×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Интерпол издирва бургазлия за кървава баня в ж. к. „Славейков”


Интерпол издирва бургазлия за кървава баня в ж. к. „Славейков”
Прокурор Калина Чапкънова е основна фигури в съдебния процес срещу изчезналия изверг Даниел Пешев
Тема в развитие
Извънредно! Закопчаха с белезници в съда Даниел Пешев, дадоха му 15 години за кървавата баня в жк „Славейков“ (СНИМКА) Ще операт ли пешкира убитият Тодор Пистата и шизофреникът Георги Гаргата за кървава касапница в жк „Славейков”? Само във Флагман.бг! Заклан в НДК бургаски ултрас лъсна в кърваво меле в жк „Славейков” Адвокатът на Алексей Петров и Бай Тошо брани издирван от Интерпол за касапница в жк „Славейков“ Само във Флагман.бг! Ужасяващ разказ на оцелял по чудо след касапница в „Славейков”: Усещах как кръвта ми изтича, чувствах, че умирам! Само във Флагман.бг! Издирван от Интерпол за касапница в жк „Славейков” се появи след 12 години в изгнание (СНИМКИ) Съдът спря дело за кървава касапница в ж.к. „Славейков”, чакат завръщането на един от най-издирваните престъпници в Европа Издирван от Европол за опит за убийство бургазлия пробва да смени паспорт в посолството в Копенхаген, изпускат го Първо във Флагман.бг! Бургазлия е сред най-издирваните престъпници в Европа След 11 години чакане: Върнаха делото срещу издирван от Интерпол бургазлия за кървава баня в ж.к. „Славейков” Медицинско чудо! Бургазлия оживя след 7 прободни рани в сърцето и корема Интерпол издирва бургазлия за кървава баня в ж. к. „Славейков”
виж още
скрий
22 Март 2016, Вторник, 11:00 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: авторът

Бандитът изчезва безследно броени дни след жестокото престъпление


В Бургаския окръжен съд днес започна процес за брутално меле в ж. к. „Славейков”. Случката се е разиграла преди 11 години до бл. 68 в комплекса, но делото се гледа едва сега, тъй като 2 дни след случая изчезва извършителят Даниел Пешев.

Тогава 18-годишният Пешев и двама негови авери нападат Пламен Младенов. В суматохата Пешев вади нож и започва безмилостно да ръга съперника си. Прободните рани са 7. Голяма част от тях попадат в корема на жертвата. Пламен е наръган и в сърцето, но оцелява по чудо. Инцидентът много прилича на този от миналата година, когато затворникът в отпуск Георги Бабата нападна Галина Георгиева. /ВИЖ ТУК/

До кървавата баня се стига заради бившата приятелка на Даниел – Деница Добрева, която се яви като свидетел в съда. Младата жена разказа, че имала 2-годишна връзка с обвиняемия, който след раздялата им започнал да я заплашва. Даниел стигнал още по-далеч и пребил тогава непълнолетната девойка. Тя работела в ресторанта на брата на Пламен Младенов. Щом видял следите от ударите, бургазлията се застъпил за нея и потърсил сметка на побойника.

Две седмици по-късно  Деница и Пламен отиват на дискотека. Те посещават заедно с техни приятели актуалната по това време чалготека „Вселена”. Там се натъкнали на Даниел, който бил в заведението заедно със своите авери Георги Гаргата и Тодор. Двете компании се веселели и нищо не предвещавало, че ще се стигне до кървавата развръзка.

Часове по-късно тримата атакуват Пламен и още един негов приятел пред блока в ж. к. „Славейков”. Два дни след случая извършителят потъва вдън земя.

В момента Даниел Пешев се издирва от Интерпол. Делото срещу него се гледа задочно. То е за убийство при особена жестокост, недовършено поради независещи от извършителя причини. В случая - чудото, което са направили лекарите в МБАЛ-Бургас, спасявайки живота на Пламен. Ако бъде признат за виновен, Даниел може да получи доживотна присъда без право на замяна.

Очаквайте невероятната история на Пламен Младенов, който живее втори живот след атаката преди 11 години.

В категории: Темида


7
Коментара по темата
7.
Ioio
23.03.2016 07:29:10
3
6
Даниел избяга,брат му също Валентин Пешев. И двамата са заедно в Испания най добре да питат Кацарски, ега ти Издирвачите.
6.
.......
22.03.2016 22:37:57
1
4
Кой е тоя Данаил Пешев?
5.
4apkun baby
22.03.2016 18:41:58
4
5
I az 6e q 4ukam mn
4.
дракстера
22.03.2016 18:31:32
2
5
НА ГАРГАТА САМО ТОВА МУ ЛИПСВАШЕ
3.
_nib_
22.03.2016 18:22:45
5
6
Няма по-смешна организация от Интерпол.Много държави,почти нулева успеваемост.Народа е казал-много баби-хилаво дяте.
2.
Хе, здравейте
22.03.2016 18:03:04
5
7
Ще го хванат за кура от Интерпол
1.
bmw
22.03.2016 17:32:31
7
14
chapkunova mnogo qka iskam dami e luibovnica
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори