×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нов ужас на АМ "Тракия": ТИР навлезе в насрещното, уби двама в бургаско Ауди (ВИДЕО)


28 Май 2018, Понеделник, 10:40 ч.
Източник: trafficnews

Инцидентът е станал посока София

Поредният тежък инцидент на АМ "Тракия" взе две жертви. Около 13:50 часа е подаден сигнал, че на 122-ри км в посока София, чуждестранен ТИР е преминал през мантинелата в насрещното платно и буквално се е забил в "Ауди" с бургаска регистрация. Загиналите са пътниците в немското возило.

Към момента причината за кървавото меле е неизвестна, но се предполага, че шофьорът на камиона е карал с висока скорост или е заспал зад волана.




В категории: Животът


19
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
19
Коментара по темата
19.
28.05.2018 21:51:05
0
1
Страшно звучи!
18.
До номер 1
28.05.2018 20:11:16
1
2
Лично аз съм претърпял смърт за няколко минути... Беше страшен шок.. После търсих в интернет месеци наред , за хора преживели това , точно което аз преживях. и всичко беше съвпаднало 1 към 1 ! Накратко една вечер умрях в съня си.. ( колкото и смешно да ви звучи, и колкото и нереално ) ... ( накрая сами ще се убедите ) ... падах в черен тунел, бях дух. падах с огромна скорост надолу и виках към Господ... Казвах му , моля те спаси ме, Моля те... и изведнъж се върнах... Нямате си представа както беше чувството.... Който има желание, може да гледа в Ютуб , има безброй клипове за хора претърпели смъртта... Пишете в Youtube//// Аз видях ада .... Също гледайте 2-3 клипа в ютуб на " Джон Рамирес " да видите човека от какъв е бил и какъв е станал :)
17.
28.05.2018 20:08:53
0
0
Съгласен съм!
16.
До номер 1
28.05.2018 20:05:13
1
5
Приятел. Духовното е много по важно от материалното. На земята сме за много кратко време. Затова Исус Христос е умрял за кръста, за който повярва в него , да се спаси от ада ( когато умре в материалният свят ) Защото всеки човек има дух, тялото е временно , но духа е вечен... Затова повярвайте в Исуса Христа, Четете Библията си , докато все още имате време... Ако искате да си отговорите на хиляди въпроси.. Просто прочетете БИБЛИЯТА... ПРЕДИ ХОРАТА СА ДАВАЛИ ЖИВОТА СИ , САМО И САМО ДА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОЧЕТАТ 1 СТРАНИЧКА ОТ ТАЗИ КНИГА, А СЕГА ХОРАТА ГИ Е СРАМ ОТ БИБЛИЯТА.....
15.
аз от Бургас до 14
28.05.2018 19:49:52
0
6
Призракът е по-скоро проява на нашия страх, но пък отдавна не са отричани. Има много интерпретации с тях, а само в една от тях аз виждам някаква логика - те са функция на нашия страх от неизвестното. Както писах, ние живеем в свят с повече от 3 измерения, но възприемаме само 3. На този етап от живота ни - това е трябвало. Уменията на някои хора да проглеждат отвъд тези измерения се нарича с много имена, като най-разпространеното наименование за тях е медиум, а в нашите географски ширини му викаме пророчество. Това е нищо по-различно от свишето умение да търсим и намираме информация за случващото се в друг свят/измерение. Не е тайна, че и най-великите магове, използват "невидимото" за нас за да "скрият" нещо си с размер на влак например.
Е. Защо след като някой успява от нашия свят да проникне отвъд, да не може да се случи и противоположното "проникване" ??? Само че тези въпросителни трябва да ги има, а хората мъчещи се да надникнат в отвъдното, преди да им е отредено, не са желани там. Все пак тленността ни не е вечна, но в себе си носим нещо вечно - душа. Точно и само тя е проявлението ни в другия свят. И да, мисля си, че ако човек живее честно и с доброта на земята, никога няма да се рее във вид на "призрак" и безпокойство между материалния и духовния свят, но пък и безрезервно вярвам, че няма ненаказано зло и невъзнаградено добро...А ако човек си мисли, че възмездие може да се получава само чрез болка или в израз на материален аспект, значи има още много да се мъчи на този свят. Пък за тях, изпитания - бол и има кой да им ги дава. Бъди сигурен в това.
ПС: Темата е необятна, а аз съм развил интерес към нея неслучайно. Житейски случки са ми дали достатъчно поводи да мисля и да възприемам за своя истина това, което съм написал, но пък...истината предстои рано или късно, за това ме е страх да надничам там, където не трябва. Нека да си изживеем отреденото и да не вникваме навътре, но нека и да не превръщаме във фобия тази неизвестност.
14.
От 1 до 13
28.05.2018 18:53:55
0
4
Благодаря, че прие въпроса ми сериозно и ми отговори. Но нали се говори и друго - за призраци, които да речем насилствено им е отнет живота и отказват да си тръгнат и правят гадни работи и пакости на хората, с които съжителстват. По това нещо имаш ли информация? Благодаря.

И друго. Нали се говори за прераждане. Да кажем, сега сме хора, после примерно куче, прасе, муха, ако щеш, и т.н. Наистина ми е интересна тази тема и също така нали уж учените опровергават идеите за живот след смъртта, с твърдението, че това, което уж изпитват хората с преживяване близко до смъртта, било чисто и просто нещо като увреждане на мозъка им.

И все пак, съгласен съм, че един ден всички ще минем през това и е неизбежно, и няма как всичко това да се приема / отхвърля на 100%, тъй като никой не се е върнал да ни разкаже....
13.
аз от Бургас до 1
28.05.2018 16:16:39
1
15
Виждам, че питаш сериозни неща. Не е мястото тук в тази тема, но при положение, че е факт загубата на двете момичета, ще се постарая да те отнеса към твоя въпрос от позицията на човек интересувал се и обследвал по своему извън тленното ни съществуване. Животът ни сега е физичен, или иначе казано - материален. Смъртта е само в нашите глави. Смъртта в смисъл, като край - не съществува. Мозъкът ни е най-сложното и абстрактно нещо, което има великото свойство да забравя и да ни държи в измерението, което ние приемаме за "живот" ( физическото такова). Ние познаваме и виждаме в 3 измерения, още преди 60 години учени занимаващи се във военната индустрия и замесени с онова, колкото безславно, толкова и паранормално "изчезване" на близо 1 000 000 китайски войници на границата със СССР, се бяха "изтървали", че измеренията всъщност за 5, а надничането в тях е физически невъзможно...И до тук. Няколко теории потвърждават тези факти, а един научно обоснован филм, с игрален сюжет с участието на Скарлет Йохансон и Моргън Фрийман на име "Люси" систематизира в достъпен вид твърденията на много учени, че всъщност мозъкът ни е виновен за възприятията и за онова, което се случва извън тях след смъртта ни. И така - с две думи. Докато сме с тленните си обвивки, ние ще живеем ограничено в неизвестност и в страх от смъртта. Впрочем, ако приемем животът си тук и сега, като една част от вселената, може би по-лесно ще приемем неизвестното, но едно е сигурно - някой ден на всеки ще му се случи "краят". Това е единственото сигурно на света. И най-вероятно този край ще бъде приет от всеки един от нас, като едно ново начало, в свят твърде различен, но далеч по-близък до усещанията ни за покой и благодат. Лично мое убеждение е, че въпреки всичко - животът ни тук и сега - трябва да се изживее. Отреден ни е и явно не е случайно. Животът ни трябва да бъде изживян - честно, доблестно, в доброта и в стремеж да съхраняваме и пазим, както своят, така и животът на другите.
12.
До 5
28.05.2018 16:15:18
0
4
Не пишат,.защо бърза да се надраска статията! Фирмата е Крейс и е Латвийска, но в нея има всякакви от рускоговорящите, дори и Българи. В подобна на тази статия имаше коментар на очевидец, че е имало голяма дупка или изряза на пътя асфалт, който не бил обозначен. Съмненията са че от там е станало и произшествието...
11.
вуйчо
28.05.2018 16:12:52
0
5
Флагман на клипа има бранд traffic.news.bg ... добре ама не сте вие.И също така като има трупове пак злоупотребявате ... с чуждото нещастие.Ама то ще ви се върне х3.
10.
Гого
28.05.2018 15:55:51
0
4
До номер 9 .Тира дори да кара с ниска скорост пак може да потроши мантинелата и да влезе в другото платно.Дори вече там да е с 50 клмтр или 40 не се знае който ще се натресе в него с каква скорост ще е.Дори тира да е спрял набухай му се отгоре с 120 и ще видиш кво става
9.
анализ
28.05.2018 15:47:31
0
13
Какво излиза сега от мерките ? Протести на превозвачи заради мерките , които искат да се вземат - ето какво се случва когато един водач на тир е недоспал , по-опасен става и от пияния! Може и да не е точно това причината , не се знае все още , но и това е често срещано. Друго - мантинелите по средата до каква степен обират ударите , как са изчислени - все пак говорим за магистрала , по която се кара бързо и се кара бързо не само от 1 тон коли , ами от машини над 20 тона ... ? тоест до каква степен мантинелата е превантивна мярка, щом не може не само да спре един тир , ами не може дори да намали скоростта му... Много , много жалко - в тази случка според мен загиналите нямат абсолютно никаква вина.... направо си е късмет човек да тръгне на път и да стигне жив , днес и в България , в 21 век , в 2018-та година , във времето на умните телефони , във времето на супер защитените автомобили с куп системи за безопасност .... и какъв е отговора на това от специалистите по пътна безопасност питам аз ?
8.
аз до 1
28.05.2018 15:41:00
0
2
Заповядай, гледай...Дано не си правиш шеги. Иначе мир и покой за загиналите. Жалко е.
http://kinofen.net/filmi/3808-if-i-stay-ako-ostana-2014.html
7.
Гого
28.05.2018 15:40:55
3
3
Относно духовете не знам кой може да ти даде отговор. Изгледай филма Дух или Ghost с покойния вече от 2009 година Патрик Суейзи , и сам може да си дадеш отговор на много неща от живота ни на тази земя.Филма е страхотен нищо че е стар.Аз лично съм плакал като съм го гледал
6.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
28.05.2018 15:38:53
3
3
Пътя теябва да 8-лентов. Със преграда по средата.
Българите не са концентрирани шофьори.
Изнервени от бедност и неука те не карат дисциплинирано. 8ленти от които 1 да е специално само за тирове.
Бъдете по амбициозни за централната артерия!!!!!!
5.
педро
28.05.2018 15:35:43
0
3
защо не пишете от коя страна е тира а чуждостранен разбрахме че нее турски защото не пише турски тир
4.
Питащ
28.05.2018 15:24:13
1
16
Интересува ме триногите касички колко живота спасиха в случая?!
3.
28.05.2018 15:22:12
0
3
Знам ли, можеш и да има такива. Все пак флагман се чете от всички!
2.
до 1
28.05.2018 15:20:10
1
8
Мислиш ли , че някой от тук знае , би трябвало да ти отговори някой мъртвец , чийто дух пише коментари във флагман - мислиш , че ще пише такъв тук ?
1.
28.05.2018 15:09:43
11
5
Духовете на убитите дали са излезли от телата? И въобще, какво става като умре някой? Излиза ли дух, който да не знае, че примерно тялото е мъртво, и т.н.

Наистина питам, моля без хейт. Нека само който знае да пише.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори