×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съседи от Ада: Пияни и надрусани англичани тероризират цяла улица в бургаския кв. Сарафово (ВИДЕО)


Съседи от Ада: Пияни и надрусани англичани тероризират цяла улица в бургаския кв. Сарафово (ВИДЕО)
От близо година трима души не оставят на мира живущите на ул. „Черно море“
24 Юли 2018, Вторник, 13:57 ч.
Автор: Христо НИКОЛОВ

Освен ежедневния шум, врява вдигали и 3-те кучета на островитяните новодомци


Видимо пияни и надрусани англичани, „предвождани“ от собственика на жилището – мъж на име Глен, тормозят цяла улица с непрестанния си шум, викане, псувни и силна музика в бургаския кв. Сарафово. За случая сигнализира техен съсед, който от близо година вече трябва да търпи ежедневните своеволия на Островните хора.

„По-зле са от руски туристи. Ежедневно се пие от сутринта, най-вероятно се и друсат. Доскоро Глен и компания живееха заедно в този апартамент на 3-ия етаж срещу нас. След като двамата се изнесоха и остана само собственикът, си помислихме, че идва краят на непрестанния терор. Но уви... Макар и да не живеят тук, те продължават всеки ден да посещават Глен. Нетърпимо е! Викат, псуват, музиката дъни все едно е дискотека... Не се живее в такава среда, особено с малко дете!“, оплаква се пред Флагман.бг жител на ул. „Черно море“ в квартала, отскоро баща, който вече е на предела на нервите си. Така са и всички живущи в района.

Освен ежедневния шум, англичаните имали 3 кучета, които разбира се, не спирали да лаят. Хората, живущи на улицата, вече са готови да вземат нещата в свои ръце.



Флагман.БГ призовава отговорните институции да вземат незабавни мерки по случая, за да не се стига до ексцесии.

Това, че собственикът на апартамента е англичанин, не го прави по-малко отговорен пред закона на Република България и за чисто неморалните и откровено незаконни постъпки трябва да се носи отговорност – пък било тя дори и под формата на финансова санкция, категорични са потърпевшите.

В категории: Крими , Бургас


Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
18
Коментара по темата
18.
Л
25.07.2018 02:56:43
6
1
Защо пък вие не се ометете като на ви харесва в сарафово? Те как търпят сарафовските цигани в англия?
17.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
25.07.2018 02:54:53
4
0
Явно собственика на този апартамент по цял ден стои в къщи и мрази. Да не са строяли един до друг сега да си гледат простотиите.

Мръсни цигани в Сарафово всичко застоихте но го направихте по селски. Ако беше хубаво сега щяхте да имате изискани англичани. Но защото го направихте грозно и ви дойдоха бедняците. Вие не сте НИЩО повече от тях. Поне отидете да ви научат малко на език като нищо друго не може да правите.

Има си полиция за такива неща. Пък и просто вие лош късмета. Селото става прозорец до прозорец. Ще става много по лошо защото вие НИЩО друго не може да работите.
16.
най-големите боклуци
25.07.2018 02:33:48
1
5
Най-големите боклуци са англичаните. Нация от дрогирани малоумници. Съседите защо не им начупят прозорците, че и едно бойче няма да им е излишно.
15.
Basi
25.07.2018 01:50:03
1
3
Трепане на Английските изроди
14.
domus
24.07.2018 21:42:54
1
4
на ул. Октомври, пак в Сарафово, има същите идиоти! По цяла вечер не се спи от тези кретени!
13.
BЪХ
24.07.2018 21:40:10
3
17
Няма да мрънкате.Дадохте си срещу обезщетение хубавите големи дворове,построиха ви апартаменти до старите къщи,а сега виете срещу шума!Ай сиктир!Наскоро минах през Сарафово и се ужасих.Нищо общо няма с хубавото китно кварталче!ЛАКОМИЯТА СЕЛСКА СИ Е КАЗАЛА ДУМАТА!
12.
ММ
24.07.2018 20:20:01
0
11
Само боя оправя работата в този случай.
11.
Metin Haki (Kucheto)
24.07.2018 19:24:34
0
3
Padnaha ot Belgiq puk inache mnogo sa praqt
10.
Галя
24.07.2018 19:00:55
2
5
Тия англичани много са праят ама са манячита взимат си по 4-5 грама пико и са почват яката била ссъм няколко пъти на парти в тях и няма ядови като са наспани някой път са карат ама рядко манчита са си
9.
Ало пожарната ли е?
24.07.2018 18:41:55
4
6
Ганьовци пак ли ревете бе? Решението е нафта,бензин и моторно масло.Тази 5-10литрова смес се налива под вратата,когато ги няма,а и да са вътре като са мат пияни нищо няма да усетят. Другото решение за тези дегенерати е съседството им с братята роми,тогава направо си продават къщите и се връщат в Англия потресени. Десетки такива случаи има.
8.
!!!!!!
24.07.2018 17:54:52
6
12
И какъв баща си щом не можеш да усигуруш спокойствие на детето си.Зад завесата и клипче браво.Смело.Гола вода сме вече заслужава ме си го ще изчезне то е ясно ама поне да го направим достойно......
7.
Nnb. Bb
24.07.2018 17:54:38
2
12
Ama inache v Anglia ne pravqt taka nali???Daje ako chovek reshi prosto muzika da si pusne v 9 vecherta vednaga ima oplakvane.Mirizlivi , prosti izrodi.Sobstvenika bil Glen.hahahahh.Zashto si e kupil v saragovo , zashtoto v London edin poruten flat struva 350 000 GBP i puandurnika ne moje da si ho pozvoli
6.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
24.07.2018 17:36:07
0
10
Английските и руските туристи са в здрава конкуренция. Ще видим кой ще спечели.тотални олигофрени
5.
bai hoi
24.07.2018 17:25:49
1
10
Нормално , държавата им го позволява . Присъствал съм на подобни гледки в Англия , и намесата на полицията беше грозна сцена , чак ми стана съвестно за момент за отрепката която арестуват :)
4.
bai hoi
24.07.2018 17:24:34
1
8
Нормално , държавата им го позволява . Присъствал съм на подобни гледки в Англия , и намесата на полицията беше грозна сцена , чак ми стана съвестно за момент за отрепката която арестуват :)
3.
John
24.07.2018 17:23:17
1
15
Нормално , държавата им го позволява . Присъствал съм на подобни гледки в Англия , и намесата на полицията беше грозна сцена , чак ми стана съвестно за момент за отрепката която арестуват :)
2.
Иван
24.07.2018 17:12:26
0
17
Всички англичани са така, само от бой разбират.
1.
Да
24.07.2018 17:06:51
2
21
Ше вземат те закона в свои ръце, ама като спрат да снимат иззад пердетата..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия
Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори