×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

21-годишният Янислав, който влетя в магазин на бул.”Стефан Стамболов” в Бургас, минал на червено. Какво наказание заслужава?


21-годишният Янислав, който влетя в магазин на бул.”Стефан Стамболов” в Бургас, минал на червено. Какво наказание заслужава?
Зрелищната катастрофа снощи по чудо се размина без жертви
13 Юли 2018, Петък, 09:25 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Георги РУСЧЕВ

Подписал е двустранен протокол с другия участник в катастрофата

Висока скорост и преминаване на червен светофар. Това е причината за зрелищната катастрофа на бул.”Стефан Стамболов” снощи, при която лек автомобил „Тойота” влетя във витрината на магазина за китайски обувки (ПОДРОБНОСТИ ТУК).

Тойотата се е движила по булеварда в посока БСУ, а на светофара на Механото Пежото е навлизало в кръстовището на зелен сигнал и опитало да продължи към ул.”Дунав”.

Водачът на „Тойотата” – 21-годишният Янислав Г. от Бургас, който е пътувал с приятел, е признал вината си и подписал двустранен протокол, с които ще поеме щетите и по другия автомобил – „Пежо 206”, управлявано от 30-годишния Явор от Бургас, и по витрината на магазина.  Щети са нанесени и по обекта за бързо хранене, намиращ се в съседство.

Пежото е с помляна предница  -пълна щета и очевидно ще отиде за старо желязо, докато при Тойотата щетите са по дясната врата и панорамния прозорец, научи Флагман.бг.

Нито Янислав, нито другият шофьор са употребили алкохол или наркотици, но Янислав със сигурност ще загуби книжката си заради катастрофата, отнесе сериозна глоба и поеме пораженията по магазините и другия автомобил, които няма да са никак малки.

В категории: Пътна обстановка


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
do sozopol
15.07.2018 10:36:52
0
0
eii sozopolskiq da ne napusnesh na burzo policiqta smeshennn.. shta naduqq
17.
Мвр-то
13.07.2018 18:10:35
0
2
Ей иване олигофрен приматското ти писане от далече се познава спри се
16.
Съсед от кооперацията
13.07.2018 17:54:31
1
7
Добре,че няма невинни жертви!
Тоя младеж заслужава строго наказание,ако имаше пешеходци по тротоара какво щеше да приказва и да се оправдава!
Няма място за съжаление ,Сури во наказание отнемане на шофьорската книжка,втори път да знае,че има закони и трябва да се спазват!
Не се правете на голямата работа,защото живота ще ви сервира много изненади!
Ако това се случи с твоя магазин или не дай боже да имаше жертви,тоя лайняр нямаше да си намери място ,затова сурови наказания и затвор да се научи как се шофира и дали втори път ще мин3 на червен светофар тъпото лайно!
15.
do 13
13.07.2018 17:40:38
0
3
Я си лапни палеца да се успокоиш малко
14.
Пийняк
13.07.2018 17:33:57
1
4
Заслужава да бъде смърт! Смърт присъда да бъде!
13.
do vs ribi
13.07.2018 17:18:48
8
1
shto pishete anonimno e palqchovci nito znaete kakvo e stanalo nito nishto da eba maika vi tupa vse mnogo govorite bez da znaete zatvori shamari mi ai kade sa tiq shamari da gi vidq vashta maika malumna
12.
Жоан
13.07.2018 15:46:05
0
4
Ако действително е съставен двустранен констативен протокол за ПТП, то санкция за виновния водач от Кат няма да има.
11.
Тъпак
13.07.2018 15:17:14
0
4
Шамари в полицията и затвор една година
10.
1
13.07.2018 15:11:36
0
6
Двустранен протокол се прави при следните случаи.
Когато колите са в движение няма ударен човек и участват 2 автомобила. Как го направиха този протокол и кой ще го признае един господ знае.
9.
Az
13.07.2018 14:24:52
0
9
10000 лв глоба и 5 години без книжка...поне
8.
truestory
13.07.2018 14:23:53
0
4
кат пак ли не си свърши работата. Обяснявам. Двустранен протокол между двамата участници в птп-то не може да бъден подписан в този случай, заради наличието на още потърпевши страни - община бургас и собственика на обекта в който се е натряскал въпросния шумахер. Щом има нанесени щети по други обекти освен двете превозни средства - подписвенето на двустранен протокол за птп отпада. Имам случай, освен че имаше щети по бордюрите, които един шумахер събра след като ми одраска калника, ами и колата му изобщо не можеше да се движи на собствен ход, щото беше разколачена цялата предница, дойде кат и го накараха да попълни въпросния протокол.
7.
Mnogo seliani
13.07.2018 14:10:26
2
9
Много Сливен Ямбол аман вече от паевдо бургазлии заслужава обратно от там кадето е дошал ма в затвора
6.
Стойчо
13.07.2018 13:49:08
3
16
2 г. лишаване от свобода(без отпуски).Без шофьорска книжка до живот.
5.
крум
13.07.2018 13:05:36
3
23
Мама и тати ще поемам щетите . А туй лайно заслужава да лежи
4.
Созопол
13.07.2018 12:53:46
2
16
Една година да не ходи на симфонични концерти.
3.
Айтос
13.07.2018 12:50:53
3
11
Кога ще вземете книжка та на жулиен ( солито ) от Айтос който кара вечно дрогиран чакате да стане някой бела като с това момче за да обърнете внимание ли ? До кога ? И това дебелото салама ? Ама как да им ги вземете като ви пеят като птичета
2.
Jfho
13.07.2018 12:46:31
2
21
Заслужава кавали да прай шматката
1.
бай брадър
13.07.2018 12:44:59
8
22
научете се да карате,наркоманизирани селяни бургасовови
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори