×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Очевидец на ада до Своге сензационно: Шофьорът на автобуса не е виновен, мантинелата е скъсана преди повече от месец


Очевидец на ада до Своге сензационно: Шофьорът на автобуса не е виновен, мантинелата е скъсана преди повече от месец
На въпросния завой течеше река, твърди свидетел на ужасяващата катастрофа
Тема в развитие
Инж. Владимир Жиянски: Пет са причините за трагедията край Своге (ВИДЕО) Шофьорът на автобуса-ковчег се извини за ада край Своге, не иска на свобода (ОБНОВЕНА) Борисов намекна за политически оставки след катастрофата в Своге Очевидци с ужасяващ разказ за трагедията край Своге: Автобусът летеше срещу нас, втори живот живеем (ВИДЕО) Проговори адвокатът на шофьора на автобуса-ковчег: Мислил е за самоубийство, всичко много му тежи (ВИДЕО) Очевидец на ада до Своге сензационно: Шофьорът на автобуса не е виновен, мантинелата е скъсана преди повече от месец Започна изтеглянето на ковчега на колела от Искърското дефиле (СНИМКИ) До 20 години затвор грозят шофьора на автобуса от Своге, прокуратурата го задържа и му повдигна обвинения Жена от "Седемте престола" разказа какво са правили хората, преди да намерят смъртта си до Своге Катастрофата край Своге: Ден по-късно въпросите остават (ОБЗОР) Съдружникът на катастрофиралия Григор Григоров: Той е професионалист Само миг невнимание на шофьора и… 16 жертви, 21 ранени В Министерски съвет ври и кипи заради трагедията край Своге Оглед показа фрапиращи неща в района на катастрофата, мантинелата е като вафлена коричка Извънредно! Шофьорът на катастрофиралия автобус с първа версия за касапницата! Данни от тахограф: Ето с колко километра в час се е движел автобусът-ковчег преди да падне в пропастта! Настимир Ананиев: Пътниците в катастрофиралия автобус вероятно са били без колани Пазят шофьора на автобуса-ковчег край Своге да не се самоубие Извънредно! От "Пирогов" с последни данни за пострадалите при ада в Своге, четирима са между живота и смъртта (ВИДЕО) Куп нарушения преди катастрофата край Своге: Висока скорост, зле ремонтиран участък, липса на технически преглед (допълнена) Димитър Николов: Няма бургазлия, останал безразличен към трагедията край Своге Трагедия! Детето, пътувало в преобърналия се автобус, е сред загиналите 27 август ще е ден на национален траур за жертвите край Своге Ад на пътя! Жертвите в Искърското дефиле вече са 15 Първо ВИДЕО от касапницата в Дефилето, от Спешна помощ потвърдиха смъртта на 13 души Автобус се преобърна в Искърското дефиле, има загинали Как се стигна до трагедията на Искърското дефиле - жертвите са 15, други 27 са пострадали (ОБЗОР)
виж още
скрий
27 Август 2018, Вторник, 00:15 ч.

Същия ден имаше страхотна буря, пътят е бил като гледало, разказват хората

След пореден оглед на мястото на катастрофата до Своге, отнела до момента 17 човешки живота, в късния следобед вчера автобусът-ковчег беше натоварен на платформа и извозен за допълнително разследване. Очевидци на злокобния инцидент продължават да споделят какво са видели, както и да споделят впечатленията си от фаталната отсечка на пътя.

Пред БНТ мъж, който попаднал на мястото веднага след катастрофата, разказа, че скъсването на мантинелата там всъщност не е от този инцидент. Тя е била скъсана още преди месец и половина от обърнал се ТИР.

"Тази мантинела не е от рейса, тя е от месец и половина от един камион. Един тир се завъртя. Брезент съм сигурен, че беше. И след Брезента една цистерна се завъртя преди моста малко. Ако беше изправена тази мантинела, можеше да се предпази този случай", разказа мъжът.

Жена, която често минава през участъка коментира, че най-важното в момента е да се смени асфалтовата настилка.

"Аз съм шофьор и знам, че при 30 км движение на мокър път колата поднася. При условие, че аз знам пътя. Карам внимателно. Това е човек, който е минал и не е знаел пътя. Имаше страхотна буря този ден. Значи пътят е бил като огледало", каза Лора Тодорова.

Друг очевидец пък споделя пред Нова тв: "Според мен шофьорът не е виновен. След катастрофата той беше в шок. На въпросния завой течеше река. Тя повдигна колата ти. Не знам защо не се говори за мантинелата. Тази не е счупена от рейса, а е от друг инцидент преди месец", категоричен беше той.

Трети очевидец пък изпрати до Канал 3 снимки на въпросната катастрофа между тир и цистерна, при която, както вече стана дума, е била скъсана мантинелата и така си е останала неоправена.



Бомба! НАП-Бургас показа мускули, запечата аквапарка на Тумпалов в Равадиново


Помните ли малката Алекс, зверски удушена от съседка в Поморие? Трагична гибел застигна баща й


Собственик на апартамент в Емералд пред Флагман.бг: Дерат ни кожите, искат втори път да платим такса поддръжка по 18 евро на кв.м.



В категории: Животът


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
nedevbs
28.08.2018 12:05:06
0
3
Най-удобен за натопяване в този случай е шофьорът.За ТРЕЙСИ, АПИ, КАТ и всички други общински и държавни органи с изключителни заслуги за катастрофата и дума не може да става.Те са наши хора и под държавната, прокурорската и съдебна система пълна закрила.
12.
Еврогей
28.08.2018 11:51:02
0
5
Какво е виновен шофьора като пътя е трагичен с разбита от месеци мантинела, сикаджията и свитата му пак са гепили парите, а подставената им фирма нищо не прави
11.
6111
28.08.2018 11:27:13
0
6
Вече писах преди 2 месеца за маркировката в цялата страна и НИЩО НЕ Е НАПРАВЕНО!. Няма виновни, няма наказани и като слуша човек УПРАВЛЯВАЩАТА ВЪРХУШКА всичко е наред. А за ремонтите да не говорим как се правят. Вижте в Бургас кръстовището за кв.М .Рудник и Г.Езерово. Това не е за прокурор а за разстрел.
10.
гражданин
28.08.2018 10:41:34
6
1
При 30км/ч и мокра настилка колата поднасяла....алооо,ние доматите не ги ядем с колците. Няма такъв асфалт ,та ако ще да е полиран специално който да губи сцепление при 30км/ч т аако ще със сликове да караш,ясно е че както се казва в един лаф ситуацията е "Секунда невнимание-цял живот страдание!" !
9.
111
28.08.2018 10:26:37
3
1
Не се кара по мантинелите а по пътя
8.
111
28.08.2018 10:24:02
6
1
Мантинелите се поставят да помогнат/спасят непослушните шофьори а този не е слушкал и сега ще си плати.
7.
до 6
28.08.2018 09:43:28
1
5
Недопустимо е магистрат да е неграмотен,вулгарен и ограничен .Следователно не притежава моралните и нравствени качества ,за да заема тази си длъжност и хляб няма.
6.
Asd do 4,5 jurnalistcheto
28.08.2018 09:40:41
2
7
Тъпак, аз мога да си позволя грешка, защото не си вадя хляба с това, а ти глупако, ще си останеш неграмотен цървул, некадърен дори в работата си, олигофрен
5.
до 1
28.08.2018 09:31:39
3
8
ти да не си расъл в румънски катун.
4.
автора до 1
28.08.2018 09:13:29
4
7
малоумник не знам не се пише слято.
3.
Грудо
28.08.2018 09:03:48
7
5
...!!!!ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО.......няма друг вариант ..... ама пътя бил такъв....онакъв........!!!!!!.....ПРОФЕЕСИОНАЛЕН ШОФЬОР ........DE категория.....айде моля Ви се драги зрители........язък за хората........лека им пръст.........и да не пропусна.........ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЕ....ДО КРАК.......КОМУНЕТА......ГРОБАДЖИИ .... и т.н.
2.
Asd
28.08.2018 08:56:50
1
12
А сега по темата..... Не се учудвам, те АПИ ги мързи една маркировка да направят...вечер като караш извънградско, не стига, че няма светлоотразяваща маркировка, както попринцип трябва да е, ами и една линия да видиш къде е пътя няма бе, майка ви ше еба педераска
1.
Asd
28.08.2018 08:54:26
2
12
Незнам какво и защо, ама авторчето да не си израстнал в някой катун... То не стига, че правописа ти е под всякаква критика, ами и словореда ти куца е......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Имала "изключително големи заслуги за двустранните отношения между Република България и Италианската република" Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време За утре на места е обявен жълт код Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ ЦИК регистрира коалиция под името "Център"
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Младата палестинка е загинала, заедно със своя съпруг и дъщеря им при атаката на град Рафах
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори