×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП захапа ГЕРБ: Бургас е Общината на големите илюзии и безконечния пиар


БСП захапа ГЕРБ: Бургас е Общината на големите илюзии и безконечния пиар
Христо Панайотов(вляво) и Николай Тишев припомниха за два неосъществени проекта
21 Май 2018, Понеделник, 09:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Промотират се идеи с големи фанфари, хвърлят обещания, а накрая няма нищо. Заводите отиват в други градове, а за нас остават само вестникарските публикации, обобщи депутатът Николай Тишев

ГЕРБ е превърнал Бургас в Община на големите илюзии и безконечен пиар. Това обявиха на пресконференция днес депутатът от БСП Николай Тишев и членът на Общинския съвет на БСП в Бургас Христо Панайотов.

Поводът бе две теми, които бяха анонсирани преди време, но до ден днешен така и не са реализирани.

Първият провален, според Христо Панайотов проект, е уеб платформата, която трябваше да свързва работодатели и служители. Идеята бе представена преди година, анонсирано бе, че ще се изберат 50-те най-достойни кандидати, които ще бъдат поканени в Бургас на разноски на Общината, ще им бъде показан градът, ще срещнат с потенциалните работодатели и евентуално ще бъдат наети на работа.

„Проектът имаше смисъл като съдържание и идеи, които трябваше да бъдат реализирани. Измислиха и хубаво име Бизнес хъб Бургас. За съжаление година по-късно виждаме, че така рекламираната платформа не работи. Адресът, който бе представен не съществува. Заради това при нас възникнаха ред въпроси: Тази инициатива състояла ли се е;  колко човека са поканени в Бургас; колко интервюта са проведени; какви разходи са направени и все пак колко хора са наети на работа. Задаваме и резонния въпрос: Защо не съществува платформата при условия, че като втора стъпка бе заявено желание да се отворим и към света. Коментираше се вариант за 100 чуждестранни специалисти за втория етап, а интернет сайтът в момента не работи", запита риторично Христо Панайотов.

Промотира се нещо с големи фанфари, а година след това няма никой – нито платформа, нито отчет за похарчените средства”, обобщи депутатът Николай Тишев. По думите му в Бургас се леел непрестанен пиар, а имиджмейкърите на Общината разчитали на късата памет на бургазлии.

Николай Тишев, който е бивш изп.директор на Пристанище Бургас по времето на управлението на БСП засегна и темата за т.нар . китайски хъб, който трябваше да бъде открит на Морска гара.

Тишев показа журналистически публикации отпреди две години, в които се цитира управата на порта, че градът ни ще стане вторият след Хамбург, който ще има китайски хъб за стоки.

„Към момента нищо не се е случило, а само евтин пиар. Да сравним какво правят другите градове ще ви покажа публикация от 24 ноември 2017 година от пловдивско издание, което съобщава, че там е открит логистичен хъб за електронна търговия. Междувременно във Варна ще бъде изграден завод за 40 млн.евро, а Язаки направиха заводи в Сливен, Ямбол дори Димитровград, но не и в Бургас, което показва, че нещо при нас е объркано. Само в Димитровград ще има 4 хил.работни места”, допълни Тишев.



В категории: Политика


77
Коментара
5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 2
77
Коментара по темата
77.
Серго недосегаемия
24.05.2018 08:24:12
0
0
Аз съм най добрия циганин на света. Продавам си материалче в пристанещото . Работницитве са доволни, красимир доволен и аз съм довошен по 100 грама на ден е съпер! Чакам изборите да купя някой глас за герб
76.
Sergo
24.05.2018 08:05:04
0
0
Az sam sergei i prodawam droga na moite rabotnici!!!! 100 choveka po 1 gram na den sa 100 grama prodajba!!!! Az pravq po hilqda leva samo ot piko i se otchitam na krasimir!!
75.
*********
24.05.2018 08:03:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
74.
Oppp
24.05.2018 08:00:57
0
0
Сергей от кумлука. Дилър на гласове и дрога!!!! Работи за красимир , бившият шофьор на делериев
73.
Пристанеще
24.05.2018 07:59:54
0
0
Сергей от кумлука. Дилър на гласове и дрога!!!! Работи за красимир , бившият шофьор на делериев
72.
До 70 от гражданина
24.05.2018 02:01:49
0
0
Забравих и да добавя, че няма как да харесам сегашната администрация на обина Бургас, просто толкова е затънала в корупция, че не ми се говори. Не може инвеститори от Азия (Далечен Изток) да искат разрешение за грандиозен проект за над 1 милиард евро в Бургаска област и заради некомпетентността на дадени хора от общината да им бъде отказано. В следсвие на което инвеститорът да намери подходящ терен в съседна Румъния и да започне изграждането на завод там.
71.
До 70
24.05.2018 01:45:03
0
1
Селянино, защо си мислиш, че като негодувам и съм против кметът ти Слънце съм за БСП?! Това че изразявам мнение и не съм с промит мозък като теб, не означава, че съм льольо. А пък и твоя Бойко той ли вкара България в ЕС или онези “червени некадърници” преди него, я провери кой подписа договорите към ЕС, откъдето идва и финансирането на проектите на кметът ти!!!
Както и като ще говориш срещу червените, тогава защо не се сетиш откъде е тръгнал и премиерът ти
70.
До 68ми
23.05.2018 23:37:59
0
0
Ах гражданино слабоумен,ти който не си от Ямбол и Сливен. Не си схванал иронията,а именно: Какви проекти,какви пет лева преди Димитър Николов? Йоан за три мандата направи две градинки.
Всичко което се направи в Бургас,е от както кметува Николов,преди това от къде пари бе льольо?
Един кмет който от сутринта е мат пиян,и на всичко отгоре е от ”червените некадърници”,какво да съгради. Аман от глуоаци като теб! И да знаеш Андрешко,БСП скоро избори няма да спечели. Това че тука пишете 10ина малоумника,не означава че бургазлии мислят като вас. Затова Димитър Николов мачка на изборите,вашите червени некадърници. Умника ми той,добре че ми каза че сме в ЕС от 2007г От къде да дойдат пари за Йоан,от Гоце и БСП,или от Станишев?
Ами тя червената партия,защо е на тоз хал?
Ами те се изяждат помежду си,големи интриги голяма борба за власт. Орион и Румен Спасов тупнаха Луканов.Червени ненаядени мерзавци.
69.
Sudzuk pasha
23.05.2018 22:23:26
0
1
YAZAKI 6kolona na Turcia rabotesha za ZELENATA DUGA na Sultan ERDO-I,davasha rabota na murgavi bulgari koito dapri4esliat kum iSALAMA
68.
До 67
23.05.2018 01:04:38
0
4
Ами ако не беше от някое ямболско или сливенско село и беше малко запознат с проектите в общината, то тогава нямаше така да говориш.
А да се върнем и на въпроса за ЕС, само за твое сведение - България става страна членка на ЕС началото на 2007 година, а местните избори са есента. Така че за какви евро пари изобщо ми говориш по времето на Йоан, ако ще и Папата да беше кмет, пари преди 2007 не е имало. Реално Йоан е бил кмет само половин година по времето на евро фондовете.
67.
До 66
22.05.2018 23:18:40
9
2
Планувани преди него проекти? Хахааааа
Да не би Йоан Кистадинов да беше във връзка със Евросъюза,преди да ги има ГЕРБ И Митко Николов? Та поради това тези проекти са били от преди. Всъщност Йоан беше три мандата. Да разбираме ли,че му трябваха още 5мандата за да намери пари за плануваните по твоите думи?
И какво друго можеш да предскажеш,освен че ще станем втора гърция? Нещо земетресения,цунамита,трета световна ...
Казвай за да взимаме мерки.Ако трябва още утре ще станем по-рано и ще се вдигнем на всеобща революция да изметем омразните слуги на ”лошата Европа” и да дадем власта на тези които никога не са били в нея- БСП+ДПС, СЛАНИНОВА И КИРЧО ДОБРЕВ И други апостоли като тях. Ах тииии Нострадамосе Български,какво ще правим без тебе будителю? Само ти и БСП ще спасите България и ще я превърнете в световен лидер. Хахахаааа
66.
Xxx
22.05.2018 20:10:34
1
9
Какво е направил тоя кмет, завърши преди неговото време планувани проекти и градът потъна в кредити. И не ми говорете за евро пари, щото и там ако не знаете има самофинансиране, което се извършва от банки кредитори, които кредити сигурно 3 поколения ще изплащат. Разходете се вечер след 22:00 час и ми кажете колко хора виждате? Хората започнаха да бягат от града, защото вече и в по-малките градове заплатите са по-големи. Единственото което се прави за Бургас е да се присъединяват някакви съседни села, за да може общинската каса да се пълни . Но рано или късно (по-точно след 2 години) евро парите ще секнат и тогава ще се види реалното състояние на държавата, ще видите една втора Гърция, само дето на никой от европа не му пука за нас и няма да даде безвъзмездни заеми за миарди.
65.
*********
22.05.2018 19:30:09
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
64.
хахаха
22.05.2018 17:47:32
5
2
тишев тотално се излага с некомпетентните си изказвания, ама не че съм очаквал нещо друго, то момчето е малко нефелно така като го гледам, но по-важното, отвъд евтините мрънкания на комунягите е, че Бургас е наистина различен, красив и развит град. И това го дължим на Димитър николов. Все ми е тая дали делка или не с фирмите изпълнители, важнотое ,че промените в града са фрапантни...а комунягите си ядат гъзовете от яд, миличките, никога, ама никога повече Бургас няма да бъде управляван от комунисти!!! Това са агонични жалки пристъпи на отиващи си завинаги от властта мекерета и пешлемета...долна престъпна комунистическа сган...повръщам само като им видя дебилните муцуни
63.
До60ти
22.05.2018 12:13:37
5
5
Кмета колкото направи за Бургас,ти и твойта ”загиваща червена партия” не можете да го направите за 50мандата. Ръгай си домашната ракия и не пускай водата в тоалетната след всяко ходене,за да спестяваш парички,които да хвърлиш през балкона на телефонните измамници!
62.
Крис
22.05.2018 11:22:55
7
5
Просто искам да помоля хората преди да почнат да плюят, да си направят една равносметка, как изглеждаше Бургас преди 15 години, говорим за инфраструктура, население, облик на града, и как изглежда днес.
61.
До разбирачите
22.05.2018 09:26:25
16
6
Кмета на Бургас е законно избран със смазваща преднина пред вторият. Така че всички,които ръсите мозък тука,просто си дуайте супата! Няма вече балами да гласуват за крадливи и русофилистични БСПейци. Да дойдат на власт?
Ами нали парите от Европа ще спрат,а от там и всичко хубаво което се съгради в Бургас. Колко трябва да е глупав човек,да не забележи какво се направи в Бургас по времето на Димитър Николов. И все повече се убеждавам,че всички неосъществени и ”спрели” хора мразят прогреса и Запада. И точно такива симпатизират на ”равните социалисти” от БСП,които между другото до един са милионери.Ама бунаците са си прости ”коне с капаци”. Каквито и да са ГЕРБ щом направиха толкова за Бургас,щом Европа дава парите на тях,те да са. А и затова за изборите,да се избират по законен начин управляващите.
60.
Супер Бургас
22.05.2018 09:21:12
1
5
Кмете, Какво стана с Океанариума?
59.
До 58
22.05.2018 09:17:01
0
4
Че ако закрият УКОРС Веско какво ще прави, трябва да се връща на село в Маринка
58.
СПЕШНО!!!?
22.05.2018 00:01:11
0
9
Да се закрие служба "обществен ред" институция без никакви правомощия само ги храним,освен да глобяват баби друго немогат
57.
Мощния
21.05.2018 22:54:44
3
9
ГЕРБ е вреден за всички и дори и за самите тях! Не го осъзнават : как погребват България а и те са в това число. Осъзнай се народе!
56.
До 4
21.05.2018 21:57:15
8
1
Кажи бе,Пиле,с какво е по напред Пловдив,че не се сещам нещо?
55.
До 44
21.05.2018 21:50:28
0
3
Де ги китайците в Пловдив???
54.
До 48
21.05.2018 21:48:49
0
2
Тоа пък.... Що бе,Вуте?
53.
*********
21.05.2018 21:10:01
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
Ей това социалистите
21.05.2018 19:59:56
1
0
Са много нахални, интересно те какщяха да оправят Бургас, ама няма кой да ги пусне
51.
До кмета
21.05.2018 19:57:25
1
7
По-малко приказки, повече работа, г-н кмете. Само с PR не става, трябва и административен капацитет
50.
Burgaski batka
21.05.2018 19:49:39
0
1
Ami nqma da q ima platformata, mene specialisti mi ne trqbvat, az si sabiram 4ista4ite ot Komluka
49.
До всички по долу
21.05.2018 19:47:25
0
3
Колеги, самоси чешите езиците, файда никаква и загуба на време, нищо не може да се промени, за съжаление
48.
ники
21.05.2018 19:45:02
5
1
поради тази причина в момента се местя да живея в Пловдив
47.
Георги
21.05.2018 19:44:02
2
1
Какво очакваш от партия водена от Станишев(няма 1 трудов работен ден), Михов( с извинение лицето на партията по едно време беше реаклама на алкохол все едно), Нинова (Техноимпекс и Техноимпротекоспорт), ДС школата.
46.
Истината
21.05.2018 19:42:50
1
3
Не е само Община Бургас, и Варна здраво лъжат, този завод край Белослав го слушаме от 10 години, един камък няма поставен, камо ли фабрика
45.
Бург
21.05.2018 19:40:01
3
0
Бургас е и ще бъде туристически град, какви заводи каква Язаки
44.
Пловдивчанин
21.05.2018 19:36:24
1
2
Когато Бургас си направи индустриална зона като "Тракия", тогава може и китайците да дойдат
43.
Ферхунде
21.05.2018 19:32:59
0
5
китайското карго идва в Истанбул, и после на двойна цена в Булгаристан, никакви хъбчета мъбчета
42.
Младия меринджей
21.05.2018 19:31:25
0
2
Споко, БСП-ту, язе инвестируам в града, ама само на избори и то в ГЕРБ. там празно няма
41.
Докер
21.05.2018 19:29:26
0
7
Колкото круизите дойдоха в Порт Бургас, толкова и китайския хъб за 20 милиона
40.
До Флагман
21.05.2018 19:27:58
0
3
И защо ми изтрихте коментара, нещо невярно ли казах, или май сте на хранилка
39.
37 не си познал
21.05.2018 19:26:48
2
6
Бургас си остава най-добрия град за крадене, и замитане на следите
38.
Ангел
21.05.2018 19:25:37
5
3
Комунистите да си вземат КУрнелия и да се скрият, нищо не става от тях
37.
И забравих
21.05.2018 19:24:14
8
2
Бургас е и си остава най-добрия град за живеене
36.
До 26
21.05.2018 19:23:09
5
5
Хайде стига стози негативизъм, нищо не харесвате, сигурно и себе си
35.
Всяко чудо за три дни
21.05.2018 19:21:53
1
3
няя са плашите, хората имат къса памет, след 1 година паш ще чакаме китайските инвеститори
34.
Митето
21.05.2018 19:18:21
0
4
Бургазлии, не гледайте какво правим, а слушайте какво говорим
33.
Цв.Цв.
21.05.2018 18:24:22
0
2
Нека си говорят другарите, гледайте как правим избори в Галиче и се сещайте за 2019
32.
Мичето от Бургас
21.05.2018 18:23:12
1
6
от къде мога да си купя Хуауей за 10 долара, нали на пристанището щяха да продават? май и сайта Алибаба щеше да идва, ама друг път
31.
dqdo i baba
21.05.2018 18:20:01
0
0
Na men mi haresva mom4eto s bradata, golem ubavec
30.
Морския вълк
21.05.2018 18:17:09
0
4
Аааа не така БСП-то, ние скоро и круиз Бургас - Истанбул ще имаме, ама пътво да се върнат бдругите круизни кораби
29.
Бургас форевър
21.05.2018 18:15:10
2
6
вярно хортуват хората, нищо не се случва в Бургас, само турски плочки по александровска
28.
*********
21.05.2018 18:13:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
*********
21.05.2018 18:11:51
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
Бургазлии, мислете,
21.05.2018 18:06:35
4
9
не пищете ту "Осанна!" ту "Разпни го!"... Няма значение кой говори за проблемите - тоя Тишев и аз не искам да го чуя и видя, но той казва някои истини. Бургас се променя, ама едва-едва... Я се огледайте из центъра: многобройни ниски къщурки, неподдържани, олющени. До тях някое социалистическо "цвете" - сиво, че и то олющено...Направиха ви нови спирки с европейските пари и ги хвана срам да съборят старите, които съвсем не са за изхвърляне, защото са на 4-5 години, та на колко места оставиха по два заслона. И то където никога не чака тълпа от пътници... Какво е това? Изхабени пари! Да не припомняме защо новите излязоха толкова скъпи - щели да се отопляват, не знам още какво... А като завали дъжд, под тях вали най-силно...Ами Приморския парк? Идете и пребройте колко големи и още по-големи каменни кошове за боклук сложиха под хотел Приморец до входа на Централния плаж. Сигурно надминават 100! Армия да минава там всеки ден и да хвърля боклуци в тях, няма да ги напълни никога. И това какво е? Пак изхабени пари. Само не си мислете, че тези пари отиват на вятъра - не, отиват в определени джобове. Кметът не може да не знае това, а ако не знае, лесно може да го научи, като види кой разработва проектите и кой подписва за свършената работа. Ами велоалеите? Завършват в нищото, движат се "две в едно", вървят в ...трасето на градския транспорт!!!! Къде направени наклони от тротоарите към пътното платно, къде - хич; и велосипедистите трябва да подскачат, когато пресичат улица, или се качват да продължат...Сивите криви плочки о предходното осъвременяване на централните улици сега следва да прелее в новото обновяване. Безумия на всяка крачка! Каквото и да се пише, кметът си трае, нито коментира, нито се оправдава, нито дава обяснения, нито спира безумията. А вие продължавайте да се хващате за партийната принадлежност на всеки, който изплюе камъчето и не иска градът ни да продължи да прилича на поизмит отгоре-отгоре несретник, за когото никога няма да настъпи пълната промяна!
25.
пиар е това тук
21.05.2018 16:47:19
4
5
при това жалък
24.
пешев
21.05.2018 15:27:15
8
8
БСП може да ми захапе кожения.. тия цигани-комунисти не разбраха ли,че така само отвращават хората от себе си.. като прочета БСП и повръщам по половин час.. нагли,долни комунисти
23.
мдам
21.05.2018 15:22:03
6
13
Бургас яко запада
22.
Калина
21.05.2018 14:40:09
6
5
Хората са си нормални, БСП се опитват некадърно да си правят пиар
.
21.
Бургаски зет
21.05.2018 14:36:13
13
6
Абе, хора, вие нормални ли сте!? Бизнес хъба си е инициатива, която предстои да се случи, не са харчени никакви общински пари, и се чудя това ли тези от БСП се намериха да се хванат. Има пона още 10 други големи неща, които са реализирани в Бургас и то благодарение на сегашните ни управляващи - Басейна, Спортната зала която се строи в Изгрев, ремонта на Богориди и Морската, подтъпите към пристанището и тн
20.
Криситиян
21.05.2018 14:30:37
2
4
До Георги: Как хубаво си ги описал колега, сган и нямат съвест.
19.
Георги
21.05.2018 14:28:55
4
8
Какво очакваш от партия водена от Станишев(няма 1 трудов работен ден), Михов( с извинение лицето на партията по едно време беше реаклама на алкохол все едно), Нинова (Техноимпекс и Техноимпротекоспорт), ДС школата.
18.
Fuck the government of Iran and Russia
21.05.2018 14:24:57
1
1
tishev, napravi niakoi craft, pokaji nestho che proizvejdash?

Kakvo si postroil? Kakvo si proizvel?
17.
14
21.05.2018 14:23:43
3
8
Ей 9, какви точно милиарди ще донесе Радев от Путин!? Ония същите, дето Първанката беше договорил или по-предните на Р.Овч.
16.
Станислав
21.05.2018 14:22:41
3
5
Едно време червените не бяха ли против влизането ни в ЕС, ако не бяхме влезли сега щеше ли да има нещо в бедната ни държавица?
15.
Катя
21.05.2018 14:16:53
10
10
Не смятам, че е честно да се обвинява, че Бургас остава на заден план спрямо други големи градове в Бъглария, нека не забравяме преди 10 години, каква беше инфраструктурата на града, как се промени за няколко години, постепенно се оправят нещата, но хейтъри и не наядени мишки, се възползват от хората, като опитват да им промиват главите с коментари без никакви доказателства, просто разни червени "родолюбци"
си правят безплатен пиар.
14.
До 10
21.05.2018 14:16:12
1
2
Ei dyhach she begam kudeto si iskam faliral curvyl she te kypq i prodam ot dnes za ytre be
13.
Metin Haki
21.05.2018 14:13:55
0
2
Ojenih se za Alie Ali
12.
Емил
21.05.2018 14:09:05
6
10
Не искам да навлизам в партийни спорове, но нека хората с по-дълга памет си спомнят, какво направиха партийте, които управляваха България, преди да дойте начело на държавата сегашната ни власт. Там чухме толкова много обещания и нищо изградено приватизации, затворени заводи......, сега прави се нещо никой не казва, че е оправена държавата, но все пак е смешно тези които направиха толкова много вреди и нищо полезно да плюят сега и да се бият в гърдите, Какво направихте Вие, господа, Какво ???
11.
Иван
21.05.2018 14:03:44
4
9
Хора разберете евро парите и субсидиите, не са за раздаване на бедни или хора които нямат, те са за изграждане на инфраструктура, която от себе си води до привличане на инвеститори.
10.
do 9
21.05.2018 13:57:30
10
3
do 9 hahaha izrod mahai se ti, pravi ti put v rusia.
9.
До 7 и 8
21.05.2018 13:35:22
8
18
Ти б.клук смръдлив,вземи пиши на български.Такива карикатури,като теб избирателчета на Герб са в основата на мизерното съществуване на българите.Радев иска проект за България,който ще донесе милиарди на държавата,а не като Боко тиквата и шайката му крадци спряха всички печеливши проекти,истеглиха огромни кредити,осланят се на европарички и в това даже не са добри,защото нямат умни специалисти и сме усвоили по-малко от колкото сме платили не ЕС.Сега ново 20 АЕЦ Белене.Кораба потъва ние стъклата бършеме.Бойко е вреден за България и трябва да си ходи завинаги.
8.
d
21.05.2018 12:59:42
12
2
onia bokluk Radev dnes e v Moskva iska da puska mazni trubi pod moreto da ni go zamursiava...
7.
f
21.05.2018 12:57:52
8
6
Interesno e kakvo e proizvel Tishev i negovata banda, samo prikazki.
Kude sa negovite investitori?
6.
RADIO FREE BULGARIA!
21.05.2018 12:57:00
7
3
Purvo vdignete danucite za sgradi i detski gradini za da se naleyat poveche pari v obstinata.

Nikoi niama da doide da investira kogato obstinata niama pari.

udarete horata koito imat po 5-6 apartamenta da plastat poveche danuk.
5.
ники
21.05.2018 12:52:12
4
12
поради тази причина в момента се местя да живея в Пловдив
4.
Мартел
21.05.2018 12:45:59
4
22
Абсолютно правишни забележки към ръководството на града!!! Да, никой не може да отрече, че града се превръща в нещо много красиво и модерно, но от къде хората ще получават пари, за да живеят в него? От къде ще дойдат средствата за да се развива този град и да се въртят тези средства...? Пловдив е светлинни години напред!!!!
3.
FREE BULGARIA
21.05.2018 12:37:34
4
0
Kato niama zavodi togava BSP ne moje li da pravite crafts and high end crafts and technology kato ceramics, wood-making, glass, materials, etc.
2.
f
21.05.2018 12:36:13
5
3
premestete Alosha i napravete Lukoil bulgarski.
nikoi umen investitor niama
da si sloju parite v obstina
koyato oste koziruva na ruski oligarsi.
Shefa na BlackRock dori kaza che nikoga niama da investora v Rusia.
Tam parite izchezvat ei taka.
1.
гражданин
21.05.2018 12:33:31
4
29
Сега някой, ако каже, да, така е ще бъде обвинен в комунизъм. :D Важното е, че на 24 май ще открием "новата Богориди" с ненивелирани плочки и незапълнени фуги. Карай, важното е безработните да се разхождат по красиви централни улици.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Превърнаха стара каравана в библиотека Превърнаха стара каравана в библиотека Целта е да се даде втори живот на вече прочетените книги 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да защитават интересите на своите съграждани БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията
Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори