×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петър Кънев подкрепи пушенето на корабите и в баровете, но комисията му отхвърли закона „Симеонов”


27 Юни 2018, Сряда, 13:46 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Само двама гласуваха "за" промените на Закона за здравето


Бургаският депутат от „БСП за България” Петър Кънев подкрепи Валери Симеонов за либерализирането на тютюнопушенето. Въпросът бе разгледан набързо в Комисията по икономическа политика и туризъм, която Кънев ръководи.

Промените в Закона за здравето се предлагат официално от депутати от „Обединени патриоти” (и най-вече от партия НФСБ), но техен инициатор е вицепремиерът Симеонов.

Според текстовете в проекта, пушенето се разрешава като изключение на някои закрити обществени места, сред които плавателните съдове, както и до 50 на сто от търговските площи в ресторанти, барове, кафенета, дискотеки и др.

В икономическата комисия реално дебат нямаше. За около пет минути становище против законопроекта изразиха представителки на сдружението „България без дим”.

Петър Кънев обясни, че имат разбирателство да гласуват „по съвест”. Той добави, че мненията отдавна са ясни и че комисията не е водеща, така че няма смисъл от задълбочена дискусия.

Никой друг депутат не взе думата.
Последва гласуване, като „за” бяха само Петър Кънев и Христо Проданов – и двамата от „БСП за България”. Други двама бяха „против”, а всички останали – „въздържал се”. Така икономическата комисия отхвърли поправките.

Срещу законопроекта гласува и присъстващият депутат от „Обединени патриоти” Николай Александров (партия „Атака”).


Само Петър Кънев и Христо Проданов гласуваха "за" промените

В категории: Бизнес , Политика


Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 4
12
Коментара по темата
12.
бат Манчо
27.06.2018 22:36:32
0
0
А защо нищо не пишете за Перата????!!!
11.
Непушач
27.06.2018 20:49:32
0
2
В цивилизованите държави приеха забрана за пушене в парковете, само при нас се чудят как да мачкат непушачите. Трябва пълна забрана за пушене в паркове, на детски площадки, заведения, плажове и т.н
Който иска да пуши да го прави на специално отредени места или с електронна цигара. Пушенето е вредно и не трябва да се толерира. Кутия цигари трябва да струва над 10лв, с тенденция да стане 20лв. 1/2 от тази сума трябва да отива за превенция
10.
Ей Морски,
27.06.2018 19:54:53
0
1
голяма аналогия направи!
9.
Морския
27.06.2018 18:05:00
0
4
6, прави си избора у вас. Не си роден с цигара в ръка. Пушачите са странна порода, не се съобразяват с нищо и никой. Пушат по детски площадки и училища! Значи ако аз се изсера в средата на едно заведение, е неприемливо, а пушенето не е проблем.
8.
Ванко 1
27.06.2018 18:01:55
0
1
Защо не пише за Перата?
7.
6
27.06.2018 17:54:13
4
2
Да го духаш, Юри! Всеки си прави избора, изрод ориенталски!
6.
Тита
27.06.2018 17:51:37
0
2
Не на всички кораби се разрешава в кабините на екипажа да се пуши,но има определени места ,където може
5.
Юри
27.06.2018 17:27:55
2
4
Само един долен глупав ориенталец пуши.
Трови с рак хората. Гори им гърдите и дробовете. Изрод. Забранете пушенето на всичко държавни и обществени места включително тротоарите и пред сградите, пейките. Вдигнете цените на тея отрови.
4.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
27.06.2018 17:20:31
2
4
Как не ви е срам!!!!
Във цяла Япония вече дори не може да де пуши на улиците. Няма НИТО ЕДИН фас д видиш никъде.
Чистота. Има се специални места направени за пушачи обществени. Но по улиците има знаци срещу пушене и глоби. И хората един друг се предупреждават и си пазят страната.
Тротоарите на Токио са по чисти от наште холове.
Валери не е излизал навън некадърник.
Излез отиди до Токио да видиш цивилизация бе тъпак.
Не мислиш!!! Игоист тъп!!!!
3.
До №2
27.06.2018 16:21:53
1
2
По корабите си е разрешено да се пуши,но само на строго определвни за целта места и няма как това да се промени,в кабините на екипажа също е разрешено!На палубата и в машината е строго забранено.
2.
Рейсър
27.06.2018 16:18:36
1
6
Да се забрани и пушенето в коли с газова уредба!
Safety first! (а не savety Боцмане)
1.
Боцман
27.06.2018 15:57:19
0
7
По корабите си е разрешено да се пуши,но само на строго определвни за целта места и няма как това да се промени,защото :Savety first !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката
Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори