×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов намекна за политически оставки след катастрофата в Своге


Борисов намекна за политически оставки след катастрофата в Своге
„Докъдето е вината, до там ще се носи отговорността”, каза премиерът
Ключови думи: Борисов, Своге, оставки
Тема в развитие
Инж. Владимир Жиянски: Пет са причините за трагедията край Своге (ВИДЕО) Шофьорът на автобуса-ковчег се извини за ада край Своге, не иска на свобода (ОБНОВЕНА) Борисов намекна за политически оставки след катастрофата в Своге Очевидци с ужасяващ разказ за трагедията край Своге: Автобусът летеше срещу нас, втори живот живеем (ВИДЕО) Проговори адвокатът на шофьора на автобуса-ковчег: Мислил е за самоубийство, всичко много му тежи (ВИДЕО) Очевидец на ада до Своге сензационно: Шофьорът на автобуса не е виновен, мантинелата е скъсана преди повече от месец Започна изтеглянето на ковчега на колела от Искърското дефиле (СНИМКИ) До 20 години затвор грозят шофьора на автобуса от Своге, прокуратурата го задържа и му повдигна обвинения Жена от "Седемте престола" разказа какво са правили хората, преди да намерят смъртта си до Своге Катастрофата край Своге: Ден по-късно въпросите остават (ОБЗОР) Съдружникът на катастрофиралия Григор Григоров: Той е професионалист Само миг невнимание на шофьора и… 16 жертви, 21 ранени В Министерски съвет ври и кипи заради трагедията край Своге Оглед показа фрапиращи неща в района на катастрофата, мантинелата е като вафлена коричка Извънредно! Шофьорът на катастрофиралия автобус с първа версия за касапницата! Данни от тахограф: Ето с колко километра в час се е движел автобусът-ковчег преди да падне в пропастта! Настимир Ананиев: Пътниците в катастрофиралия автобус вероятно са били без колани Пазят шофьора на автобуса-ковчег край Своге да не се самоубие Извънредно! От "Пирогов" с последни данни за пострадалите при ада в Своге, четирима са между живота и смъртта (ВИДЕО) Куп нарушения преди катастрофата край Своге: Висока скорост, зле ремонтиран участък, липса на технически преглед (допълнена) Димитър Николов: Няма бургазлия, останал безразличен към трагедията край Своге Трагедия! Детето, пътувало в преобърналия се автобус, е сред загиналите 27 август ще е ден на национален траур за жертвите край Своге Ад на пътя! Жертвите в Искърското дефиле вече са 15 Първо ВИДЕО от касапницата в Дефилето, от Спешна помощ потвърдиха смъртта на 13 души Автобус се преобърна в Искърското дефиле, има загинали Как се стигна до трагедията на Искърското дефиле - жертвите са 15, други 27 са пострадали (ОБЗОР)
виж още
скрий
29 Август 2018, Сряда, 03:54 ч.
Автор: Антония Чорева, снимка: Авторът

Премиерът призова опозицията да чака експертизите

Премиерът Бойко Борисов изказа още веднъж съболезнования към близките на загиналите и техните роднини след тежката катастрофа край Своге, при която загинаха 17 души, в началото на днешното заседание на Министерски съвет.

Той благодари и на министрите, които са си свършили работата – като посочи само здравния министър Кирил Ананиев и работата на пожарната.

„Да ви увера, че към никой няма да има нито закрила, нито пощада. Много ясно са направени всички процеси в държавата, конкурси,  приемателни комисии, надзор, и всяко длъжностно лице, което не си е свършило работата, ще бъде подведено под съдебна отговорност и ще му бъде поискана политическа отговорност”, заяви Борисов.

За първи път той намеква, че някой от министрите може да се сбогува с поста си след тежката катастрофа. След всички проведени изследвания досега, нарушения се виждат в Агенция Пътна инфраструктура към Министерство на регионалното развитие и благоустройството с настоящ министър Николай Нанков или към бившия министър Лиляна Павлова.

„Въпрос на дни е да завършат всички експертизи. Опозицията да изчака няколко дни, докато текат проверките на прокуратурата и НСлС. Мога да ги уверя, че никой никога не сме пожалили. Докъдето е вината, до там ще се носи отговроността”, категоричен беше премиерът.

В категории: Политика


9
Коментара по темата
9.
АСФАЛТ ПАША
29.08.2018 23:08:34
0
0
ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ ФИРМИ ИЗВЪРШИЛИ РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ, ПОДДЪРЖАНЕ И СНЕГОПОЧИСТВАНЕ!
8.
Затвор за всички гербаджии
29.08.2018 13:48:02
2
7
Останаха ли още бушони да гърмят около свинаря боеко???
7.
Пътуващ
29.08.2018 13:43:05
0
5
Трейс имат магистрала и в Сърбия, но там качеството е от съвсем други измерения.
6.
О.Р.
29.08.2018 13:21:21
0
8
Плевнелиев, Павлова - министри без да са ПГС- инженери.
Преписват Евро-документи без да се адаптират към условията тук.
ЗОП, тендер, ИСО, камара на строители, надзор, контрол и няма кой реално да погледне какво и как се прави.
И накрая печели ДжиПиГруп, ГБС, ИССА, Щрабаг, Трейс.
5.
Глумчев
29.08.2018 12:55:10
2
9
Свиняна Павлова правеше пътищата тогава...ето го и резултата...само едната от 20 те и чанти струва 5 хиляди, а пътищата са леш с най- ниско качество асфалт
4.
Тодор
29.08.2018 12:07:36
0
8
да се направи проверка на всички пътищта и да се види коиая фирма освен Треис прави пътища и почиства зимата
3.
ПОЗОР
29.08.2018 11:20:47
3
14
Нито Трейс ще спрат да лапат пари от поръчки, нито ще почнат да работят по-качествено. Поредното хвърляне на прах в очите на стадото.
2.
Смешни Герб мишоци
29.08.2018 10:41:12
8
29
Ще изгонят двама-трима чиновници и оставка за техния началник. Бойко никога не е виновен лично
1.
чичо
29.08.2018 10:32:36
1
14
казано точно и ясно,но нека минат проверките ........,а парите като комисионни ще се върнат ли,а жертвите ще ги съживят ли ,паживьом увидим !!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори