×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: К`во сме виновни ние, че сме изостанали – Сталин, Рузвелт и Чърчил така са разпределили света


Бойко Борисов: К`во сме виновни ние, че сме изостанали – Сталин, Рузвелт и Чърчил така са разпределили света
"Сигурно даже аборигените вече живеят доста по-добре", обясни премиерът по отношение на хората от Югоизточна Европа
30 Април 2018, Понеделник, 10:48 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Българският премиер поиска единен стандарт за храните в ЕС

Премиерът Бойко Борисов избухна срещу Европейския съюз заради разликите в качеството на храните в Югоизточна Европа. Той се пошегува, че в България храната била вредна, но за сметка на това скъпа.
Борисов участва в конференция в НДК на тема "Потребителското право и политика за защита на потребителите днес. Можем ли да се справим по-добре?" Събитието е посветено на законодателен пакет на Европейската комисия, наречен "Нова сделка с потребителите", който бе представен от европейския комисар Вера Йоурова. Самата Йоурова присъства на конференцията.

Българският премиер обясни, че ще е безкомпромисен по темата.
Единството на Европейския съюз означава един стандарт. Тези, които сме по-изостанали... Но ние не сме виновни. Когато са седнали Сталин, Рузвелт и Чърчил и са разпределили света, ние сме попаднали от тази страна на бариерата. К'во сме виновни ние? И сега бързаме, искаме, дисциплинирани сме да наваксаме“, заяви Бойко Борисов.

Той коментира, че би се пошегувал, понеже българите ще го разберат.
„Навремето в казармата, по времето на комунизма, когато българските мъже служихме задължително в казармата, имаше един надпис над казармата - „Службата е тежка, но за сметка на това продължителна“. Сега може да сложиме „Храните са вредни, но за сметка на това по-скъпи““, каза Борисов.
Той изрази недоволство, че имало държави от ЕС, които не искали да подпишат и изработената „доста семпла декларация“ по темата с храните.

И тука са 100 милиона – Югоизточна Европа, ами и Западните Балкани - дали е по-различно там - още 30 милиона. Предполагам, че не е“, коментира Бойко Борисов.

Преди това той бе казал следното: „Не ви ли се струва безобразие терминът „национален вкус за бебета“? Кой умник в Европа изследва едно бебе какъв вкус има? Кой умник каза, че българското бебе обича по-малко мляко и обича палмово масло? Кой умник? И постави 100 милиона души да се чувстват като аборигени. Сигурно даже аборигените вече живеят доста по-добре. Ние се отнасяме с доверие към вас. Изведнъж се оказва, че нацията става все по-болна. Защо? Защото, когато с тонове палмово масло се поемат, тука е министърът на здравеопазването, може да каже сърдечно-съдовите заболявания... к'во се случва.“

Бойко Борисов се закани, на срещата на върха в София на 16 и 17 май да даде на височайшите гости храна, която се яде у нас, за да види дали те ще я консумират с удоволствие, както и как ще реагират техните служби за сигурност.

В категории: Политика


Тази снимка струва 8 бона
Тази снимка струва 8 бона 26/05/2024, Неделя 12:41 0
23
Коментара по темата
23.
Петър
01.05.2018 07:11:59
0
4
На калпав чеп, космите му виновни!
Нали за това се разделихме с миналото, което "ни завещаха" "тримата големи", бе малоумник!
И, не само Ние!
Само болшевиките, от които си част не искат да се разделят, и да продължават да разпарчатосват Обединена Европа!
Още по-лошото, че Ние сме Параментарна Република! А, Парламента нехае за назначения от него Премиер!
Народе, събудете се! Нова диктатура нищо добро няма да донесе на България!
Нищо добро не Ни чака извън ЕС!
Нищо добро не чака Обединена Европа, ако тя се остави да бъде разделена отново!
Незабавна оставка на този престъпник!
22.
Бай Филип
30.04.2018 20:22:12
1
4
Нагъл до безобразие си тикво проста ! Вземи се скрий в някоя пещера и не излизай от там. Докара народа до просешка тояга от толкова крадене, нещастник. Бавна и мъчителна смърт за теб, изрод !
21.
антон кура - ямбол
30.04.2018 18:54:34
2
7
Това е най простия премиер в историята на БГ. Срам и позор за тия които са го избрали.
20.
бате Гошо
30.04.2018 17:39:32
0
5
Ами справи се най после с кражбите и корупцията за да живее народа ти по добре. Пример банка КТБ и Евро фондовете
19.
Y
30.04.2018 16:32:52
2
7
Аспарух е виновен , да беше направил държава по на север . Сега нямаше да сме последни в Европа по всички показатели-бедност, ниски доходи, безработица, един завод няма построен, икономиката се финансира от фондовете. Саниране и асфалт некачествен,след един месец дупки по пътя.
18.
Ганьо
30.04.2018 15:28:16
3
10
Ах защо го няма Калоянчев ,че да го изиграе за пореден път
17.
Мафията ГЕРБ
30.04.2018 15:07:54
1
17
Борисов Може да лъже целия народ за известно време. Може да лъже част от народа през цялото време. Но не може да лъже целия народ през цялото време.-Ейбрахам Линкълн). България е прекрасна страна, която трябва да се гордее с Историята си и Великите си герои и това, че има хора за които далаверата и собственото благополучие стои над всичко не трябва да сломи духа ни. Въпросът КОИ доведоха народа до положението да бъдем най бедната държава в ЕС с 3 милиона живеещи под прага на бедността и отрицателен прираст, стои отворен.... Ще дойде време и те ще си платят за всичко!!!
16.
Кога ли....
30.04.2018 14:41:32
4
22
Кога ли ще отървем от лапите на този крадец.
Как е възможно този неандерталец да ни управлява. Толкова ли е трудно да видите кражбите на този индивид. Освен, че е природно прост човек, е и изключителен крадец. За 9 години открадна повече отколкото комунистите за 45 години... виновни сте, че бизнеса загива и хората си заминават от тук. Нямаш право да се оправдаваш с неща случили се преди повече от 70 години.
15.
Daaa
30.04.2018 14:20:05
3
12
Истина е , че сме заложници на Англичаните, но нашите могат да покажат зъби. Англосаксонците искат от БГ да измрат, защото ни искат територията и суровините. Ние обаче можем да се защитим поне на 50%. БГ има много механизми , с които да се пративопостави. Лошото е, че англосаксонците знаят, че нашите политици са свръх корумпирани и имено с парите ги баламосват. Но и народа е виновен защото си мълчи и не се бунтува, докато гърците се спукаха от бунтове
14.
Ало ваньо
30.04.2018 13:56:49
0
10
Еми да. Ще му държите сметка на бат си боеко. Гаден матрял.
13.
Uroddddd
30.04.2018 13:55:26
1
19
Нагло мръсно копеле си, вземи си ги с ремарке мама ти долна .
12.
'вкусно'
30.04.2018 13:51:05
1
13
Нали Мирослав Наиденов бе герб министьр които помагаше за внос на 60 ГОДИШНО посиняло ТЕЛЕШКО/мьрша/ от Ирландия.Нали именно хора до власта вьртят внос на турски пластмасови домати, украинско-чернобилско сухо мляко ГМОцаревица от САЩ ,ГМО месо от Аржентина ,риба отгледана в басеин с топла отпадна вода от белгииска АЕЦ ,германски шоколади с ГМОсоя немски ГМОкартофи с 2ваксини предизвикваюи стерилитет поски гмо-ябьлки итн тн .Ивсичко това с покровителство на бг фирми -вносителки близки до власта как да стане -Мисията НЕвьзможна ВАЖНА е КИРИЯТА ДАЛАВЕРАТА И ПЕЧАЛБАТА на властимащите А ЧЕ бЬЛГАРИТЕ дьржат всички световни рекорди за болести и наи-бьрзо изчезваща нация.Усещам ЦЕНЗУРА 111 място на свобода на словото е още 1 нелицеприятен факт .Дано журналистите имате чисти селски градини с чист продукти и месо или продьлжавате да ядете бахура и яцата /краставицата и доматите /на власта
11.
флойд
30.04.2018 13:46:10
1
13
ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СА САМО ПОТРЕБИТЕЛИ И ДОНОРИ
10.
Ссс
30.04.2018 13:45:57
4
25
ТЪПАНАР НЕЩАСТЕН,КАК МОЖЕ ДА СИ ТАКЪВ КРЕТЕН БЕ......ТИКВО ПРАЗНА
9.
'вкускно'
30.04.2018 13:45:56
0
11
Нали Мирослав Наиденов бе герб министьр които помагаше за внос на 60 ГОДИШНО посиняло ТЕЛЕШКО/мьрша/ от Ирландия.Нали именно хора до власта вьртят внос на турски пластмасови домати, украинско-чернобилско сухо мляко ГМОцаревица от САЩ ,ГМО месо от Аржентина ,риба отгледана в басеин с топла отпадна вода от белгииска АЕЦ ,германски шоколади с ГМОсоя немски ГМОкартофи с 2ваксини предизвикваюи стерилитет поски гмо-ябьлки итн тн .Ивсичко това с покровителство на бг фирми -вносителки близки до власта как дастане -Мисията НЕвьзможна ВАЖНА е КИРИЯТА ДАЛАВЕРАТА И ПЕЧАЛБАТА на властимащите А ЧЕ бЬЛГАРИТЕ дьржат всички световни рекорди за болести и наи-бьрзо изчезваща нация
8.
флойд
30.04.2018 13:44:17
1
13
...............законодателен пакет на Европейската комисия, наречен "Нова сделка с потребителите".......... а имаше закон за оземляване на малоимотни и безимотни млади семейства, но демокрацията го отчета като грешка , че как инак нали доматите внесени в България от ЕС трябва да се купуват от тия 'потребители" а не да си ги произвеждат. На този съюз ПОТРЕБИТЕЛИ му трябват, а не кадърни, можещи и знаещи
7.
Де е Киро на КИРИЯ
30.04.2018 13:42:56
0
9
Нали Мирослав Наиденов/по прякор заслужен Миро Мьршата/ бе герб министьр които помагаше за внос на 60 ГОДИШНО посиняло ТЕЛЕШКО от Ирландия.Нали имено хора до власта вьртят внос на турски пластмасови домати, украинско-чернобилско сухо мляко ГМОцаревица от САЩ ,ГМО месо от Аржентина ,риба отгледана в басеин с топла отпадна вода от белгииска АЕЦ ,германски шоколади с ГМОсоя немски ГМОкартофи с 2ваксини предизвикваюи стерилитет поски гмо-ябьлки итн тн .Ивсичко това с покровителство на бг фирми -вносителки близки до власта как дастане -Мисията НЕвьзможна ВАЖНА е КИРИЯТА ДАЛАВЕРАТА И ПЕЧАЛБАТА на властимащите А ЧЕ бЬЛГАРИТЕ дьржат всички световни рекорди за болести и наи-бьрзо изчезваща нация
6.
Де е Киро на КИРИЯ
30.04.2018 13:41:33
0
13
Нали Мирослав Наиденов/по прякор заслужен Миро Мьршата/ бе герб министьр които помагаше за внос на 60 ГОДИШНО посиняло ТЕЛЕШКО от Ирландия.Нали имено хора до власта вьртят внос на турски пластмасови домати, украинско-чернобилско сухо мляко ГМОцаревица от САЩ ,ГМО месо от Аржентина ,риба отгледана в басеин с топла отпадна вода от белгииска АЕЦ ,германски шоколади с ГМОсоя немски ГМОкартофи с 2ваксини предизвикваюи стерилитет поски гмо-ябьлки итн тн .Ивсичко това с покровителство на бг фирми -вносителки близки до власта как дастане -Мисията НЕвьзможна ВАЖНА е КИРИЯТА ДАЛАВЕРАТА И ПЕЧАЛБАТА на властимащите А ЧЕ бЬЛГАРИТЕ дьржат всички световни рекорди за болести и наи-бьрзо изчезваща нация
5.
М.
30.04.2018 13:38:20
2
25
К'во сме виновни ние,че 28години крадете,като за последно?Вашето дебелоочие никъде го няма по света.Излагацията е пълна.К'во сме виновни,че сме Бай-Ганьовци и не искаме,да станем бели хора,а ми си търпим и ще ставаме още по бедни и другите ще са ни виновни.Ако сте доволни от ситуацията на тази територия то тогава си носете последствията.
4.
ivo
30.04.2018 13:32:04
4
15
tozi idiot do koga shte produljava da ni izlaga.
3.
Шеф Петров
30.04.2018 13:16:19
5
29
Охранителя пак с дебилско изказване... Нека го изберем за 4-ти път, а?
2.
Jimmywolf
30.04.2018 13:05:43
3
24
Балкански не може да диша, без да се изложи.
1.
оф
30.04.2018 12:59:13
4
28
празни приказки, шумен пиар.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изменението на климата засегна сериозно и легендарната българска роза Изменението на климата засегна сериозно и легендарната българска роза България е един от водещите световни производители на ароматно розово масло, което се използва и в козметичната индустрия Емблематичен журналист напусна бТВ Емблематичен журналист напусна бТВ Васил Христов си тръгва  Бъдещи медици се отправиха на пътешествие по повод 24 май Бъдещи медици се отправиха на пътешествие по повод 24 май Разходката бе с корабче до остров „Света Анастасия“, който има богата история Само девет общини у нас успяват да се издържат сами Само девет общини у нас успяват да се издържат сами През 2023 г. българските общини са генерирали общо 3,35 млрд. лв. собствени приходи, което е с приблизително 6,5% повече от миналата година Тя е бивша на Димитър Рачков, но бързо го прежали, защото си намери по-млад, по-красив и по-богат мъж Тя е бивша на Димитър Рачков, но бързо го прежали, защото си намери по-млад, по-красив и по-богат мъж Анита живее като принцеса  30 секунди, 14-ти пореден нокаут и Боби Велев-Рой е световен шампион 30 секунди, 14-ти пореден нокаут и Боби Велев-Рой е световен шампион Шофьор оцеля след брутално ПТП Шофьор оцеля след брутално ПТП Около 10 ч. тази сутрин на водач на лек автомобил му призляло и се забил в мантинелата, която буквално е разцепила колата му на две  Хиляди се стекоха в Руен за 45-ата годишнина на общината Хиляди се стекоха в Руен за 45-ата годишнина на общината В 12 часа официални гости от страната и чужбина дадоха старт на празничните събития НАП събра 1,5 милиарда лева от просрочени задължения за първите 4 месеца на 2023 г. НАП събра 1,5 милиарда лева от просрочени задължения за първите 4 месеца на 2023 г. Само за две седмици през май, в приходната агенция са платени близо 20 млн. лв. стари дългове Мъж живя 10 дни с трупа на починалата си майка в Долна Оряховица Мъж живя 10 дни с трупа на починалата си майка в Долна Оряховица Съседи подали сигнал за непоносима миризма
Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Имало сънотворни в чая  Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Компютърните ни модели са категорични, че ни очаква поредното необичайно горещо лято, особено в края на юли и целия август Тази снимка струва 8 бона Тази снимка струва 8 бона Кувейтската актриса и фотомодел Рауан Бин Хюсеин качи видео на 6 май тази година, в което за 8 секунди приветства Бурак Йозчивит в офиса на модната марка, която създаде Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО На мястото са се отзовали спасителни екипи, включително армията и националната гвардия Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори