×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Собственикът на „Киш” със сензационни разкрития, обирът приличал на този на бар „Нептун” преди година


Ексклузивно! Собственикът на „Киш” със сензационни разкрития, обирът приличал на този на бар „Нептун” преди година
Не искам да вярвам, че някой от служителите на ресторанта би могъл да е замесен, обяви Атанас Дачев
11 Април 2018, Сряда, 07:30 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: Светлозария КИДЕРОВА

Никога досега в малката и несигурна каса не е съхраняван оборота на заведението


Вътрешна камера в ресторант „Киш” е запечатала обира на заведението, научи Флагман.бг.

Двамата бандити са нахлули вътре около 2 часа след полунощ. Крадците са били с маски и качулки – средни на ръст, с нормално телосложение, разкриха нашите източници. Разбили са касата за около 2 минути. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В касата, която е малка и струва около 300 лв., никога досега не е държан оборот. Там се съхранявали дребни суми – до 500 лв. за текущи разходи. Изключително странно е, че точно тогава там е имало около 8 000 лв. – оборота от неделя и понеделник. Това означава, че крадците най-вероятно са разполагали с предварителна информация.

Единият от собствениците на „Киш” Атанас Дачев заяви пред Флагман.бг, че не обвинява никого от персонала, но за него не е ясно защо сумата е била съхранявана точно там.

„Учудващо е. Не искам да вярвам, че някой от служителите на ресторанта би могъл да е замесен и да е разкрил информация относно съдържанието на касата. Не обвинявам никого, не се съмнявам в никого! Всички дадоха обяснения пред полицията”, заяви Атанас Дачев пред репортер на Флагман.бг и помоли за съдействие от страна на Пето РУ, където двамата със съдружника му Георги Харакчийски дали показания преди минути.

Източници на Флагман.бг разкриха, че почеркът на крадците поразително приличал на удара срещу друго оборотно заведение в града – бар „Нептун”.

Припомняме, че култовият комплекс беше обран от опитни касоразбивачи през март м. г. Те атакуваха заведението отново след празничен ден: 8-ми март, заглушили СОТ-а и разбили касата, откъдето задигнали малко над 11 000 лв. (ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ТУК)

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!


В категории: Крими


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
15
Коментара по темата
15.
Galin
13.04.2018 20:45:00
0
1
От полицията казаха че ще ги хванат....ама друг път
14.
Lupi
13.04.2018 08:21:34
0
1
Da vi kaja koi e sota sa i neptun go ograbiha sotadjiite
13.
Изгрев
13.04.2018 00:49:17
0
0
Там работи и бибвш затворник .. после се чудете
12.
Ivan
12.04.2018 23:22:23
0
0
Ave vie maloumni li ste nali vi kazax 4e e zlati ot meden rudnik. Kolko pati trqbva da se povtarq edno i sashto vseki den
11.
Сестри Ганеви
12.04.2018 13:42:49
4
1
Попитайте сестри Ганеви
10.
До 9
12.04.2018 11:18:56
1
1
"...но за него не е ясно защо сумата е била съхранявана точно там." Ето къде
9.
.
11.04.2018 21:31:51
3
1
Къде точно е споменато,че собственика не е наясно къде се съхраняват парите?Г-н или Г-жа Д?
8.
Д
11.04.2018 21:17:35
2
3
Как така ще си собственик и няма да си наясно къде се съхраняват парите , смешно е !
7.
.
11.04.2018 20:59:47
0
1
Браво на момчетата,евала!!!Дано утре да минат и у вас!
6.
Браво на момчетата!
11.04.2018 18:35:53
6
7
Съд здраве да ги харчат! А злобните булгаропитеци да мразят истинските крадци,онези в парламента,заради които държавата е на този хал! Сигурно и КТБ пак тези момчета я ограбиха,и за приватизацията пак са те!
5.
Quokka
11.04.2018 16:39:11
3
6
Голяма реклама му направихте на този Киш.
4.
Няма значение
11.04.2018 15:26:46
6
9
Не знам как стоят нещата сега, но при Кишишеви положението беше плачевно. Грубо отношение на сервитьорите, намусени и видимо ощетени. Приятно място е, дано те не са замесени с управата му, защото не умеят да ръководят бизнес. Пари да правят може би-да, отношение, категорично и следствено-първично НЕ!
3.
Изгрев
11.04.2018 15:10:44
1
9
Изгревчанче е 100 процента . Георги се казва ,работил е в киша ,може да работи оше там.крадец.
2.
1
11.04.2018 14:28:32
0
5
denis beliq e
1.
Шерлок
11.04.2018 14:17:53
1
40
Търсете кой от персонала на нептун сега работи в киш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори