×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кое вбесява различните зодии и как те се справят със стреса?


08 Юни 2018, Петък, 22:54 ч.
Източник: дарик

Всички страдаме от прекомерните количества стрес, които животът ни поднася, а някои отиваме и по-далеч - започваме да се паникьосваме във всяка малко по-тежка ситуация. И всеки, разбира се, търси най-добрия начин да се справи с тези емоции – с усамотение, повече храна, пътешествия или всичко от изброеното.

Вижте кои са най-добрите начини за справяне със стреса за всяка зодия:

Овен
Типичните представители на тази зодия са много упорити и решени да постигнат това, което са си наумили, дори ако това означава да се катерят по стена от хора, които им обясняват, че са тръгнали в грешната посока. Овенът е способен да си блъска главата, докато препятствието не помръдне от пътя му, а това причинява доста стрес.

Обикновено от напрежението ги разтоварва спорта– катеренето на планини и спане в палатки в екстремни условия, рафтинг, бойни спортове, каране на ски. Това са идеалните начини за един преуморен Овен да влезе отново в релси.

Телец

Телците са миролюбиви и търпеливи, стремят се да създават хармония и много често се съгласяват дори със ситуации, които никак не са им по вкуса, но... внимавайте, не злоупотребявайте с търпението на Телеца. Не обичат разправиите, проявите на агресия, разчитат на чувствата си и наблюдават много дълго преди да направят генерални умозаключения.


Един Телец може да се справи със стреса с почивка, релакс в спокойна обстановка, гурме ястия, класни напитки и хубава музика.



Близнаци
Кой не познава близнаци, кой не е бил замаян от логореята им? Тези хора са родени, за да подобрят световния рекорд по скорострелно говорене, но без да се казва нищо съществено. Всичко това обаче води до неимоверно напрежение и историята дори познава Близнаци, които започват да заекват от умора.

Звездите обаче са им отредили да отдъхват от стреса с интересна книга в ръка, усамотени в някое кьоше или още по-добре – в леглото, където никой да не ги закача. Чаша вино или чай винаги помагат да възстановяване на мозъчната и речева дейност, така че още на следващия ден да могат да скочат и да проведат 345 разговора до края на работния ден.

Рак
Самотникът на зодиака е и много чувствителен – достатъчно е някой на улицата да го погледне накриво и Ракът ще се обиди, депресира и оттегли в черупката си. Не е тайна за никого, че Раците лекуват стреса и депресията с алкохол, които разреждат с капки сълзи.

За тях звездите препоръчват пътешествията до морски дестинации, дълги разходки, консумиране на морски дарове и секс.


Лъв
Лъвовете са онези представители на зодиака, които се паникьосат от това, че някой не им обръща достатъчно внимание. Те започват да излизат рошави и омърлушени и приличат наистина на един стресиран лъв от резервата Мара-Мара. Лъвовете се възстановяват най-добре, като ходят на шопинг, купуват си парфюми, посещават културни събития и отпускат по барове.

Когато ги видите отново сресани, с уверена походка и готови да ви отхапят ръката, значи са се отървали от стреса.

Дева
Стресираната Дева е нещо, което никой нормален човек не иска около себе си – достатъчно напрягащи са и без да са стресирани. Неподредените по цвят тениски в шкафа или лъжички за десерт, които имат петна от вода, са нещо, което може да ги извади от равновесие и след това пътят към възстановяването на баланса е доста сложен.

Девите се възстановят от стреса, като си приготвят малки неща за хапване - например пържени люти чушки. Или си подреждат бурканчета с подправки. Или шкаф с чорапи.


Везни
Везните са хора на социалния живот – дайте им да излизат, да танцуват, да пият питиета и да говорят с хора – все неща, от които не зависи нищо съществено в живота им. Когато обаче им се наложи да решат нещо категорично, Везните се побъркват от стрес, дори ако решението е дали да си поръчат ориз или супа. Затова най-доброто, което могат да направят за себе си, е да отидат на ол-инклузив почивка, където има много от всичко, така че да не им се налага да избират. И стресът гарантирано ще изчезне.

Скорпион
Секс, секс, секс и още секс. Това е животът на Скорпиона, който обаче има нужда да се възстанови от цялата тази гимнастика и най-добрият начин да го направи е като замине за Италия и се отдаде на едноседмичен воаяж, в който се храни с паста, пие червено вино, слуша италианска музика и най-важното – не прави секс. Без паника, Скорпиони – това е само една седмица! След това отново ще сте на фронта, в пълна бойна готовност.

Стрелец
Стресираният Стрелец е много нещастна гледка – объркан, хаотичен и невротичен, способен да изхвърли всичко през прозореца от нерви и след това драматично да се метне на леглото и да плаче дълго. Най-добрият начин да не се стига до там е, ако Стрелецът си вземе почивка от интернет, телефон и компютър, както и от хората като цяло. Това ще успокои Стрелците за нула време.

Козирог
Козирозите са едни от хората, които се стресират най-малко, защото са си направили предварително сметката за всичко. Те най-добре могат да се отпуснат, ако парите им са на сигурно място, всичко е платено и не дължат никому нищо. Може например да ходят в банката всеки ден и да си гледат извлечението от сметката или пък да разгледат нумизматични изложби – това са дейности, които със сигурност ще стабилизират един леко разклатен Козирог.

Водолей
Водолеите са спонтанни и импулсивни хора и това им коства доста нерви. Стресът ги залива като цунами и могат да станат много невротични, резки и хапливи. Паниката ги сграбчва за гушата за най-дребните неща, като скъсан цип или проблеми с интернета. Тогава просто започват да се тресат от нерви и да повтарят, че краят на света е близо.

Спасението им е в планината или някъде из природата, където могат да крещят, докато им мине. Почивката вкъщи, на пуснати завеси и с хубав филм, също е нещо, което им действа безотказно.

Риби
Тези фантастични и нежни същества, които плуват елегантно из житейските потоци и никога не знаят откъде някой ще ги улови, се стресират от най-малките неща. Някой им е отговорил на имейла по начин, който не им се струва достатъчно топъл? Страхотно, имате една стресирана Риба, която ще се изтрие от инернет, от лицето на света, отвсякъде, докато й мине.

Рибите се възстановяват от стреса с пътуване, с чаша вино и хубава храна, предимно с десерт. Посещението на културни мероприятия, особено ако са сами, също им действа много зареждащо.

В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" Даваме възможност на българите, за които консервативните ценности са приоритет, да бъдат представлявани в Народното събрание и за нас ПП"Възраждане" не може да е партньор, те са против всичко, което ние подкрепяме Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти
Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори