×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Русия: Имаме доказателства за намеса на САЩ при изборите в България и още десетки страни


Русия: Имаме доказателства за намеса на САЩ при изборите в България и още десетки страни
Сирийският артист Тамам Азам направи статуя на "свободата", като използва останките от разрушения си дом
13 Април 2018, Петък, 15:11 ч.
Автор: Флагман.Бг

Америка е специалист в постановъчни революции и "износ на демокрация", при който се съсипват цели държави и съдбите на милиони хора

Русия не се занимава със смяна на режими и не се меси във вътрешните работи на други държави за разлика от САЩ, заяви руското посолство във Вашингтон, цитирано от ТАСС.

Комюникето бе публикувано след изслушването на номинирания от американския президент Доналд Тръмп за нов държавен секретар Майк Помпейо в Сената вчера.

"Бихме искали още веднъж да заявим, че Русия не се занимава със смяна на режими, намеса във вътрешните работи на други държави, постановъчни "революции". Подобни технологии са усвоили в съвършенство САЩ, които натрупаха богат опит в тази сфера", заяви руското посолство във Вашингтон.

То отбеляза, че по време на изслушването на Помпейо в комисията по външните работи към Сената отново са прозвучали "недоказани обвинения срещу Русия за намеса в американските изборни процеси". При това високомерно "бе направен контраст между това, с което се занимават САЩ (насърчаване на демокрацията и правата на човека) и Русия (подкопаване на западната демокрация и подпомагане на свои кандидати), се посочва в комюникето.

Руското посолство във Вашингтон обвинява САЩ, че "редовно нарушават суверенитета на други страни, намесват се във вътрешните им работи. Любима тактика на американските разузнавателни служби е намесата в изборните процеси в чужди държави и осъществяване на преврати с цел сваляне на нежелани режими."

Както подчертават дипломати, "списъкът със заслугите (на САЩ) и примерите за "лошо поведение" в целия свят впечатляват", пише още в комюникето.

По думите (на въпросните дипломати) "има документално потвърдени факти за намеса на САЩ в избори в Албания, Аржентина, Бразилия, България, Великобритания, Хаити, Гвиана, Гватемала, Гърция, Доминиканската република, Индонезия, Исландия, Иран, Коста Рика, Камбоджа, Лаос, Ливан, Малайзия, Мавриций, Малта, Непал, Никарагуа, Панама, Перу, Румъния, Сан Марино, Словакия, Сомалия, Тайланд Украйна, Уругвай, Чили, Шри Ланка и Ямайка", посочи руското посолство във Вашингтон.

От гледна точка на Помпейо едва ли не всички действия на Москва на международната арена сега са насочени към "подкопаване на демокрацията на Запад" и Вашингтон "не може да позволи" Русия да реализира възможното си желание да стане нов световен лидер. Според него американската администрация трябва да "даде отпор" на руските власти "във всеки регион" и "на всеки вектор: в киберпространството, икономиката", отбелязва ТАСС.



6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
руско зомби
14.04.2018 00:11:11
0
0
Русия е скапана кочина. От всички страни в света, най-много те са се избивали един друг като животни. И са практикували масово човекоядството - изяждали са се един друг. Иначе само повтарят - най-голямата страна, най-богатата. А всъщност второто име на Русия е "глад", а третото "мизерия". Пак ще се сбият. Казано е.
5.
Ами...
13.04.2018 15:20:23
0
11
Как такива подлоги като гербарджии са на власт от десет години, като на всички е ясно, че НЕ стават, държавата ни се сгромоляса...и това става под "вещото" управление на Америка! То бива намеса, ама чак всичко да се дирижира отвъд океана...!!! Това никога не е било!
4.
той си знае
13.04.2018 14:53:55
0
9
Абе олигофрен, само Капитал и Дневник били. Ти толкова ли си прост? Кой е собственик на БТВ? Тайм Уорнър нещо говори ли ти? При вас не 80%, а 99% са дебилите и заради това сме "цъфнали и вързали". Пеевски къде си премести активите? В ОАЕ. В ОАЕ убиват с камъни, режат глави, притежават роби и бай дъ уей са едни от най-лоялните клиенти на Вашингтон.

Това, че т.н. национална сигурност на САЩ ръководи българската политика е безспорен факт и Вашингтон не го крие. Съвсем напротив много са прозрачни в действията си, просто разчитат, че полезни идиоти "образовани" в институциите предназначени за индоктринация ще изпълняват ролята си на модулатори на обществено мнение. На всички етажи във властта присъстват подобни идеологически надзорници. От министри и съветници до областни управители участват във всевъзможни програми по "специализация" в разнообразни американски институции, а вие бълнувате за руско влияние. Америка за България изтренира цяло поколение неолиберални администратори.

Просто се погледнете. Мислите с клишета и употребявате шаблонни евфемизми. Като златна рибка в аквариум сте. Жалки сте, гнус ме е от вас и се радвам, като ви мачкат онези, чиито подметки ближете.
3.
Чичо Манчо
13.04.2018 14:41:02
1
12
САЩ е империя на злото. Америка е виновник за 90% от страданаията в света.Тя унищожи с нейните цветни революции Северна Африка, в резултат на което стотици хиляди негри заляха Европа и сега палят и безчинстват в градовете ни. Америка съсипа и Близкия Изток и отново наводни Европа и войнствени мюсюлмани. Америка ще унищожи Европа, а простите европейски лидери сочат като заплаха не САЩ, а Русия. това е изключително късогледство и неадекватност!
2.
ВЯРНО ПИЯН БЛЯД ГО Е ПИСАЛ
13.04.2018 13:16:38
13
4
АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗБРАХА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ХАХАХА КАЗАЧОК––В РУСИЯ СЪМ ––В РУСИЯ СЪМ ТУК БАЙ ШИЛЕ//ПО СТАКАНЧИК ВОДКА НУ ДАВАЙ///
1.
Путлерасти
13.04.2018 13:03:45
17
7
А те щото руските орки хич не се месят в нашите български работи, затова в момента в парламента всички партии са русофилски, министъра на отбраната им дава милиарди за раздрънканите самолети, Прасето пеевски държи всички медии (само Капитал и Дневник останаха да не са русофилски, други няма), Цацаров си е тяхна подлога, ДАНС е дъщерна фирма на КГБ... Въобще - затова сме и цъфнали и вързали и сме все последни в Европа. Пак добре, че сме в Европа де, щото гнусните рашки и срещу нея много лаят и пропагандират.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори