Помориецът Велико, заклал хладнокръвно мъж, обикалял с нож и заплашвал "да пали джамии" и "да убива цигани"

Помориецът Велико, заклал хладнокръвно мъж, обикалял с нож и заплашвал "да пали джамии" и "да убива цигани"


Помориецът Велико, заклал хладнокръвно мъж, обикалял с нож и заплашвал "да пали джамии" и "да убива цигани"
Извършителят се подвизава из социалните мрежи като “Монах Велико”
14 Май 2018, Понеделник

След кръвопролитието братът на убития обяснил, че с нищо не са предизвикали нападениетоАрестуваният за зверското убийство в събота в Шумен Велико Лефтеров от Поморие е задържан за 72 часа с постановление на прокурор в Окръжната прокуратура в Шумен. 36-годишният мъж е привлечен като обвиняем за умишлено убийство – престъпление по член 115 от НК, съобщиха от държавното обвинение. 

Извършителят се подвизава из социалните мрежи като “Монах Велико”. Отскоро той обикалял из Шумен с нож и празен кобур. След кръвопролитието братът на убития ром обяснил, че с нищо не са предизвикали нападението.

Велико им бил казал, че е дошъл от “Арабия да пали джамии и да убива цигани”. Наско признал, че го е ударил с тухла по гърба и главата, за да брани брат си. Окръжната прокуратура в Шумен ще внесе искане в Шуменския окръжен съд за определяне на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Велико, пише "Труд".

Припомняме, че на 12 май тази година около 18 часа в Шумен възникнал конфликт между обвиняемия и група непознати мъже. Свадата между тях прераснала в побой. Обвиняемият бил замерен с камъни и тухли от непознатите. Тогава извадил нож и пробол в сърцето един от нападателите си. Жертвата на престъплението е 28-годишният Митко Б. (ВИЖ ТУК)В категории: Крими


20
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
20.
Петър
15.05.2018 08:14:37
0
1
Професор Куцаров, колко Християнски храма са построени през "турско робство"?
Колко тона злато, Ние поробените сме изплатили на освободителите си! Не, на героите Ни, или на техните родственици!
Не сме канили "турци", защото няма такива и в момента! Имам предвид народност основана на История, а не на генно-историческа манипулация.
Интересно е да кажете, робството премахнато ли е в България след Освобождението? Така, както е премахнато Законодателно в почти 90 % от Държавите, и тогава, и сега?
19.
до 18
14.05.2018 22:22:49
5
1
Чуват се приказки ,че Демирев е измамил доста хора от Поморийска област ,еркечли ,гърци , чува се и фамилията Лефтерови.Този сигурно е ербаб помак ,за да си играе игрички на руска ролетка!
18.
Liberta
14.05.2018 22:19:38
5
0
Демирев хладнокръвно прави имотни измами, но не заплашва да пали и да убива защото Едрев му бил приятел.
17.
Проф.Петър Куцаров от Еркеч
14.05.2018 19:43:39
11
0
Проф. Петър Куцаров: Робство-съжителство-владичество-присъствие или „научно” дърдоренеПак е актуална темата за турското робство. Съвременните хаджипейчовци измислят термини, за да затрият исторически сложило се понятие и да докажат: турско робство е нямало, българите поканили турците да живеят съвместно и това е турско културно присъствие в българските земи. Даже се обвиняват националните ни герои, че неточно използват думата робство. Защо е това постоянно връщане към миналото и кому то е изгодно? Докога общественото внимание ще се отвлича от актуалните нерадостни проблеми?
А хората, в чиито души са живи спомените на предците, определят писанията по темата като дърдорене. Нашите деди, съвременници на онези тежки години, добре знаят положението си. Найден Геров обяснява робството като „нямане свобода, робуване, неволи”. Това определение се потвърждава от разказите на възрастни хора от село Еркеч /Козичино, област Бургас/, записани през 1963-1964 г. Хората са притеснявани от турските зулуми, обири, кражби и убийства. Турските безчинства са причина за преселвания: известният праотец по майчина линия на Георги Раковски Ради Мамарецът, роден и живял през първата половина на ХVІІ век в Еркеч, се преселва в Котел.
Турците нападат селото, ограбват покъщнината, отвличат жени и деца, а мъжете подлагат на сеч. Баба Мария Петрова Василева, родена в 1880 г., разказва: “Гато доходят пустите турци, селто се пръскало и сетне пак се сбирали. Додат, карат жентя да им пекат зелници и гонят и убиват мъжтя. Гато уловят някой в къра, вземат му цървултя и навойтя и го остават цял ден да ходи бос. Пусти турци като дошли, взели Патронювтя биволи и колата, ачи им натоварили багажа, на баба Митя всичкия багаж – нямала дрехи да си завие децата. А че сетня се сбрали жентя от цялата махала и им направили един голям хател /юрган/ да се завиват”. А баба Йова Златинова допълва: “Майкини били момичета, турците ги подгонили и тий избягали и са скрили къмто Хамбартя. Пък една непразна жена не можела да бяга, на Коюв Дойча жена била. Стигнали жената, разпрали корема й и извадили дятито. У тейкови пари търсели. И вот нема како да дадат, турцитя турили на Желяхчито на главата гореща перуз и то умряло”. Всички възрастни хора си спомнят за убийството на мъжа на баба Рада Емшурювца. “Нейча го убили до Лапашката ряка. Лицето му било нарязано, пък ръцетя на парчета били, дето стискал ножовтя им да се варди”. А баба Рада Василева Тодорова уточнява: “Емширто Нейчо учишел за дърва в Лапашката ряка и турцитя го заклали. Гато минеш моста, че оттак го заклали, развили му вървитя и му взели навойтя”. Моята майка Тяна разказва, как нейния дядо е пресрещнат от турците край местността Три кладенеца. Те му вземат ямурлука, цървулите и навоите, а това се случва през зимата и било много студено. Когато се прибра в селото, краката му замръзнали и той не ги усеща. Занасят го на Долната чешма, неговият баща го слага на коритото и му разтрива краката със студена вода докато пострадалият започва да си усеща краката.
Живи са спомените за събирането на десятъка. Стадата са укривани в далечни и непристъпни места. Петър Липчев разказва, че еркечани предприемат мерки, стигащи до убийства на събирачите на данъка. По-трудно е по време на жътва – всеки десети сноп е даван като данък. Това кара еркечани да използват хитрост – снопите, които оставят за себе си са “едри”, а за данък – “малки и дребни”. Турските бейове в региона безпокоят еркечани като ги карат да работят ангария. Младоженците от Еркеч са длъжни да работят едно-две лета на бея в Ахлий (Страцин). Еркечани са принуждавани от околните турски големци да участват в разправите им за определени местности. Такива разправии има между Хасан Гаваз, владетел на местността Кулята, Айваджишкия бей, завладял района на Дюлино и Карабейя, владетел на местността Карапитя. Това принуждава еркечани да напуснат селото и се преместят в местностите Колибите и Синяза.
„За турско какво знам? Баба ми казваше, разказва баба Велика Илиева, баща й дядо Колю бил кмет в Еркèч, а дядо Яню е негов зет. Той се борел с турците и имал другар Лечо. Него, Леча, го улавят турците и му тургат веригите. Лечо попитал едно турче де го карат. Турчето рекло че го карат на чуката и жив ще го набиват на кол. Тогава Лечо му рекъл: щом е тъй, извадил звонкови от джоба си, дал му ги с молба когато наближат мястото да му отвържи веригите, „аз ще търтя, пък ти гръмни и ме убий, да не се мъча жив”. Както му казал, то тъй направило. Отвързало му веригите, той търтил и то, турчето, го гръмнало. И той не бил още починал и те, инат турци, го влекли и го набили на кол. Затова на туй място му викат Лечува чука. Дядо Колю, гато бил кмет в Еркеч, там ходели сегиз-тогиз турци да отбират и вземат млади момичета. Еркечани вършели, отодят двя млади турчета при дяда Коля и му казват да им намери млади момичета от селто. Пък той си думал: ох, Боже, коя майка да разплача, кой баща да убият? Мислил и им рекъл: слушайте, виждате, ляб прибираме, вършем. Сега ще ви наготвят да се наядете, че довечера ще стане таз работа. Тъй и направили. Наяли се те и лягат там под някои круши и заспиват. И той казва: бягайте и викайте Янито. Хващат брадвите – бъхтят, хич не помръднали. Затрупали ги със слама и плява кул /около/ хармана. Овърхали, прибрали, чакат да мръкне, гато мръкнало хубаво, прибрали се сичките от хармантя, тогаз ги свързват на един кон ангьоз и – ух ямата край Дольник. Че тъй се избавили, пък и момите се отървали. Дойдоха, баба кай, на другия ден, прабраштат корита, заничат, праничат, търсят, ма не намерили никако”.
Освен убийствата на провинилите се злодеи, като форма на отмъщение се използва запалването на имоти на поробители. Преданието говори, че ”случайно” пламват и изгарят имотите на Хасан Гаваз в местността Кулята. Вечерта, преди пожара, всички мъже отсъстват “вот били по рапта ух касабата”. Турският големец е разорен и принуден да напусне землището на Еркеч. За подобни палежи се разказва и в лазарската песен “Запали Рада”. За да отмъсти за убийството на брат си, еркечанката Рада запалва ”Алибейови конаци и Сулбашови чухлици// че изгоряха Радо мо// техните бели кадъни// с по девет върви алтъни”. Заловената девойка, вярна на еркечкото чувство за красота, гордост и достойнство, поръчва на майка си: “Кога ма, мале, обесят,// кога дженлати отстъпят// пък ти, мале мо, пристъпи,// пъстри ми поли нареди,// кръстоват пелеш прикачи!// Да видят, мале, хората// каква е Рада хубава,// какви й пъстри полите”!
Не е отминато селото и при събирането на най-тежкия кръвен данък девширме – взимане на малки момчета. Петльов ден е тачен и до днес празник. Старите хора свързват този празник на момчето с насилственото събиране на деца. Смела еркечанка отказва да даде своето чедо на турците, които заплашват, че в противен случай ще го заколят. Тя заявява, че сама ще заколи синчето си, но не ще им го даде. През нощта скрива детето си извън селото, заклала в полунощ петел на прага на къщата и опръсква с кръвта му навред. Когато дошли повторно, турците останали стъписани пред постъпката на майката и повече не събирали деца от Еркеч. Този ден – втори февруари се празнува и до днес като ден за опазване живота на мъжката рожба, ден на мъжкото начало на рода древно български. Еркеч става трън в очите на турците – селото е разрушавано три пъти. Два пъти преди 1820 г. Трети път селото е опожарено по време на похода на Дибич Задбалкански през 1828-1830 г. Тези години са черен период в историята на Еркеч. Заради участието си на страната на русите, еркечаните, които не тръгват след руските войски, са подложени на поголовно клане. Оцелелите се крият из Балкана и само силата на обичта към бащиното огнище ги накарва да се завърнат в родното село, за да намерят оцелели само три къщи – всичко било изгорено и разсипано.
Жителите на Еркеч помнят потурчването през 1870 г., когато насила сменя вярата си потурнакът Павли Дойчев Сархошев, син на Дойчо и Мануша Сархошеви, които имали 11 деца: 6 момчета и 5 момичета. Осемдесет и четири годишната Мария Петрова Василева разказва: “Имах един вуйчо, те му викаха Павли потурнака. Той бил малък, пасял хцетя и турцитя го уловили и го направили техен хчяр. Сетня го накарали да се потурчи. Водили го ух Нисебар и му дали нови турски дрехи. И завардили в Бяла ряка трима българина – дядо Велико, дядо Куцар и още един и му рекли: “Ако си турчин, ще заколиш тез българи”. И той ги убил. Като дошли Като дошли турците (за да вземат полагащото се на Павли имущество) и вуйчо батьо му ударил един шамар, пък турците като се пуснали, като почнали да го (по-големия брат на Павли) бият – та не могат да го отърват”. Останалите братя на Павли – Митьо, Пейко, Желю, Демир, Вълчо имат по пет-осем деца. Техни наследници живеят в Козичино, Порой, Козница, Дюлино, Гюльовца, Паницово, Поморие, Обзор. Потурнакът Павли има от първата си жена двама сина. След разтурването на село Лопачлар, той се жени повторно, установява се в Дъбник. Наследниците на Павли са известни като род потурови, живеят и работят в селата Дъбник, Габерово, Бата, Косовец, Руен. Част от тях се преселват в Турция. Правнук на Павли от село Бата разказва: “Много обичам вино, най-вече еркечката капина. Пък когато чуя гайда да свири, без да искам, ей тука, вътре, в сърцето ми, нещо започва от само себе си да играе”. Марко Лечев Демирев (от Сархошкия род) допълва: “Аз гато съм ходил по рапта към тез села, към Дъбник и Бата де, съм срещал мои далечни братовчеди”. В Поморие живее теле и фото оператор, клонка от Сархошкия род по майчина линия. Той записва разказа на своята леля и издирва наследници на Павли в речените по-горе села. Жив е още споменът, когато Павли, преоблечен в новите си турски дрехи, дошъл в Еркеч да си вземе “имота”. Той забрал всичките овце, пък неговата майка Мануша му думала: “Бря Павля, остави някоя ухца и за Вълча”. А ново изпеченият турчин изрекъл думите: “Вълчо-пърчо, билмям бабо, куюн мой!”
За неуспешен опит за потурчване се разказва в песента “Георге ле, сербез българин”. Живял в Синяза момъкът Георги. Хубав бил този Георги, който го погледне, очите му в него оставали. Когато минавал през селото, хубостта му като слънце греела и огрявала всички. Рядко Бог е дарявал с такава красота човеците и особено мъж. Дочува за Георги и Айваджишкия бей и праща хабер да го повикат. Когато Георги в Айваджик влиза, кадъните забравили за фереджетата и гледали Георги в захлас. Какво по-нататък е станало не съм чувал, разказва дядо Нейчо Камбуров, но в Синяза скоро пак се разнесъл гласът на Георги. Хем пеел, хем на кавал свирел. Уж бил Георги, но никой вече не го виждал, а само песента обикаляла селото, влизала в къщите, а с нея и слънцето. И дядо Нейчо запява: „Пашата дума на Георги:// Георге ле, сербез българин,// теб не ти, Георге, прилича// черно българско момиче.// Теб най ти, Георге, прилича// бяло хубаво ханъмче;// че ази искам, Георге ле,// на мене гюве да станеш://на висок чардак ще седиш,//елпезе тютюн ще пушиш,//жълти бройници ще броиш.// Георги на паша думаше: //Пашо льо, пашо, султанска,//аз имам, пашо, бе свини,// девет сюрии от свини// във Голишките балкани. //Ще карам да ги прекарам,// в Самбула да ги закарам, //там ще си свине изколя, //по кило месо изхарча, //млого пари ще взема//и тогаз на теб гюве ще стана. То песен синор няма”, завършва разказа си дядо Нейчо.Еркечани разказват за страданията и храбростта на своите предци и пастрят паметта им, защото са достойни наследници на дедите си!
16.
Аноним
14.05.2018 18:55:47
0
0
До н 5
Как като сте били под турско робство,обясни ми как турски крак не бил стъпвал там .Щом не е имало турци какво е било робството?
15.
Полезна информация от доктора
14.05.2018 18:37:50
4
1
Обрязаните мъже причиняват много често рак на шийката на матката при жените ,дължи се на липсата на кожичка ,която пренася микроби.Така ,че помислете си добре със какви си лягате .
14.
Българин до амуджа
14.05.2018 18:35:22
8
1
От колко години ви е мечта да ни превземете ,да ни изгоните и ала бала.Ало фанатиците много филми гледате ,много сте филмирани ,ама нашето търпение не е безкрайно тъй ,че внимавайте и не прекалявайте ,че Великовци много!
13.
Mне
14.05.2018 17:55:55
3
0
Няма да се случи,исляма ти е деградация и смърт...от мръсотията нищо добро не чакай,преди да падне сянката,жив БГ няма да остане ;) И преди ви изгонихме.
12.
Амуджа
14.05.2018 17:15:50
2
10
Вие намалявате демографски. Ще дойде ден когато пак ще сте малцинство, но този път в самата ви държава. Ислямът и ислямският свят е в разцвет. Турция е вече над 80М и се договори с Русия. Сянката на Анкара ще падне върху целия Балкански полуостров. "2050 година Рим ще е на исляма " - Ванга
11.
Да е
14.05.2018 15:57:59
7
3
След кръвопролитието братът на убития обяснил, че с нищо не са предизвикали нападението..стига е,така вади ножа и на щик?.А вие невинни цигани?.Предизвикали са го момчето.
10.
truestory
14.05.2018 15:52:27
16
5
браво на Велико, чакам го да излезе от пангото и ще го закарам на най-яката кръчма да го черпя. Един човек който се опълчи ма мръсните мангали и турци толерирани от ибрикчиите от герб
9.
Чувал съм
14.05.2018 15:49:10
17
0
за еркечлии и гърците в Поморие ,че много мразят турците ,циганите и помаците .Така са научени от малки ,предава им се от поколение на поколение!
8.
до 7
14.05.2018 15:35:24
18
0
фамилията Лефтеров води началото си от Поморие ,Варна и село Еркеч ,а Велико Лефтеров си е чисто еркечлииско .А това което е извършил си е 100% еркечлииски нрав!
7.
.
14.05.2018 15:27:51
3
0
Само 1 уточнение, извършителя не е помориец, а си е от Шумен - такъв му бе и прякора
6.
Еркеч
14.05.2018 15:06:03
12
2
Според тълковния речник на киргизкия и други източни езици, с думата еркек се обозначават качества и поведение, свойствени най-вече на мъжа-воин и на всяко живо същество от мъжки пол. Това значение на думата е основание да се тълкува значението на Еркеч като синоним на мъжество, смелост, храброст. Второто значение на еркеч е определено като животно, което води стадото и то дава основание думата да се тълкува като водач.

Най-ранните данни за село Козичино са от първите векове на османското владичество. От данъчен документ от 1676 година разбираме, че от Еркеч е събран ечемик.Еркеч е съхранило оригинални обичаи като лазаруване, коледуване, петльов ден, неговото самобитно народно творчество еизвестно на науката като еркечки фолклор. Еркеч доказва, че род и родина се пазят не само с оръжие в ръка, а и с език, песни и предания.
5.
Еркеч
14.05.2018 15:02:23
23
2
Голяма част от населението на Поморие са еркечлии ,еркечлии много обичат да се забавляват с ножа още от времето ,когато см били ПОД ТУРСКО РОБСТВО ,турски крак не е стъпвал в селото от страх ,защото гостите ги убивали и хвърляли в една голяма дупка специално предназначена за неканите .Така ,че да не дава Господ да се скараш със еркечлия ,мамицата ти ще разкатае!
4.
m
14.05.2018 15:01:31
10
1
ODOBRQVAM
3.
нидялко
14.05.2018 14:43:42
5
2
до2- И освен това, е състав от НК и един хубав ден ДАНС може да му почукат на вратата.
2.
Читател
14.05.2018 14:25:09
11
23
До 1 - Съзнаваш ли, че разпалването на етнически конфликт, което правиш ти в случая, е най-опасното нещо, което може да се случи? Съгласен съм, че политиката им е опсана за нас и е повече от препоръчително да не се отнасяме либерално към тях, имайки предвид опасността, която носят, но да подклаждаш към убийства на хора не те прави по-различен от тях.
1.
dgd
14.05.2018 13:59:32
36
9
Браво ! Повече българи трябва да последват примера ти и не само тук ами като цяло европейците ! Иначе наз ще ни застигне ножа и шириата !
АЛАХ Е ПРАСЕ !
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Спорт
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Пожарникарите действали светкавично, изгасили колата за по-малко от 10 минути


Всичко в категорията
САЩ планира нови инвестиции във военните си бази в България и Румъния
САЩ планира нови инвестиции във военните си бази в България и Румъния В Бюджет 2019 на Щатите са отделени 27 млн. долара за базата в Ново село и Михаил Когълничану


Всичко в категорията
Валери Симеонов: Директорът на РЗИ-Бургас не ми е роднина, на ОДМВР– също. Двамата са професионалисти и спазват закона Човек от групата на Митьо Очите се оказа стопанин на общински язовир с 20 тона риба Що е то постдокторант и защо ще взима заплата от 1500 до 3000 лева Томислав Дончев: Виновните за срива на Търговския регистър ще бъдат намерени (ВИДЕО) Правителството ще прави държавен „склад” за електронни документи заради кризата с Търговския регистър Ген. Атанасов: „Ударът“ по Митьо Очите е политическа дъвка (ВИДЕО) Заместничката на Иванчева: За 1,5 г. поне научихме ЗУТ - арестът е незаконен, в банята има 1 см кир Сривът на Търговския регистър ще доведе до корупция и измами, проблемът е изключително сериозен Путин се превърна в кошмар за руските олигарси Евтини сървъри сринали Търговския регистър, част от информацията може и да не се възстанови Саудитска Арабия: Край с петрола! Залагаме на новото "черно злато"
Супер издънка! Арестуваха бургазлията Марио, карал лъскавата си S-класа на кока
Супер издънка! Арестуваха бургазлията Марио, карал лъскавата си S-класа на кока Шофьорът на немското возило е задържан за 24 часа, по случая е образувано бързо производство


Всичко в категорията
Извънредно! Осъденият за изнасилване на ученичка екскмет Иван Евстатиев излезе от затвора предсрочно Човек от групата на Митьо Очите се оказа стопанин на общински язовир с 20 тона риба Съдът не намери доказателства, че Пейко Янков е в групата на Очите, но го остави в ареста (ОБНОВЕНА) Заместничката на Иванчева: За 1,5 г. поне научихме ЗУТ - арестът е незаконен, в банята има 1 см кир Изненада! Пуснаха срещу 3 бона гаранция шампиона по борба Мариян Ганев, опитал да върне мутренските години в Слънчев бряг Жена осъди болница за колосална сума заради счупен крак Окръжният прокурор на Бургас каза защо бе наложена 50 хил. лв. гаранция на Бенчев Цачева е сезирала прокуратурата във връзка с Търговския регистър Съдия-безродник освободи от ареста циганина, нападнал полицай в Хасково. Мургавият мъж не е платил нито лев данък през живота си Ударът на БОП и Митниците: Спипаха цигари за 830 хил. лв. на кораб, акостирал на едно от пристанищата в Бургас (СНИМКИ) Пияният и дрогиран софиянец, помел 6 деца в Китен, реве пред съда: Колата блокира! (СНИМКА)
Правителството ще търси концесионери на четири плажа
Правителството ще търси концесионери на четири плажа Изисканите минимални цени са между 56 и близо 300 хил. лв
Всичко в категорията
Само във Флагман.БГ! Бургас избран сред 4 града в България и 4 държави в Европа за новия свръхмодерен жп завод Кметът Димитър Николов с докладна за мащабната инвестиция в Бургас, заводът ще осигури 400 работни места Правителството ще прави държавен „склад” за електронни документи заради кризата с Търговския регистър Дават на бизнеса почти 20 млн. лв., за да наеме хора с трайни увреждания Юруш на шопинг в Турция заради срива на лирата! Министър Ангелкова: Сезираме КЗП за хотел в Бяла, който работи без категоризация Ето кога е най-подходящото време за кандидатстване за работа Сривът на Търговския регистър ще доведе до корупция и измами, проблемът е изключително сериозен Ердоган: Това е заговор срещу Турция Започна събарянето на Дома на металурга в Бургас, изравняват го със земята до 10 дни (СНИМКИ) За юни: Печалбата на хотелите над 200 млн. лева
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката
Що е то постдокторант и защо ще взима заплата от 1500 до 3000 лева
Що е то постдокторант и защо ще взима заплата от 1500 до 3000 лева Министерският съвет взе решение за допълнителни средства по научни програми
Всичко в категорията
Внимание! Една от най-модерните диети за отслабване се оказа изключително опасна
Внимание! Една от най-модерните диети за отслабване се оказа изключително опасна В последните години тя е смятана за една от най-ефикасните за намаляване на теглото


Всичко в категорията
Опасното море взе нова жертва! Никола се удави на централния плаж в Лозенец
Опасното море взе нова жертва! Никола се удави на централния плаж в Лозенец Само през уикенда жертвите на мъртвото вълнениe по Южното Черноморие бяха общо 6


Всичко в категорията
Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях се Трагедия! 15-годишен младеж се удави Лекари зоват за помощ, тяхна колежка се нуждае от кръв и пари за лечение (ВИДЕО) 11 години, след като Стависки прати Мануела в будна кома, един българин написа ... Развръзка на драмата с 23-годишния Ивайло, който изчезна безследно в Бургас Жестока трагедия! 56-годишният Павел почина след зверската катастрофа на пътя Созопол-Бургас (СНИМКА) Маргарита Петкова: Не съм молила за помощ за дъщеря ми, но Божиите пратеници ме намериха (ВИДЕО) Сълзи и прегръдки пред ареста! Габриела напусна килията (СНИМКИ/ВИДЕО) Нелеп случай! Състезателка по триатлон почина, след като яде сурово пиле на почивка в Гърция Съпругът на починалата родилка: Ако бебето ми се събуди, ще бъде увредено (ВИДЕО) Тъжна вест! Почина един от топ криминалистите на Бургас
Плеймейтка ляга под ножа, иска да е копие на Емануела (СНИМКА)
Плеймейтка ляга под ножа, иска да е копие на Емануела (СНИМКА) Kъм момента красавицата е коригирала само устните си, за да стане поне бегло копие на певицата


Всичко в категорията
И таз' добра! Гейове изненадаха ЦСКА в Копенхаген! (СНИМКИ) Скандална моделка умишлено заголи гръд пред гостите на ресторант (СНИМКА 18+) Маги Халваджиян хвърли голяма бомба с тази СНИМКА и без да иска разкри какво се случва с Рачков и Мария Цигуларят Свет покорява Слънчев бряг, ще танцува на плажа в петък (ВИДЕО) Скандална моделка с пореден приз, стана "Мис Силикон 2018" (СНИМКИ +18) Първи снимки на бременната и красива синоптичка Никол Станкулова Ne mi pravi selski nomera: Нина Добрев обяснява българския жаргон (ВИДЕО) Никол на Гришо остана доволна на красив италиански остров: Снощи беше невероятно! (СНИМКИ) Световни и бургаски красавици обраха овациите на Grand Glamour Show Marina Dinevi (СНИМКИ) Донков забрани хлапета да гледат жена му без дрехи! Не желае негови колеги да играят като гаджета на Радина Второто издание на Порт Прим Арт Фест води изкуствата в Бургас през октомври
Астролог: Ако имате прилив на сили, ви изкушават злите сили
Астролог: Ако имате прилив на сили, ви изкушават злите сили Ако усещате лекота, подем на силите, това може да свидетелства за вселяване в човека на бесове, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Кошмар на изхода на АМ "Тракия"! Катастрофа задръсти входа на Бургас, стотици са в капан (СНИМКИ) Как цената на живота скочи двойно и защо ще плащаме много по-скъпи застраховки за колите си Камион се запали по време на движение От последните минути! Пежо се размаза на Е-79, линейка лети към спешното с жена и 2 деца (СНИМКИ) Извънредно! На входа на Бургас откъм Созопол е нещо страшно, не пътувайте! Установиха самоличността на двама от загиналите при касапницата с трактор Трагедия на пътя! Трима загинаха след зверски удар в трактор – телата им изхвърчали от колата От 600 нарушения на пътя, над 500 са за превишаване на скоростта Потрошиха по идиотски начин Порше на тротоар във Варна Как да направим пътя за Слънчев бряг писта за турбоманиаците с мощни коли Какво се случва?! Нова тежка катастрофа на пътя към Бургас, има пострадали
Спомени от соца: Когато битакът беше градският мол (СНИМКИ)
Спомени от соца: Когато битакът беше градският мол (СНИМКИ) Много преди да се появят вносните стоки от СССР, републиките, Турция и Китай, по родните битаци се търгуваше предимно със стоки втора употреба
Всичко в категорията
Бивш футболист осъди Нафтата за 12 хил.лева
Бивш футболист осъди Нафтата за 12 хил.лева Галин Иванов се разписвал срещу 7 хил.лева, докато носеше екипа на шейховете в елита

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Ще се научат ли някога?! Ето какво става, когато паркирате на този тротоар в Бургас (СНИМКИ)
Ще се научат ли някога?! Ето какво става, когато паркирате на този тротоар в Бургас (СНИМКИ) Въпреки надписите „ГАРАЖ“ и „НЕ ПАРКИРАЙ“, джигите ежеденвно спират в пешеходната зона до подземата улица на ул. „Княз Борис I”


Всичко в категорията
Последна възможност за бъдещите студенти! Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ обявява допълнителен прием Кметът на Бургас изпрати съболезнователна телеграма до посланика на Италия Вижте изкушаващото меню за гостите на концертa "Златните години на джаза" Ще има ли почетно консулство Република Молдова в Бургас? „Солени ветрове“ връхлитат Бургас, откриват утре феста на „Охлюва“ Невероятен празник за бургазлии! Над 120 елитни коне ще се борят за приза на националния турнира Купа „БУРГАС” 2018 г. Само във Флагман.БГ! Бургас избран сред 4 града в България и 4 държави в Европа за новия свръхмодерен жп завод Кметът Димитър Николов с докладна за мащабната инвестиция в Бургас, заводът ще осигури 400 работни места Бургас зае първо място сред общините в „Екорали България 2018“, асът Стоян Апостолов връчи купата на кмета Отлична новина за Бургас: Стана ясно кога ще се завърнат круизните кораби Ето какви ще са наемите за общежития в IT училището в Бургас, цените ще ви изненадат (СНИМКА)
Жители на бургаския жк. "Меден рудник" отказаха нова улица да минава край домовете им Ремонтиран потрошените от вандали детски площадки в жк „Меден рудник“ (СНИМКИ) Знаете ли къде се намира „Меденрудниквуд” и защо къщите там гонят рекордни цени Два луксозни джипа катастрофираха зрелищно на бул. „Тодор Александров” в Бургас (СНИМКИ) Новите жилища в "Меден рудник" с най-голям ръст на цените на пазара за недвижими имоти Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога
Айтоски топдилър си намери майстора, белезници за 20-годишния Димитър
Айтоски топдилър си намери майстора, белезници за 20-годишния Димитър Макар и в млада възраст Димитър е криминално проявен и стар познайник на органите на реда

Всичко в категорията
20-годишният Янчо от Бургас кара Опела си друсан с амфети, Стоян от Айтос - с марихуана Кметът на Айтос Васил Едрев: От първия си мандат работя за построяването на пречиствателната станция Исторически момент! В Айтос стартира най-мащабният проект в града за всички времена (СНИМКИ) Правят първа копка на дългоочакван обект в Айтос, премиерът Бойко Борисов поканен за паметното събитие Аларма на Флагман.бг! Роми-башмайстори побъркаха Айтос, мамят пенсионери с ремонт за хиляди левове Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос Одобрявате ли тази идея? Обмислят кръгово движение до бензиностанцията на Марешки в Айтос Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ)
Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ)
Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Местните огнеборци покриват втората най-голяма територия в страната


Всичко в категорията
Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ)
Съдът не намери доказателства, че Пейко Янков е в групата на Очите, но го остави в ареста (ОБНОВЕНА) Несебърката JANE изгрява на музикалния хоризонт с мега як сингъл Х.й за ченгетата в Слънчака ли?! (СНИМКИ) Несебър представи уникално издание - събра делата на всички кметове за 140 години в безценна книга Окончателно: Съдът остави човек на Очите в ареста след показания на служител от „Аркус” и наркодилър (допълнена) Култът на лятото Cacao Beach Club замря заради мистериозна авария Викат в съда голямата дъщеря на Митьо Очите – ще свидетелства срещу Божо Кравата Родители качиха 8-годишен поляк на триколка, той се заби във файтон в Слънчев бряг Вижте програмата за празника на Несебър, гостува Васил Найденов Мардата пред съдебната зала: Ела да ме снимаш в затвора, да ми целунеш з.дника (ВИДЕО) Само във Флагман! Мардата от Несебър е спипаният с кока и есктази в Слънчев бряг, африкански викачи в схемата
Свръхнаглост! Цигани въртят нелегална търговия с лечебна кал от Поморийското езеро, предлагат и масажи (СНИМКИ)
Свръхнаглост! Цигани въртят нелегална търговия с лечебна кал от Поморийското езеро, предлагат и масажи (СНИМКИ) Предлагана по този начин услугата не само че не е полезна, но и опасна, алармират специалисти

Всичко в категорията
Ужасяващи снимки от мелето на пътя Ахелой-Поморие (18+) Великата актриса Стоянка Мутафова пристига в Поморие на творческа среща с почитатели Безнаказан ли се чувства 28-годишният циганин Росен? След като вилня в Божи храм, сега обра автозервиз ВиК-Бургас: Отстранихме аварията край Поморие. Няма да разбиваме новия път към Слънчев бряг Първи снимки от пътния ад при Лъка, един мъж и две жени загинаха на място Само във Флагман.бг! Разкопават четирилентовата отсечка за Слънчев бряг заради ВиК аварията в Поморие? Огромна трагедия край с. Лъка, поморийско! Трима загинаха в катастрофа На косъм от трагедия! Туристи спасиха от удавяне 25-годишен младеж в Поморие Кметът на Поморие Иван Алексиев: Мобилизирали сме всички екипи, до час отстраняваме аварията Удар по туризма в пика на сезона: Втори ден Поморие е без вода заради тежката авария Кметът на Поморие Иван Алексиев благодари за проявеното търпение
Райски залив ли?  Вижте клозета на Южното Черноморие
Райски залив ли? Вижте клозета на Южното Черноморие С този фоторепортаж т.нар. еколози от България могат да кандидатстват за Гинес

Всичко в категорията
Кметът на Созопол: Изтичането на гориво от потъналия кораб ще бъде спряно, екологична катастрофа няма (ВИДЕО) Капитан Живко Петров: От потъналия край Созопол кораб изтичат мазутни топки с размер на юмрук (ВИДЕО) Потъналият кораб "Мопанг" изхвърли мазут след близо 100 години на дъното край Созопол Само във Флагман.БГ! Вижте защо е затворен „Хедон”. Май завинаги (СНИМКИ) Нещо става в култовия бийч бар „Хедон” в Созопол, виждат се лепенки на главния вход Отново инцидент в Атия! Роувър прати в болница 13-годишно момче Само във Флагман.БГ! Ето я ул. „Проф. Божидар Димитров“ в Созопол (СНИМКИ) Месец след кончината: Морето прие проф. Божидар Димитров във вечността (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) Разпръскват праха на проф. Божидар Димитров от кораб в Созополския залив На косъм от голяма трагедия: 80-тонен кран падна върху яхти в пристанището в Созопол (ВИДЕО) Ето как товарен кран премаза две яхти за стотици хиляди в Созопол (СНИМКИ)
До четири години грозят пияния Атанас, зарязал 6-годишно дете след сблъсък с АТВ Ето я новата тотомилионерка от Царево, купува яхта и кола на мъжа си с печалбата (СНИМКА) По следите на новия тото милионер в Царево Джакпотът от тотото падна в Царево, някой спечели 1 милион лева Кметът на Царево: По закон върху дюна не се строи ЕВН остави хиляди в Китен, Варвара и Ахтопол на тъмно за час тази нощ БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа
Рок ще тресе Приморско 3 дни, вижте програмата на най-якия фестивал
Рок ще тресе Приморско 3 дни, вижте програмата на най-якия фестивал Кулминацията на фестивалът третата вечер, са групата „Jeremy“, които ще свирят алтернативен инди рок

Всичко в категорията
Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв.
Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Кметът призна, че в момента уличната настилка в странджанския град е в много лошо състояние


Всичко в категорията
Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция?
Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор
Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Съборът се провежда под почетния патронаж на Президента на Република България Румен Радев


Всичко в категорията
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище
Удар на полицията! Спипаха алоизмамници, отмъкнали от наивни бургазлии близо 62 бона
Удар на полицията! Спипаха алоизмамници, отмъкнали от наивни бургазлии близо 62 бона Хората били измамени по класическата схема - че оказват съдействие на органите на реда
Всичко в категорията
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Показахте, че големите дела могат да бъдат постигнати с малки стъпки, каза държавният глава Румен Радев на местните хора


Всичко в категорията
Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога
Сривът на Търговския регистър ще доведе до корупция и измами, проблемът е изключително сериозен Интервю Всички интервюта Адв. Александър Кашъмов от Програма „Достъп до информация“: Сривът на Търговския регистър ще доведе до корупция и измами, проблемът е изключително сериозен
Ако се е допуснало унищожаване на голям масив електронни документи, отговорността трябва да се понесе на високо ниво
Глас отвътре Всички Божидар БОЖКОВ, журналист, Божидар БОЖКОВ, журналист Вижте кой се цели в новите лесни пари от Америка Бареков се определи като "консерватор-патриот", готов е с проекта за партия*

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 15.08.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Денят е добър за нови начинания. Можете да разчитате на успех, ако разширите мирогледа си. Времето е благоприятно и за посвещение в учения, свързани с обмен на енергия. Влюбените ще бързат да изпълнят служебните си ангажименти, за да се отдадат на страстта си. Ще забележите своите качества и недостатъци. Известно раздразнение може да ви отдалечи от поставените цели. Време е да действате по-уверено, без да изисквате същото от другите. Общуването и контактите ще носят емоционален заряд, затова поддържайте баланс в себе си! Навлизате в период, който носи носталгични спомени. На много от дамите, ще им се иска да се върнат в миналото, за да се позабавляват. Ако желанието да се срещнете с бившото гадже, не ви дава покой, може да му се обадите, но не очаквайте миналото да се повтори! Опростете стъпките, които трябва да направите за постигане на целите! Амбициозните ви намерения ще претърпят промяна. Разширявайте своите творчески пориви, като търсите конкретна среда! Обърнете внимание на хората, които присъстват в живота ви! Времето е подходящо за самостоятелна работа и повече лична инициативност. Възможна е смяна на преоценката и възгледите. Не си претоварвайте зрението! Ограничете горчивото и сладкото! Денят е добър за начало на нови любовни връзки, но не и за авантюри. Семейните да внимават! Кипите от енергия и няма да усетите как ще си изпълните задълженията на работното място. В този ден е добре да отидете на фитнес. Физическите упражнения ще ви се отразят много добре. Мъжете може да експериментират с любимата, да опитат нови пози. Интуицията няма да ви подведе. Важно е обаче да се вслушвате в съветите на околните. Непознати хора може да ви дадат ценна идея. Обръщайте внимание на знаците на съдбата! Ако сте объркани, може да намерите отговор на въпросите си в свещените текстове. Това е вашият ден за велики дела. Началото на всяка важна работа поставете сега! Всичко, с което се захванете, ще ви се удава. Денят е добър и за пътувания, и за промяна на работното място, и за учение, и за любов. Жените от този знак ще покорят мъжете, които харесват, със своя чар. Мъжете ще трябва да се справят със своята ревност, а дамите не бива да се опитват да натрапват на околните своите идеи и желания. Може да започнете да се изкачвате по стъпалата на кариерата, да започнете нов бизнес или да се преборите за по-добро заплащане на труда си. Избягвайте конфликтите на работното място! Дори и да не одобрявате методите на своите началници, в този ден не си позволявайте да ги критикувате! Вашите знания и опит ще ви помогнат да спечелите съмишленици. У дома са възможни тревоги, свързани с болест на ваш близък. Заемете се с реализацията на своите планове, но не насилвайте околните да споделят вашите възгледи! Ако сте прекалено настоятелни, ще ги отблъснете. Може да ви изненадат с предложение за нова работа. Обърнете внимание на сърдечно-съдовите заболявания и на нервната система! Заредете се с търпение! Оставите нещата да се случват, не искайте всичко да става изведнъж! Мъжете от този знак може да имат успех в сделките с недвижими имоти, а дамите – с покупката на стоки, за които отдавна са си мечтали. Може да ви измъчват старите хронични болежки.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип