×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Заклан в НДК бургаски ултрас лъсна в кърваво меле в жк „Славейков”


Само във Флагман.бг! Заклан в НДК бургаски ултрас лъсна в кърваво меле в жк „Славейков”
По ирония на съдбата Пистата умира след подобна касапница 9 години по-късно
Тема в развитие
Извънредно! Закопчаха с белезници в съда Даниел Пешев, дадоха му 15 години за кървавата баня в жк „Славейков“ (СНИМКА) Ще операт ли пешкира убитият Тодор Пистата и шизофреникът Георги Гаргата за кървава касапница в жк „Славейков”? Само във Флагман.бг! Заклан в НДК бургаски ултрас лъсна в кърваво меле в жк „Славейков” Адвокатът на Алексей Петров и Бай Тошо брани издирван от Интерпол за касапница в жк „Славейков“ Само във Флагман.бг! Ужасяващ разказ на оцелял по чудо след касапница в „Славейков”: Усещах как кръвта ми изтича, чувствах, че умирам! Само във Флагман.бг! Издирван от Интерпол за касапница в жк „Славейков” се появи след 12 години в изгнание (СНИМКИ) Съдът спря дело за кървава касапница в ж.к. „Славейков”, чакат завръщането на един от най-издирваните престъпници в Европа Издирван от Европол за опит за убийство бургазлия пробва да смени паспорт в посолството в Копенхаген, изпускат го Първо във Флагман.бг! Бургазлия е сред най-издирваните престъпници в Европа След 11 години чакане: Върнаха делото срещу издирван от Интерпол бургазлия за кървава баня в ж.к. „Славейков” Медицинско чудо! Бургазлия оживя след 7 прободни рани в сърцето и корема Интерпол издирва бургазлия за кървава баня в ж. к. „Славейков”
виж още
скрий
16 Ноември 2017, Четвъртък, 13:31 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: архив Флагман и авторът

Не видях дали имат ножове, в такива моменти мислиш само как да оцелееш, заяви един от пострадалите след трилъра


Убитият в подлеза на НДК през 2014 г. Тодор Тотев, по прякор Пистата, е сред основните участници в касапницата в жк „Славейков”, след която бургазлията Пламен Младенов оцеля по чудо. Случаят е от 2005 г., но влезе в съда едва това лято, след като подсъдимият Даниел Пешев изненадващо се появи след 12 години в изгнание. Той напуска страната веднага след опита за убийство на Младенов, издирван е от Интерпол и Европол.

Пистата е част от групичката на Пешев, която напада Пламен Младенов и Галин Колев. След атаката Младенов е приет в реанимацията на МБАЛ-Бургас в много тежко състояние. Младият футболист е прободен 7 пъти, а неговият авер Галин – 5.  (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В съдебната зала днес бяха разпитани и другите двама участници в кървавото меле – пострадалият Галин и третият нападател Георги Петков, по прякор Гаргата.

Според Галин, Тодор е едно от момчетата, които му се нахврълили във въпросния 30-ти август 2005 г. По ирония на съдбата Пистата умира след подобно нападение 9 години по-късно. Той е прободен 3 пъти с нож в гърдите от Николай Колев-Кучето в подлеза на НДК след скандал в бар. Острието разкъсва важни вени и артерии. Вследствие на това в коремната кухина на Тотев се изливат 3 литра кръв и той издъхва няколко часа по-късно в „Пирогов”. (ВИЖ ТУК)

През 2005 г. върлият фен на Черноморец не се поколебава да нападне по това време младата на надежда на „акулите”. Нещо повече  - Пламен Младенов е син на бургаската футболна легенда Петър Младенов и въпреки тежките травми и дългото възстановяване успява да продължи кариерата си като треньор в ДЮШ на Черноморец.

Галин Колев обяви днес в съдебната зала, че е бил намушкан от Пистата и Даниел.

„Още във „Вселена” усетих, че ни чакат да се сбием. Там не е имало проблеми, просто гледаха лошо, но за Бургас това е нормално. Въобще не съм видял дали държат ножове в ръцете си. Изскочиха изневиделица, а и в такива моменти мислиш как да оцелееш. Единият директно ме удари с юмрук, към него се присъедини Гаргата, а третият подгони Пламен. Не казаха нищо, просто ни се нахвърлиха! След удара се свих на земята и усетих, че някой се опитва да ме ритне. Хванах му крака, изправих се и тръгнах да бягам. Изведнъж усетих някакво пръхтене под мишниците, не почувствах болка, но повече не можех да бягам. Видях, че белите ми дрехи целите са почервенели, ризата ми се пълнеше с кръв. Сринал съм се буквално на прага на кафе „Орфей”, защото последно помня, че казах на пазача да извика линейка”, описва ситуацията Галин. Той изрично помоли съда да вземе под внимание неговите показания, дадени в болницата ден след нападението, защото спомените му тогава били най-пресни. За разлика от Пламен, Галин изкарва късмет и се разминава само с леки телесни повреди след вендетата.

Един от нападателите Георги Гаргата описа малко по-различно касапницата в жк „Славейков”. Бургазлията изглеждаше доста неадекватно по време на съдебното заседание. Оказа се, че само преди 2 месеца той е диагностициран с параноидна шизофрения. Това стана причина адвокатът на Пешев да поиска назначаването на експертиза, която да установи дали Георги е годен свидетел.


Подсъдимият Пешев (вляво) заедно с друг от нападателите Георги Гаргата

Според представителя на окръжна прокуратура Георги Чинев обаче това не е от значение, тъй като по време на заседанието бяха прочетени показанията на Гаргата, дадени пред следовател в началото на септември 2005 г. Тогава Георги разказва, че не е участвал в мелето, след което Пистата се оказал в болница с порезна рана.

„Видяхме ги как се качват в такси и тогава Даниел предложи да ги проследим, за да разберем къде живеят. Веднага щом слязохме от колата, Тодор се засили към тях, а Даниел го последва. Разбрах, че хукнаха след тях, за да ги бият. Не знам как им хрумна това. Нямах представа, че имат ножове. Знам, че Даниел ходи с нож, с 10-15 см острие. Тодор продължаваше да ги бие и по едно време чух как извика. Видях, че по него има кръв като от наръгване. Предложих да го закараме в болница, но Даниел каза, че може да го превърже в тях. Все пак отидохме в болницата и след около 20 минути Даниел изчезна. После ми каза, че отишъл да изхвърли ножа. Ние с Димитър не сме участвали в сбиването. Тошко започна да налага с юмруци и шутове падналото момче. После към него се присъедини и Даниел”, така описва ситуацията Гаргата през септември 2005 г.

Разпитана бе и бившата приятелка на Пешев – Деница Добрева. Болезнената ревност на Даниел след раздялата с младата жена станала причина за кървавата касапница. Деница обясни, че отношенията им се влошили след познанството на Даниел с Пистата и Гаргата.

„Започнахме да се караме. Имаше ревност и изневери. Решихме да се разделим. Малко след това се опитахме да поговорим във входа на една кооперация. Изведнъж обаче Даниел започна да блъска главата ми в стената. Не знаех дали ще изляза жива от там”, разказа бургазлийката.

Деница сподели още, че сред любимите занимания на тримата било да режат главите на гларуси и да ги закачат по оградите на детските градини.

„Веднъж Даниел ми каза, че и моята глава ще виси там! Месец-два след случката с Пламен, ми се обади и каза, че с него е пропуснал, но с мен няма да пропусне”, коментира Деница.

Съдебният състав с председател Георги Пепеляшев отхвърли за пореден път искането на защитата на Пешев за изменение на мярката му от „домашен арест” в по-лека. Въпреки че Пламен Младенов оцеля, обвинението срещу бургазлията е за убийство с особена жестокост. Ако бъде признат за виновен, Даниел може да получи и доживотна без право на замяна.

Делото ще продължи в началото на 2018 г. с разпити на жената на Младенов – Анита и свидетеля Валентин Вълчев.

В категории: Темида


16
Коментара по темата
16.
тъи
17.11.2017 08:01:34
2
2
Ставри като ти е бил труден живота вземал ли си поука ... явно не щом пишеш такива глупости ... То хората са казали за мъртвите или хубаво или нищо ама брато Тодор си беше пич .... човеко този празен коментар някакси ????? ако щеш ме подхвани за правописа намери ми 100 косура ама излез днес и направи едно добро и ще видиш че утре може и да се изакаш даже без цигара апъ видиш ли може и да ги откажеш
15.
Ставри
17.11.2017 06:55:02
0
1
И моя живот беше труден и кво...даже сега ми е трудно без кафе и цигарка едвам са исрах сабалян
14.
Ме
17.11.2017 05:30:09
1
2
Познавах Тодор от малък ... Добро момче , малци а ще ме разберат какво е да отраснеш на улицата .... понеже Бургас се напълни с псевдо богаташчета и ...... Почиваи в Мир Тодор
13.
*********
17.11.2017 00:06:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
16.11.2017 23:57:44
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
*********
16.11.2017 23:55:43
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Rayan
16.11.2017 20:28:29
2
7
Кисело,прясно мляко ли си,айрян ли си.....Да не лапаш ти накрая.
9.
4ernomorez tova e burgas
16.11.2017 20:18:39
3
3
Pistata ne be6e lo6o mom4e a istoriikata na flagman niama ni6to ob6to s istinata
8.
*********
16.11.2017 20:07:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
*********
16.11.2017 18:39:22
8
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Rayan
16.11.2017 18:34:05
11
11
Тодор беше добро момче,живота му беше труден и това може би го направи малко по суров и агресивен.Въпреки това бе истински и верен приятел който сам избра своя път и си го извървя мъжки до края.За мъртвите или хубаво или нищо......Почивай в мир приятелче.RIP
5.
h
16.11.2017 18:12:01
1
1
Тоя вдясно може да го видите почти цял ден в градинката до ул.Вардар ,заедно с някаква която уж му е майка. Върти се или там или около БСУ и уличките до у-ще Братя Миладинови.
4.
ASIEA
16.11.2017 18:10:20
0
2
ИМА СЪДБА ИМА СЪДБА ТЯ ЩЕ ТИ ВЪРНЕ ЗА МОЙТА ТЪГА ИМА СЪДБА ИМА СЪДБА ЩЕ ОСЪЗНАЕШ ТИ СВОЙТА ВИНА
3.
тянко
16.11.2017 17:21:20
1
27
Който нож вади от нож умира. И е редно да бъде така. Тея дето вадят ножове, за да намушкат по презумпция са гадни копелета.
Наиграл се е тоя и друг път съм чувал, че е тормозел разни хора.
Да мрат такива кучета, никой нищо добро няма да види от тях, дори напротив.. така че, изобщо не ми е драма, че е пукнал. Същата работа като с горанката. Само гадости покрай такива отрепки.
2.
Възраждане
16.11.2017 17:19:44
0
10
В дясно е наркомана който шета колите във Възраждане хвърля павета по стъклата на колите за да окраде стотинките и ценностите от купето кучето умряло
1.
palaco
16.11.2017 17:08:58
5
8
младенов е велик и със голямо сърце
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори