×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Другата страна на трагедията! Майката на шофьорката от магистрала "Тракия" разкри какво й е казала Цвета веднага след катастрофата (ВИДЕО)


Другата страна на трагедията! Майката на шофьорката от магистрала "Тракия" разкри какво й е казала Цвета веднага след катастрофата (ВИДЕО)
Мария и Рангел казват, че обмисляли да се срещнат с близките на жертвите и с пострадалите, но се страхуват от реакциите им
Тема в развитие
Шофьорката, причинила касапницата с шест жертви на АМ "Тракия", се разплака в съда и изригна... (СНИМКИ) Пострадал от автобусното меле на магистралата: Не видях седалката да има колан Цяло село се събра, за да изпрати гурбетчията Юмер, който намери смъртта си в катастрофата на АМ "Тракия" Състоянието на пострадалите в автобуса на "Юнион Ивкони" остава същото Изписаха жена, пострадала при катастрофата на АМ "Тракия" Оцелял в автобуса-ковчег на "Тракия": Чуваше се шум на стъкла, ламарини, викове! (ВИДЕО) Съсобственикът на „Юнион Ивкони”: Полагахме усилия пътниците да слагат колани, ефект нямаше Най-младата жертва от кървавия автобус Бургас-София била отличничка, след броени дни Мила щяла да празнува рожден ден Айтос потъна в скръб! 50-годишната Фатмегюл е шестата жертва на автобуса-ковчег на "Тракия" От последните минути: Прокуратурата с извънредна информация за жената, която предизвика страшната трагедия на "Тракия" Шефът на "Юнион Ивкони": Хората гледат с насмешка към предупрежденията за колани Свидетел на автобусната катастрофа с шест трупа със скандално разкритие! Шофьорката, блъснала автобуса на АМ "Тракия" - с отнемана книжка за алкохол Нов удар за Руен: Майка на три деца от с. Вресово сред тежко пострадалите при мелето на АМ "Тракия" (СНИМКИ) Трагедията е огромна: 46-годишният Юмер от Руенско оставя 2 деца сираци и вдовица след ада на АМ „Тракия” България скърби: Обявиха ден на национален траур след касапницата на АМ „Тракия” Пуснаха пълен СПИСЪК на пострадалите при зверския инцидент, окървавил АМ "Тракия" МВР откри кризисни телефони за близки на пострадалите на АМ „Тракия“ Първият пътник, слязъл от автобуса, разказа за кошмара (ВИДЕО) 16-годишната Мила е загинала в автобуса Бургас-София на "Тракия", вижте има ли бургазлии сред жертвите Вижте отвътре 60-годишната гимназия „Иван Вазов”. Флагман се срамува Шофьорът на автобуса-ковчег проговори и разкри причината за кървавия ужас на "Тракия"! (ВИДЕО) Черен петък! Зверско меле с автобус на "Тракия", има жертви и 20 ранени (СНИМКИ) Пет жени и един мъж са загиналите при ужасяващата катастрофа на АМ "Тракия" Само във Флагман.бг: Вижте кой е шофирал автобуса-ковчег по време на зверското меле на "Тракия" Първо във Флагман.бг! 7 пътници тръгнали от Бургас с катастрофиралия автобус, всички били в него по време на мелето Ужас без край! Жертвите на катастрофа с автобуса Бургас-София станаха 10 (ВИДЕО) От Юнион Ивкони пред Флагман.бг: Катастрофиралият автобус е чисто нов, изключено е да е техническа неизправност Автобусът-ковчег пътувал от Бургас за София, броят на жертвите расте (СНИМКИ/ВИДЕО)
виж още
скрий
17 Април 2018, Вторник, 08:00 ч.

Мамо, ще ви дадат един чувал с мои дрехи. Събраха ме в един чувал, мамо, това съм аз, разказва покрусената жена


Нелепа случайност, от която нито един шофьор не е застрахован. Така родителите на 29-годишната Цвета Таскова – Мария и Рангел Таскови, определят тежкия инцидент на магистрала "Тракия", при който загинаха шестима души, а други 26 пострадаха. Веднага след катастрофата Цвета Таскова се обадила на майка си. Каза ми: "Мамо, стана катастрофа. Има жертви – горките хора".

В същото време чувам, че някой казва: "Обадете се на 112". Тя отговаря: "Обадих се два пъти", разкри Мария Таскова пред Нова телевизия. Семейство Таскови тръгва веднага към мястото на катастрофата. Тръгват от Плевен, като по пътя успяват да разговарят с дъщеря си още два пъти. Каза ми: "Мамо, ще ви дадат един чувал с мои дрехи. Събраха ме в един чувал, мамо, това съм аз", каза майката.

Бащата на Цвета Таскова, който е пилот по професия, заяви че от първоначалната информация по случая е станало ясна очевидната разлика в теглото на участвалите в катастрофата превозни средства – едното е 1 тон, а другото – 18 тона. Не можех да си представя как Цвета ще удари автобуса и ще го хвърли в канавката, посочи Рангел Тасков.

На другия ден тя беше прехвърлена в Окръжна прокуратура и постоянно повтаряше:

"Татко, аз не съм убиец", добави бащата. Мария и Рангел казват, че обмисляли да се срещнат с близките на жертвите и с пострадалите, но се страхуват от реакциите им. Жалкото в случая е, че без наличие на заключение по експертизите върху Цвета се стоварва цялата вина, каза бащата на младата жена. Поднасяме съболезнованията си към близките на починалите, заяви Мария Таскова. Виновни ще има, обаче безгрешни няма, добави Рангел.



В категории: Животът


43
Коментара
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 0
43
Коментара по темата
43.
До 42
21.04.2018 03:40:20
0
0
Не ни занимавай с простотии,а ходи пеш до София!!!!!!!
42.
Неда
20.04.2018 00:03:51
1
1
Днес в пътувах с Юнион-Ивкони с автобуса, който тръгва в 9 часа от Стара Загора до София. Имаше само един шофьор. Много пъти по много време той караше само с една ръка, защото с другата държеше телефона да говори. Малко след 10 часа без малко да се повтори ситуацията от 13.04. Автобуса се разклати и занесе, защото шофьора явно без да погледне в огледалото беше на път да навлезе в съседната лента и да удари пикап движещ се по нея.
На 11.04 пътувах със същата фирма от София за Стара Загора в 8 часа сутринта. Бяха двама шофьори, но те през цялото време си говориха и надали наблюдаваха пътя. А бяха пуснали сръбска музика толкова високо, че ме боля главата до вечерта:(
41.
Петър
19.04.2018 06:42:47
0
0
До 40, и някои останали мишоци
Има технологии, имаш мозък, имаш явно и време да докажеш тезата си! Чакам! Но, да Съдиш, както го прави Прокуратурата?!
Аз съм Цвета!
40.
До 37
19.04.2018 00:39:41
1
2
Къде си ве брат ми да са навра с мойта Застава под тира ти.Да ти гледам тогава сеира и как овладяваш ситуацията.И как ще си изпръскаш сабото със акита Експерт
39.
До 35
19.04.2018 00:24:28
0
1
А защо е свил рязко волана?Ще ти кажа.Защото "невинното " момиче се е забило в него!!!И ако наистина си тираджия,в което силно се съмнявам,плюй през рамо защото съм виждал лично аз как 2 европалета обърнаха румънски ТИР.И недей да пишеш докато караш,че е пълно с Мегани по магистралите!
38.
Кънчо до 37
19.04.2018 00:12:14
0
2
Чувал ли си "лафа"-"дайте ми достатъчно дълъг лост и опорна точка и ще повдигна Земята"???Един пич Архимед го е казал!Той със сигурност "знае физика" повече от теб и мен взети заедно!Но даже и това не е от значение.Има правилник за движение по пътищата.И СПОРЕД НЕГО ИМАМЕ ПТП,КОЕТО Е ПРИЧИНЕНО ОТ ВОДАЧА НА ЛЕКИЯТ АВТОМОБИЛ!! ТОЧКА!!!!Затова и същият този водач е следствен.На такива като теб дето "знаят физика" остава да разтягат локуми и да си бъркат в носа!!!Хубавато е че от теб нищо не зависи и утре пак си на бачкане в баничарницата.Обърне ли се пак автобус,веднага ще ти се обадим!Записвам те във фонбука като ФИЗИКЪТ!
37.
!!!
18.04.2018 20:36:22
5
2
Всеки който знае физика, знае, че е невъзможно 2тона автомобил да накарат почти 20тонен автобус да се преобърне. Всичко е следствие на некадърността на шофьора на автобуса. Вина имат двамата, но шофьора на автобуса ще живее цял живот с мисълта, че именно ТОЙ е преобърнал автобуса в канавката. Защо няма камери на автобусите ? Сложихте на шибаните спирки, за да глобявате хората които спират да оставят някого... Но когато става дума за ПАРИТЕ НА ШИБАНАТА МАФИЯ - всеки ще си затвори шибаните очи, дори за 5 кинта. Гнусни сте, прекалено гнусни. И тъпи. Прекалено тъпи !
36.
до разбирачи
18.04.2018 18:53:02
1
4
Много разбирате, бе. Ами ако беше ром зад волана на РЕНОТО, ах майко жив щяхте да го одерете. Станало е , нека е за урок на всички, които са по пътищата и нека бъдем много по внимателни, защото ако си с кола мислиш само за себе си, а бус или автобус и за другите хора. Никой не е застрахован, затова нека не сме съдници. Ако и мен някой ме бутне от страни може да се паникьосам, незнам. Съболезнования на семействата, друго няма нужда да се дъвче.
35.
Тираджия
18.04.2018 13:40:31
4
6
Не може Рено да обърне автобус. Шофьора е блял и е свил рязко волана. Пуснете невинното момиче.
34.
Шофьорка
18.04.2018 12:58:37
0
6
Пътят Бургас-София го минавам 3 пъти седмично с различни МПС-та всеки път.Когато съм пътувала с МПС с подобни габарити на колата на шофьорката ,изпреварването на подобни автобуси и камиони е малко по-различно .Въздушната струя те дърпа към превозното средство особено ако има и вятър.В тези ситуации волана се държи здраво с две ръце.До колкота разбрах тя е тръгнала да намаля музиката ,което означава ,че е държала волана с една ръка .За жена с по-слаба ръка е невъзможно според мен да удържи колата в права линия.Когато минавам пътя с по -тежка и по стабилна кола съм доста по-спокойна ,но пак не си позволявам да шофирам с една ръка при изпреварване.
33.
БГ резил
18.04.2018 11:38:53
0
6
По навик, както при поднасяне, е свил рязко в обратна посока на удара, т.е. вляво, респективно се накланя и вдига колелата. Автобуса е с висок център на тежестта, това усилва центробежната сила и т.н.
Шофьорката има вина за катастрофата, но не и за жертвите. Трагична случайност и липса на колани, това е.
Колкото и години професионален стаж да имаш, няма начин да се научиш как да реагираш за 30 стотни от секундата. Това е до усет и темперамент. Или го имаш или не.
32.
do 27
18.04.2018 11:35:58
4
3
И ти разбираш че ако шофьора е следил пътя нямаше да стане така, най-малкото е щял да знае че до него е имало кола а той изобщо не е бил наясно с това
31.
Ох
18.04.2018 11:05:45
2
2
Четох учебник за професионална компетенрност.Там има различни казуси,които се учат.Аз като обукновен шофьор не ги знаех.Разликата не е само в габаритите на мпс-то.
30.
До 27
18.04.2018 10:37:16
2
2
Значи ти като не си професионален водач можеш спокойно да возиш хора и да не ти пука така ли?Да се блъскаш спокойно в автобуси,няма проблем нали?Все пак си обикновен водач,за какво да се престараваш....Дай боже вода не те срещам на пътя!Пу пу....
29.
До 27
18.04.2018 10:28:41
4
4
Ще ми кажеш ли каква е разликата между обикновен и професионален шофьор!В смисъл като обучение.Аз мога да ти кажа веднага-единственно в габарита на превозното средство!Нали не мислиш,че професионалният водач е преминал през 2 годишно суперсекретно обучение и е една перфектно тренирана машина за всякакви ситуации на пътя???Не е сериозно?Професионален водач в повечето случаи означава,че с това си вади хляба,а не че е изпълнявал смъртоносни каскади с автобус,в продължение на години!Ако си кара по правият път и се обърне,чешете си езиците колкото искате.Но да давате експертни оценки и обвинения само по приказки и по три снимки в интернет е повече от несериозно!!!И то повечето сте хора,които даже не могат да направят успореден гараж от 3 опита.Вижте видеото,което е пуснал 23-и и пак филосовствайте!
28.
Progressive
18.04.2018 10:03:49
2
5
На Ивкони много катастрофи им станаха, не мислите ли? Тази фирма въобще не работи нормално - за 10 години има 8 сериозни инцидента. То не бяха преобръщания, то не бяха челни удъри, то не бяха бетоновози, ама винаги е имало по една мацка с Рено да ги блъска нали? Въобще не са компетентни, от 1 лице съм чувал истории за ужасни пътувания, затова никога аз няма да се кача. Да, Цвета е предпоставката за инцидента, но смятам че причината е в шофьора на автобуса. Хората са имали късмет, че все пак автобуса е бил нов, ако беше от онези дините дараци, не ми се мисли колко по-зле щеше да е положението.
27.
До 13
18.04.2018 09:50:48
4
6
Да така е ще се паникьоса всеки нормален шофьор ,но не и орофесионален шофьор.Въпросът не е да изкараш всички категории и оп аз съм професионален шофьор.Трябва да мислиш две крачки напред винаги.Да знаеш как да реагираш във всяка ситуация,особено когато возиш хора.Не караш все пак зарзават.Шофьорите на пътническите автобуси шофират много километри и според мен все някога ще бъдат засякани от друго МПС ,но важното е да предпазиш пътниците ,а не да се опиташ да опазиш автобуса .Моето мнение е ,че се е опитал да даде в дядно ,за да бъде по- малко ударен “новия автобус” ,но е завил много рязко и силно в дясно и се е озовал в канавката .
26.
тъжна работа
18.04.2018 09:05:53
9
4
Не била убиец, причинилата катастрофа с 6 жертви, а можеше да са повече ако още коли се бяха натресли в тях. Как може въобще да съчувствате на подобни хора!
25.
Sd
18.04.2018 08:41:29
2
4
Пътниците вече са дали показания.Те 100% са казали,че пътниците са без колани,защото това казаха и още веднага след инцидента.Това ще намали неумишлената вина на Цвета
24.
Ана
18.04.2018 08:11:41
1
12
Вчера имаше публикувана подобнакатастрофа в чужбина.Падат хората без колан,но няма жертви,има мантинела и бусът пада на платното без да се сурка.Шофьорът пак върти дясно,после ляво.Вътре има камера и се вижда гомямо лашкане.Затова може би и на шофьорите е трудно да одържат положението.А на буса на Ивкони се вижда резка на левия калник отпред-имало е съприкосновение,от там са щетите на реното отляво.Цвета предизвиква нещата,но едните са без колани,шофьорът върти и стиктивно и т.н.Мисля,че леко ще мине,а и тя е жена,която може да роди българчета,така че не е нужно да лежи много.Други убиват по пешеходни пътеки и минават условно.
23.
Наблюдател
18.04.2018 08:10:39
1
4
Вижте същата ситуация в Китай:

https://www.facebook.com/cnn/videos/10157428812086509/
22.
Пламен до17 и 21
18.04.2018 07:30:06
1
4
Вие какво очаквате да каже шофьора,че е виновен???Във всеки човек в подобна ситуация първо се активира инстинкта за самосъхранение.Шофьора е допуснал фатална грешка,това е ясно,но дали ще има воля истината да се докаже е друг въпрос.В крайна сметка никой не е извършил умишлено престъпление,но жертвите и пострадалите са много,и се моля БОГ да даде сила на тях и на близките им да се преборят с този кошмар.
21.
до 17
18.04.2018 07:15:53
3
5
тъпо ми е че си тъп, момчето на интервюто си каза автобуса се надигна надясно и аз завих на ляво, Първо че автобуса се е наклонил надясно след като го е вкарал в канавката, второ че при наклонен надясно автобус завиването на ляво води на 1200 процента до обръщане. Ако го беше изблъскала от пътя тая кола най-лесното е било да завие десен и да изкара буса перпендикулярно в тревата, малко щяха да подскачат и толкова, ама да кажеш че 1 тон кола оставила малко боя по буса ( няма огъната ламарина никъде от удара) обръщат 15 тона - АБСУРД
20.
do 10
18.04.2018 07:10:27
1
12
Нали показаха автобуса, по него от колата има само боя, демек допряли са се, при такова допиране и лека кола не може да изкара от пътя камо ли автобус. Истината е че шофьора е следил пътя на 20 процента и се е стреснал, защото даже преди удара не е бил изобщо наясно че до него се движи кола. Гаранция ти давам
19.
За
18.04.2018 07:07:09
9
4
Тази Цвета и Шофьора по 20 години затвор и на двамата.
18.
Марин
18.04.2018 04:42:42
5
5
Ах ,горката тя! Дрехите и в чувал! А ако тя беше в чувал като някои отот пътниците, недай си Боже, щеше лида да плаче на мама?
17.
Тъпо ми е, че сме тъпи
18.04.2018 00:52:54
9
9
Това мило момиче само преди година е било с отнета книжка за шофиране в пияно състояние(1,2промила). Може би затова трудно ще ми дожалее за нея!
А, коментиращия с различни имена, да изгледа видеото с интервюто на шофьора и да чуе, че се е опитал да завие НАЛЯВО!
16.
*********
18.04.2018 00:33:53
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
До 12
18.04.2018 00:07:46
3
5
Не е ли по- редно да изкажеш съчувствие към близките на загиналите,отколкото към тези на причинителя на трагедията??
14.
До 1
17.04.2018 23:55:30
2
9
И тебе да те изшият странично ще се паникьосаш, повярвай ми.
13.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
17.04.2018 23:52:21
1
7
А мен питате ли ме какво ми е,като всеки ден карам между примати и други раси? Много малък процент са коректните шофьори.
12.
Пламен до Кънчо
17.04.2018 23:48:45
4
5
Идеята за коментара ми беше да изразя искреното си съчувствие към момичето и родителите й,а не да се търси вина.
11.
Пламен
17.04.2018 23:26:41
4
13
Не съм бил там,но многократно видях пораженията по автобуса от страната на реното.Две драскотини.Имало е контакт,но въпреки,че не съм свидетел на инцидента си представям цялата ситуация.А екстремна ситуация според мен е всяка ситуация в която има предпоставки за инцидент.И точно реакцията на шофьорите в тези ситуации е най важното нещо.Никой не е застрахован,всичко се случва за секунда и не пожелавам на никой подобно преживяване.
10.
Кънчо до 9
17.04.2018 23:11:27
5
12
Виж приятелю,това че имаш отношение към дадената фирма не ти дава морално право да съдиш за един случай без необходимите доказани факти.Ти беше ли там за да определяш определени действия като тотален гаф.Шофьорите на автобуси не ги избират,като по отсечката Бургас-София блъскат в тях коли и който не се обърне е нает!!!Не е сериозно.Какво значи екстремна ситуация?На волана да не седи трениран морски тюлен.Говорите тенденциозно.Никой още не знае какво със сигурност се е случило.И ако наистина мислите,че кола със удар не може да дестабилизира и обърне автобус,то наистина сте големи наивници!
9.
Пламен до 6
17.04.2018 22:51:51
7
19
Кънчо,добрият шофьор реагира адекватно в екстремна ситуация.Това го различава от слабият шофьор.Момичето има вина,тя е първоизточника на трагедията,но главният виновник е шофьора на автобуса.Тотално е сгафил човека.Жалко за трагедията на всички пострадали,включително и двамата шофьори.Но Ивайло Константинов да не се прави на експерт,а да организира бизнеса си качествено,защото често пътувам с Ивкони,и тук,и в чужбина и шофьорите му са много зле.Държат се арогантно,говорят по телефоните си,демонстрират излишно самочувствие.Да не говорим,че 90 % са от Делиормана и от Кърджалийско.Нищо против етноса им,но дори не говорят български както трябва.
8.
за съжаление
17.04.2018 22:43:04
7
22
Катастрофата е от типа "мравка обърнала слон". Шофьорът лъже, че не е виновен, а е супер недекватно сигурно е дал волана рязко към канавката, а младото момиче лъже, че чула шум в двигателя. Кой знае какво е държала в ръцете си- я телефон, я нещо друго и е посегнала да надуе музиката и се е навряла в автобуса. И двамата шофьори са виновни!
7.
Пламен
17.04.2018 22:38:26
3
24
Искам да кажа на тези свястни хора,че им съчувствам с цялото си сърце.Абсолютно никой от нас не е застрахован от подобен инцидент.Отделно лично според мен шофьорът на автобуса е реагирал крайно неадекватно.Завил е рязко вдясно.Жалко за всички пострадали.Но вашето момиче мили хора не е престъпник и трябва да преодолее този ужас най вече с вашата подкрепа.
6.
Кънчо
17.04.2018 22:36:01
18
19
Голям кеф е да се правите на експерти и дрънкате глупости по форумите.Ако се беше забляла и беше ударила майка с количка,пак ли вината ще е 50/50???Или на майката,че не е овладяла количката?!!Момичето е признало вината си за ПТП-то и Точка!!Нямало ли е удар в автобуса,нямало е и да има жертви,набийте си го в кратуните!Шофьора може и да е професионалист,но не е взимал правоспособност,кормувайки докато в него се забиват отляво и отдясно Мегани!Пък и като ви гледам шоферлъка в Бургас,най-малко вие имате право да се правите на Хамилтън и Фитипалди,айде холан!
5.
МВР
17.04.2018 22:29:32
10
17
Шофьора на рейса е виновен за обръщането, а не момичето с леката кола, тя не може и да помръдне рейса и с един милиметър встрани. Нито колани са имали пътниците.
4.
....
17.04.2018 22:16:38
0
14
Няма защитен шофьор права е.Жалко за хората но е така
3.
Неа
17.04.2018 22:01:21
1
29
А аз мисля , че вината е 50 на 50 . Шофьора на Ивкони също трябва да е под отговорност ,но зад Ивкони седят много пари . Познайте чии ? Наши ! На всички нас които сме им имали доверие а те са ни прецаквали! В момента си измиват ръцете с това момиче !
2.
hахахаха
17.04.2018 21:55:03
8
26
№1 е прав!

За съжаление, ще стоварят цялата вина на нея. а не където трябва.
1.
Пътник
17.04.2018 21:45:10
18
49
Дъщеря ви не е виновна за катастрофата,шофьорът на автобуса къде е гледал за да не предотврати обръщането на автобуса ,той има най голяма вина завил е рязко на дясно без да осъзнае,че има канавка!
Това професионален шофьор ли е ,караш 50 човека,трябва да ги возиш без произшествия,не може от един удар на лека кола да обърнеш цял автобус,това е от некомпетентност!
Дъщеря ви може да има вина затова,че не е внимавала,но може на всеки да се случи,може да ти прилошее,може и гума да спукаш!но основната вина е на автобусния шофьор,той се е паникьосал,не е овладял автобуса и предната дясна гума е попаднала в кнавката и от там автобуса се обръща!
Дъщеря ви дори няма вина за обръщането на автобуса,търсете си правата!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори