×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Май съвсем изтървахме мръсните кочани на плажа, с тях плъзнаха и гевреци


Май съвсем изтървахме мръсните кочани на плажа, с тях плъзнаха и гевреци
Така изглежда бургаският плаж, търговията върви с пълна пара, но така е навсякъде
22 Юли 2018, Неделя, 13:25 ч.
Автор: Христо НИКОЛОВ, снимка: авторът

Всички плажове по Южното Черноморие се обслужват от тъмнокожи търговци – с липса на каквито и да било сертификати за произход и хигиена при производството на продукта

Проверка на Флагман.бг установи, че почти няма оживена плажова ивица от Обзор до Синеморец, по която да не се движат търговци във вида, в който ви показваме на тази снимка.

В събота и неделя – до настоящия момент, репортерски екипи на медията ни, посетиха 12 брегови ивици, стопанисвани от мастити бизнесмени и по които навсякъде  вървят търговци на царевица.

На повечето места царевицата е придружена и от асистент , с набучени на чатал гевреци.

До преди година-две контролните органи съобщаваха за проверки по плажовете – с цел да се предотврати хранително отравяне, но такива очевидно вече не се извършват.

В болниците през последните две седмици регистрираните с лятно вирусно заболяване са стотици. Някои казват, че е от мръсната морска вода, което обаче не е съвсем така. Симптомите на преминалите за диагноза и лечение често свидетелстват и за хранително отравяне.

В категории: Бургас


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
е много е ясно
23.07.2018 07:35:49
0
1
Плужекът Георги Митев е зает сега с унищожаването на поминъка на българите в Странджа, където отново осигурява работа за мургавите. Те изтрепват животните, те продават необезспокоявани царевици и гевреци, а българите са търпеливи, трудолюбиви глупаци .
15.
Iliyan kmeta do 14
23.07.2018 01:36:08
1
1
Piro6kin ti li si ov4arino
14.
Голям Човек
22.07.2018 21:44:03
3
5
Аз се преместих да живея в едно странджанско село от няколко години в знак на протест срещу всички придобивки на съвременната индустриална епоха. Ходя гол, пия вода от реката, дишам чист въздух, не карам кола, а каруца, целия съм брадясал и ноктите ми са извити като на орел, обаче си живея на чистичко и не мрънкам за нищо. Вярно тук няма никакви варианти за препитание, няма заводи, но въздуха е чист. Предлагам на всеки който му е мръсно в големия град да се премести при мен на село.
13.
Му от КРС че от с.Житарово
22.07.2018 21:06:09
0
2
Пак се прави че незнае
12.
Флагман
22.07.2018 20:45:57
0
8
Ама като ви плюят в манджите и салатите по заведенията нищо не казвате ,или като ядете соя кожи кокали и всякакъв боклук под формата на кренвирши или кайми от 5лв килото,като ви се струва съмнително не купувайте бе като няма търсене няма да има и предлагане.
11.
НАП
22.07.2018 20:09:06
0
6
А касови бележки дават ли? Затворете им обекта? хаха
10.
Сарафово
22.07.2018 20:01:07
1
3
В сарафово на плажа са лешш натровиха ни с децата миналата седмица .моля ви спете ги или ги контролирайте поне
9.
Хо хо хо
22.07.2018 19:28:53
0
1
Чупи тъпомера мангала Танас Градев под звуците на песента шушана, мед му капе от устата
8.
Уволнение на БАБХ
22.07.2018 19:05:03
1
2
Този контрол е под ръководството на Георги Митев, уволнение незабавно. Рошветаджия
7.
те си ПЛАЩАТ НА МАРГИНИТЕ!!!!!!!!!!!
22.07.2018 18:02:48
1
9
КОНЦЕСИОНЕРА НА СЕВЕРНИЯ ПЛАЖ НАРУШАВА ДОГОВОРА КАТО ГИ ПУСКА ДА ПРОДАВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КЪДЕ Е МИНИСТЪРКАТА С ЧАДЪРА ЗА МУТРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
6.
потребител
22.07.2018 17:38:03
5
14
Къде е агенцията по храните. Разнасят тези мръсни гевреци и царевици от единия край на плажа до другия. Нито здравна книжка има продавача нито са пакетирани със срок на годност. Мухи ги кацат пипат ги с мръсните си ръце. Аз се чудя на акъла на родителите които купуват от тези закуски и ги дават на децата си. Нито им знаеш при какви условия са произведени. А проверяващите си затварят очите.
5.
Mickey Mouse
22.07.2018 17:37:00
6
16
За толкова години от гевреците никой не е умрял, за разлика от мръсния въздух, който дишаме всички и е причинил рак на хиляди хора. Само че за тези два завода които ни тровят 24 часа няма да пишете. Нормално е, който си плаща поръчва музиката (статията).
4.
Реалист
22.07.2018 17:22:09
10
16
Да не правим от мухата слон. Това дали са мургави или не , не е от значение. Честно казанп се радвам като виждам че поне се трудят и се опитват да спечелят нещо честно защото мнпго от тях не са така. Гевреците ги продават от как се помня и мургави и бели . А майонезите дето ще ви напльокат на капанчето ще видите до ко ще ви докарат.
3.
до 1
22.07.2018 17:18:44
4
18
Изклаха ги ама преди това инструктираха демократичните свободни медии да не пишат за това. Иначе махат банерчето с рекламки платено от държавата да хвали Борисов 3. 111 масто по свободни медии! Честито Другари ! п.п. съжелявам бабо Доре, че българите не сме мъже да защитим от циганските ножове една българска старица !
2.
ALF
22.07.2018 17:18:15
2
19
Къде е бате Данчо да се провикне :
"Дами и господа,
и в студ и пек,
яжте на бате Данчо
мекият геврек"
1.
питанка
22.07.2018 17:14:59
7
16
Майната им на циганите дето продават зарази на плажа ! ВАЖНОТО Е, ЧЕ ГЕРБ ИЗКЛА ЗДРАВИТЕ ЖИВОТНИ НА БАБА ДОРА ! ГолЕм успех на ЕвропредЦедателят ! Да е жив и здрав с остър нож в гъ..а ... ръка !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори