×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Абдикира ли концесионерът на този плаж в Приморско, вижте как изглежда ивицата до ММЦ


Абдикира ли концесионерът на този плаж в Приморско, вижте как изглежда ивицата до ММЦ
Състоянието на плажната ивица е отчайващо, а туристите вече са в Приморско, алармира наш читател
24 Юни 2018, Неделя, 12:01 ч.
Автор: Моника ИЛИЕВА, снимка: подателят на сигнала

Плажът не е почистен, няма и спасители 




Ивицата между ММЦ Приморско и Южния плаж, е безкрайно занемарена, алармира читател на Флагман.бг. "Доколкото ми е известно плажът има концесионер, но не знам защо още не е почистен, липсват спасители към днешна дата. В момента ивицата е неохраняема. За сравнение през миналото лято тук имаше чадъри, шезлонги, а ивицата беше почистена и добре стопанисвана. Това лято няма и следа от стопанина-концесионер, а той е същият ”, алармира Асен Илиев, който се сблъска с абсурда днес. Той добре познава мястото, защото и предишни години е почивал там.



Флагман.БГ направи проверка и видя разхвърляните скелети на ръждясалите плажни чадъри по пясъка. Плажуващите бяха накацали между тях и всеки се „спасяваше” от слънцето според възможностите си. Тоталната липса спасителни постове с дежурни не е за пренебрегване. Запустяла барака с изсипан дървен материал около нея напомнят, че през миналото лято тук се е помещавала оборотна кръчма.



Плажът е изключително посещаван, както от чужди туристи така и от хора идващи за няколко часа от Бургас, но дали ще се върнат отново и какво ще се случи с нашия бизнес, задават си въпроса местните жители, за които туризмът е поминък .

Подаден е сигнал на горещия телефон на Министерството на туризма.







В категории: Приморско


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
Валя
25.06.2018 12:43:20
0
1
Фотев ти докато пикаеш зад борчетата ще гледаш и кино
15.
Герб
25.06.2018 10:07:47
0
6
Ангелкова внимавай да не надхвърлиш дневната дажба докато си в командировка в Приморско .Дюнера го затворихме затова карай на банички по 1 левче ,и по евтинка квартира да ползваш по 10 лв .Правимо сметката щото си подаваш и ти оставката.Днес си на оглед в Силистар ,там си на палатка и дегизирана като нудистка -действай чакаме резултати .
14.
ГЕРБ
25.06.2018 08:28:23
7
5
Ангелкова е най-добрият министър. Благодарение на нея Приморско се превърна в световен курорт.
13.
Директора
24.06.2018 23:00:25
1
4
В Приморско аз съм кръстникът и всички сватби минават през мене. Пращат ми жените да ги одобря и благословя.
Кажете и на Ангелова да ми се обади!
12.
Има една работа, ама то ще се чуй
24.06.2018 22:53:34
1
8
Абе тия двамата - кмета и Ангелкова, също като Плевнелиев и Деси - все заедно...
Амиииии... щом младите се обичат, нека се женят! Тъй викам аз.
11.
Фотев
24.06.2018 21:16:22
1
3
честито ни кино
10.
ББ
24.06.2018 20:14:08
1
9
Ангелкова много се задържа в това Приморско- имаш да обиколиш още 15 плажа ,и с празни ръце да не се връщаш .
9.
Ангелинкова
24.06.2018 20:09:38
1
11
Чакайте сега не мога да ви смогна да обяснявам ,слушайте няма да повтарям .
-Плаж Перла ще пуска хора със собствени чадъри Ама Друг Път .
-Плаж Северен чадъри и шезлонги ще са по 1 лев Ама Друг Път.
-Плаж ММЦ ще бъде подреден Ама Друг Път .
8.
турист
24.06.2018 19:29:48
8
10
Ами нали всички реват че искат диви плажове без бетон! Те ви го дивия плаж....радвайте му се !Ама май не ви изнася !?
7.
Б
24.06.2018 19:07:17
0
4
Трагично
6.
до кмета
24.06.2018 18:45:08
0
5
грознееш бе мен кой ще ти даде рушвет ,ти дръш брегът пък министърката лично доди за парите
5.
*********
24.06.2018 17:50:12
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Hahaja
24.06.2018 16:57:29
0
7
Тоя изби рибата хайахахаха
3.
Fatio
24.06.2018 16:56:26
6
5
Az si ora s traktora slanchogleda v Tankovo
I nemi puka noo seliani na slanchaka brat Sliven Iambol i prochie za tova o sme v tova polojenie mnogo prosti mnoooogo.I mnogo goli na Slanchaka ludnica Slivenci i iamboli gledat kat nasrani v tiahnite sela niamalo takova neshto
2.
Боби
24.06.2018 16:09:58
4
31
Концесионера на този плаж е депутат!
Сега Ангелкова трябва да прекрати незабавно концесията /по закон/ и стопанисването да се поеме от Община Приморско! Догодина търг за нов концесионер!
А да видим Ангелкова дали пак ще си свали гащите като в Сл.бряг...
1.
Иван
24.06.2018 16:03:37
3
30
Не просто това е нормален плаж в България, мизрия мръсотия и мутри.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори