×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хореографът на ансамбъл „Българе” Христо Димитров попиля хейтърите: О, окаяни човечета! О, свещена простота!


Хореографът на ансамбъл „Българе” Христо Димитров попиля хейтърите: О, окаяни човечета! О, свещена простота!
Христо Димитров отправи емоционално послание към хейторите - тези, които критикуват всеки, опитващ се да направи нещо в държавата
17 Август 2018, Петък, 10:26 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА, снимка: IN Life

Има едни хора, които могат само да плюят, злословят, лъжат и очернят и най-почетният българин, категоричен е Христо Димитров

Хореографът на ансамбъл „Българе” Христо Димитров попиля хейтърите с емоционално видео обръщение във фейсбук профила си (ВИЖТЕ ТУК).

Часове преди откриването на 11-ото издание на фестивала на народната носия в Жеравна, той избра необичайния начин, за да отговори на критиците, скрити зад фалшиви профили в социалните мрежи, нападащи и критикуващи всеки, който се опитва да направи нещо в държавата.

„Когато влезеш във фейсбук виждаш, че там има хора, които могат само да рушат, да плюят, да злословят, да лъжат. Те могат да съсипят всичко, да очернят най-почтеният човек, да окалят и най-доброто дело. Правят го, защото са злобни, завистливи, некадърни и най-важното – нещастни. О, окаяни човечета! О, свещена простота!" , започва емоционалното си видео обръщение Христо Димитров.

4-минутното му видео е изключително емоционално, а Димитров изглежда обиден, явно на поредните хейтъри, които традиционно плюят по най-знаковия български фестивал - този в Жеравна.

„На тези хора искам да кажа, че никога, ама никога няма да успеете да спрете добрите, честните, почтените, трудолюбивите, идейните българи да правят добро. Строителите ще продължават да строят, творците – да творят, предприемчивите – да успяват, а добрите – да бъдат щастливи въпреки, че тези хора ще се опитат да им пречат с всички сили. Докато първите ще оставят нещо за страната си, за вторите(хейтърите, б.а.) никой няма да се сетят. Техните жалки опити да изпъкнат ще са толкова успешни, колкото и опитите да жабата да стане кон. Продължавайте да оплювате страната си и да съсипвате имиджа на България.”, допълва Христо Димитров.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО МУ ОБРЪЩЕНИЕ ВЪВ ВИДЕОТО:





15
Коментара
Флагман.БГ Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ 04/05/2024, Събота 16:36 0
15
Коментара по темата
15.
Batco
18.08.2018 14:57:38
0
7
Ей, тоя алчен дебелак много нагъл....
14.
Batch
18.08.2018 14:30:59
0
4
И как точно ги попиля на колко парчета и откъде ви хрумна този селски глагол.
13.
*********
18.08.2018 11:18:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
12.
ггг
18.08.2018 08:19:58
0
10
къде видя синя българска етно носия.в Анадола ли.да сваляш лъвчето от шапката веднага.
11.
Тоз е в кюпа
17.08.2018 20:18:28
0
8
Ако са патриоти, накрая като теглят калема приходите ще са равни на разходите. Няма да остава 1 млн далавера, както е сега.
10.
К.Р.
17.08.2018 16:20:52
0
7
Идеята за събора е уникална !!!
Първите издания бяха страхотни!!!
Господине адмирации за това , което правите , но всичко това щеше да бъде само със знак положителен ако не беше неистовия ви стремеж да се отъркате у властоимащите . Това отвръщава , това принизява стойността на този хубав празник до вечеринка на съмишленици на управляващата коалиция .
Да използваш аналогия с делото на Васил Левски е доста нескромо и показва , че сте изгубили реална представа за себе си .
Излезте на сцената , направете това , което най - добре можете танцувайте , а оценките оставете на времето и поколенията след вас .
Кому беше нужно това обръщение ???
9.
1111
17.08.2018 13:41:33
0
17
Жеравна-50лв.вход за възрастен,25лв.за деца!Тараш за телефони и фотоапарати ,Не можеш да снимаш.Снимат определени фотографи,естествено срещу заплащане!
ПЕТРОВА НИВА-ВХОД СВОБОДЕН!ИСКА СЕ САМО СЪРЦЕ И ДУХ!
P.S.-във връзка с изцепката на македончето,на кой било ПРЕОБРАЖЕНСКОТО възстание,ИСКАМ ДА ВИДЯ КОЛКО" ПАТРИОТИЧНО"НАСТРОЕНИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ДОЙДАТ НА "ПЕТРОВА НИВА"
8.
Турчин
17.08.2018 13:41:18
1
1
Мусала е над всичко
7.
демократ
17.08.2018 13:10:09
1
15
Казано на патриотичен език : АМАН ! Аман от "патриоти" на партийна субсидийка ! Човека кльопащ от партийните пари на ПП ГЕРБ видете ли се обидил, затова, че не искаме да припознаем денят на свадбата му 19.08 за патриотичен празник ? Някаква си "Петрова нива" и някакво си въстание му били конкурентни на кебапчетата и народните носии на ЧАСТНИЯТ МУ "Фестивал" за който получил от Общинският съвет в Жеравна концесия за 30 години ! Тази година домъкна и истински холивудски дърт пергиш да ожени за млада танцьорка от състава си. Все номерца за успешно пласиране на кебапчетата. Видими резултати в корема и г_за на псевдопатриота ! Празнувай си с Цв.Цв. той ти е достатъчен. Да ти попълва сметката от партийните кинти и да те кани да тропкате за рязането на лентичките. А и догодина ще има и Евро и Местни избори така, че и без шотландксият си спонсор шкембето ти няма да пострада !
6.
Жик
17.08.2018 12:22:46
0
14
КАК НЕ НАПИСАХТЕ И ДВА РЕДА ЗА 115г.ОТ ИЛИНДЕНСКО ПРЕОБРАЖЕНСКОТО ВЪЗСТАНИЕ БЕ???!!!! КАКВА ЖЕРАВНА,КАКВИ НОСИИ БЕ??!!КЕБАПЧИИ И ЛЪЖЕПАТРИОТИ!ЗАБРАВИХТЕ ЗА КАКВО ПРОЛЯХА КРЪВТА СИ ЗЕДИТЕ ВИ!!!ОТИДЕТЕ НА "ПЕТРОВА НИВА"! ОТИДЕТЕ С НОСИИТЕ СИ,КЕБАПЧИИ И ЛЪЖЕПАТРИОТИ!
5.
Ами...
17.08.2018 12:15:16
7
7
Ами, прав е Христо Димитров, такава ни е народопсихологията!
За намаляващото българско население най-виновни са управляващите! Хич не ги е еня за народа, важни са личните им банкови сметки, подлоги на Брюксел и Америка! Разпродадоха всичко, което можаха, съсипаха икономиката и цялата държава, така им наредиха отвън!!!
4.
Понеже Апостоле
17.08.2018 12:01:24
2
8
На Митьо Очите ”дядо му” от Истанбул и същевременно и негов съдружник,също дава парички за този събор. Ти Дяконе ”храбър и достоен” ще му откажеш ли парите,като достоен Българин не взимащ пари от ортаци на Очите?
3.
Vinetu
17.08.2018 11:56:05
4
11
Какъв патриотизъм, какви юнаци ?
Ние сме рая !
Най-търпеливия, най-овчедушния и прост народ !
Дуят се на Бузлуджа, на концерти на Слави Трифонов и зад компютъра. Народ от тарикати и бай Ганьовци. Осираме страхотна природа. Демографски съставени от цигани-паразити и кандидат емигранти.
2.
Добре бе Апостоле
17.08.2018 11:51:49
7
16
И като толкова сте можещи и успяващи,строители,предприемачи и разни все отъркани във властта тарикати,защо два милиона избягаха да работят за чужди можещи? Защо по белите държави оценят държавата като корумпирана и измамническа,неуредена кочина с най-малките пенсии и заплати?
Захлебил си захлебил си,трай си! Голям апостол стана джанъм! Мачкай кебапчетата и небой се! А относно зависта и злобата,всичките показни убийства и разправи с ”успели и можещи” бедните неуспели ли ги поръчваха и замисляха?
Като се причисляваш към успелите,айде като седнете с твойте спонсори,поразсъждавайте защо България е на този хал? Защото ние бачкаме и в чужбина и успяваме и сме доволни. Ама твоите ”успели и можещи” защо не отидат в чужбина да опитат да заграбват общински имоти и да ги застрояват и така да са чок строители?
Пъкни търбуха и не бой се,сега ти е паднало!
1.
В
17.08.2018 11:43:18
4
16
ПАЛЯК. Много по патриотично е да си хвърлиш фаса в пепелника отколкото да си закачиш трибагреника на колата. Помияр.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Известен политолог издаде присъдата си за новите играчи на вота Известен политолог издаде присъдата си за новите играчи на вота Нито една от новите формации няма да влезе в парламента, убеден е проф. Тодор Галунов  Румяна стана за резил заради 500 лева от Стани богат Румяна стана за резил заради 500 лева от Стани богат Отдавна не е имало толкова голямо излагане в шоуто  Къпех се в банкноти, призна тази фолкпевица Къпех се в банкноти, призна тази фолкпевица С Десислава си пълнихме куфарчето с банкноти от митничарите, кълне се легендарната Хищна хиена  Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Караницата между сценаристката и оперната певица продължи и извън телевизионното студио, където Мила Михова нападна прясно напусналата Кристина за нейното поведение в риалитито Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос По време на делото стана ясно, че при навлизане в десния завой, скоростта на камиона се увеличила и той започнал да занася Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона Съвсем наскоро стана ясно, че финалистът в шоуто се стяга за сватба, а избраницата му също е част от участниците този сезон – това е Камелия Как Венко се изгаври със Слави Трифонов Как Венко се изгаври със Слави Трифонов „Успех! Пожелавам ви творческо вдъхновение и въздух.“, пошегува се Венко Видеостени ще предават пасхалната служба в Бургас Видеостени ще предават пасхалната служба в Бургас За удобство в празничната нощ линии Б11 и Б12 ще извършени извънредни курсове с часове на тръгване от начална спирка в 00:30 Тя е най-скромната и мила участничка в Ергенът, но Алек я отпрати Тя е най-скромната и мила участничка в Ергенът, но Алек я отпрати Катето се сбогува с формата преди финала Заради спор за паркомясто запечатаха автомобил с монтажна пяна Заради спор за паркомясто запечатаха автомобил с монтажна пяна  По думите на потърпевшия извършителите – мъж и жена, са агресивни и са заплашвали него и приятелката му с убийство
Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори