×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Барман в кафе „Лоренцо“ счупи глупомера - посети Второ РУ-Бургас с 10 г марихуана в джоба (СНИМКИ)


Барман в кафе „Лоренцо“ счупи глупомера -  посети Второ РУ-Бургас с 10 г марихуана в джоба (СНИМКИ)
Младежът ще се размине със смешната глоба от 1000 лева
24 Юли 2018, Сряда, 00:04 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

27-годишният Дейвид Г. е обвинен за притежание на високорисковото наркотично вещество коноп

27-годишният бургазлия Дейвид Г., който е барман в популярното заведение "Мастро Лоренцо", намиращо се в центъра на Бургас на ул."Кирил и Методий", счупи глупомера с постъпката си, след като бе хванат с 10 грама марихуана, но не в някой стриптийзбар, а ...във Второ РУ-Бургас, показва справка на Флагман.бг.

За случая узнаваме от масивите на Районния съд в Бургас, където се е гледало делото срещу младия мъж. Между кориците не става ясно какво точно и как го е вършел Дейвид в сградата на  Второ РУ на 8 май т.г., но се е наложило да бъде обискиран. Така е открита марихуаната в джоба му. 




Количеството дрога е прекалено малко, за да бъде пратен зад решетките. Той дори се разминава само с административно наказание - глоба от 1000 лева. 

Флагман.бг узна, че Дейвид Г. е студент във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” – Варна. Според неофициална информация е осъждан за притежание на високорискови наркотични вещества. През 2016 г. младежът е бил хванат със 7 топчета коноп с общо тегло 4 грама. Последвала проверка в дома му на ул. „Трайко Китанчев“. Там ченгетата намерили над 90 грама марихуана. Дейвид обаче явно не си е взел поука и продължил, след което бе хванат в крачка по най-безумния начин.




Съседи от Ада: Пияни и надрусани англичани тероризират цяла улица в бургаския кв. Сарафово (ВИДЕО)


Знаете ли къде се намира „Меденрудниквуд” и защо къщите там гонят рекордни цени


Измама: 19-годишен продаде iPhone за хартиени изрезки

В категории: Бургас


39
Коментара
39
Коментара по темата
39.
Бай Х До 24
26.07.2018 11:37:07
1
4
Приятелю, доста си се спекал, даже направо си задръстил големия си нетревомански мозък с глупости. Пуша трева от 13 години. Имам магистърска степен и работата ми изисква четене, помнене и най-вече остра мисъл. Имам семейство и доход, който ни осигурява добър стандарт. Тревата не подтиска апетита, напротив, от нея можеш да изпиташ глад какъвто никога до сега не си усещал. Пишеш като разярен и комплексиран, застъпан с чехъла домашен чичко. А, и само да вметна, че повреме на тренировки имам зловеща концентрация ако преди това съм пафнал малко. Бъди сигурен, че чисто физически, а и умствено ще те сложа в малкия джоб. В този ред на мисли не смятам, че е уместно да занимаваш читателите бълвайки пумия посредством изключително тясното си субективно мислене.
38.
Iguankata
25.07.2018 23:17:37
4
8
Deivida toq propadnal narkoman.Prodava topcheta za da si kupuva philip plein,mnogo ubito kuche
37.
До 19
25.07.2018 21:25:54
1
3
Затова ли нямам нито една криминална проява, имам отличен успех в университета и се справям с всичко, което се захвана?! Затова ли психиката ми е здрава и силна и действам по целите си към успех?! Самият факт като гледам колко неграмотно пишеш ми подсказва, че май не си много по-напред и без трева. Айде трай си на гъза и продължавай да се оставяш да ти внушават в главата лъжи ;)
36.
хаха
25.07.2018 18:41:04
1
1
Ягоди не бера професионално, само любителски, съотвено не чета и Дейли Мейл.. Виждам вашия източник на информация - траги-комична, изпълнена с правописни и пунктуационни грешки и базирана на никакви факти "статия", която някой лапендур е сътворил преди 15 години :)
35.
Караджа
25.07.2018 18:36:42
3
3
На тревоманите не им остава друго освен да пафкат,защото пишките им не стават!Факт!
34.
d
25.07.2018 18:21:37
0
2
От къде се информирал? От Дейли мейл?
33.
хаха
25.07.2018 18:19:47
3
5
Не съм пубер, на 30 години съм, просто съм се информирал по темата достатъчно добре, в "статията" цитирана от 24 няма нито един научен факт, не са посочени никакви източници и като цяло е преразказна от някъде от някой крайно неинформиран индивид.
32.
до 30
25.07.2018 17:47:00
9
7
Колко трябва да си тъп,че да казваш, че за десет години дрогата е станала недрога. Абе пубери малки.
31.
хахахахах
25.07.2018 17:43:25
4
4
Иначе относно статията - ако знаехте интелектуалното ниво на средностатистическата българска фуражка щяхте веднага да разберете, че просто са написали пълни глупости. Не е ясно как човека се е озовал в районното, ама в един момент се наложило да го обискират. Най-вероятно са го задържали без да имат съответните законови основания и в заповедта за арест са писали някакви пълни глупости, а не е за подминаване вероятността и просто да са му го подхвърлили - нещо, което се случва често. Как се озоваваш без конкретна причина в полицията с 10гр. трева и как така изведнъж се налага да те обискират? :D :D :D
30.
до 24 и 19
25.07.2018 17:40:20
4
5
хахахахахах, е що за тъпунгер трябва да си през 2018-та година да цитираш такава "статия"??? Абе пич, ти от вас излизаш ли, на колко години си? Познавам хора пушат от 10-15-20 години и спортуват активно, к'ви са тия глупости :)) Тревата потиска апетита? ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА, не знам кой е автора на тези писания, но заслужава един здрав ЛОБУТ. Канабисът при изгаряне отделя канцерогенни вещества също като никотина и общо взето дотам се изчерпват негативните ефекти. Няма физическо пристрастяване, има психическо. Механизмът е същия, както когато ти се прияжда любимата храна. Статутът му в българското законодателство на високорисково наркотично вещество редом със субстанции от рода на хероин, метаамфетамин и кокаин, е абсурден и изключително остарял. В много европейски държави притежанието на определени количества е декримнализирано, а употребата му за медицински цели е легализирана. В други тепърва законите се либерализират. Много ми е интересно как по-точно канабисът докарва употребяващия до психически състояния, в които извършва други криминални или противообществени прояви и какви са те? Ама много :)
29.
диян тончев камбаната
25.07.2018 17:18:10
0
0
тоя ше го смачкам
28.
до 26
25.07.2018 17:03:13
5
3
Хахахаха и сега е различно така ли? Егати наглите наркоманчета. Преди било дрога, сега не. Хахаха
27.
Олд скуул
25.07.2018 16:44:34
1
3
Руси мадами малеле,руси мадами малеле,черни мерджани малеле,софийски номер олеле :))))))
26.
Падам от смях до 24
25.07.2018 16:09:54
3
8
Защо постваш статия от 2006,вече е 2018 и изследванията сочат друго.Единственото нещо което е горе долу истина от това което си написал е за сухотата в устата.По твоята логика вече е трябвало да съм заприличал на херцаджия от трева.Тренирам усилено от 10 години и никога не е пречило,ако си мързелив плужек си си такъв не ти е виновна тревата.А за другите точки дето си писал направо нямам какво да коментирам.Защо сте толкова против един възрастен човек да взима сам решения за себе си.Законно или не като искаш ще го направиш.Алкохола защо е легален тогава,колко хора са измряли преди очите ми от него.Аз много добре осъзнавам,че тревата не е безвредна,но всичко в големи количества е вредно.
Опресни си малко фактите и знанията по темата.
Наркоман хахаха
25.
Mooner
25.07.2018 16:04:08
5
7
До #24: Ако беше пробвал поне веднъж, щеше да имаш собствено мнение, а не да преписваш някакви измислени текстове. Много е жалко без да имаш познания, да даваш крайни коментари и оценки. Не тежиш, не важиш!
24.
четете ве шибани наркомани
25.07.2018 15:28:26
7
9
В някои държави вече легализираха употребата на марихуана, а в други това сякаш е въпрос на време. Трябва да сте наясно обаче, че пушенето на трева дори и да стане законно, си остава най-вече вредно за тялото.

Освен ако не сте тежко болни и лекарите не ви препоръчват тревата като болкоуспокояващо, не е препоръчително да я употребявате, защото тя може да доведе до някои сериозни негативни последици за вашия организъм.

Ето и какви точно:

1. Тревата забавя двигателните ви умения.

Ако пушите редовно трева, вие скоро няма да можете да вършите каквито и да е по-енергични дейности или спорт, като дори ще ви е трудно да си почистите жилището. За повечето хора, пушенето или поглъщането на трева, малко или много ги превръща в зомбита. Виновник за това е психотропното вещество в канабиса – тетрахидроканабинол (THC), което причинява отпускане, летаргия и мързел.

2. Тревата потиска апетита.

Хората, които пушат редовно марихуана и канабис, нямат апетит. В даден момент те спират да усещат удоволствие от храната, което от своя страна може да доведе до хранително разстройство и до хипотония.

3. Тревата обърква краткосрочната памет.

Хората, които пушат трева редовно започват да губят паметта си. Те все по-често започват да имат пристъпи, в които се опитват да си спомнят нещо, но не успяват.

4. Тревата отслабва имунната система.

Проучване от 2006 г. показва, че редовната употреба на марихуана намалява клетъчната активност и потиска възпалителните реакции, което от своя страна повишава чувствителността на тялото към вируси и инфекции. Освен това пушенето на трева води до хронично зачервяване на очите.

5. Тревата води до сухота в устата.

Канабисът потиска слюноотделянето, но това не е най-лошото в случая. Според едно списание на зъболекарския съюз от щата Тенеси, пушенето на трева може да възпали венците и да доведе до пародонтоза (опадане на зъбите). Но това важи в еднаква степен и за тютюнопушенето.

6. Тревата променя размера на мозъка.

Учените все още не са категорични за това как марихуаната влияе на развитието на мозъка по време на юношеството, но определено са категорични, че някои структури в него се свиват.

Според едно проучване на Националната академия на науките в САЩ, IQ-то на човек (коефициентът на интелигентност) намалява с пет пункта, особено при подрастващите, които редовно пушат марихуана.
23.
maleee
25.07.2018 15:09:37
0
5
mozuk ne ti ostana davideee ot teq narkotici ....
22.
сс
25.07.2018 14:54:36
7
4
Смея се колко са ви промити мозъците, че дрогата била безвредна. Аре давайте на бебетата вместо кърма, тикви.
21.
ДО ВСЕКИ ПРОТИВ ТРЕВАТА
25.07.2018 14:45:44
4
5
Ти си причината в България живота на млади хора да бъде разбиван просто,защото са решили да пафнат една трева и са били глупави да го направят на открито и да ги хванат.И после какво,съд и работа ще си намериш на п*ткинден.България е единствената страна в ЕС където тревата се наказва с затвор,но това е защото сме много разбиращи и напреднал народ.
Явно сме по-напреднали от Англия,Испания,Италия,Холандия,Белгия,Гърция,Хърватска и всички други които са решили да погледнат нещата от друга страна.Да не говорим за Америка и Канада.Промяна ще има,но чак когато измрат всички комунисти и стари набори,това ще се случи към 2030 някъде,когато по-младите със съвременно мислене заемат поста.Не осъзнавате ли какво може да направи за туризма това нещо,да не говорим за хора,които се мъчат от последствията на лечение на РАК,СПИН.Помага срещу артрит кожни заболявания и какво ли не друго.Но не в алкохола и бтв новините няма тази информация.Пък и ти самия не искаш да я чуеш.
Българино,стой си още с ракииката в ръка гледайки телевизора и продължавай да затъпавяш все повече и повече.
ЩЕ ИМА ПРОМЯНА,но поне след 10 години.
Вие не разбрахте ли,че тревата не може да я спрете
20.
Apple Sapple
25.07.2018 14:01:38
1
1
Wahaha kakuv malounik prost ma prost i samo globa!!!!!
19.
до 14 ти счупи ТЪПОМЕРА
25.07.2018 13:54:47
5
2
БЕ ДЕБИЛ –ИМА ЗАКОН КОЙТО СЕ ОСНОВАВА НА ФАКТИ //НАУЧНО ДОКАЗАНИ ЗА ВРЕДИТЕ ОТ КАНАБИСА КОИТО НЕ СА ФИЗИЧЕСКИ А ПСИХИЧЕСКИ СЪСТОЯТИЯ ВОДЕЩИ ДО ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ И ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИ ПРОЯВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!//////
18.
до 14 ти счупи ТЪПОМЕРА
25.07.2018 13:54:47
7
5
БЕ ДЕБИЛ –ИМА ЗАКОН КОЙТО СЕ ОСНОВАВА НА ФАКТИ //НАУЧНО ДОКАЗАНИ ЗА ВРЕДИТЕ ОТ КАНАБИСА КОИТО НЕ СА ФИЗИЧЕСКИ А ПСИХИЧЕСКИ СЪСТОЯТИЯ ВОДЕЩИ ДО ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ И ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИ ПРОЯВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!//////
17.
тоя беше любовник на Млякото
25.07.2018 13:53:50
0
1
правеха си автоминети и федероси зад старата пощс
16.
Не
25.07.2018 12:44:46
0
1
Стана точно така хванаха го и знаеха че носи предпоставка беше
15.
Флагман
25.07.2018 11:49:21
2
13
От вас никой не е чупил пивече"тъпомер" вие сте на върха
14.
.
25.07.2018 11:47:29
7
12
Безинформирани, заблудени "граждани", позаинтересувайте се какви изследвания има за марихуаната, какво съдържа и какви свойства има преди да говорите неща, които медиите ви набиват в главите. Нито води до пристрастяване, по-лек наркотик е от никотина, кофеина и алкохола, аз лично съм пушил 3 години, но съм я спрял, поради мои си причини, което доказва, че няма физическа зависимост. Медиите ви предоставят информацията, която те искат да знаете и ви карат да мислитв по начина, по който те искат, за да ви управляват и да бъдете техни роби!
13.
*********
25.07.2018 11:41:04
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
До CC
25.07.2018 11:36:14
6
9
Много си изхабен откъм мозък братле...направо се чудя какви ги взимаш ти ,че да драскаш подобни глупости.Не се иска много ъкъл да се запознаеш с актуална информация по въпроса.Не сме 70та година , морфинът е неизбежен за хора в тежко състояние .За съжаление заради философи като теб с този закостенял начин на мислене сме най-западналата страна в ЕС със най-застаряващото и изчезващо население.
11.
Xhaxhxachxaxhxachxaxhx
25.07.2018 11:25:25
1
1
Xhxaxyxaxhxaxhxaxhxaxhxaxhxaxhxaxh
10.
Deivid
25.07.2018 11:01:42
10
1
Maika vi da eba kopelenca mrusni ako vi vidq nqkade shte revete
9.
*********
25.07.2018 10:54:42
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
Тоз дето ебе майка ти
25.07.2018 10:48:50
6
8
Много е лесно да пишеш гадни статиики и още по-лесно да пускаш злобни коментарчета. Мъжете казват всичко в очите и понасят последствията! Егати, тая страна се напълни с педераси и комплексари с малки пишки.....
7.
5 ти
25.07.2018 10:38:17
11
18
Отивай в Канада да се лекуваш или изхранваш.
6.
сс
25.07.2018 10:35:07
30
15
Полезна марихуана няма. Набийте си го в главите най-накрая. Също и медицинска марихуана няма. Колкото е полезен морфинът, толкова е и тая медицинска марихуана. Толкова ли сте тъпи?
5.
Истината
25.07.2018 10:27:16
17
15
Марихуаната е лекарство. Във Канада е позволена на федерално ниво. Цели семейства се издържат чрез нея. Сума ти хора се лекуват.
А вас искат да ви държат роби.
4.
*********
25.07.2018 10:26:23
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
Дейвид
25.07.2018 10:23:53
1
5
Тоз сгурно е некъв дилър..
2.
bss
25.07.2018 10:21:18
2
5
Ha ha ha toq napravo kurti, chak se chudq kak ne sa go natirili oshte ot morskoto, mai medeniq tam mnogo gi e otpusnal malkite. Navremeto mai iskaha i svidetelstvo za sadimost. I nie pravehme gluposti ama chak puk tolkova...
1.
Хаха
25.07.2018 10:17:55
5
16
Марихуаната била полезна...........Ако не беше напушен щеше да се сети да я остави някъде.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори