×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Белгия взе бронзовите медали на световното след победа над Англия


14 Юли 2018, Събота, 22:17 ч.
Източник: Dnevnik.bg

Белгия спечели сблъсъка за третото място на световното първенство след победа с 2:0 над Англия. Талантливият състав на Роберто Мартинес стигна до успеха с голове на Тома Мюние още в четвъртата минута и Еден Азар в края на двубоя.

"Червените дяволи" записаха най-доброто си представяне на световни финали, след като през 1986 г. завършиха на четвърто място. Английският отбор пък отново остана четвърти, както и през 1990 г.

Капитанът на Белгия Еден Азар направи поредния си силен мач за "червените дяволи" и отбеляза третото си попадение в турнира. Той взе участие общо при седем гола на отбора си. Белгия игра силно и в защита, като в много малко моменти от срещата беше застрашена сериозно.

Английският отбор, който започна световното без никакви очаквания също впечатли с представянето си в надпреварата. Тимът, воден от Гарет Саутгейт остана на крачка от финала, след като загуби от Хърватия в полуфиналите.

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес заложи на младия Юри Тилеманс вместо Маруан Фелайни, което беше най-голямата изненада в състава на "Червените дяволи". В тима на Англия пък имаше пет промени, като сред титулярите започна Фил Джоунс, Ерик Дайър, Фабиан Делф, Рубен Лофтъс-Чийк и Дани Роуз.

От началото белгийският тим прие играта в своята половина и заложи на контраатаки. Още в четвъртата минута планът на "червените дяволи" сработи и те откриха резултата.

При една контраатака Насер Шадли се озова отляво и веднага центрира в наказателното поле, където Тома Мюние изпревари Дани Роуз и се разписа – 1:0.

Фланговият футболист беше десетия белгиец, който се разписа за тима си на световното. Това беше и изравнен рекорд от Белгия, след като през 1982 г. десет французи вкараха, а през 2006 г. - десет италианци.

Белгия взе бронзовите медали на световното след победа над Англия

Ранното попадение стъписа футболистите на Гарет Саутгейт и до 20-ата минута Англия не успя да стигне нито веднъж в близост до вратата на Белгия. Вместо това Кевин Де Бройне имаше отлична възможност в наказателното поле на "Трите лъва", но реши да подава с пета и сгреши.

До края на първото полувреме Англия не успя да се активизира и само веднъж Хари Кейн имаше възможност на сметката си. Ударът на централния нападател обаче беше много неточен, пращайки го в аут.

Слабата игра на Англия доведе до две промени на почивката като Саутгейт извади Роуз и Стърлинг, за да пусне Джеси Лингард и Маркъс Рашфърд.

Началните минути на второто полувреме отново бяха за отбор на Белгия, който започна силно и се настани пред вратата на Джордан Пикфорд. След първите 15 минути обаче Мартинес също направи смени с единствената цел да затвори мача и да уплътни средата на терена.

Изваждането на Ромелу Лукаку намали агресията на белгийския отбор в предни позиции, като вече нямаше кой да пресира англичаните при изнасянето на топката.

Чак след 70-ата минута футболистите в червено се настаниха по-сериозно пред белгийската врата, но разчитаха само на центрирания. Хари Кейн обаче нямаше никакви шансове срещу високите централни защитници на "червените дяволи".

Най-добрата възможност за Англия се откри пред Ерик Дайър, който малко изненадващо изскочи сам срещу вратаря Куртоа. Халфът технично копна топката над плонжа на стража, но Тоби Алдервейрелд притича и изчисти пред голлинията.

При навлизане в последните десет минути пред белгийците се отвориха много пространства за контраатаки, които бяха използвани. В 80-ата минута спираща дъха контраатака изведе Мюние на стрелкова позиция. Той отправи красив удар от воле, но Пикфорд се намеси и успя да избие.

Белгия взе бронзовите медали на световното след победа над Англия

Две минути по-късно обаче белгийците не сгрешиха и вкараха втори гол. Футболистите в жълти фланелки отново разиграха на скорост, Де Бройне изведе Азар в наказателното поле и капитанът на Белгия вкара втори гол.

В категории: На терена , Спорт


1
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
1
Коментара по темата
1.
1
14.07.2018 20:07:57
0
0
ще остане ли гр.Айтос най-добрият град,но за имотни измами с наследствени имоти ,но при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ № 324...правени с неузаконени и незаконни наследствени къщи , но благодарение на най-некомпетентната прокурорка Молена Стойчева-ГЕНЧЕВА /която неможа да разгъне пълния си потенциал и да разкрие по безспорен начин обективната истина в името на Върховенството на ЗАкона/.Но тези имотни измами с наследствени имоти са правени и с правомощията на Държавни служители от Община Айтос които са издавали официално документите с невярно съдържание ,а именно
фалшиви удостоверения за наследници на тодор костадинов Тодоров починал на 30.05.1985г много преди да бъде издадено Разрешително за строеж №9 от 1987г на негово име
фалшиво разрешително за строеж №9 /1987
фалшиви скици
фалшиви Данъчни оценки
и мн.др. заблуди и измами с една единствена крайна цел......в крайна сметка лицето Сийка Вълкова Танева да придобие НЕЗАКОННО НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО ПО НАСЛЕДСТВО от Тодор Костадинов Тодоров -като негова съпруга ,но без да имат сключен граждански брак ....но при скандално известният на ПРОКУРАТУРАТА Айтоски нотариус Бисер ДЕМИРЕВ № 324
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори