×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премеждие: 300 британски туристи с полет за Бургас бяха блокирани за 44 часа в Манчестър (снимки)


Премеждие: 300 британски туристи с полет за Бургас бяха блокирани за 44 часа в Манчестър (снимки)
Джули (вдясно) се оплаква, че децата й трябвало да спят на пода
31 Май 2018, Четвъртък, 17:48 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимки: „Manchester evening news”

Компанията „TUI Airways” отложи пътуването двукратно с различни мотиви


Около 300 туристи са били блокирани в Манчестър за 44 часа заради двукратно отменен полет за Бургас. За това съобщава английското издание „Manchester evening news”.

Полет TOM2174 на компанията „TUI Airways” за Бургас по график трябвало да е в 18,30 ч. в понеделник – 28 май.
На пътниците обаче било казано, че заради казус с екипажа и липсата на пилот полетът се отлага с 6 часа и 20 минути – за 00,50 ч. във вторник (29 май).

Впоследствие обаче излязла нова информация – за технически проблем със самолета, което наложило ново пренасрочване. То вече било за сряда – 30 май, от 14,30 ч.

Ако този полет се състои, това би означавало 44 часа закъснение, съобщава английското издание, чиято публикация е излязла на сайта в сряда сутринта.

Флагман” потърси българската фирма, която обслужва „TUI Airways”. Оттам заявиха, че самолетът от полет TOM2174 в сряда вечерта е кацнал в Бургас. Което означава, че вероятно друго отлагане не е имало.

От сайта „Manchester evening news” иначе са се свързали с някои от пътниците, които били гневни заради неприятностите. Тези, които са имали нужда, са били настанени в различни хотели в Манчестър и близкия Трафорд.

Някои обаче се оплакали, че са били наблъскани, включително и в хотела Radisson Blu до летището в Манчестър. 34-годишната Джули Грифин казала, че децата й Себастиан (6 г.) и Доминик (8 г.) е трябвало да спят на пода в стаята.

По думите й някои от семействата били запратени в конферентна зала, за да бъдат нахранени със сухо пилешко къри, ориз и пица.
„Комуникацията бе ужасна”,
казва още жената.

46-годишната Джорджина Роу от Олдъм също била настанена в Radisson Blu с нейния съпруг Филип и дъщеря й Лили Мей. Детето имало рожден ден във вторник – ставало на 6 години. 
„Тя искаше да прекара рождения си ден на слънце, но вместо това го прекара в хотелска стая”
, недоволства британката. Според нея и храната била ужасна.

„Платили сме 1800 паунда за ол-инклузив почивка за две седмици. Нелепо е”, заявява още Джорджина.

„Manchester evening news” цитира и говорител на TUI, който казва: „Искаме да се извиним на нашите клиенти за отлагането на полет TOM2174 от Манчестър до Бургас, България”.
Според говорителя полетът първоначално бил забавен заради краткосрочни промени в графика, но това било последвано от технически проблем със самолета.


Част от блокираните туристи... 


... и Джули с двете й деца, които спяли на пода

В категории: Бургас , Животът


14
Коментара по темата
14.
Той до 12
01.06.2018 11:06:34
1
6
То в такъв кенеф като Бг какво друго можеш да правиш .Плюя ви кенефа и кочината дето сте е сътворили велики умове.
13.
Тъпото Джули
01.06.2018 09:52:26
0
7
Ми да ги беше взела да спят до теб на това голямо ПРАЗНО легло ма, СВИНЯ британска! Цялата ви нация е таква, мрънкащи, затлъстели, свикнали да им угаждат, вечно недоволни от всичко, извън скъпоценния им остров. Ами да си беше седяла там!
12.
до 11
01.06.2018 07:30:01
2
3
Ей , Gochooff ли си говняр ли си не те знам , но спри да плюеш наред без да ти вдява тъпата глава.Първо чети правилно и после си пиши простоиите. TUI не е БГ компания и е само обслужваща полета и няма нищо общо с БГ и дестинацията умнико.А ти си стой в лайняната дупка в която си и продълажавай да си плюеш.
11.
Gochooff
01.06.2018 00:31:38
12
10
Не мога да разбера оплакващите се !!!
Ама в нищо не мога ги разбра !
Значи те са си избрали мазохищитна дестинация , и после се оплакват?!
Та Кой нормален човек , дето иска да е на Истинска почивка избира и плаща да ходи у BG ?!
Та това са само мазохисти ве !!!
10.
Пурко
31.05.2018 22:55:26
1
9
Май, май, истината, за полета, я прикриват.
Пилотите, преди и по време на полет, си позволяват да пият алкохол. Не са един или два случая. В последните, няколко, години, се правят, спонтанни, проверки и нищо чудно, някой пилот, да е бил на градус.
9.
Iul
31.05.2018 22:43:05
0
12
Джули по-фалшива тъжна снимка не можа да направи. Поне да не беше снимала голямото празно легло, на което децата й "не са спали".
8.
Е
31.05.2018 22:25:41
3
6
Ало малко на друга тема, Флагман, разбрахте ли защо Борисов отиде при Путин?
За да пита дали може тръбата да тръгне на горе че Лукойл да получава повече нефт за да развие повече производство за 1 милиард.
Един вид Борисов се застъпи за Лукойл и Бургас.
(Въпреки че ако беше по умен щеше да поиска да няма такава мощ руска фирма в БГ ами щеше да направи стъпки да изкупи тая рафинерия или да докара още 2 да има конлуренция)
Но Трайчо правилно каза че 30 години Газпром ни цеди сега че опростил 900 милиона нищо не е това.
7.
Загорелия
31.05.2018 22:20:59
1
9
Недей матрубира .Аз ще те опраскам.
6.
Ко ма ебе за тея боклуци
31.05.2018 22:19:50
0
8
Ми да спи тя на пода
5.
Че
31.05.2018 22:18:46
0
2
По рядко с мръсните чехли да мастурбират
4.
R
31.05.2018 22:14:17
0
3
наистина с гордост мастурбират
3.
Гери
31.05.2018 22:10:18
3
19
Това наистина е неприятно, но вижте как притеснената майка е с мръсните чехли в леглото на децата. Това си позволяват в техните английски хотели, представете си като се напият какво правят в нашите хотели!
2.
f
31.05.2018 22:09:07
0
3
Niama strashno, elate pri nas da chetete statii kato tazi ot Flagman:

Мъжете с гордост признават, че гледат порно и мастурбират. Жените обаче все още смятат темата за табу и рядко си признават.
1.
f
31.05.2018 22:07:01
4
5
TUI sa holandskata low-cost linia.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ 
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори