6 ИДИОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.08.2018 23:28:32
2
6
АБЕ ИДИОТ/човек които не разбира смисъла на нещата//ПЪРВО РАЗБЕРИ КАКЪВ Е СМИСЪЛА НА ДУМАТА СПОРТ.ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ТИ ИСКАШ СЕ НАРИЧА ЗРЕЛИЩЕ БЕ ОЛИГОФРЕН.
38.
до з6 ИДИОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.08.2018 23:28:32
2
9
АБЕ ИДИОТ/човек които не разбира смисъла на нещата//ПЪРВО РАЗБЕРИ КАКЪВ Е СМИСЪЛА НА ДУМАТА СПОРТ.ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ТИ ИСКАШ СЕ НАРИЧА ЗРЕЛИЩЕ БЕ ОЛИГОФРЕН.
37.
до 31
11.08.2018 23:28:21
7
6
и отношението от което се “потрисате” го провокирате вие точно с тея неща.. седите и пишете по нета колко сте силни, как истинският отбор на бургас е черноморец, кур за мазута ала бала, а като дойде време за мача половината се криете, а другите ядът шамари..защо след като си знаете “ултра” силата от 25 човека с децата от школата обиждате и провокирате в нета вместо да мирувате и да си гледате вашите неща тихо..две песни не изпяхте днес, а сте с претенции за отбора на града хаха
36.
до 31
11.08.2018 23:17:14
11
6
добре де..казваш “не може нормален човек да симпатизира на отбор с такива фенове, манталитет и т.н” - а я ми отговори колко са “нормалните” фенове, които подкрепят вас цаците? Питам те, защото аз на стадиона днес видях 25-30 човека във вашия сектор на дерби,доста жалко,но да приемем, че всички останали бургазлии извън тези 25 в сектора на шараните не са нормални и нискоинтелигентни така ли? И още нещо да ми отговориш ти и другите индианци дето се възмущавате какво било..риби имало,бой,заплахи..ами другия път отидете на театър, там е тихо и спокойно и е малко вероятно да ядете шамари..на всякъде по света,когато има дерби ими такива, а дори и по-страшни неща..
35.
цска
11.08.2018 22:58:22
4
6
Вашият коментар до 2 говедо синьо лихтенщайнско марш веднага вадуц чака,леца селска простакеса в устичката и всеки клеца.
34.
di Iwa
11.08.2018 22:58:13
3
9
Да наречеш една свещена песен с текст написан още през 1961г от Иван Ванев за химн на Нефтохимик, който тогава не е и съществувал си е кощунство в пълната му форма. Преди да пишете непроверените глупости и насадени ви мантри на някой си пръкнал се оня ден мазут четете. Това, че сте дошли в Бургас преди 5-6 години не ви прави бургазлии и историци. Засрамете се и си следете историята на родния край. Това което трябва да знаете за нефтохимик, че е заводски отбор пръкнал се на заводска площадка и толкоз. Другата му "история" е фалшива.
33.
До 29
11.08.2018 22:46:21
4
2
Объркала съм датата,за което се извинявам...
32.
*********
11.08.2018 22:45:58
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
аз
11.08.2018 22:44:20
6
13
Лека му пръст на Гого. Жалко за него, отиде си от този свят и остави своето изкуство. Само че Ива, ще те поправя.
Бургаски вечери никога не е бил и няма да бъде химн на зеления отбор. Това е бургаска песен. Първия химн на Нефтохимик го изпя Георги Христов, а Гого направи и изпя химна на ПСФК Черноморец Бургас. Не може на един каменовски отбор ( пиша го с пълното съзнание, като чета и виждам капацитета на НЯКОИ от феновете му ). Не може нормален човек да симпатизира на отбор с такива фенове, изказ и манталитет. Отбор воден от шайка, която си служи с подмолни игри, нетолерантност и определена селска грубиянщина. Факт е, че бяха разхвърляни риби в сектора отреден за феновете на Черноморец, факт е че техния някакъв си Тодоров се отрече от този факт, и както е било през годините вдигна ръчички в "незнание" и " разграничение". Е, животът си го наказва този отбор и той е орисан да се "развива" в безродна среда. Кой нормален човек да се радва на днешния ден, след като феновете на единия отбор с типичните си диви страсти се постараха да направят от един празник една дивна селска примащина. Виж ги и на видеото. Къде отиват с безмозъчните си глави и туловища на тюлени ??? Към ония от снимката, които стоят и гледат мач. Това ли са феновете на този отбор наречен бургаски ? Иначе за нещата от терена, Заслужена победа на един отбор идващ от 2 лига над отбор идващ от областните групи със състав събран преди две седмици. Истината е обаче друга. И двата състава са слаби и най-вероятно ще се лутат в средата на таблицата. Иначе след този мач и поведението на една шепа лумпени от зеления отбор съм убеден, че симпатизантите на двата отбора скоро ще се диференцират. И наистина единия отбор с повече традиции ще запази биргазлии за себе си, а другия с това ръководство и управление - ще си отглежда тези тръни и те така докато изчезне този път напълно естествено от града.
30.
Ай ем
11.08.2018 22:40:21
0
2
Тоя полицайчето коравичкият много готин
29.
до 28
11.08.2018 22:30:25
1
10
Първо мила, Гого е роден на 06,08, второ пя химна на Черноморец, ама откъде да знаете, ако бяхте бургазлии да сте наясно!
28.
Ива
11.08.2018 22:24:50
9
10
Днес е рожденият ден на незабравимият Гого..Той изпя първият химн на Нефтохимик,пя го по концерти и по стадиони...Бургаски вечери...Лети високо,Гого...
27.
Гери
11.08.2018 22:11:55
4
10
Не разбирам защо трябва да се пишат такива грозни коментари. Днес спортът в Бургас в известна степен се събуди. Двата любими отбора на града се изправиха един срещу друг и събудиха духа на бургазлии. Разбира се, единият показа по-добра игра и заслужено победи.Не разбирам наистина,защо се пишат всичките тези негативни коментари при положение,че футболът е резултатна игра и в този двубой крайният резултат е показателен.Приятна вечер!
26.
Hiho
11.08.2018 21:51:30
3
6
Джамбаза е циганин от меден рудник
25.
Зелен Бургас
11.08.2018 21:44:28
11
9
Вмирисани шаранчета Градът е един и отборът е един.НЕФТОХИМИК. Нито фенове нито отбор имате.МРЕТЕ.Пияни наркомани
24.
Помня Станчо и Митко Трендафилов....
11.08.2018 21:34:52
10
11
Айдее Нафтааааааа
23.
Истината
11.08.2018 21:30:42
10
10
Истинският Фудболен бургаски отбор е Черноморец няма нафта няма бензин на стадиона има само един отбор Черноморец . А и феновете на матура са диви нещастни странджански глигани .Пропадняци
22.
Видях
11.08.2018 21:23:27
9
12
Мазутите са деградирали, недъгави и безполезни за обществото наркомани до един всичките
21.
alele
11.08.2018 21:16:43
13
19
Втрещен съм. Не бях на мача, но гледайки снимките и видеото гледам огромна разлика. Феновете на Черноморец са интелигентни, спокойни хора с черти на бургазлии, физиономиите им го показват. И тези тюлени дебели, които са на видеото и тъпчат по седалките. Ами вижте ги - глигани, типичните глигани превзели в Бургас. Е, кой може да им е фен, освен ако не е пришълец.
20.
Мазутиии прости в Бургас сте гости!
11.08.2018 21:12:01
8
12
Селски отбор, селски номера! Сега кметчето да обяснява той ли е купил рибата или братовчедка му Гинка на Тодоров жена му се е погрижила. По роднински са се разбрали.
19.
до 12
11.08.2018 21:04:30
6
7
Ало, събуди се...Днес сме 2018 година. Черноморец си играе на Акациите, мазута плаща наем да играе на Лазур. След днешния мач, доказаха, че нямат място в Бургас.. Хайде бутайте този коптор и да започне строежа, да ги видим как Езерово ще и бъде отново дом.
18.
Бургазлия
11.08.2018 21:01:22
5
9
Е.ах ви тъпата организация на мача.
17.
Хаха
11.08.2018 20:43:18
3
4
Смешници какви фенове са рова и на кого на отбор който го няма играе в неизвестна никому група .
16.
ФАНТА ФЕН
11.08.2018 20:37:14
8
10
Мазута победиха един отбор събран преди месец . Заслужена победа , но да не забравяме ,че този отбор на мазута изпадна от Б група където всички отбори му се изредиха .Демек нивото е страшно ниско и на двата отбора
15.
до n
11.08.2018 20:28:17
1
1
Ти пък кой си бе да те е.а в прекрасния живот !
14.
ФАНТА ФЕН
11.08.2018 20:25:50
3
6
до 1488
Много добре си бе в морската цял ден си пих бирити
13.
k
11.08.2018 20:24:20
10
8
мазути уродливи и дрогирани,не се взимайте насериозно на никой не му дреме за вас и умрелия ви мастерсмешник
12.
Бургазлия
11.08.2018 20:23:57
6
8
Много са смешни шараните, като вземат да плюят. Един отбор от Комлука, говори за Долно Езерово. Един отбор с неясни собственици, говори за Мастерхаус. Къде ви е стадиона, къде ви е кампуса. Играете на стадиона на Нафтата.
11.
alankooulu
11.08.2018 20:16:39
4
9
Ква Нафта , кьв Черноморец ве , дебили !
Използвайте стадионите рационално !
Пример:
Чили - Пиночет !
Стадионите са за управляващите !
10.
ББ
11.08.2018 20:12:02
7
5
до 1488, ква жалба и ти бе глупак, в зала младост бяхме повече от вас, шарана ли са ви мерилото хаха
9.
Зам. кмет
11.08.2018 20:09:48
1
8
Коце, върни парите!
8.
ББ
11.08.2018 20:09:13
10
9
Падам и умирам с комплексираните фенове на мазута хаха
7.
Бургас
11.08.2018 20:08:35
9
10
Както винаги, двамата привърженика на Ч-ц никакви ги няма на стадиона, но анонимни във форума се вихрят и пишат като за 100.
6.
www
11.08.2018 20:04:52
8
10
Само Нафта!
5.
m
11.08.2018 20:03:57
13
14
само вижте фенчета на мазутекс хахаха уроди плешиви,дебели тюфлеци.на никой не сте интересни наркомани бедни,марш в долноезерово
4.
*********
11.08.2018 20:01:26
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
3.
1488
11.08.2018 20:00:11
13
13
КУР ЗА ШАРАНА !!! Майка ви да е*а боклуци !!! 20 човека цял живот!!!!! В морската как беше боклуци :DDDDDD жалба !?????
2.
LSFC
11.08.2018 19:59:14
13
15
Мазути прости-в Бургас сте гости...Мастерхаус не е Нефтохимик,Литекс не е ЦСКА
1.
n
11.08.2018 19:59:12
10
15
някви хулигани с бръснати тикви i с два лева у джоба решили да се правят на гъзари.егати безсмисления животец имате,жал ми е за вас щом това ви осмисля дена.тату уроди
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори