×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помориецът Велико, заклал хладнокръвно мъж, обикалял с нож и заплашвал "да пали джамии" и "да убива цигани"


Помориецът Велико, заклал хладнокръвно мъж, обикалял с нож и заплашвал "да пали джамии" и "да убива цигани"
Извършителят се подвизава из социалните мрежи като “Монах Велико”
14 Май 2018, Понеделник, 10:59 ч.

След кръвопролитието братът на убития обяснил, че с нищо не са предизвикали нападението


Арестуваният за зверското убийство в събота в Шумен Велико Лефтеров от Поморие е задържан за 72 часа с постановление на прокурор в Окръжната прокуратура в Шумен. 36-годишният мъж е привлечен като обвиняем за умишлено убийство – престъпление по член 115 от НК, съобщиха от държавното обвинение. 

Извършителят се подвизава из социалните мрежи като “Монах Велико”. Отскоро той обикалял из Шумен с нож и празен кобур. След кръвопролитието братът на убития ром обяснил, че с нищо не са предизвикали нападението.

Велико им бил казал, че е дошъл от “Арабия да пали джамии и да убива цигани”. Наско признал, че го е ударил с тухла по гърба и главата, за да брани брат си. Окръжната прокуратура в Шумен ще внесе искане в Шуменския окръжен съд за определяне на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Велико, пише "Труд".

Припомняме, че на 12 май тази година около 18 часа в Шумен възникнал конфликт между обвиняемия и група непознати мъже. Свадата между тях прераснала в побой. Обвиняемият бил замерен с камъни и тухли от непознатите. Тогава извадил нож и пробол в сърцето един от нападателите си. Жертвата на престъплението е 28-годишният Митко Б. (ВИЖ ТУК)



В категории: Крими


20
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
20
Коментара по темата
20.
Петър
15.05.2018 08:14:37
1
1
Професор Куцаров, колко Християнски храма са построени през "турско робство"?
Колко тона злато, Ние поробените сме изплатили на освободителите си! Не, на героите Ни, или на техните родственици!
Не сме канили "турци", защото няма такива и в момента! Имам предвид народност основана на История, а не на генно-историческа манипулация.
Интересно е да кажете, робството премахнато ли е в България след Освобождението? Така, както е премахнато Законодателно в почти 90 % от Държавите, и тогава, и сега?
19.
до 18
14.05.2018 22:22:49
1
5
Чуват се приказки ,че Демирев е измамил доста хора от Поморийска област ,еркечли ,гърци , чува се и фамилията Лефтерови.Този сигурно е ербаб помак ,за да си играе игрички на руска ролетка!
18.
Liberta
14.05.2018 22:19:38
0
5
Демирев хладнокръвно прави имотни измами, но не заплашва да пали и да убива защото Едрев му бил приятел.
17.
Проф.Петър Куцаров от Еркеч
14.05.2018 19:43:39
0
11
Проф. Петър Куцаров: Робство-съжителство-владичество-присъствие или „научно” дърдоренеПак е актуална темата за турското робство. Съвременните хаджипейчовци измислят термини, за да затрият исторически сложило се понятие и да докажат: турско робство е нямало, българите поканили турците да живеят съвместно и това е турско културно присъствие в българските земи. Даже се обвиняват националните ни герои, че неточно използват думата робство. Защо е това постоянно връщане към миналото и кому то е изгодно? Докога общественото внимание ще се отвлича от актуалните нерадостни проблеми?
А хората, в чиито души са живи спомените на предците, определят писанията по темата като дърдорене. Нашите деди, съвременници на онези тежки години, добре знаят положението си. Найден Геров обяснява робството като „нямане свобода, робуване, неволи”. Това определение се потвърждава от разказите на възрастни хора от село Еркеч /Козичино, област Бургас/, записани през 1963-1964 г. Хората са притеснявани от турските зулуми, обири, кражби и убийства. Турските безчинства са причина за преселвания: известният праотец по майчина линия на Георги Раковски Ради Мамарецът, роден и живял през първата половина на ХVІІ век в Еркеч, се преселва в Котел.
Турците нападат селото, ограбват покъщнината, отвличат жени и деца, а мъжете подлагат на сеч. Баба Мария Петрова Василева, родена в 1880 г., разказва: “Гато доходят пустите турци, селто се пръскало и сетне пак се сбирали. Додат, карат жентя да им пекат зелници и гонят и убиват мъжтя. Гато уловят някой в къра, вземат му цървултя и навойтя и го остават цял ден да ходи бос. Пусти турци като дошли, взели Патронювтя биволи и колата, ачи им натоварили багажа, на баба Митя всичкия багаж – нямала дрехи да си завие децата. А че сетня се сбрали жентя от цялата махала и им направили един голям хател /юрган/ да се завиват”. А баба Йова Златинова допълва: “Майкини били момичета, турците ги подгонили и тий избягали и са скрили къмто Хамбартя. Пък една непразна жена не можела да бяга, на Коюв Дойча жена била. Стигнали жената, разпрали корема й и извадили дятито. У тейкови пари търсели. И вот нема како да дадат, турцитя турили на Желяхчито на главата гореща перуз и то умряло”. Всички възрастни хора си спомнят за убийството на мъжа на баба Рада Емшурювца. “Нейча го убили до Лапашката ряка. Лицето му било нарязано, пък ръцетя на парчета били, дето стискал ножовтя им да се варди”. А баба Рада Василева Тодорова уточнява: “Емширто Нейчо учишел за дърва в Лапашката ряка и турцитя го заклали. Гато минеш моста, че оттак го заклали, развили му вървитя и му взели навойтя”. Моята майка Тяна разказва, как нейния дядо е пресрещнат от турците край местността Три кладенеца. Те му вземат ямурлука, цървулите и навоите, а това се случва през зимата и било много студено. Когато се прибра в селото, краката му замръзнали и той не ги усеща. Занасят го на Долната чешма, неговият баща го слага на коритото и му разтрива краката със студена вода докато пострадалият започва да си усеща краката.
Живи са спомените за събирането на десятъка. Стадата са укривани в далечни и непристъпни места. Петър Липчев разказва, че еркечани предприемат мерки, стигащи до убийства на събирачите на данъка. По-трудно е по време на жътва – всеки десети сноп е даван като данък. Това кара еркечани да използват хитрост – снопите, които оставят за себе си са “едри”, а за данък – “малки и дребни”. Турските бейове в региона безпокоят еркечани като ги карат да работят ангария. Младоженците от Еркеч са длъжни да работят едно-две лета на бея в Ахлий (Страцин). Еркечани са принуждавани от околните турски големци да участват в разправите им за определени местности. Такива разправии има между Хасан Гаваз, владетел на местността Кулята, Айваджишкия бей, завладял района на Дюлино и Карабейя, владетел на местността Карапитя. Това принуждава еркечани да напуснат селото и се преместят в местностите Колибите и Синяза.
„За турско какво знам? Баба ми казваше, разказва баба Велика Илиева, баща й дядо Колю бил кмет в Еркèч, а дядо Яню е негов зет. Той се борел с турците и имал другар Лечо. Него, Леча, го улавят турците и му тургат веригите. Лечо попитал едно турче де го карат. Турчето рекло че го карат на чуката и жив ще го набиват на кол. Тогава Лечо му рекъл: щом е тъй, извадил звонкови от джоба си, дал му ги с молба когато наближат мястото да му отвържи веригите, „аз ще търтя, пък ти гръмни и ме убий, да не се мъча жив”. Както му казал, то тъй направило. Отвързало му веригите, той търтил и то, турчето, го гръмнало. И той не бил още починал и те, инат турци, го влекли и го набили на кол. Затова на туй място му викат Лечува чука. Дядо Колю, гато бил кмет в Еркеч, там ходели сегиз-тогиз турци да отбират и вземат млади момичета. Еркечани вършели, отодят двя млади турчета при дяда Коля и му казват да им намери млади момичета от селто. Пък той си думал: ох, Боже, коя майка да разплача, кой баща да убият? Мислил и им рекъл: слушайте, виждате, ляб прибираме, вършем. Сега ще ви наготвят да се наядете, че довечера ще стане таз работа. Тъй и направили. Наяли се те и лягат там под някои круши и заспиват. И той казва: бягайте и викайте Янито. Хващат брадвите – бъхтят, хич не помръднали. Затрупали ги със слама и плява кул /около/ хармана. Овърхали, прибрали, чакат да мръкне, гато мръкнало хубаво, прибрали се сичките от хармантя, тогаз ги свързват на един кон ангьоз и – ух ямата край Дольник. Че тъй се избавили, пък и момите се отървали. Дойдоха, баба кай, на другия ден, прабраштат корита, заничат, праничат, търсят, ма не намерили никако”.
Освен убийствата на провинилите се злодеи, като форма на отмъщение се използва запалването на имоти на поробители. Преданието говори, че ”случайно” пламват и изгарят имотите на Хасан Гаваз в местността Кулята. Вечерта, преди пожара, всички мъже отсъстват “вот били по рапта ух касабата”. Турският големец е разорен и принуден да напусне землището на Еркеч. За подобни палежи се разказва и в лазарската песен “Запали Рада”. За да отмъсти за убийството на брат си, еркечанката Рада запалва ”Алибейови конаци и Сулбашови чухлици// че изгоряха Радо мо// техните бели кадъни// с по девет върви алтъни”. Заловената девойка, вярна на еркечкото чувство за красота, гордост и достойнство, поръчва на майка си: “Кога ма, мале, обесят,// кога дженлати отстъпят// пък ти, мале мо, пристъпи,// пъстри ми поли нареди,// кръстоват пелеш прикачи!// Да видят, мале, хората// каква е Рада хубава,// какви й пъстри полите”!
Не е отминато селото и при събирането на най-тежкия кръвен данък девширме – взимане на малки момчета. Петльов ден е тачен и до днес празник. Старите хора свързват този празник на момчето с насилственото събиране на деца. Смела еркечанка отказва да даде своето чедо на турците, които заплашват, че в противен случай ще го заколят. Тя заявява, че сама ще заколи синчето си, но не ще им го даде. През нощта скрива детето си извън селото, заклала в полунощ петел на прага на къщата и опръсква с кръвта му навред. Когато дошли повторно, турците останали стъписани пред постъпката на майката и повече не събирали деца от Еркеч. Този ден – втори февруари се празнува и до днес като ден за опазване живота на мъжката рожба, ден на мъжкото начало на рода древно български. Еркеч става трън в очите на турците – селото е разрушавано три пъти. Два пъти преди 1820 г. Трети път селото е опожарено по време на похода на Дибич Задбалкански през 1828-1830 г. Тези години са черен период в историята на Еркеч. Заради участието си на страната на русите, еркечаните, които не тръгват след руските войски, са подложени на поголовно клане. Оцелелите се крият из Балкана и само силата на обичта към бащиното огнище ги накарва да се завърнат в родното село, за да намерят оцелели само три къщи – всичко било изгорено и разсипано.
Жителите на Еркеч помнят потурчването през 1870 г., когато насила сменя вярата си потурнакът Павли Дойчев Сархошев, син на Дойчо и Мануша Сархошеви, които имали 11 деца: 6 момчета и 5 момичета. Осемдесет и четири годишната Мария Петрова Василева разказва: “Имах един вуйчо, те му викаха Павли потурнака. Той бил малък, пасял хцетя и турцитя го уловили и го направили техен хчяр. Сетня го накарали да се потурчи. Водили го ух Нисебар и му дали нови турски дрехи. И завардили в Бяла ряка трима българина – дядо Велико, дядо Куцар и още един и му рекли: “Ако си турчин, ще заколиш тез българи”. И той ги убил. Като дошли Като дошли турците (за да вземат полагащото се на Павли имущество) и вуйчо батьо му ударил един шамар, пък турците като се пуснали, като почнали да го (по-големия брат на Павли) бият – та не могат да го отърват”. Останалите братя на Павли – Митьо, Пейко, Желю, Демир, Вълчо имат по пет-осем деца. Техни наследници живеят в Козичино, Порой, Козница, Дюлино, Гюльовца, Паницово, Поморие, Обзор. Потурнакът Павли има от първата си жена двама сина. След разтурването на село Лопачлар, той се жени повторно, установява се в Дъбник. Наследниците на Павли са известни като род потурови, живеят и работят в селата Дъбник, Габерово, Бата, Косовец, Руен. Част от тях се преселват в Турция. Правнук на Павли от село Бата разказва: “Много обичам вино, най-вече еркечката капина. Пък когато чуя гайда да свири, без да искам, ей тука, вътре, в сърцето ми, нещо започва от само себе си да играе”. Марко Лечев Демирев (от Сархошкия род) допълва: “Аз гато съм ходил по рапта към тез села, към Дъбник и Бата де, съм срещал мои далечни братовчеди”. В Поморие живее теле и фото оператор, клонка от Сархошкия род по майчина линия. Той записва разказа на своята леля и издирва наследници на Павли в речените по-горе села. Жив е още споменът, когато Павли, преоблечен в новите си турски дрехи, дошъл в Еркеч да си вземе “имота”. Той забрал всичките овце, пък неговата майка Мануша му думала: “Бря Павля, остави някоя ухца и за Вълча”. А ново изпеченият турчин изрекъл думите: “Вълчо-пърчо, билмям бабо, куюн мой!”
За неуспешен опит за потурчване се разказва в песента “Георге ле, сербез българин”. Живял в Синяза момъкът Георги. Хубав бил този Георги, който го погледне, очите му в него оставали. Когато минавал през селото, хубостта му като слънце греела и огрявала всички. Рядко Бог е дарявал с такава красота човеците и особено мъж. Дочува за Георги и Айваджишкия бей и праща хабер да го повикат. Когато Георги в Айваджик влиза, кадъните забравили за фереджетата и гледали Георги в захлас. Какво по-нататък е станало не съм чувал, разказва дядо Нейчо Камбуров, но в Синяза скоро пак се разнесъл гласът на Георги. Хем пеел, хем на кавал свирел. Уж бил Георги, но никой вече не го виждал, а само песента обикаляла селото, влизала в къщите, а с нея и слънцето. И дядо Нейчо запява: „Пашата дума на Георги:// Георге ле, сербез българин,// теб не ти, Георге, прилича// черно българско момиче.// Теб най ти, Георге, прилича// бяло хубаво ханъмче;// че ази искам, Георге ле,// на мене гюве да станеш://на висок чардак ще седиш,//елпезе тютюн ще пушиш,//жълти бройници ще броиш.// Георги на паша думаше: //Пашо льо, пашо, султанска,//аз имам, пашо, бе свини,// девет сюрии от свини// във Голишките балкани. //Ще карам да ги прекарам,// в Самбула да ги закарам, //там ще си свине изколя, //по кило месо изхарча, //млого пари ще взема//и тогаз на теб гюве ще стана. То песен синор няма”, завършва разказа си дядо Нейчо.Еркечани разказват за страданията и храбростта на своите предци и пастрят паметта им, защото са достойни наследници на дедите си!
16.
Аноним
14.05.2018 18:55:47
0
0
До н 5
Как като сте били под турско робство,обясни ми как турски крак не бил стъпвал там .Щом не е имало турци какво е било робството?
15.
Полезна информация от доктора
14.05.2018 18:37:50
1
4
Обрязаните мъже причиняват много често рак на шийката на матката при жените ,дължи се на липсата на кожичка ,която пренася микроби.Така ,че помислете си добре със какви си лягате .
14.
Българин до амуджа
14.05.2018 18:35:22
1
9
От колко години ви е мечта да ни превземете ,да ни изгоните и ала бала.Ало фанатиците много филми гледате ,много сте филмирани ,ама нашето търпение не е безкрайно тъй ,че внимавайте и не прекалявайте ,че Великовци много!
13.
Mне
14.05.2018 17:55:55
0
3
Няма да се случи,исляма ти е деградация и смърт...от мръсотията нищо добро не чакай,преди да падне сянката,жив БГ няма да остане ;) И преди ви изгонихме.
12.
Амуджа
14.05.2018 17:15:50
10
2
Вие намалявате демографски. Ще дойде ден когато пак ще сте малцинство, но този път в самата ви държава. Ислямът и ислямският свят е в разцвет. Турция е вече над 80М и се договори с Русия. Сянката на Анкара ще падне върху целия Балкански полуостров. "2050 година Рим ще е на исляма " - Ванга
11.
Да е
14.05.2018 15:57:59
3
9
След кръвопролитието братът на убития обяснил, че с нищо не са предизвикали нападението..стига е,така вади ножа и на щик?.А вие невинни цигани?.Предизвикали са го момчето.
10.
truestory
14.05.2018 15:52:27
5
18
браво на Велико, чакам го да излезе от пангото и ще го закарам на най-яката кръчма да го черпя. Един човек който се опълчи ма мръсните мангали и турци толерирани от ибрикчиите от герб
9.
Чувал съм
14.05.2018 15:49:10
0
17
за еркечлии и гърците в Поморие ,че много мразят турците ,циганите и помаците .Така са научени от малки ,предава им се от поколение на поколение!
8.
до 7
14.05.2018 15:35:24
0
18
фамилията Лефтеров води началото си от Поморие ,Варна и село Еркеч ,а Велико Лефтеров си е чисто еркечлииско .А това което е извършил си е 100% еркечлииски нрав!
7.
.
14.05.2018 15:27:51
0
3
Само 1 уточнение, извършителя не е помориец, а си е от Шумен - такъв му бе и прякора
6.
Еркеч
14.05.2018 15:06:03
2
12
Според тълковния речник на киргизкия и други източни езици, с думата еркек се обозначават качества и поведение, свойствени най-вече на мъжа-воин и на всяко живо същество от мъжки пол. Това значение на думата е основание да се тълкува значението на Еркеч като синоним на мъжество, смелост, храброст. Второто значение на еркеч е определено като животно, което води стадото и то дава основание думата да се тълкува като водач.

Най-ранните данни за село Козичино са от първите векове на османското владичество. От данъчен документ от 1676 година разбираме, че от Еркеч е събран ечемик.Еркеч е съхранило оригинални обичаи като лазаруване, коледуване, петльов ден, неговото самобитно народно творчество еизвестно на науката като еркечки фолклор. Еркеч доказва, че род и родина се пазят не само с оръжие в ръка, а и с език, песни и предания.
5.
Еркеч
14.05.2018 15:02:23
2
23
Голяма част от населението на Поморие са еркечлии ,еркечлии много обичат да се забавляват с ножа още от времето ,когато см били ПОД ТУРСКО РОБСТВО ,турски крак не е стъпвал в селото от страх ,защото гостите ги убивали и хвърляли в една голяма дупка специално предназначена за неканите .Така ,че да не дава Господ да се скараш със еркечлия ,мамицата ти ще разкатае!
4.
m
14.05.2018 15:01:31
1
10
ODOBRQVAM
3.
нидялко
14.05.2018 14:43:42
2
5
до2- И освен това, е състав от НК и един хубав ден ДАНС може да му почукат на вратата.
2.
Читател
14.05.2018 14:25:09
23
11
До 1 - Съзнаваш ли, че разпалването на етнически конфликт, което правиш ти в случая, е най-опасното нещо, което може да се случи? Съгласен съм, че политиката им е опсана за нас и е повече от препоръчително да не се отнасяме либерално към тях, имайки предвид опасността, която носят, но да подклаждаш към убийства на хора не те прави по-различен от тях.
1.
dgd
14.05.2018 13:59:32
9
36
Браво ! Повече българи трябва да последват примера ти и не само тук ами като цяло европейците ! Иначе наз ще ни застигне ножа и шириата !
АЛАХ Е ПРАСЕ !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори