×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Неочакван обрат! Оцелял по чудо след зверска касапница в Бургас поиска в пъти по-ниска присъда за нападателя си


Неочакван обрат! Оцелял по чудо след зверска касапница в Бургас поиска в пъти по-ниска присъда за нападателя си
Издирваният от Интерпол и Европол Даниел Пешев отнесе 15 години затвор, след като наръга 7 пъти в сърцето и стомаха Пламен Младенов
Тема в развитие
Извънредно! Закопчаха с белезници в съда Даниел Пешев, дадоха му 15 години за кървавата баня в жк „Славейков“ (СНИМКА) Ще операт ли пешкира убитият Тодор Пистата и шизофреникът Георги Гаргата за кървава касапница в жк „Славейков”? Само във Флагман.бг! Заклан в НДК бургаски ултрас лъсна в кърваво меле в жк „Славейков” Адвокатът на Алексей Петров и Бай Тошо брани издирван от Интерпол за касапница в жк „Славейков“ Само във Флагман.бг! Ужасяващ разказ на оцелял по чудо след касапница в „Славейков”: Усещах как кръвта ми изтича, чувствах, че умирам! Само във Флагман.бг! Издирван от Интерпол за касапница в жк „Славейков” се появи след 12 години в изгнание (СНИМКИ) Съдът спря дело за кървава касапница в ж.к. „Славейков”, чакат завръщането на един от най-издирваните престъпници в Европа Издирван от Европол за опит за убийство бургазлия пробва да смени паспорт в посолството в Копенхаген, изпускат го Първо във Флагман.бг! Бургазлия е сред най-издирваните престъпници в Европа След 11 години чакане: Върнаха делото срещу издирван от Интерпол бургазлия за кървава баня в ж.к. „Славейков” Медицинско чудо! Бургазлия оживя след 7 прободни рани в сърцето и корема Интерпол издирва бургазлия за кървава баня в ж. к. „Славейков”
виж още
скрий
03 Юли 2018, Вторник, 17:44 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: авторът

Случайно или не рязката промяна в тезата на жертвата съвпада със завръщането в Бургас на брата на подсъдимия, който е доста известна фигура в местния ъндърграунд


Неочакван обрат е на път да придобие делото за бруталната касапница през лятото на 2005 г. в бургаския жк „Славейков”. Случаят се точи вече повече от 10 години, тъй като извършителят Даниел Пешев изчезна веднага след атаката над Пламен Младенов и негов авер.

Миналото лято Пешев изненадващо се появи в Съдебната палата след 12 години в изгнание. Той решава да излезе „на светло” няколко месеца след като попадна в кампанията на Европол за най-издирваните престъпници на Стария континент. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В крайна сметка, след множество перипетии процесът за тежкото престъпление стартира в края на юни м. г. В началото на 2018 г. състав на Бургаския окръжен съд, начело с Георги Пепеляшев и Катя Господинова, постанови 15-годишна присъда за касапина. Пешев беше закопчан с белезници директно в съдебната зала и откаран в затвора, където в момента излежава наложеното му наказание за предумишлено убийство, извършено с особена жестокост и по мъчителен за жертвата начин. Така магистратите квалифицират 7-те прободни рани в сърцето и стомаха на Младенов, който е спасен по чудо след блестящата работа на лекарите в УМБАЛ-Бургас.


Даниел Пешев беше нареден до най-опасните престъпници в Европа

Очаквано подсъдимият обжалва наложената му присъда и ще се изправи след седмица пред въззивната инстанция. Изненадващо обаче жалба срещу присъдата пуска и жертвата Пламен Младенов. Синът на бургаската футболна легенда Петър Младенов поиска в пъти по-ниско наказание за нападателя си. Той определя наложените 15 години като прекалено сурови за деяние, което по чудо не го е убило и иска присъдата на Пешев да бъде редуцирана до скромните 5 години. Още по-изненадващо е, че Младенов е изразил готовност да даде нови обяснения пред Апелативния съд, въпреки че едва говореше пред първата инстанция и се наложи в залата да бъдат прочетени разпитите му пред разследващите и пред съдия.

„Видях острието в ръката на Даниел. Усетих как ме пробожда в корема, а след това и в лявата ръка, с която опитах да се защитя от ножа. Усетих как се свличам на земята в безпомощно състояние. Той продължи да ми нанася удари. Чувах нещо като клокочене от корема ми – като изтичане на вода. Усещах как кръвта ми изтича и умирам! Не можех да направя нищо, за да се защитя. Спомням си как ме качват в линейката и след това се събудих в болницата. Докторът ми каза, че живея втори живот и че съм имал невероятен късмет”, разказва тогава Младенов, като с категоричност твърди кой го е наръгал 7 пъти с нож.

През цялото време на процеса жертвата и неговият адвокат Петър Димитров искат 17 години за Даниел Пешев. Защитникът отказа да коментира пред репортер на Флагман.бг мотивите за изненадващото решение на своя клиент.

Случайно или не рязката промяна в тезата на жертвата съвпада със завръщането в Бургас на брата на Даниел – Валентин Пешев, който е доста известна фигура в местния ъндърграунд. След известен престой зад решетките обаче, също като Даниел, и Валентин изчезва в чужбина. Твърди, че се е установил в Швеция, където развива сериозен бизнес.

Броени дни след решението на Окръжния съд, Валентин даде ексклузивно интервю за Флагман.бг, в което се опита да хвърли вината за кървавия трилър върху аверите на Даниел, най-вече върху заклания в НДК ултрас на Черноморец Тодор Тотев-Пистата, който очевидно вече няма как да понесе наказателна отговорност за случая.


Жертвата Пламен Младенов (в овала) изглеждаше шокиран над 10 години след касапницата, той отказа да бъде разпитан пред Окръжния съд, но изненадващо е изразил готовност да говори пред въззивната инстанция

„Знам, че е виновен за това, че са се били, но той никога не е носил нож. Може да прозвучи грозно, защото човекът е починал, но малко ако се разровят, ще видят, че Тодор е бил агресивен. Той е от тези, които ходят по мачове, за да се бият. След като разбрах, че Даниел е осъден задочно миналата година, аз опитах да се свържа с близки тук хора, за да ми разкажат за случката. Никой не ми беше дал индикация, че е станало нещо подобно. Единствено от тогавашната приятелка на Тошко успях да науча, че, по нейните думи, Пламен е директно наръган от Тодор. Тогава това момиче е било в една компания с Деница и останалите. Това са нейни думи, но аз не мога да твърдя дали със сигурност е било така”, каза Валентин пред Флагман.бг.

По-големият от двамата братя Пешеви най-вероятно ще се яви на заседанието на Апелативния съд, за да свидетелства какво точно е правел Даниел в чужбина, докато уж е търсен под дърво и камък от Интерпол.

Междувременно от прокуратурата съобщиха за Флагман.бг, че няма да протестират решението на Окръжния съд, но ще поискат назначаването на комплексна съдебно-медицинска психологична и психиатрична експертиза на Даниел Пешев, каквато до този момент липса по делото. Становището на специалистите обаче няма за цел да определи вменяеми ли е подсъдимият или не.

„Към момента на извършване на деянието има сериозни данни, че той е проявявал жестокост – пребивал е приятелката си и е убивал животни по изключително зверски начин, като е режел главите им и ги е закачал на оградата на детска градина. Целта е да се докаже, че деянието е извършено по особено жесток начин, за да се подчертае допълнително обвинението”, разкриха от прокуратурата.

Делото трябваше да се гледа още в края на юни, но заради неотложни ангажименти на столичния адвокат Ина Лулчева бе отложено за средата на юли. Междувременно Пешев се отказва от двамата си местни защитници и ще разчита единствено на известния юрист от София.

Припомняме, че до кървавата развръзка през август 2005 г. се стига, след като Пламен опитва да защити една от своите служителки Деница от бившето й гадже Даниел, който по думите на момичето я биел и заплашвал. Във фаталната вечер Пешев и неговите авери Георги Гаргата и Тодор Пистата разбрали, че компания се намира в бургаска чалготека на плажа. След края на купона те проследили с такси Пламен и двама негови авери, като ги нападнали в парка в жк „Славейков”, в близост до дома им. Младенов е наръган 7 пъти с нож от тогава едва 18-годишния Пешев. Бургазлията оцелява след няколко тежки операции, възстановява се над половин година, а с кариерата му на футболист е свършено!

В категории: Темида


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
8
Коментара по темата
8.
Кой кой
04.07.2018 08:41:39
0
4
Върнаха на работа заловен с подкуп бивш зам окръжен прокурор Ангел Георгиев, тука за някакъв опит за убийство се подмокряте
7.
*********
04.07.2018 04:12:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Darln
04.07.2018 01:49:34
2
3
ПРИЧУКАЙТЕ ГО ПУБЛИЧНО БЕ С КАМЪНИ ИЛИ НА КОЛ . ДРЪВНИЦИ НА ВСЕКИ ПЛОЩАД
5.
Млякото HD RESOLUTION PORNO S роснака
03.07.2018 23:07:18
3
9
Нещо не мога да се сетя от кога Вальо Пешев е фактор в ьндьрграунда,тая шматка 40 кила напикан,дет крадеше голф двойки.
4.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
03.07.2018 22:27:57
3
8
Страхотна съдебна система ...баси пародията ,баси простите гласоподаватели... голяма защита за този човек.
3.
Полиц
03.07.2018 21:55:16
2
22
Това момче са го натиснали много здраво,за да променя показанията си ! А заплатаджиите,които трябва да са наясно с тези работи не им дреме.
2.
От кога бе?
03.07.2018 19:40:18
2
13
Крадци кокошкари и доносници са фактори в Бургаският ъндарграунд? Хахаааааа
Пешеви са чок тарикати хахаааааа наздраве за Флагман!
1.
СЪДИЯТА ДРЕД
03.07.2018 19:22:09
4
34
ТОЗИ УБИЕЦ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЕСЕН ПУБЛИЧНО ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛИТЕ! ЗА КАКВО ЩЕ ГО ХРАНТУТИМЕ 15 ГОД. С НАШИТЕ ДАНЪЦИ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори