×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проф. Радулов: Митьо Очите командва всички банди край морето, но не могат да го осъдят


Проф. Радулов: Митьо Очите командва всички банди край морето, но не могат да го осъдят
Трудно може да бъде осъден босът на мафията, защото структурата го прави невидим, каза Николай Радулов
02 Август 2018, Петък, 02:10 ч.

Ако се прибере в България, прокурорите може само да го обвинят, но не могат да докажат нищо, прогнозира експертът

Митьо Очите командва всички банди по Южното Черноморие, но не могат да го осъдят. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ бившият главен секретар на МВР проф. Николай Радулов.
Според него собственичката на погребална агенция Румяна Черкезова, която сподели, че е жертва на рекет, не е човекът, който ще отправи каквото и да било обвинение към Димитър Желязков.
„Митьо Очите командва всички банди по Южното Черноморие. Трябва да си напълно безумен, за да отправиш обвинение към него или да кажеш, че бизнесът ти зависи от него. Няма човек, който да си разруши живота заради две приказки“, коментира експертът по национална сигурност.
„Тези, които рекетират, тормозят не само тази жена, а и служителите на други траурни агенции. Без закрила от този, който командва сенчестия бизнес в Бургас, няма как това да стане“, добави той.
След като водещата Мария Цънцарова го пита Митьо Очите ли е командирът, професорът уточни, че е един от тях.
„Класическа е връзката между мафията и погребалните бюра. Това е крайната част на „поточната линия“, обясни експертът.
Журналистът Стефан Ташев пък изтъкна, че Митьо Очите не контролира само Бургас, а цялото Южно Черноморие и това е публична тайна.
От сладоледа до царевицата, през файтонджиите в Слънчев бряг... всички са принудени да плащат такса „спокойствие“, добави той.
„Желязков е човекът, който от един бияч през 90-те години, се превърна в бизнесмен.
Когато бе задържан през 2007 г. и осъден като ръководител на наркогрупа, той бе пред купуване и строеж на гигантски хотел и ваканционно-развлекателен център за 22 000 квадратни метра край Поморие“, припомни Ташев.
Проф. Радулов пък коментира защо властта допусна Митьо Очите да избяга.
„Обяснението е, че ако бяха възпрепятствали неговото излизане от страната, щяха да застрашат операцията. Затова пускат главния си обект“, заяви той.
„Всички ходят на почивка. Той прави същото. За мен е абсолютно неясно как тези, които внимателно наблюдават него и престъпната му организация от две години, са пропуснали този факт. Случат е аналогичен с този на Брендо. Когато ставаше въпрос за това как усилено го издирват, мои приятели ми казаха, че са го виждали в собствения му курортен комплекс. Не знам защо ги издирват чрез Интерпол“, коментира професорът.
„Главният секретар няма смелостта да съобщи, че престъпният свят направи така, че от вертикални структури, мина към клетъчни, подобни на терористични организации. Трудно се залавят, а вождът е невидим. Дори Желязков да се завърне в България, ако наистина е в чужбина, не могат да го осъдят. Само ще го обвинят, но не и да докажат, че има нещо общо с групата за рекет“, каза още Николай Радулов.


В категории: Крими


16
Коментара по темата
16.
Истината
03.08.2018 17:44:38
1
3
Кажи им бе господин Радулов кажи им как стоят нещата защото всички се правят на големи разбирачи. Това е самата истина.
15.
зурла
03.08.2018 15:27:51
0
3
А бандите далче от морето кой ги командва ?! Или такива няма :)
14.
МИТЮОООУУУ
03.08.2018 14:01:28
0
12
Предай се щото ща намеря и щи закача бермудите гащи на ушите на тъпата ти престъпна кратуна, тва да не ти е 90 те бе бунак. Мноооооууу си прос.
13.
глупости
03.08.2018 13:54:38
1
13
Само да решат и ще го самоубият, но им е дружка.
12.
Комбалов
03.08.2018 13:30:28
0
6
Никой не ходи на почивка ,когато е най голямото гребане.
11.
D
03.08.2018 12:48:20
0
8
Къде е батко ¿
10.
АКО ИМА ВОЛЯ-
03.08.2018 12:06:28
1
8
ИМА НАЧИН,ТЪЙ КАТО ДЪРЖАВАТА АБДИКИРА НЕ ВИЖДАМ ИЗХОД
9.
*********
03.08.2018 11:49:04
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
НАПИШЕТЕ
03.08.2018 11:35:38
1
10
НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ-'' КАЛОЯН ОТ ЯМБОЛ И МИТЪО ОЧИТЕ'' И ВИЖТЕ ИЗОБРАЖЕНИЯТА.
7.
Читател до 6 jona
03.08.2018 11:30:44
2
15
От цялото си сърце те моля - кажи, че се шегуваш! Много те моля!
6.
jona
03.08.2018 11:20:47
16
6
Mitio kato cqlo ima dosta kosuri...No e na6 4ovek BURGAZLIQ .Po dobre li e da doidat razni Lainqri ot cqlata strana tuka na na6a teritoriq..turci i razni ..drugi ..i da se 4udim kak sa ni obzeli i da ne mojem da se opravim s tqh o6te po zle mnogo dori ..Mitio moje vsi4ko drugo ..no pak 6te se sporazume6 s nego i horata mu ZA6TOTO SME SI OT TUK..ZAPOMNETE.TRQBVA DA SE UBEDENIM vsi4ki BURGASKI BATKI BIQ4I IZRODI ..I NARKOMANITE DORI DA POMOGNEM NA NA6ITE HORA ...TVA E
5.
Г-н Глупак
03.08.2018 11:11:58
5
21
Митьо е осъждан като шеф на група два пъти,и сега пак ще го осъдят. А ти спри да обикаляш телевизиите и да се предсравяш като бивш главен секретар,какъвто никога не си бил. Ти беше тиловак отговарящ за вещевото обслужване и разбираш от оперативна полицейска работа,колкоти и от откритият космос. И не се намери един журналист да те попита директно защо злоупотребяваш със лъжлива професионална биография?
4.
...
03.08.2018 11:01:36
3
14
Той и Ал Капоне бил така, ама поискали и му намерили цаката...
3.
*********
03.08.2018 10:58:42
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
Am
03.08.2018 10:45:56
3
15
Не мога да осъдят защо работи семестно със полицията това и във детската градина го знаят Така че не правете хората на глупави че идва видов ден
1.
ЖИТЕЙСКИ ИЗВОД
03.08.2018 10:18:12
7
25
На Очите, Магарета, Крави и прочее не могат да бъдат осъдени. Чисти са като сълза, невинни са като деца.
Дааа.. но виж, тази Иванчева, е абсолютен престъпник. Е, засега още недоказан, но обвинението неуморно търси доказателства вече половин година. И, за да не вземе да духне като Очите, я държат окована във вериги - дори когато отиде да пикае..
Здраво пипа нашта прокутатура, здраво!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори